MW3 Dedicated server

poruka: 16
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MW3 Dedicated server

Pozdrav, trebao bih pomoć forumaša u vezi kako napraviti dedicated server za MW3?

Jučer sam se mučio 6h doslovno i nisam uspio. >.<

Otvarao sam portove, skidao razne toolove, sve sam probao, ali nisam uspio.

Da napomenem nemojte mi davati razne tutorijale s youtube ili steam foruma. Sve sam pogledao i napravim točno kao oni i ne radi mi!

Bio bih jako zahvalan onome / onima koji mi pomognu. 

Znam da se treba skinuti MW3 Dedicated Server TOOL s steam i to sam napravio, znam da se trebaju otvoriti neki portovi (ali KOJI I KAKO?)

Hvala svima koji će se potruditi pomoći mi.

BTW ako nekog zanima razlog potrebe servera, imam klan i igramo često clan warove i 90% clanova hacka tj. koristi razne wallhackve i pitaj Boga što još ne...

Pomoću servera bih koristio rcon tool i tako slikao ss i vidio tko hacka da ga upozorim da ga ugasi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 22:09 (Jughead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MW3 Dedicated server

Pa kupi server, mislim da su cijene oko 5-6 kuna po slotu.

Jer ako imaš standard brzinu sumljam da ćeš ti moć hostat nešto više od 6 playera, barem je tako u mom slučaju. Kod nas su brzine premale i preskupe, tako da se više isplati kupit server i daš 100 kn mjesečno pa imaš za 20 igrača što je dovoljno za jedan klan, bar po meni.

Evo di ja obično uzimam servere:
http://www.multiplaygameservers.com/game-servers/
http://www.gameservers.com/

Ugl. moraš ić u postavke rutera(u browser upiši 192.168.1.1) , tamo odi pod toolbox pa games and applications ili tako nešto, odi create new game or application, onda kad završiš odi assign i snađi se, ne znam sad napamet, nadam se da sam ti barem pomogao jer znam da nije extra tutorial xD

14 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Pozdrav, trebao bih pomoć forumaša u vezi kako napraviti dedicated server za MW3?

A kad biš ga ti na svom kompu radio, morao biš ja mislim stavit static IP adresu, za to mislim da moraš kontaktirat internet operatera i tako dosta gluposti ima. Možda ima i neki software koji to sam radi, ali nez, nikad nisam radio. Na svom sam kompu radio samo privremene servere za mene i 1-2 frenda za neke manje igre

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 1:12 (Tox2401).
15 godina
neaktivan
MW3 Dedicated server

Hvala na trudu, međutim, server mi treba da ga pokrenem samo kada ćemo igrati clan war(računaj maxxx 4 puta tjedno)

Znači tjedno 8h tj. mjesečno cca 30h rada servera mi je potrebno.

Ne isplati mi se plačati server iz razloga što nismo tako ozbiljan klan da trošimo novce na servere. 

Kao što rekoh server mi je potreban samo iz razloga hakera, tj. zbog RCON toola da mogu slikati ss i vidjeti hakaju li.

Znam da trebam staviti static IP kao što sam i napravio, ali jednostavno mi ne radi...

Isprobao sam max slotova mi je 8, tj 4v4. 

Ruter je Siemens Gigaset SX763 i nemam one mogučnosti na njegovim postavkama(192.168.1.1)

Ako ima tko kakvo mišljenje ili riješenje neka ga slobodno kaže, bio bih mu jako zahvalan!

...

0 0 hvala 0
15 godina
MW3 Dedicated server

ako si gledao ijedan tutorijal morao si naici da ti pise koje portove trebas otvoriti....uglavnom, nece ti to ici, nema mnogo ljudi u hr staticku ip adresu kao prvo, a drugo nevjerujem da imas upload veci od 1mb a treba ti 100 da bi islo glatko...

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Tox2401 kaže...
Jughead kaže...

Da još nešto, dedicated serveri su ti po par milja kuna mjesečno.
A kad biš ga ti na svom kompu radio, morao biš ja mislim stavit static IP adresu, za to mislim da moraš kontaktirat internet operatera i tako dosta gluposti ima. Možda ima i neki software koji to sam radi, ali nez, nikad nisam radio. Na svom sam kompu radio samo privremene servere za mene i 1-2 frenda za neke manje igre

Ma kakve tisuće kuna, imaš za 300kn mjesečno 2.4GHz/2GB RAM/200GB HDD/100mbps Dedicated VPS, naravno ima i jeftinijih paketa.

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
15 godina
MW3 Dedicated server

imam ja i jace za te pare, ako zanima kog pm me moze

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MW3 Dedicated server

Gledao sam naravno, znam koje treba otvoriti, otvorim ih, ali i dalje ne radi... Zato pitam jer ne znam zašto ne radi... >.<

Rekoh da ne želim plačati server za 30h mjesečno...

Vjerujem da se može hostati ovako "free" 100% samo ne znam kako.

Slobodno pišite moguća rješenja.

...

0 0 hvala 0
15 godina
Jughead kaže...

Gledao sam naravno, znam koje treba otvoriti, otvorim ih, ali i dalje ne radi... Zato pitam jer ne znam zašto ne radi... >.<

Rekoh da ne želim plačati server za 30h mjesečno...

Vjerujem da se može hostati ovako "free" 100% samo ne znam kako.

Slobodno pišite moguća rješenja.

Jesi siguran da si ih otvorio i da imas onaj exec line i sve?

Jel ti nezeli pokrenuti uopce server ili se nitko nemoze spojiti?

Ovo bi trebalo pomoci bar malo

http://www.itsmods.com/forum/Thread-Multiple-Dedicated-MW3-Servers-on-one-server.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 1:00 (FiCoO).
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Tox2401 kaže...
Jughead kaže...

Da još nešto, dedicated serveri su ti po par milja kuna mjesečno.

Ma kakve tisuće kuna, imaš za 300kn mjesečno 2.4GHz/2GB RAM/200GB HDD/100mbps Dedicated VPS, naravno ima i jeftinijih paketa.

Ma da? Loool kako bi se ja sjebo onda, ja znam da sam gledo negdje bio 1200kn je bio najjeftiniji xD tko zna šta sam ja gledo onda
ISPRIČAVAM SE NA POGREŠNOJ INFORMACIJI!

15 godina
MW3 Dedicated server

par tisuca kuna jest, ali dedicated lociran u hrvatskoj, mada nije par tisuca nego se cijene krecu od 800-1900kn ali dobro, ovo sto imas za 300ak kuna su iz njemacke i odlicni su za warove

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MW3 Dedicated server

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/vodic-static-ip-port-forward-gigaset-sx763/63510.aspx

Forwardaj port potreban za server,upali ga,posalji IP frendovima u fromatu: IP:PORT.

How hard is that?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 1:18 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MW3 Dedicated server

Hvala svima na trudu, zaboravih napisati da server mogu pokrenuti, ALI JE LAN VISIBLE ONLY

Znači mogu se spojiti ja na njega doma s drugog računala, ali netko izvan moje mreže se ne može spojiti.

Probati ću ujutro ponovo staviti Static IP i Port Forwarding. 

{#}

...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači da sigurno nisi portove dobro otvorio, ili si krive otvorio. I nije mi jasno kako ti 192.168.1.1 ne daje te mogućnosti? Možda nisu identične kao za moj ruter, odstupaju od modela do modela pa je postupak drugačiji ali trebalo bi bit tamo. Bar mislim da bi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 2:52 (Tox2401).
15 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Znači da sigurno nisi portove dobro otvorio, ili si krive otvorio. I nije mi jasno kako ti 192.168.1.1 ne daje te mogućnosti? Možda nisu identične kao za moj ruter, odstupaju od modela do modela pa je postupak drugačiji ali trebalo bi bit tamo. Bar mislim da bi...

Misliš na postavke za otvaranje portova ili ?

Za otvaranje protova imam identično OVOME.

Probati ću sutra ponovo, ali već se time hebem 6h+ i pomalo gubim nadu... 

Ali nada je ku.r.va {#} 

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 3:10 (Jughead).
14 godina
neaktivan
Netrebas imat static ip da bis forwardao portove i imao server.
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice