evo danas je sluzbena prezentacija coda 6 dolazi nam malo veci trailer ako bude neko imao taj trailer neka ga posta?Vidio sam danas neki trailer 0.17 sekundi al nije to taj.
evo danas je sluzbena prezentacija coda 6 dolazi nam malo veci trailer ako bude neko imao taj trailer neka ga posta?Vidio sam danas neki trailer 0.17 sekundi al nije to taj.
He he...ja umalo zaboravio, da nisi otvorio temu sigurno bi zaboravio.
Procitao sam da ce se trailer pojaviti danas u 5.30 p.m po istocnom vremenu u utakmici NBA Eastern Conference Finals.
We just got word that there's another great reason to tune in to TNT this Sunday during the NBA Eastern Conference Finals: The first full-length trailer for Modern Warfare 2 will be revealed during the game. Tip-off is at 5:30 p.m. Eastern Time if you need to set your DVR.
Evo ga novi trailer.
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-gameplay-modern-warfare/49545
Razočarenje.
Grafika ostala ista.
Daj neka naprave pristojnu i fino optimiziranu grafiku platit cu im ja ak treba.
Treba min 250FPS za normalno igranje u MP.
Razočarenje.
Grafika ostala ista.
Daj neka naprave pristojnu i fino optimiziranu grafiku platit cu im ja ak treba.
Treba min 250FPS za normalno igranje u MP.
Poslušaj micromana , i nama i njima bi bilo bolje da ne pretjeruju sa reqsima jer malo ljudi ce podrzavat gigante od igrica poput GTA IV, Crysisa itd. Ja ne vidim sto je problem ako ostane ista grafika ko u MW 1 sto fali ?? Meni je na 1680x1280 prelipo radilo i jos je ovo ostalo bilo na medium jer sam imao losiji crack pa nisam mogo na high. Sta se mene tice neka naprave pricu i lipi gameplay a grafiku ko šiša
Crysis je poznat po svojoj grafici,gladom za resursima i solidnoj igrivosti te prići.
Modern warfare je poznat po odličnoj igrivosti(SP I MP),prići i solidnoj grafiki.
I zato bolje da to ostane tako nego da se moram plakat kad vidim samo 25FPS-a(SA HD4870) kao u krizi.
ZAKLJUČAK:Važna je i grafika(u današnje doba) no još uvijek je igrivost i priča najvažnija stvar koja može opravdat i nešto lošiju grafiku.
Ak bude ovak izgledala, fantastično, skidam kapu.
Ma negovorim vam ja o ljepoti grafike
Već o tom specifičnom problemu Quake 3 Engineu
Treba barem Lock na 125FPS za ugodno igranje.
I treba da bude zahtjevan ko crysis, jer kad dođe na high će ga moc vrtjet neka HD4770/9800GT, a one će tada koštat 500KN.
Evo ga novi trailer.
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-gameplay-modern-warfare/49545
Poslušaj micromana , i nama i njima bi bilo bolje da ne pretjeruju sa reqsima jer malo ljudi ce podrzavat gigante od igrica poput GTA IV, Crysisa itd. Ja ne vidim sto je problem ako ostane ista grafika ko u MW 1 sto fali ?? Meni je na 1680x1280 prelipo radilo i jos je ovo ostalo bilo na medium jer sam imao losiji crack pa nisam mogo na high. Sta se mene tice neka naprave pricu i lipi gameplay a grafiku ko šiša
I treba da bude zahtjevan ko crysis, jer kad dođe na high će ga moc vrtjet neka HD4770/9800GT, a one će tada koštat 500KN.
Pa vjerovatno niste igrali više od 100sati Call of Duty 4: Modern Warfrae Multiplayer.
Pa neznate kako je loše igrat s 60-70FPS.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
De prvo malo proučite COD4 engine, pa onda pametujte.
@dejo6: Aj ti igraj war s 60FPS, još kad uđeš u dimnu bice ti 10.
Pa vjerovatno niste igrali više od 100sati Call of Duty 4: Modern Warfrae Multiplayer.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Sa 333 fpsa vise skaces, neke puske brze pucaju, i sl.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Ja imam tu graficku, i GTA IV sam igrao sve na high (nesto i na very High) al texture na medium i imao sam min. 30 FPSa, a kad smanjim to sa very high na high, onda imam 35 fpsa, grafikca je odlicna, a taj procesor se more clockat i bit ce za 5, a vec je za 4!
pa da kad imas vise FPS-A metak ti prije dodje...imas brzu okretnost...itd..itd
to vam nijie triler jos rekli su da ce trajat 5.20 min
Pa taj cod je onda preglup ako fps određuje tvoju igru....kako sa 300 frama ti ideš brže?? pa to onda nešto ne štima,ti ne biš smijo ić brže,slika mora bit ugodnija a ne brža...Ja u Crysis warsu kad sam igrao sa 45 fps i sad sa 75 frama sve je isto samo šta puno manje laga,al ja isto brzinom pucam i istom brzinom hodam...tak da ne kuzim to u codu to je totalno glupo
To je poznato joše veele prije cod2, to je takav engine, koji je u svim codovima, cak i u onoj glupoj petici , koja je zapravo Cod4 WAW.
http://codhr.com/index.php/Call_of_Duty_4/novi-codmw2-trailer.html pogledajte vi sta ovi likovi pisu koje gluposti njima treba uzet taj forum izlgedat ce ko call of duty unitted offensive ti nisu culi za mw
To je poznato joše veele prije cod2, to je takav engine, koji je u svim codovima, cak i u onoj glupoj petici , koja je zapravo Cod4 WAW.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Koliko sporije puca.
Koliko sporije trči.
Pa taj cod je onda preglup ako fps određuje tvoju igru....kako sa 300 frama ti ideš brže?? pa to onda nešto ne štima,ti ne biš smijo ić brže,slika mora bit ugodnija a ne brža...Ja u Crysis warsu kad sam igrao sa 45 fps i sad sa 75 frama sve je isto samo šta puno manje laga,al ja isto brzinom pucam i istom brzinom hodam...tak da ne kuzim to u codu to je totalno glupo