Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.400.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Minecraft

Promjene u sustavu supporta i novi načini plaćanja

Beta 1.6 idući tjedan.

notch Markus Persson

You're the awesomest people ever! <3 Oh, and 1.6 is coming next week.
Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 18:32 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft
Wicked_Sick87 kaže...
Krešo, znam da je iz alphe, ali je dosta sličan onomu basic trapu.
A basic trapu baš i ne treba lava, jer će svejedno mob umrijet kad padne.

Zapravo neće krepat kad padnu jer će se rijetko kad spawnat pošto se mobovi (životinje i monsteri) spawnaju u "krugu" ne više od 24 bloka http://www.minecraftwiki.net/wiki/Spawn#Mobs

tako da pad sa visine od minimum 20 blokova će biti skoro pa neisplativo, a ovo je skroz efikasna zamka za bilo kojeg mob-a

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
neaktivan
A čekaj mobovi se mogu spawnat u zraku?
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
A čekaj mobovi se mogu spawnat u zraku?

Nope, samo na zemlji

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
Krešo91 kaže...

Nope, samo na zemlji

I na ostalih pedesetak vrsta blokova{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Krešo91 kaže...

Nope, samo na zemlji

I na ostalih pedesetak vrsta blokova{#}

skoro {#}

Passive mobs

Passive mobs will spawn in grassy areas with a light level of more than 9. Chickens also have a 1/8 chance of spawning from a thrown egg. Passive mobs have two times when they have a chance to spawn, dawn and dusk.

Enemy Mobs

Enemy mobs can spawn on any fully-opaque cube block with a light level of less than 7. They will not spawn if difficulty is set to 'Peaceful' (except for Slimes), and they never spawn on Glass, Ice, Stone Slabs, or other see-through or non-cube blocks.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 21:35 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
Minecraft

Frend mi ima problem kada ide promjenit skin, piše mu WHOAH something went wrong ili tako nešto.

U čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Jučer je bilo problema sa skinovima jer su updateani libraryi pa se nešto nije slagalo.

mollstam

The skin upload has been fixed but not deployed yet. Waiting for an email to do some magic before throwing it up there. Hang on! ❤
mollstam

The skin upload didn't like the upgraded version of one of the libs. Will correct this, but first eat some food. TTYL.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

mijenjam lockerz acc, 51000ptz, nije z-list za minecraft gift code :)

Im sorry, I cant be perfect
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minecraft

dal mi neko može dati detaljne upute gdje i kako skinuti adventure map?!

i dal ja u adventuru mogu napravit one avione?!

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Mijenjam bbc2 za minecraft acc, ak netko zeli pp ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

El neko igra MC preko LogMeIn-a?

Ja, tri frenda i neki Šveđanin igramo...napravili smo malo soce
nemorate dugo igrat...može PM ako želite vidjet

molim da ne uništavate što smo napravili i ako vam se nesviđa samo odete s servera i izbriše te ga s LogMeIn

KoVa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

dal mi neko može dati detaljne upute gdje i kako skinuti adventure map?!

i dal ja u adventuru mogu napravit one avione?!

Adventure mapa, je obična mapa (sa zagonetkama) koju staviš u save folder... 

A avioni su mod ;)

17 godina
neaktivan
Minecraft

Evo našao sam neki SMP server,baš mi se sviđa :-)
Zove se Microkraft {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

e nacijo, imam ideju, zašto mi nebi imali temu tjedna, tipa da ljudi koji vole igrati minecraft, svaki tjedan rade neku temu - tipa ovaj tjedan, recimo katedrale, i svako posta sliku svoje,... i najbolji može dobiti ... nezz, pljesak? ili neki prikladni  internet meme? :) naravno, igrali bi u single playeru, uz invedit. SVaki tjedan nova tema :D is it ok? 

42

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kakapo kaže...

e nacijo, imam ideju, zašto mi nebi imali temu tjedna, tipa da ljudi koji vole igrati minecraft, svaki tjedan rade neku temu - tipa ovaj tjedan, recimo katedrale, i svako posta sliku svoje,... i najbolji može dobiti ... nezz, pljesak? ili neki prikladni  internet meme? :) naravno, igrali bi u single playeru, uz invedit. SVaki tjedan nova tema :D is it ok? 

Misliš natjecanje?

I ja sam mislio, ali neznam temu natjecanja xD

15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...
kakapo kaže...

Misliš natjecanje?

pa moglo bi se to i zvati "Natjecanje u što boljoj i maštovitijoj izgradnji objekata u Minecraftu" ali, ideja je bitna, iako, teštko da tu ima nekog natjecanja, meni bi to bilo kao neki showcase, koliko smo zapravo maštoviti. jer fora i je u tome da si u singleplayeru a ne na serveru, gdje ti ekipa pomaže, pa onda možeš i neke masivne građevine imati :S a to mi onda nije fora

42
14 godina
neaktivan
kakapo kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
kakapo kaže...

Misliš natjecanje?

pa moglo bi se to i zvati "Natjecanje u što boljoj i maštovitijoj izgradnji objekata u Minecraftu" ali, ideja je bitna, iako, teštko da tu ima nekog natjecanja, meni bi to bilo kao neki showcase, koliko smo zapravo maštoviti. jer fora i je u tome da si u singleplayeru a ne na serveru, gdje ti ekipa pomaže, pa onda možeš i neke masivne građevine imati :S a to mi onda nije fora

Neznaći da ti netko mora pomoći ako si na serveru ;)

Nezz smislite nešto što ne treba puno vremena ;)

15 godina
Minecraft

E ljudi s kojimm programom da snimim svoje saveovve osim s frapsom i camstudiom? Brzo odgovorite!!!!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luxxxfromhell kaže...

E ljudi s kojimm programom da snimim svoje saveovve osim s frapsom i camstudiom? Brzo odgovorite!!!!

http://camstudio.org/

Oho, ups :D

Pročitao, otišao tražit, u međuvremenu smetnuo s uma, postavio link

evo drugi alat koji sam koristio i bio njime zadovoljan, a besplatan je

http://www.videotool.net/screen-recorder-free-version.htm

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 20:21 (denix).
14 godina
neaktivan
denix kaže...
luxxxfromhell kaže...

lol

http://www.wegame.com/

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
XxSpiRiTxX kaže...
denix kaže...
luxxxfromhell kaže...

lol

http://www.wegame.com/

Jeli program besplatan?? :D

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
17 godina
neaktivan
Minecraft

Ima li netkog odavde da igra na Microkraftu?

Pa da igramo zajedno :-)

P.S. na kojem vi serveru igrate?

P.S.S. kako se tp-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

/tp <tvoj nick> <drugi nick>

Al na vecini servera moras bit mod, op ili adm za to.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ima li netkog odavde da igra na Microkraftu?

Pa da igramo zajedno :-)

P.S. na kojem vi serveru igrate?

P.S.S. kako se tp-a?

Igram isključivo na crocraftu ;)

15 godina
protjeran
Minecraft

dal trebam za taj server org?

i kako se zoveš, javi mi u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
borna666 kaže...

dal trebam za taj server org?

ne treba {#}

17 godina
neaktivan
Minecraft

Jel crocraft smp?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

ej ljudovi! jel ovdje netko gradio mob tower, ili nešto slično ali ima istu funkciju? i zanima me kakvi su vam prinosi i koliko ste to otprilike radili? i hoće li mi biti ok ako je svaki sprati visok 2 bloka? da li se povečavaju šanse za spawnanje ako je strop recimo na 6 umjesto na 2 bloka? tj, koliko zapravo veličina prostora ovisi o količini mobova? ima li negdje neka formula ili je sve na random, samo je bitno da ima manjak svjetla?

42

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft

ej izgr.

dal možeš igrat sada onaj server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice