ej ovako imam problem
imao sam brdo stvari i upao sam u alvu i poginuo sada su te stvari u lavi dali ja to mogu kako izvadit ili je to gotovo?
ej ovako imam problem
imao sam brdo stvari i upao sam u alvu i poginuo sada su te stvari u lavi dali ja to mogu kako izvadit ili je to gotovo?
ej ovako imam problem
pa skoci u lavu i brzo izadi, trci do vode i eto nazad
public server se opet srusio
sorry na double postu
Smiješno je to što igra izlazi iz bete na isti dan kad izlazi The Elder Scrolls V: Skyrim, tj. 11.11.11
Smiješno je to što igra izlazi iz bete na isti dan kad izlazi The Elder Scrolls V: Skyrim, tj. 11.11.11
We picked November 11, with the unofficial tagline “us too”.
It’s the same date as a few other games and movies, and the one I’m the most excited about is Skyrim, so that will be a nice reward for me if we actually manage to hit that date!
Citat s Notch-ovog bloga
We picked November 11, with the unofficial tagline “us too”.
It’s the same date as a few other games and movies, and the one I’m the most excited about is Skyrim, so that will be a nice reward for me if we actually manage to hit that date!
Citat s Notch-ovog bloga
Haha, čak i oni isčekuju Skyrim. Naravno da će se stići nabaviti obje igre : D
Što trea stisnuti in-game za ss i gdje se slike pohranjuju?
f2 a za slike i mene zanima gdje se pohrane
Nidjo kako me Fermi danas nazivcirao, cijelo vrijeme je letio i skakao po mom krovu, ja njemu kazem prestani a on i dalje, bio sam par minuta dole vidim on se još tamo mota, neznam sta je radio ali škrinja je bila i blizini( ne optuzujem jer nisam siguran) i ja njega upozoravam a on ništa i par puta ga mlatnem cobble macem( imao je diamond oklop) i onda se krene derat da ce me banat, opet sam ga upozoravao da sidje s kuce i on je i dalje bio letio je stalno, glupo je starješine nedaju da se njhova kuća takne a oni mogu tako u naše kuće s fly modom, a onaj excite vrijeđa: tard, siđem ja dole i krenem craftati nesto a mi Fermi uzme woola pa se njih dvojica sprdaju, mislim stvarno.
f2 a za slike i mene zanima gdje se pohrane
%appdata%\.minecraft\screenshots
Nidjo kako me Fermi danas nazivcirao, cijelo vrijeme je letio i skakao po mom krovu, ja njemu kazem prestani a on i dalje, bio sam par minuta dole vidim on se još tamo mota, neznam sta je radio ali škrinja je bila i blizini( ne optuzujem jer nisam siguran) i ja njega upozoravam a on ništa i par puta ga mlatnem cobble macem( imao je diamond oklop) i onda se krene derat da ce me banat, opet sam ga upozoravao da sidje s kuce i on je i dalje bio letio je stalno, glupo je starješine nedaju da se njhova kuća takne a oni mogu tako u naše kuće s fly modom, a onaj excite vrijeđa: tard, siđem ja dole i krenem craftati nesto a mi Fermi uzme woola pa se njih dvojica sprdaju, mislim stvarno.
malo obilazim da vidim stanje u gradu.
a ti si me fino dočekao. optužio si me da ti rušim kuću, mada i sam znaš da su sve kocke na broju. onda si me lupo mačem, ostalo mi 1 srce.
kad si bacio wool, ja sam bio u blizini pa sam slučajno pokupio. nakon tog sam ti dao 60 woola da ne dosađuješ.
smiri se, mrzim kad neko dođe da mu je neš ukradeno ili fali u kući, mada mu je sve na broju -.-
i zašto nebi ulazio u tuđe kuće kad sam mod. šta ako je nekomu griefano? ja to popravim.. pregledavam malo po gradu da vidim stanje, a ti me fino dočekaš.
ideš me ubit, optužiš me da kradem stvari(za šta nemam razloga jer sam mod) i da ti rušim kuću.
ako ti već ulazim u kuću, nemaš se šta brinut jer sam dugo na serveru i nisam lopina i griefer.
a ti si me fino dočekao. optužio si me da ti rušim kuću, mada i sam znaš da su sve kocke na broju. onda si me lupo mačem, ostalo mi 1 srce.
kad si bacio wool, ja sam bio u blizini pa sam slučajno pokupio. nakon tog sam ti dao 60 woola da ne dosađuješ.
smiri se, mrzim kad neko dođe da mu je neš ukradeno ili fali u kući, mada mu je sve na broju -.-
i zašto nebi ulazio u tuđe kuće kad sam mod. šta ako je nekomu griefano? ja to popravim.. pregledavam malo po gradu da vidim stanje, a ti me fino dočekaš.
ideš me ubit, optužiš me da kradem stvari(za šta nemam razloga jer sam mod) i da ti rušim kuću.
ako ti već ulazim u kuću, nemaš se šta brinut jer sam dugo na serveru i nisam lopina i griefer.
Nema se smisla svađati, kako sam te skoro ubio sa cobble macem a imao si diamond armour, netko mi je unutro pogriefao cijeli vrt zato sam bio sumnjičav no ako si dugo na serveru sry jer sam se dugo trudio oko vrta
P.S- slijedeci put ne skači po kući jer me to strašno nervira, see you
Nema se smisla svađati, kako sam te skoro ubio sa cobble macem a imao si diamond armour, netko mi je unutro pogriefao cijeli vrt zato sam bio sumnjičav no ako si dugo na serveru sry jer sam se dugo trudio oko vrta
P.S- slijedeci put ne skači po kući jer me to strašno nervira, see you
mogo si me skoro ubit jer mi je armor bio na 1(one ikone dolje).
vrt se može namjerno griefat, a možda je netko ko ne zna gazio pa se uništilo.
ugl, ak me vidiš u blizini, ne brini, samo pregledavam grad :D
inače, ak ti je uništeno nešto samo javi adminu ili modovima.
bezveze napadas domija kad je on bio samnom i nista nije grifo
vidio sam na forumu da igraju ovi skupa.
kako ja mogu igrati sa njim?
vidio sam na forumu da igraju ovi skupa.
kako ja mogu igrati sa njim?
Prijavi se na forumu i onda biraj oćeš na public server ili na private server
Nidjo vodi public, a ja private, pa sad biraj
Jel zna tko kakav pristojan server?
Evo par slika :)
Kreso stvorio 2 ogromna zombija ;D
I nastavak katedrale, lagano krov se dovrsava.
Odi na server :D
Slijep je on na mnogo stvari ali eto volim pratit njegov youtube kanal, a minecraft je igra zbog koje sam ga i počeo pratit :)
Evo par slika :)
Kreso stvorio 2 ogromna zombija ;D
I nastavak katedrale, lagano krov se dovrsava.
Odi na server :D
Na tebi je red da sada dodes da se dogovorimo oko poda :P
E ljudi ja hostam server za mene i par mojih frendova i stavio sam canay mod semo jel zna neko neki plugin ili neki mod preko kojega bih ja mogao spawnati zombije,creepere etc.?
zašto mi na serveru piše da nisam registriran?