Kako nece?
Sta pise
Kako nece?
Sta pise
Daj ba koji vam je vrag? Napravite irc room i chattajte nemojte tu spammat, nema 3 sata da sam otišao a već 2 strane nabili.
Evo za sve igrajte se 88.198.69.101:25566
to je samo privremeno
prebačeno na http://www.crocraft.com
Dođite na server 88.198.69.101:25565 Gamer.hr powered by http://www.hrvatski-hosting.com/
server radi 24/7, vec nekih 2 mjeseca, 16 slotova, od toga 4-5 ljudi koji igraju konstantno, survival mod, nema nikakvog plugina jer od zadnjeg updejta heyo mod ne radi vise, a ni mapa na kojoj smo do sada igrali, zbog dodavanja nekih novih elemenata u igru mapu nije bilo moguce pokrenuti, sto se tice moda, ceka se bukkit mod, server je sponzoriran od gore navedenih, nista se ne placa jedino trazimo par portala na koji se moze staviti njihov baner...
pravila su takva da je server public, znaci prijave nisu potrebne, jer za sada nije bilo problema s griferima i takvim slicnima, al ako bude mjere budu postrozene...
eto
nadam se da se vidimo
Dođite na server 88.198.69.101:25565 Gamer.hr powered by http://www.hrvatski-hosting.com/
server radi 24/7, vec nekih 2 mjeseca, 16 slotova, od toga 4-5 ljudi koji igraju konstantno, survival mod, nema nikakvog plugina jer od zadnjeg updejta heyo mod ne radi vise, a ni mapa na kojoj smo do sada igrali, zbog dodavanja nekih novih elemenata u igru mapu nije bilo moguce pokrenuti, sto se tice moda, ceka se bukkit mod, server je sponzoriran od gore navedenih, nista se ne placa jedino trazimo par portala na koji se moze staviti njihov baner...
pravila su takva da je server public, znaci prijave nisu potrebne, jer za sada nije bilo problema s griferima i takvim slicnima, al ako bude mjere budu postrozene...
eto
nadam se da se vidimo
znači možemo i mi s verzijom??
[TUTORIAL] Kako igrati Minecraft offline na PC-u
Samo za WINDOWS
LINKOVI:
Linkovi su sa mog account-a tako da nemate brige ako je neki virus ili scam
Upute:
I to je to....igra vam radi bez problema
REUPLOAD 20. 01. 2011.
jel ovo minecraft beta ili alpha?
jel ovo minecraft beta ili alpha?
Beta
samo s originalom
samo s originalom
a zasto
zato jer je nemoguce na istom serveru imati original i piratsku verziju...
zato jer je nemoguce na istom serveru imati original i piratsku verziju...
nije...
sad će ti rast objasnit...
odi na 37 stranu ovog foruma i citaj zadnja 5 posta na toj strani
lijepo mi je objasnio, poslo me 20 strana iza, citat 5 postova koji jedva da dva posta imaju veze s bilocime
ugalvnom ajdmo rec ovak, kao sto je na ovom forumu samo dozovoljena rasprava o originalima tako je i na serveru dozvonjeno igrati samo s originalom...
lijepo mi je objasnio, poslo me 20 strana iza, citat 5 postova koji jedva da dva posta imaju veze s bilocime
ugalvnom ajdmo rec ovak, kao sto je na ovom forumu samo dozovoljena rasprava o originalima tako je i na serveru dozvonjeno igrati samo s originalom...
mogo si sam to rec
xD
(redneck voice)
Yeeaahh I'm a pyromaniac....so what
xD
(redneck voice)
Yeeaahh I'm a pyromaniac....so what
I'm pyromaniac maniaaaaaaaaaaaaaaac so what :D
Ej , el znate neki dobar download link za Minecraft Alpha?
Ej , el znate neki dobar download link za Minecraft Alpha?
skini betu...bolja je, manje bugova i više stvari ima
imaš par postova iznad linkove zajedno s tutorial-om kako igrat argh verziju
Kada cete napraviti, nabaviti ili naci server da ce se na njemu moci igrati i s Minecraftom?
Kada cete napraviti, nabaviti ili naci server da ce se na njemu moci igrati i s Minecraftom?
Pa ima ti vec Draco server...