Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 214.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Metro:Last light
Notorious kaže...

{#}

Ako je ovo Metro: Last Light - Redemption Trailer 3, gde je onda 1 i 2?

17 godina

Pretpostavljam da bu pak novija generacija kartica trebala da igru vrte kak spada...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Nove slike i jedan hands-on opis: http://www.ausgamers.com/features/read/3299983

http://ow.ly/i/20wcp/original - Ovde imate jos jednu sliku jako visoke rezolucije koja jasno pokazuje mogucnosti grafickog engine-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 10:26 (Comi123).

7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ce to moc gutat 7970 + 2600k kak spada?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
odjavljen
lmutak kaže...

Ce to moc gutat 7970 + 2600k kak spada?

Bruka vala ako ne budes s tim zivotinjama cepao kako spada. Vise treba da se brinemo mi sa slabijim masinama, pogledaj moju na primer... No ipak, ja igram na dosta nizim rezolucijama, a ovaj je optimizovaniji od predhodnog. Tako kazu... Mada i to uzmite s rezervom...

15 godina

Ma pitam kad vele da treba za max titan i gtx 690,uglavnom ja bih htio da mi radi na 50-60 fpsa aa mi nije bitan,

a metro 2033 je znao past na 25fps-a,sto me razocaralo s obzirom na moju konfu...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:27 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
lmutak kaže...

Ma pitam kad vele da treba za max titan i gtx 690,uglavnom ja bih htio da mi radi na 50-60 fpsa aa mi nije bitan,

a metro 2033 je znao past na 25fps-a,sto me razocaralo s obzirom na moju konfu...

? To sve na very high ili?
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
odjavljen
lmutak kaže...

GTX 690 je pogodna za igranje u 2560x . . . , i kusur rezoluciji, sve zive efekte, ukljucen AA, AF i slicno na Max sa zakucanim 60 FPS-a... A jos je receno: Metro: Last Light se moze pokrenuti i na dosta slabijim grafickim karticama na Highest detalje. Evo malo pa procitaj: http://js.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2311720/Metro-Last-Light-CAN-run-highest-settings-using-powerful-PC-cards-Xbox-360--PS3--PC.html

13 godina
odjavljen

Par novih...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Metro: Last Light, DETALJI O PC VERZIJI:

Tech Details - SSAA Support, DX11 faster than DX9, Tessellation & PhysX modes Explained:

http://www.dsogaming.com/news/metro-last-light-tech-details-ssaa-support-dx11-faster-than-dx9-tessellation-physx-modes-explained/

0 0 hvala 1
15 godina
Soldier977 kaže...
lmutak kaže...

? To sve na very high ili?

Sve ultra,dx 11,bez aa, 1920-1080 reza bi htio da radi na 50-60 fps-a Metro last light,(jel ak padne fps ispod 50 pocne troksat)

A Metro 2033 mi je znao cesto opast fps,  sve je bilo ultra,aa full,dx 11 1920-1080

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 22:08 (lmutak).
16 godina
neaktivan

Jedva čekam ovo čudo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Neki ga vec igraju. Mislim na novinare gejmerskih casopisa, koji prenose prve utiske. Ima mnogo preview-ova na netu ali su dosta slicni. Nadajmo se da ce jos danas dati neke nove detalje i skrinove, i jos PC info-a.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Par detalja od onih koji su igrali, a valjda nas ne lazu...

- The crosshair now displays when you hit an enemy and it shows an icon when you kill one. (really useful)
- The music because more fast paced and action packet when you are in battle and returns to normal when every enemy is down or you escaped a battle.
- There is a high pitched violin sound when you almost get spotted. It's a way of staying out of the light and it helps you to see if you are being noticed or not.
- Melee kills are a huge, huge plus over Metro 2033. You can quickly take a guy down or you can choose to knock him out if you want a do-not-kill-anyone approach.
- The overall sound and immersion has been improved too. You feel more immersed in the world now with greater ambiance sound and more attention to little details like water dripping or spiders crawling on the floor.
- You carry a lighter around which is really useful to light dark corners or hallways and it helps get rid of spiders and webs, plus it feels more badass then the headlight.
- The game saves more often so you don't have to re-do as much when you die like in Metro 2033.

Jos malo nekih detalja:

Their are multiple achievements in the game for completing levels without killing anyone. Also one that says complete the game without killing anyone unless forced to so yeah, you can complete the game without killing anyone.

A.I. Seems okay for now. Some situations enemies will come right at you and try to kill you but other time's they'll just stand still or walk right by you without seeing you. Playing at normal right now and seems like a mixed bag untill now. Enemies will react when they see a body or if you turn off or shoot the lights they will investigate. Interested to see if Ranger Mode is that much better/harder.

4 0 hvala 2
12 godina
protjeran

.

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

.

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Stoji da su slike vrh, ali je svaka bila postavljena na par stranica iza, tako da bi bilo dobro da ne tupimo temu istim sadrzajem. Redovno pratim novine i forume Metro-a do najsitnijih detalja. Cim bude nesto novije i zanimljivo, bice objavljeno, ukoliko neko drugi ne postavi prvi. Samo 5 stranica teme nije tesko procitati i uci u raspravu bez copy/paste sadrzaja.

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Najava igre od strane HCL.HR portala: http://www.hcl.hr/najave-metro-last-light-229-22.html

0 0 hvala 0
12 godina

Ma dosta njih mi je reklo,trebat ces jacu masinu za

ljepo igranje METRO 2033.Kad ono leti sa full rezom

bez onih djidjimidja.Ako bude islo kao METRO2033,

ja sretan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Igre s kojima smo se do sad sretali po pravilu su radile mnogo sporije u DX11 modu (Far Cry 3 jako je dobar primer) ali izgleda kako ce novi Metro to ispraviti. Oles Shishkovtsov, jedan od glavnih ljudi angazovanih na ovom projektu kaze i kako ce igraci sa AMD karticama moci da koriste PhysX, s tim što ce vam za to trebati vrlo brz procesor. Naravno, vlasnici Nvidia kartica bice u velikoj prednosti, jer se fizicka proracunavanja u njihovom slucaju vrse na samom GPU.

On najavljuje i kako ce igra imati dva moda teselizacije, jedan koji dodaje ovaj efekat delu objekata i drugi koji obradjuje celokupno okruzenje i sporiji je oko 15%. Igraci sa slabijim konfiguracijama ipak ne bi trebalo preterano da strahuju – 4A Games navodi da je Metro: Last Light mnogo bolje optimizovan od svog prethodnika, koji pri najvisim nivoima detalja i dalje muci najace konfiguracije.

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Novi video-snimak. Ima vec vidjenih situacija ali ima i novog sadrzaja. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 11:18 (Comi123).

0 0 hvala 4
13 godina
odjavljen

http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=metro-last-light-20130506&tag=Topslot;Slot1

Momci igraju Swamp deo, mozete da vidite kako izgleda meni u igri i jos mnogo toga. Hype,hype,hype... {#}

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
odjavljen

Evo tri nove slike koje pokazuju mukotrpan zivot u metrou.

3 0 hvala 0
15 godina

IGN AU Talks Metro: Last Light - IGN Conversation

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

... {#}

8 0 hvala 1
12 godina
protjeran

haha ovaj na prvoj slici mi izgleda ko Hitler {#}

16 godina
neaktivan
Slash3322 kaže...

haha ovaj na prvoj slici mi izgleda ko Hitler {#}

Možda i je namjerna referenca, šta ga znaš...

15 godina

ako je bilo sorry,ali jedva čekam i nadam se na low 30fps samo da bude igrivooo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice