Znaći nešto poput cod? (to je užas!)
Uglavnom vidim da se lik žalio, a evo i mene skupa s njime :p pa kakav je ovo helihopter majko mila nevidiš ništa!
Uglavnom vidim da se lik žalio, a evo i mene skupa s njime :p pa kakav je ovo helihopter majko mila nevidiš ništa!
Gle ovo je beta verzija igre,a jos je rekao da kad je bio u LA-u (valjda je igrao alfa verziju) da je bilo totalno drugacije.
Tako da ce do izlaska igre to sigurno promjeniti na bolje :D
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2010/09/tumblr_kpomcqr4Ae1qz8ovio1_500.jpg
što si mislio da će biti?
Gle ovo je beta verzija igre,a jos je rekao da kad je bio u LA-u (valjda je igrao alfa verziju) da je bilo totalno drugacije.
Neće se ništa promijeniti.
A privlači me ovaj stil igre jer sam stari cod fegget, ali nemrem taj glupi izgled pušaka od stirpora podnijet. Jel tko naručivao ruske ključeve?
Malo se toga mijenja nakon bete, uglavnom bugovi, glitchevi i slične sitne gluposti, većina se ne dira.
Pravo mi se sviđa zvuk pucanja i zvuk općenito. Imam dojam da se sve trese, kako i treba.
Definitivno, ne kupujem!
Evo oruzja koja cemo moci koristiti u igri LINK
Amo neki pc klan da se čujemo preko ts-a i zahebavamo :)
stvarno sam razmišljao o kupnji ove igrice ali za ovo nedajem preko 100 kuna ako i toliko.
izgleda kao da je za djecu do 4. razreda osnovne
Sram me priznat, ali jučer sam pokleknuo i uzeo warfakera.
Sram me priznat, ali jučer sam pokleknuo i uzeo warfakera.
Oprosti mu Bože ne zna što čini.
i mene sad čačkate ko mečku da uzmem.
Ja sam kupio još u svibnju :))
ja sam prošli tjedan uzeo, nemože biti gori od BF 3
Milsim da MOH i BF3 apsolutno nemaju isti koncept igranja. Ovo je više kao COD, a BF je BF.
Milsim da MOH i BF3 apsolutno nemaju isti koncept igranja. Ovo je više kao COD, a BF je BF.
Znam ja koja je razlika između MOH i BF, ali u tome je bit za ovo znaš da če biti dosta slično cod-u
Dok BF 3 je mješavina svega od COD,BC 2 i BF 2 i u tome jest problem DICE je htio da se svidi svima na kraju se može vidjeti kako je ispalo.
Ma bude to ok igra, ne znam dal ću uzet ali bude dobra. Kompenzirat će ono što u bf nema, taj teamplay eventualno i manje mape sa više akcije. Mislim da se isplati uzet jer sa bf i tim moh zbilja imaš kompletni shooter koji igraš kad god imaš volje ovisi za big fight ili manji fight sa više akcije.
ima li ruskih ključeva i pošto su?
Ma bude to ok igra, ne znam dal ću uzet ali bude dobra. Kompenzirat će ono što u bf nema, taj teamplay eventualno i manje mape sa više akcije. Mislim da se isplati uzet jer sa bf i tim moh zbilja imaš kompletni shooter koji igraš kad god imaš volje ovisi za big fight ili manji fight sa više akcije.
Evo tu sam naletio na ruski key(limited edition) za 33$, samo ne znam hoce li izlaziti oni fajlovi za promjenu jezika u eng kao i za bf3.
Jos ako pre-orderas dobijes snip i jos neke stvari, ugl pise u opisu.
Danas vam je na akciji LE na G2Playu.
Upravo sam piknuo
http://www.g2play.net/store/Medal-of-Honor-Warfighter-EA-Origin-Key.html
a velike akcije 280kn ima za 30€ kupit ovde http://www.cdkeysmarket.com/
Danas vam je na akciji LE na G2Playu.
Upravo sam piknuo
http://www.g2play.net/store/Medal-of-Honor-Warfighter-EA-Origin-Key.html
a velike akcije 280kn ima za 30€ kupit ovde http://www.cdkeysmarket.com/
Opskurne stranice na lošem engleskom me ne interesiraju.
Osim toga, ovi nude standardno izdanje, s mogućim regionalnim ograničenjima. Al ti samo daj.
Evo tu sam naletio na ruski key(limited edition) za 33$, samo ne znam hoce li izlaziti oni fajlovi za promjenu jezika u eng kao i za bf3.
Jos ako pre-orderas dobijes snip i jos neke stvari, ugl pise u opisu.
Sačekat ću da vidim oće ko uzeti i oće bit fajlova. Ako bude, onda uzimam, ionako mi se ne žuri. Ima se šta igrat :)
hvala btw.
živjela majka Rusija :))
Sačekat ću da vidim oće ko uzeti i oće bit fajlova. Ako bude, onda uzimam, ionako mi se ne žuri. Ima se šta igrat :)
hvala btw.
živjela majka Rusija :))
Ma ja cu najvjerovatnije s g2playa uzet, vec sam par puta uzimao od njih i nije bilo nikakvih problema tako da imam povjerenja u njih.
Ako se ne varam, taj dan kada je danny uzimao s g2play-a, bila je akcija i moh je kostao 240,250kn
EDIT:
Dedi server na svim platformama! LINK
Dedi server na svim platformama! LINK
Peak and lean is also an available movement in Warfighter’s multiplayer
samo za pc verziju
Nova grad gemplay
Shogore Valley Gameplay
Al Fara Gameplay
Somalia Stronghold Gameplay