Evo ja sam sada ugrabio key, možda još uvijek ima pa probajte. Heh moram se i sam uvjeriti da igra ne valja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ulovio sam key konačno. Hvala bogu!
Evo napokon ulovio key i mogu rec da je igra jedno veliko razocaranje bar za mene..
di lovite te keyeve?
Ovdje dijele svakog sata dok ne nestane..
Molim te, taj status je davno closed, i bio je na threadu.
On the hour, every hour (until we run out) we are giving out beta keys for Medal of Honor. They go very quick though so be ready! Sorry there are no public keys currently left
.
Molim te, taj status je davno closed, i bio je na threadu.
On the hour, every hour (until we run out) we are giving out beta keys for Medal of Honor. They go very quick though so be ready! Sorry there are no public keys currently left
Ima, svaki sat ti dijele, ja sam u 23:04 bio uhvatio key. Evo sad će opet puni sat i gledaj sigurno će ih biti
Igra nevalja! Katastrofa! Čak ni grafika nije za 5.0. Razočarao sam se. Bolje im idu WWII igre.
Evo ja sam sad na sekundu 01:00 dobio key, znaci dijele ih istog trenutka dok bude puni sat
Evo ja sam sad na sekundu 01:00 dobio key, znaci dijele ih istog trenutka dok bude puni sat
ija
srecom pa sam obriso pa ponovo skidam a download limit 200 kb/s :(
ija
srecom pa sam obriso pa ponovo skidam a download limit 200 kb/s :(
Vidis da dijele..
Vidis da dijele..
carina si brate
Ovdje možete skinuti Betu. Brži nacin. Naravno treba vam Key.
pa to je isti link od 200kb/s limited
Ja sam ovo stavio tako da se ljudi ne registriraju na EA stranicu.
Moraju se regat na EA stranicu inace nista od igre :)
Ja sam ovo stavio tako da se ljudi ne registriraju na EA stranicu.
Moraju se regat na EA stranicu inace nista od igre :)
Koliko sam ja skontao... možeš nabaviti samo taj Key i odma odi na download link. Ne treba ti onda EA account. Ali možda sam i u krivu.
Koliko sam ja skontao... možeš nabaviti samo taj Key i odma odi na download link. Ne treba ti onda EA account. Ali možda sam i u krivu.
nisi pirat se zahebo
Ja imam vec problem s igrom.
Baca me na desktop nakon par minuta igranja. Imam xp sp3.
Ima li nekto rjesenje za ovo ili slicna iskustva?
Ja imam vec problem s igrom.
Baca me na desktop nakon par minuta igranja. Imam xp sp3.
Ima li nekto rjesenje za ovo ili slicna iskustva?
Da to se skoro svima događa. Razlog su oružja. Ako često promijeniš oružje onda te neće izbaciti (tako barem svi govore).
ne svidja mi se igra ... ostajem na bc2
Nemojte skidati to! Uopće ne valja! Pogotovo kada napravim kill pa kada mi prođe onaj broj 20 prek cijelog ekrana... MoH je više za WWII.
Nemojte skidati to! Uopće ne valja! Pogotovo kada napravim kill pa kada mi prođe onaj broj 20 prek cijelog ekrana... MoH je više za WWII.
moram ja to probat
Ja sam se prvo namucio sa izbornikom LOL, yebe mi dok trazim neki server - uopce mi ih ne rasporedjuje po latencijama (iako sam stavio da mi idu od manjih prema vecim) i dok skrolam kroz listu mijesa mi servere.
Ma "propali slučaj" kako kažu oni forenzičari kada im ne uspije.
Da li Dice namjerava izdati patch da rjesi te probleme sa rusenjem ili to nije praksa u betama?
di se moze skinut client za ps3??pls ako neko zna
kolko sam cito po netu kad ukucas kod pojavi se u ps store,nisam siguran nemoj me drzati za rjec
kad nabavis key ides pod
"account managment" (tamo gdje je i ps store)
i onda na "reedem codes"
uneses key i ponudi ti igru za download