"12 years after the events of Max Payne 2, Max finds himself in Sao Paolo, Brazil – where security work is plentiful but the risks are high. When murder and betrayal dog his every step, Max is once again thrust into the heart of a brutal city with nothing but his weapons and his instincts in a desperate search for truth and a way out.
Much more information and media coming soon.
www.rockstargames.com/maxpayne3"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fail, ni djelić atmosfere iz prošlih nastavaka ne mogu pronaći na ovim slikama.
Ukratko, mislim da su igru uništili. Max izgleda kao debeli John McClane. Ili kao white thrash redneck. Max u Sao Paulu? Dobro da ga nisu stavili na Jamaicu. Gdje je kaput, gdje je kosa, čemu brada, gdje je noir ugođaj? Ovo je samo čisti pokušaj cuclanja zadnje pare iz franšize.
Po slikama igra je ok! I igrat ću ju najvjerojatnije ali nema veze sa max payneom. nek nazovu drugačije tu igru. to ko da naprave igru tipa farcry i nazovu nastavkom splinter cella. nema veze s vezom.
Po slikama izgleda da su uništili igru prema prva dva nastavaka.Izgleda da su se i oni počeli furati na ljepu grafiku,a ostalo zapostaviti.
Nadam se da će međuscene biti i dalje stripovski napravljene,to je davalo posebnu kvalitetu igri.
Ti screenshoti su tek prije dan-dva izašli na net, i to su službeni shotovi... na HCL-u imate neke slike skenirane iz jednog gamerskog časopisa, objavljene još prije nekoliko dana:
Pa si pogledajte i njih. Uglavnom su isti ali ima i čini mi se dva različita - nekako se još bolje vidi koliko će igra biti nekako "svijetlija" i po meni prilično bezličnija. Max Payne bez noir atmosfere New Yorka... neznam baš...
Vjerujem da će se potruditi i napraviti dobru igru, ali to neće biti Max Payne više.
ma sve su sj... kakav max, tragedija. svi se pušu na ljepu grafiku a izostavili su dušu ove igre...
jbte, neki stari prasac bez kose, pivska trbušina... neman riječi
pa meni ovo ni ne lici na max payne-a, ni igra cijela ni lik
moze se igra zvat Max Payne, ali to nije Max Payne. ovo je samo jos jedan jeftini trik one kapitalisticke gamedi da prodaju nesto sto nema veze sa jednom od najboljih igri ikad. neka svi oni gore u paklu!
Ne čini mi se blisko mršavom uglednom tipu iz prva dva noir dijela, ali ne vidim zašto igra nebi bila dobra. Novi lik, novo okruženje i vrlo blisko današnjem. Mislim da se može napraviti odlična igra u tom svijetu.
Treba zaigrat pa komentirat. Iako ne sliči prva dva nastavka, Max i dalje može biti faca 
Što se noir atmosfere tiče ipak se nadam da će biti zadržana barem u večini poglavlja.
ocu max paynea bogati
Zar je ovo na slikama Max Payne???
Malo je ostario.
Malo je ostario.
Malo?!! Lako za starenje no gdje je kosa, odijelo itd.
Max Payne je mračan tip, s balonerom, uvjek ozbiljne face i dubokog pogleda...
Koliko sam prije 12+ mjeseci čitao, radnja će biti u Mexicu,
po dnevnom svjetlu (noćne misije nisu isključene), i imat će gameplay sličan GTA:
*odi do checkpointa, odradi misiju, kupi oružje, sejvaj, ajmo dalje*...
Po meni "to nije to"....
Novim igračima koji se sa Paynom nikad nisu susreli, ili će biti dobra,
ili će reći "GTA klon".
Starim igračima se uopće neće svidjeti, reći će "GTA klon".
Bolje da su igru drugačije nazvali, a Max-a ostavila tamo gdje je...
Sve više "brand" imena prodaje igre, makar i loše.. Far Cry 2 je dobar, ali stvarno nema veze sa originalnim Fry Cry-em.
Prema još ne potvrđenim informacijama, Max Payne 3 trebao bi izaći 24. rujna 2010.! ;)
Evo, danas pukla vijest da su ga odgodili do kraja godine a možda izađe tek 2011.
Iskreno, ja bih radije da je isti engine/grafika i ugodjaj ko u stara dva dijela, samo da nastave pricu gdje je stala nego da napumpaju grafiku i ostalo, a da sve drugo kompromitiraju. Uzas!
Pff, zar je bilo toliko teško napraviti lika koji barem sliči na Max-a. Mislim ostario, ok, ali da je ostario 150 godina ne bi izgledao opet ovako. Ovo je sasvim drugi lik i po meni ne treba davati legendarno ime igrici samo kako bi se privukla pažnja.
Screenshot od "Asterix" mi liči na igru The Suffering. 
Evo, danas pukla vijest da su ga odgodili do kraja godine a možda izađe tek 2011.
...zato jer se igra upotpunosti mijenja.