Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Usput koji je smisao DX12 ???

Ni jedna igra ga ne iskoristava kako treba, u grafici nema razlike, fps je manji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Mass Effect: Andromeda
Zajeb kaže...

Ni jedna igra ga ne iskoristava kako treba, u grafici nema razlike, fps je manji.

Kada su gotove sve implementacije loše.

The primary feature highlight for the new release of DirectX was the introduction of advanced low-level programming APIs for Direct3D 12 which can reduce driver overhead. Developers are now able to implement their own command lists and buffers to the GPU, allowing for more efficient resource utilization through parallel computation. Lead developer Max McMullen, stated that the main goal of Direct3D 12 is to achieve "console-level efficiency on phone, tablet and PC".[37] The release of Direct3D 12 comes alongside other initiatives for low-overhead graphics APIs including AMD's Mantle for AMD graphics cards, Apple's Metal for iOS and OS X and Khronos Group's cross-platform Vulkan.

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Zajeb kaže...

The primary feature highlight for the new release of DirectX was the introduction of advanced low-level programming APIs for Direct3D 12 which can reduce driver overhead. Developers are now able to implement their own command lists and buffers to the GPU, allowing for more efficient resource utilization through parallel computation. Lead developer Max McMullen, stated that the main goal of Direct3D 12 is to achieve "console-level efficiency on phone, tablet and PC".[37] The release of Direct3D 12 comes alongside other initiatives for low-overhead graphics APIs including AMD's Mantle for AMD graphics cards, Apple's Metal for iOS and OS X and Khronos Group's cross-platform Vulkan.

Znam ja sta dx12 donosi. Zato san i reka da ga ni jedna igra ne iskoristrava kako treba. Bolje da je u DX11

13 godina
protjeran
Zajeb kaže...
NiramX kaže...
Zajeb kaže...

Znam ja sta dx12 donosi. Zato san i reka da ga ni jedna igra ne iskoristrava kako treba. Bolje da je u DX11

Bolje bi bilo da se potrude oko Vulkana. On nije toliko zatvorenog tipa.

16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

recomended dx11?  bravo ea. kladim se da je i nvidia logo na pocetku igre

Koliko je meni poznato, ME:A koristi Frostbite (3) engine koji podržava DX12.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
protjeran
Zura kaže...
=xfact= kaže...

Koliko je meni poznato, ME:A koristi Frostbite (3) engine koji podržava DX12.

Engine svakako podržava tako da ne vidim razlog zašto ne bi bio funkcionalan i u Andromedi.

15 godina
protjeran
=xfact= kaže...

Aj ne trubi, zadnje tri igre koje sam igrao su bile "gaming evolved"....

17 godina

Nice find ;) Nastojim si ništa ne kvariti, ali sam morao brzo proći kroz ovo. Ima stvari koje pružaju utjehu, a i koje me brinu. Prvih par reviewa, pa kupnja koji dan po izlasku.

Možda i najgore što veli da soundtrack nije ni približno epic kao npr. kod ME1. To mi je 90% atmosfere u igri.

"Q. Simply: Is it good enough to warrant a pre-order? Thanks :)

A. Never pre-order video games :)"

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 10:00 (Lovac).
13 godina
Malo kopam po netu zadnjih dana vezano za sys. requrementse. Andromeda je rađena na istom enginu kao i BF1, tako da bi zahtjevi trebali biti slicni ako se ne varam. A kako sam se fino ukakio kad sam prodao komp i uzeo laptop, zanima me kakve performanse mogu ocekivati s ovim laptopom iz potpisa? Zadovoljan sam i s 30 fps lock ako je to realno za ocekivat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grozni_Zabac kaže...
Malo kopam po netu zadnjih dana vezano za sys. requrementse. Andromeda je rađena na istom enginu kao i BF1, tako da bi zahtjevi trebali biti slicni ako se ne varam. A kako sam se fino ukakio kad sam prodao komp i uzeo laptop, zanima me kakve performanse mogu ocekivati s ovim laptopom iz potpisa? Zadovoljan sam i s 30 fps lock ako je to realno za ocekivat.

Dobit ćeš ti pristojan FPS. S punokrvnom 960 bi bilo 45-60 na povišim detaljima, a tako i na M verziji uz malo podešavanje grafički postavki. 

SkorvY
16 godina

17 Minutes of Mass Effect Andromeda: Peebee's Loyalty Mission Gameplay

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Evo par slikica od multiplayera.

Danas bi trebao novi video izac s gameplayom, stavim ga kasnije

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mirise mi malo na Inquisition.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 18:32 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

DA I mi nikako nije legao iako da naglasim da nisam presao igru tako da necu davati neki sud ali eto tih 10-12 sati sto sam ja igrao nije me privukla nazalost da nastavim,nadam se da to nece biti slusaj i sa novim Mass Effectom volim stara 3 iako je svaki imao neke nedostatke uzivao sam igrajuci ih i te space opere,valjda ce i novi biti tako nesto.

Samo da planeti budu raznoliki i questovi zanimljivi combat mi se cini mozda malo i zanimljivjim od stara 3 gdje je pretezno bilo cover/shoot vecina fajtova.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada je u cutscenama fokus na licima precudno izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Gledam sad neki video o igri i lik govori kako je na planetu prevruce, valjda je 50-60c na suncu ili vise, a svi zakopcani u skafanderima dozavrata, wtf, skini se do pasa, gajbu ladne pive i lakse se dise, ova igra je retardirana do bola, jad i bjeda...

...
Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zakljucio si da je igra retardirana, a izlazi krajem mjeseca. Nivo inteligencije je na visini.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Evil Access kaže...

Gledam sad neki video o igri i lik govori kako je na planetu prevruce, valjda je 50-60c na suncu ili vise, a svi zakopcani u skafanderima dozavrata, wtf, skini se do pasa, gajbu ladne pive i lakse se dise, ova igra je retardirana do bola, jad i bjeda...

A jel ti palo na pamet da skafanderi imaju ugradjenu klimu? A majstore?

8 godina
protjeran
ansha kaže...
Evil Access kaže...

A jel ti palo na pamet da skafanderi imaju ugradjenu klimu? A majstore?

Je, bas ima klimu, a skinuo kacigu, to ti je kao da vozis auto s klimom sa spustenim prozorima. Igra je tako glupa da je to cudo jedno, ovo sto se vidi na videima tako plasticno i neuvjerljivo kao da su igru pravila trogodisnja djeca, ali ulazu u marketing i onda ce to prodati, nazalost, dok je ovaca biti ce i vune za sisanje .

...
12 godina
Pa naravno da ima klimu, ali ne onako kako ti zamisljas

I danasnji skafanderi imaju sustav mikrokapilara koje u jednom sloju prolaze kroz cijelu povrsinu skafandera i griju ili hlade tijelo po potrebi

I ne, nisu vezane za kacigu i nije isto kao klima u autu, jer ne hlade prostor oko tebe, odnosno zrak koji bi skidanjem kacige izasao, nego hlade tijelo direktnim dodirom i kaciga je nebitna
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

I danasnji skafanderi imaju sustav mikrokapilara koje u jednom sloju prolaze kroz cijelu povrsinu skafandera i griju ili hlade tijelo po potrebi

I ne, nisu vezane za kacigu i nije isto kao klima u autu, jer ne hlade prostor oko tebe, odnosno zrak koji bi skidanjem kacige izasao, nego hlade tijelo direktnim dodirom i kaciga je nebitna

Naravno, zato afrikanci i arapi hodaju okolo u skafanderima, cudo su ti mikrokapilari...

...
12 godina
Pa sto mislis da odrzava na zivotu danasnje astronaute u svemiru na temeraturama blizu apsolutne nula

Jesi li uopce pogledao na gugelju kako to izgleda ili lupas napamet

Proguglaj i novu generaciju nasa skafandera koja vec danas izgleda slicno ovim skafanderima iz mass efecta, odnosno puno je tanja i laksa od nekadasnjih i isto ima taj sustav mikrokapilara

Da sam na kompu nasao bi ti ja linkove, ovako na mobu ne mogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Je, bas ima klimu, a skinuo kacigu, to ti je kao da vozis auto s klimom sa spustenim prozorima. Igra je tako glupa da je to cudo jedno, ovo sto se vidi na videima tako plasticno i neuvjerljivo kao da su igru pravila trogodisnja djeca, ali ulazu u marketing i onda ce to prodati, nazalost, dok je ovaca biti ce i vune za sisanje .

jel te netko tjera da kupis?ako ti se nesvidja produzi dalje nemoj temu trovat svojim nebuloznim izjavama.

xfact
13 godina
Evil Access kaže...
picajzla0707 kaže...

Naravno, zato afrikanci i arapi hodaju okolo u skafanderima, cudo su ti mikrokapilari...

picajzla0707 kaže...
Pa sto mislis da odrzava na zivotu danasnje astronaute u svemiru na temeraturama blizu apsolutne nula

Jesi li uopce pogledao na gugelju kako to izgleda ili lupas napamet

Proguglaj i novu generaciju nasa skafandera koja vec danas izgleda slicno ovim skafanderima iz mass efecta, odnosno puno je tanja i laksa od nekadasnjih i isto ima taj sustav mikrokapilara

Da sam na kompu nasao bi ti ja linkove, ovako na mobu ne mogu

Cak i ne moramo ici do astronautskih odijela, dovoljno je da se pogleda što nose vozaci utrka. Ispod onog skafandera imaju ovakve majice kroz koje prolazi voda i hladi ih.

8 godina
protjeran

Fanboy nacin razmisljanja ubuja ovaj forum. Ovo ce biti najbolja igra i jedva cekam da je kupim. Eto ga, sada ce biti svi sretni.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...

Kada je u cutscenama fokus na licima precudno izgleda.

istina i bog fizika kretanja i animacije lica su dosta lose.. neznam.. svi su ukoceni ko motike..  kad se sjetim tomb raidera i lare ono je bilo savrsenstvo.. kretanje spontanost govor... ..ovo neizgleda ni u pola tako dobro.. 

al sta ces..

xfact
12 godina
neaktivan

Uopce nema fanboy-eva u ovoj temi, jedino ko mi zapadne u oko su ovi vijecni hipsteri koji na svakoj temi, pretezito rpg-eima napisu polu-romane kako su oni nekoc gejmali na komodorcu i kako su sve nove igre smece. 

14 godina
haydara kaže...

Uopce nema fanboy-eva u ovoj temi, jedino ko mi zapadne u oko su ovi vijecni hipsteri koji na svakoj temi, pretezito rpg-eima napisu polu-romane kako su oni nekoc gejmali na komodorcu i kako su sve nove igre smece. 

Nisu smeće, ali da su bezlične, krajnje repetivne i poglupljene do razine da ih trogodišnje dijete može igrati....e pa to jest činjenica pa koliko se god ljudi tješili sa onom prilagodi se novim vremenima

Uostalom ja čak i mogu progutati to poglupljivanje gameplaya ali činjenica da npr. DA:I uopće nema kontrole prilagođene mišu i tipkovnici mi je na razini kriminala.  Mislim baciš njihovu "izometrijsku" kameru i onda ju mičeš i rotiraš sa WASD a miš ko miš to odrati 100000 puta brže i preciznije ali ne....morali bi oni potrošiti malo više novaca da to prilagode pa eto, jebite se vi na kompu i snalazite se kako znate.

Ali dosta je off topica ajmo mi na Andromedu.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice