Pogledao sam video i vaše komentare i mogu reći da mi nije baš potpuno jasno zašto ima tako puno negativnih komentara.
Class unrestricted level-up je po meni super stvar. Zašto? Zato što ću skill pointove trošiti na skillove koji su mi zanimljivi i siguran sam da će biti puno više prelazaka igre sa drukčijim kombinacijama. Pretpostavljam da većina šizi jer misli da će moći imati max-level za sve skilove (istina, nije ni opovrgnuto, pa bi to stvarno bilo s*anje). Ako broj skill pointa bude limitiran (a trebao bi), onda nitko neće moći napumpati (karikiram) 20 skilova i switchati ih kako mu se sprdne. Ili ćeš biti generalist pa u late-levelu pušiti ili ćeš specijalizirati 2-3 (aktivna) skila i morati balansirati rupe sa squad likovima.
Slično sa oružjem, pretpostavljam da ćeš imati određene resurse za potrošiti na unaprijeđenje puškica.
Pušiona će biti ako svega bude u izobilju slično kao u ME3 gdje sam imao sve skilove, koje mi je lik mogao imati, do maksimuma (po tome je bolje bilo balansirano u multiplayeru).
Također, u nijednom ME dijelu nisi imao više od 3 aktivna skila (barem se ne sjećam da je bilo), imao si 2-3 aktivna + 2-1 utility skila (tip municije), pa ne smatram ni to kao show stoperom.