I otisla i zadnja trunka hypa. Odigrat cu je kad izadu svi DLC makar ceko godinu dana.
Sve mi to izgleda nekako "plastično".
Zamislite da CDProject Red radi Mass Effect Andromedu. Koja bi to igretina bila.
Nekako me sve ovo trenutno ne privlaci previse. Naravno odigrat ce se.
Ljepota trenutka ili nekog razdoblja je u prolaznosti. Možda i bolje ovako, original trilogija će se uvijek isticati. Pogotovo ako nas čeka Mass Effect: Inquisition
Znam da ću ko naivac na kraju uzeti jer je "Mass Effect", a tu je i onih 3.5% nade da nema govora nešto više o priči jer je ista fenomenalna (yea right).
Ljepota trenutka ili nekog razdoblja je u prolaznosti. Možda i bolje ovako, original trilogija će se uvijek isticati. Pogotovo ako nas čeka Mass Effect: Inquisition
Znam da ću ko naivac na kraju uzeti jer je "Mass Effect", a tu je i onih 3.5% nade da nema govora nešto više o priči jer je ista fenomenalna (yea right).
Previse volim Mass Effect tako da si ne mogu dopustit da ge ne uzmem :D
Likovi na ovim zadnjim videima izgledaju kao da imaju metlu u gu*ici i loše razrađene facijalne "gimnastike", dok jedan od onih gameplay trailera s početka izgleda puno bolje (barem sa stanovišta kretanja).
Likovi na ovim zadnjim videima izgledaju kao da imaju metlu u gu*ici i loše razrađene facijalne "gimnastike", dok jedan od onih gameplay trailera s početka izgleda puno bolje (barem sa stanovišta kretanja).
Upravo to. Ne znam što ih toliko muči. DICE je na Frostibiteu radio odlične animacije likova.
Ako se ne varam još su se sami hvalili koliko su poboljšali animacije i facijalne ekpresije zahvaljujući novom engineu.
ja kao veliki fan mass effecta definitivno uzimam ovu igru. a u ovom zadnjem traileru likovi izgledaju puno poliranije nego prije.cak su i peebee izmjenili da izgleda ljepse. jos imaju 2 mj da ispoliraju animacije a to vjerovatno i cine. finese i bugove.. mislim da ce igra biti odlicna a i likovi izgledaju badass. jedva cekam.. ovo je priredjeni trailer koji je vjerovatno dosta ranije u razvoju jos napravljen pa mozda malo dotjeran..
Nekako me sve ovo trenutno ne privlaci previse. Naravno odigrat ce se.
ja kao veliki fan mass effecta definitivno uzimam ovu igru.
Zašto? Zašto se podrazumjeva ako si fan nečega da je svaki nastavak je*en i da se mora kupiti i odigrati? I još komentirate kako "ne izgleda nešto" i kako je sve "preplastično" ali će te ipak odigrati jer ima naziv: mass effect.
Ne razumijem taj sheep mentalitet.
zasto zato.. sig necu preorder napraviti ali igra nemoze biti toliko losa da je neodigram. prije ili kasnije.
Tu ima jedan dio koji mi nije baš skroz jasan. Naime, u prvoj knjizi je jasan stav Alliance-a protiv AI, a ovdje kažu da će tata Ryder "razviti" AI? Baš me zanima kako će taj detalj ukomponirati u priču.
Tu ima jedan dio koji mi nije baš skroz jasan. Naime, u prvoj knjizi je jasan stav Alliance-a protiv AI, a ovdje kažu da će tata Ryder "razviti" AI? Baš me zanima kako će taj detalj ukomponirati u priču.
Ne samo što koriste AI, već su i implantom povezani u mrežu s AI (prema zadnjem traileru na Andromeda initiative).
Međutim, s AI smo se susretali i u ME1 i u ME2 (istina u negativnom kontekstu) tako da je očito da su zemljani proučavali AI bez obzira na razne "zabrane". A za potrebe odlaska na mjesto "far far away" trebalo se odlučiti za korištenje AI-a koji bi upravljao sa cijelom kolonijom na putu prema Andromedi. Jer je alternativa da netko bude budan 600 g., a VI nije dovoljno inteligentan za taj posao.
Meni je manje interesantno tražiti rupe u poveznicama između stare trilogije i novog starta, već me više interesiraju likovi koji će nam biti na raspolaganju, da li ćemo moći uzeti u tim native andromedans, kako su ukomponirali open world koncept itd.
denuvo DRM?
imate popust od 15tak dolara na preorderu na g2a
Mass Effect: Andromeda will have 'meaningful' sidequests akin to The Witcher, says game producer
Open-world games often spoil us with intricate and engaging main stories, however the genre has a tendency to undo its good work by way of lacking sidequests. BioWare's Dragon Age: Inquisition is particularly guilty of this, which is something the developer is addressing in its incoming Mass Effect: Andromeda—taking its lead from CD Projekt Red's The Witcher series.
The hype is on the roll.
Navodno rekli su da su naucili puno od Witchera 3 i njhovih side questova i da zele tu kvalitetu da prenesu i ovdje,a ono Mass Effect je,Frostbite engine (em predivan em fantasticno optimizovan),open world Sc-Fi setting veliki budjet od EA svi uslovi za fantasticnu igru su tu,ja se nadam da cemo to i dobiti iako da main lik izgleda kao srednjoskolac ali ako igra,world,questovi likovi i main story budu dobri bit ce uzivancija za igrati ovakvo nesto.
Namjeravam da kupim ali sacekat cu par dana nakon izlaska da vidim dojmove i dok plata legne :p
Edit:vidim da je to kolega profesionalnije odradio vec sa postom prije moga .
Uzmes Origin Access za 4 dolara i igras 10 sati ME:A tjedan dana prije i odlucis.
Kako god da bilo, Witcher je postavio ljestvicu visoko u RPG žanru. CD projekt now je danas ono što je bio bioware "jućer".
Na Originu danas krece sedmodnevni trial Origin Accessa. Koliko vidim nema period do kada se treba iskoristit. Pa ga sacuvajte do par dana prije launcha igre i odigrate 10 sati ME:A. Ne treba kupit igru. Ovo je amo rec kao demo od 10 sati :D
Trenutno igram ME1, odnosno prelazak trilogije s prijenosom savesa. Prvo što mi je prioritet od skilsa u igri je karisma i razgovor, sve one konverzacije u igri..predobro.. 16h imam igranja i tek možda 6-7 misija je obavljeno. Nadam se, da će se to zadržati i u Andromedi.
Potvrđeno je da ce paragon i renegade bit izbaceni iz igre.
Potvrđeno je da ce paragon i renegade bit izbaceni iz igre.
Čemu to?