Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

ehh.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

sve je to meni super, samo mi je taj glavni lik premršav neki, izgleda mi kao da ima 15 godina, nadam se da ćemo moći to namjestiti kako želimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I otisla i zadnja trunka hypa. Odigrat cu je kad izadu svi DLC makar ceko godinu dana.

Nebo je granica.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izašao je novi video briefing na andromeda initiative. Ovaj nas upoznaje sa članovima posade : Link

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sve mi to izgleda nekako "plastično".

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 20:30 (NiramX).

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zamislite da CDProject Red radi Mass Effect Andromedu. Koja bi to igretina bila.

Nekako me sve ovo trenutno ne privlaci previse. Naravno odigrat ce se.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Ljepota trenutka ili nekog razdoblja je u prolaznosti. Možda i bolje ovako, original trilogija će se uvijek isticati. Pogotovo ako nas čeka Mass Effect: Inquisition

Znam da ću ko naivac na kraju uzeti jer je "Mass Effect", a tu je i onih 3.5% nade da nema govora nešto više o priči jer je ista fenomenalna (yea right).

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mass Effect: Andromeda
Lovac kaže...

Ljepota trenutka ili nekog razdoblja je u prolaznosti. Možda i bolje ovako, original trilogija će se uvijek isticati. Pogotovo ako nas čeka Mass Effect: Inquisition

Znam da ću ko naivac na kraju uzeti jer je "Mass Effect", a tu je i onih 3.5% nade da nema govora nešto više o priči jer je ista fenomenalna (yea right).

Previse volim Mass Effect tako da si ne mogu dopustit da ge ne uzmem :D

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Likovi na ovim zadnjim videima izgledaju kao da imaju metlu u gu*ici i loše razrađene facijalne "gimnastike", dok jedan od onih gameplay trailera s početka izgleda puno bolje (barem sa stanovišta kretanja).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
protjeran
Zura kaže...
NiramX kaže...

Likovi na ovim zadnjim videima izgledaju kao da imaju metlu u gu*ici i loše razrađene facijalne "gimnastike", dok jedan od onih gameplay trailera s početka izgleda puno bolje (barem sa stanovišta kretanja).

Upravo to. Ne znam što ih toliko muči. DICE je na Frostibiteu radio odlične animacije likova.

17 godina

Ako se ne varam još su se sami hvalili koliko su poboljšali animacije i facijalne ekpresije zahvaljujući novom engineu.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja kao veliki fan mass effecta definitivno uzimam ovu igru.  a u ovom zadnjem traileru likovi izgledaju puno poliranije nego prije.cak su i peebee izmjenili da izgleda ljepse. jos imaju 2 mj da ispoliraju animacije a to vjerovatno i cine. finese i bugove.. mislim da ce igra biti odlicna a i likovi izgledaju badass. jedva cekam..  ovo je priredjeni trailer koji je vjerovatno dosta ranije u razvoju jos napravljen pa mozda malo dotjeran..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 9:39 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Zajeb kaže...

Nekako me sve ovo trenutno ne privlaci previse. Naravno odigrat ce se.

=xfact= kaže...

ja kao veliki fan mass effecta definitivno uzimam ovu igru. 

Zašto? Zašto se podrazumjeva ako si fan nečega da je svaki nastavak je*en i da se mora kupiti i odigrati? I još komentirate kako "ne izgleda nešto" i kako je sve "preplastično" ali će te ipak odigrati jer ima naziv: mass effect. 

Ne razumijem taj sheep mentalitet. 

13 godina
neaktivan

zasto zato..  sig necu preorder napraviti ali igra nemoze biti toliko losa da je neodigram. prije ili kasnije.

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
11 godina
Ako bude ok gameplay uzimam. Za grafiku me boli briga. Preorder nema šanse. 😊
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Tu ima jedan dio koji mi nije baš skroz jasan. Naime, u prvoj knjizi je jasan stav Alliance-a protiv AI, a ovdje kažu da će tata Ryder "razviti" AI? Baš me zanima kako će taj detalj ukomponirati u priču. 

16 godina
neaktivan
Grozni_Zabac kaže...

Tu ima jedan dio koji mi nije baš skroz jasan. Naime, u prvoj knjizi je jasan stav Alliance-a protiv AI, a ovdje kažu da će tata Ryder "razviti" AI? Baš me zanima kako će taj detalj ukomponirati u priču. 

Ne samo što koriste AI, već su i implantom povezani u mrežu s AI (prema zadnjem traileru na Andromeda initiative).

Međutim, s AI smo se susretali i u ME1 i u ME2 (istina u negativnom kontekstu) tako da je očito da su zemljani proučavali AI bez obzira na razne "zabrane". A za potrebe odlaska na mjesto "far far away" trebalo se odlučiti za korištenje AI-a koji bi upravljao sa cijelom kolonijom na putu prema Andromedi. Jer je alternativa da netko bude budan 600 g., a VI nije dovoljno inteligentan za taj posao.

Meni je manje interesantno tražiti rupe u poveznicama između stare trilogije i novog starta, već me više interesiraju likovi koji će nam biti na raspolaganju, da li ćemo moći uzeti u tim native andromedans, kako su ukomponirali open world koncept itd.

15 godina

denuvo DRM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imate popust od 15tak dolara na preorderu na g2a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mass Effect: Andromeda will have 'meaningful' sidequests akin to The Witcher, says game producer

Open-world games often spoil us with intricate and engaging main stories, however the genre has a tendency to undo its good work by way of lacking sidequests. BioWare's Dragon Age: Inquisition is particularly guilty of this, which is something the developer is addressing in its incoming Mass Effect: Andromeda—taking its lead from CD Projekt Red's The Witcher series.

The hype is on the roll.

IZVOR

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina

Navodno rekli su da su naucili puno od Witchera 3 i njhovih side questova i da zele tu kvalitetu da prenesu i ovdje,a ono Mass Effect je,Frostbite engine (em predivan em fantasticno optimizovan),open world Sc-Fi setting veliki budjet od EA svi uslovi za fantasticnu igru su tu,ja se nadam da cemo to i dobiti iako da main lik izgleda kao srednjoskolac ali ako igra,world,questovi likovi i main story budu dobri bit ce uzivancija za igrati ovakvo nesto.

Namjeravam da kupim ali sacekat cu par dana nakon izlaska da vidim dojmove i dok plata legne :p

Edit:vidim da je to kolega profesionalnije odradio vec sa postom prije moga .

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 13:12 (Wack).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmes Origin Access za 4 dolara i igras 10 sati ME:A tjedan dana prije i odlucis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kako god da bilo, Witcher je postavio ljestvicu visoko u RPG žanru. CD projekt now je danas ono što je bio bioware "jućer".

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto malo da dignemo hype.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Na Originu danas krece sedmodnevni trial Origin Accessa. Koliko vidim nema period do kada se treba iskoristit. Pa ga sacuvajte do par dana prije launcha igre i odigrate 10 sati ME:A. Ne treba kupit igru. Ovo je amo rec kao demo od 10 sati :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
odjavljen

Trenutno igram ME1, odnosno prelazak trilogije s prijenosom savesa. Prvo što mi je prioritet od skilsa u igri je karisma i razgovor, sve one konverzacije u igri..predobro.. 16h imam igranja i tek možda 6-7 misija je obavljeno. Nadam se, da će se to zadržati i u Andromedi.

SkorvY
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Potvrđeno je da ce paragon i renegade bit izbaceni iz igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

Potvrđeno je da ce paragon i renegade bit izbaceni iz igre.

Čemu to?

SkorvY
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice