Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mass Effect 3
Hoce li biti jos N7 weekend challenge-a?
17 godina
Mass Effect 3

Sumnjam da će bit više ičega. Ja sam maknuo ME3 sa diska (doduše, arhivirao sam ga za svaki slučaj), čeka se četvorkica... a u međuvremenu, kćer završila srednju, sad se sprema za upise nekam, pa nakon toga joj dajem da igra dvojku i trojku... jedinicu je već odigrala :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
Hoce li biti jos N7 weekend challenge-a?

Nema vise nicega. Ni balansiranja, ni challenge, ni likovi, ni oruzija. Kako je tako je, sad samo ako oces pokupit svo oruzije, likove i achivmente.
Svu radnu snagu su prebacili na ME4.

14 godina
Nikako da dobijem nesto dobro iz arsenal packova. Svaki put dobijem upgrade za kishock harpoon gun ili krysae sniper rifle.
14 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
Nikako da dobijem nesto dobro iz arsenal packova. Svaki put dobijem upgrade za kishock harpoon gun ili krysae sniper rifle.

Probaj sa premium packom, pa onda se vrati na arsenal.

14 godina
Prvo cu probat spectre pack, pa cu onda sa premium.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da malo ozivim temu.

Evo najtuznija Citadel DLC slika.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Evo i clanak u kojem glavni pisac ME univerzuma Drew Karpyshyn, govori o kraju kakvog je on zamisljao.

I naravno, nekaze nista pametnog. Ni jedan od opisanog kraja (odnosno hintova moguceg kraja) nije nista znacajnije bolji od vidjenog (cak stovise zvuci mi losije. Naviknuo sam se vec da je kraj bez nekog pravog finalnog zavrsetka i to je sad to. Ne svidja mi se ponovna reciklaza diskusije kakav je kraj trebao biti. 

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Racunaj da je on napustio Bioware odmah nakon prvog Mass effecta. ME 2  i 3  bi dosta drukcije igre bile da nije ...

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima netko osim mene tko vjeruje u teoriju da je Shepard indoktriniran, te da zadnjih 20 minuta uopće nisu stvarni, već je to u Shepardovu umu?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Looka kaže...

Ima netko osim mene tko vjeruje u teoriju da je Shepard indoktriniran, te da zadnjih 20 minuta uopće nisu stvarni, već je to u Shepardovu umu?

Dosta je ljudi vjerovalo u tu teoriju pa i ja međutim ona je eliminirana Extended Cut DLCom, nažalost...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan

Mene još uvijek muči ona scena kad Shepard udahne nakon destroy endinga. Meni to još uvijek smrdi na indoktrinaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 22:10 (Looka).
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Mene još uvijek muči ona scena kad Shepard udahne nakon destroy endinga. Meni to još uvijek smrdi na indoktrinaciju.

ne bih znao, ja sam se sintetizirao, oba puta. Katalist me rastavio na proste faktore.. a sve za dobrobit galaksije.

U trećem prolazu ću vidjeti :)

A džabe nam sve to kad nema nastavka.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
protjeran
Zura kaže...

ne bih znao, ja sam se sintetizirao, oba puta. Katalist me rastavio na proste faktore.. a sve za dobrobit galaksije.

Istina, ali, opet, ovo ostaje neodgovoreno. Osobito ako je ME4 sequel.

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Story-and-Campaign-Discussion-Spoilers-Allowed/Mass-Effect-Tweets-9890470-1.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 23:10 (NiramX).
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Racunaj da je on napustio Bioware odmah nakon prvog Mass effecta. ME 2  i 3  bi dosta drukcije igre bile da nije ...

Covjek je otisao malo prije je ME2 izdan.

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Zura kaže...

Istina, ali, opet, ovo ostaje neodgovoreno. Osobito ako je ME4 sequel.

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Story-and-Campaign-Discussion-Spoilers-Allowed/Mass-Effect-Tweets-9890470-1.html

Potvrdeno je da ME4 nije nastavak, nego nova prica. Sad moze bit i da ce se uzimat save ako je nakon Shepardovog dijela. I igra ce pocimat ovisno o kraju kojeg si uzeo. No to za save su nagadanja.

Bas sam prekjucer zavrsio igru na Insane ( Jebate kad igras platinum i predes na single player insane kad da hodas parkom. Samo padaju. Dark Channel owns )

13 godina
protjeran
Zajeb kaže...

Potvrdeno je da ME4 nije nastavak, nego nova prica. Sad moze bit i da ce se uzimat save ako je nakon Shepardovog dijela. I igra ce pocimat ovisno o kraju kojeg si uzeo. No to za save su nagadanja.

Bas sam prekjucer zavrsio igru na Insane ( Jebate kad igras platinum i predes na single player insane kad da hodas parkom. Samo padaju. Dark Channel owns )

Znam, ali mislim na sequel univerzuma, ne Shepardove priče. Objektivno gledajući, kraj ima jednostavno previše neodgovorenih pitanja tako da se nadam da bi mogli dobitit neke odgovore u ME4.

17 godina
Mass Effect 3

...a ako budemo dobri, možda načas ugledamo i - Quariane bez maske... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Ako je neko za mp neka me doda na origin: Chivo_HR
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima li netko ode tko jos igra platinum.

Treba bi odigrat 5 Goddess i 7 jade da dobijem Nomad, a s njime i Best of Best Achivement.

U zadnje vrijeme je nemoguce nac tim koji je u stanju odgrat platinum, a kamoli na nekoj malo tezoj mapi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Zajeb kaže...

Ima li netko ode tko jos igra platinum.

Treba bi odigrat 5 Goddess i 7 jade da dobijem Nomad, a s njime i Best of Best Achivement.

U zadnje vrijeme je nemoguce nac tim koji je u stanju odgrat platinum, a kamoli na nekoj malo tezoj mapi.

Ako si online javi se na PP :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Trebao bi mi ovakav save iz ME 1. Moj save se nekako izbrisao.

male paragon, earthborn,war hero

Major Kyle peacefully saved, his cult unharmed/disbanded
Hanar Prophet (on Citadel) told to leave (paragon/charm, convinced it was giving enkindlers a bad reputation)
Asari Consort's trinket used on the Prothean artifact after clearing her reputation (memory flash from cro-magnon era)
Keepers scanned for Chorban (Jahleed and Chorban were later told to do it legally)
Rita's Sister, Jenna, saved and now works in Flux.  Cheater's device turned in to the owner, as well.
Emily Wong helped both times (Fist's data, and C-Sec bug), and she was able to complete her stories.
Rogue AI on Citadel destroyed
Doctor Michel's blackmailer convinced to back off.
Helena Blake's gang disbanded at Sheppard's request (paragon/charm)
Mallene Callis' request on Noveria declined (paragon)
Administrator Anoleis arrested by Gianna Parasini, Lorik Qui'in testified at his trial (and is now administrator)
Helped Dr. Cohen cure the sick scientists of the toxin
"back" entrance used in Peak 15 to preserve the lives of as many people as possible
ExoGeni Manager on Feros convinced to fund the colony using "survived attack by geth ad campaign" paragon/charm option
Shiala, the asari captive of the Thorian, released and is helping Zhu's Hope.
Maximum amount of Salarian's saved from Vermire (including Rentola and Kerrahe) using as many Paragon actions as possible on the assault
Menos Avot, Ganto Imness, and pack of indoctrinated soldiers released from prison cells on Vermire
Rana Thanoptis allowed to live and run on Vermire
Captain Anderson took the "Udina's Office" option during lockdown
Saren convinced (paragon/charm) to reconsider and end his own life
Admiral Kohaku's Cerebus story arc completed, choosing NOT to hand over the data to the Shadow Broker
Chairman Burns saved from Biotic Terrorists, peacefully, and convinced to give reperations to L2 implantee's
Geth Data given to Tali to complete her pilgrimage
Corporal Toombs peacefully saved during hostage situation, and convinved to get help.
ALL scientists saved (no friendly-fire situations) during the Besieged Base incident on Chohe (Paragon-only assignment)
Space Module recovered without a single "Space Monkey" dying
Rear Admiral Mikhailovich fully charmed(paragon-options) upon inspection of Normandy
Interview with Khalisah al-Jilani in C-Sec flawlessly paragon, with "cannot confirm or deny" to current assignment
Quarrel between Rebekah & Michael Petrovsky resolved with paragon/charm option to convince Michael that it's Rebekah's choice
Gavin Hossle's data recovered on Feros
Dr Saleon (aka Dr. Heart) slain on the MSV Fedele, Garrus convinced to go Paragon during incident, Dr. Saleon resisted arrest and was killed
Researcher's at ExoGeni's Nodacrux facility (with the Thorian Creepers) slain while resisting arrest, bribe not accepted (paragon choices)
Listening Post Alpha defended from Rogue Rachni, and Depot Sigma-23 destroyed
Did NOT support the Terra Firma (Earth First) movement on the Citadel

Using Charm to tell Finch that humans need others to strengthen humanity(background quest)
Fist was killed by Wrex.
Ashley was sacrificed on Virmire at the AA tower
Liara romanced
Wrex was saved on Vermire (due to armor quest)
Council is saved
Rachni Queen is alive

oba DLC-a predena, a na onom asteroidu spasio taoce

boldani su vazniji od ovih ostalih

Nebo je granica.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:13 (SuperWarrior).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...

Trebao bi mi ovakav save iz ME 1. Moj save se nekako izbrisao.

male paragon
Major Kyle peacefully saved, his cult unharmed/disbanded
Hanar Prophet (on Citadel) told to leave (paragon/charm, convinced it was giving enkindlers a bad reputation)
Asari Consort's trinket used on the Prothean artifact after clearing her reputation (memory flash from cro-magnon era)
Keepers scanned for Chorban (Jahleed and Chorban were later told to do it legally)
Rita's Sister, Jenna, saved and now works in Flux.  Cheater's device turned in to the owner, as well.
Emily Wong helped both times (Fist's data, and C-Sec bug), and she was able to complete her stories.
Rogue AI on Citadel destroyed
Doctor Michel's blackmailer convinced to back off.
Helena Blake's gang disbanded at Sheppard's request (paragon/charm)
Mallene Callis' request on Noveria declined (paragon)
Administrator Anoleis arrested by Gianna Parasini, Lorik Qui'in testified at his trial (and is now administrator)
Helped Dr. Cohen cure the sick scientists of the toxin
"back" entrance used in Peak 15 to preserve the lives of as many people as possible
ExoGeni Manager on Feros convinced to fund the colony using "survived attack by geth ad campaign" paragon/charm option
Shiala, the asari captive of the Thorian, released and is helping Zhu's Hope.
Maximum amount of Salarian's saved from Vermire (including Rentola and Kerrahe) using as many Paragon actions as possible on the assault
Menos Avot, Ganto Imness, and pack of indoctrinated soldiers released from prison cells on Vermire
Rana Thanoptis allowed to live and run on Vermire
Captain Anderson took the "Udina's Office" option during lockdown
Saren convinced (paragon/charm) to reconsider and end his own life
Admiral Kohaku's Cerebus story arc completed, choosing NOT to hand over the data to the Shadow Broker
Chairman Burns saved from Biotic Terrorists, peacefully, and convinced to give reperations to L2 implantee's
Geth Data given to Tali to complete her pilgrimage
Corporal Toombs peacefully saved during hostage situation, and convinved to get help.
ALL scientists saved (no friendly-fire situations) during the Besieged Base incident on Chohe (Paragon-only assignment)
Space Module recovered without a single "Space Monkey" dying
Rear Admiral Mikhailovich fully charmed(paragon-options) upon inspection of Normandy
Interview with Khalisah al-Jilani in C-Sec flawlessly paragon, with "cannot confirm or deny" to current assignment
Quarrel between Rebekah & Michael Petrovsky resolved with paragon/charm option to convince Michael that it's Rebekah's choice
Gavin Hossle's data recovered on Feros
Dr Saleon (aka Dr. Heart) slain on the MSV Fedele, Garrus convinced to go Paragon during incident, Dr. Saleon resisted arrest and was killed
Researcher's at ExoGeni's Nodacrux facility (with the Thorian Creepers) slain while resisting arrest, bribe not accepted (paragon choices)
Listening Post Alpha defended from Rogue Rachni, and Depot Sigma-23 destroyed
Did NOT support the Terra Firma (Earth First) movement on the Citadel

Using Charm to tell Finch that humans need others to strengthen humanity(background quest)
Fist was killed by Wrex.
Ashley was sacrificed on Virmire at the AA tower
Liara romanced
Wrex was saved on Vermire (due to armor quest)
Council is saved
Rachni Queen is alive

oba DLC-a predena, a na onom asteroidu spasio taoce

Moj save je skoro pun. Nikad nisan dobia od Consort Sha'ire taj item Protean artifact ( u svih 6 prelazaka )
da otvorim artifact i nisam nikoga romanca jer sam prelazia brzinski da romancam Tali u dvojki.

Pogledaj jos po netu ako te zanima, znam da ima puno savova na netu.

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...

Ma znam, ali nikad mi nije falia, niti mi je smetalo sata ga nemam. Imam sve osim toga i lvla 60. tako da necu plakat :D

14 godina
Mass Effect 3

Pozdrav ekipa!

Igra li tko vise MP? Jucer sam nakon 4-5 mj ponovno krenuo malo,mogli bi se dogovoriti pa skupa koju rundu baciti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ne radi mi ME3 uopce. Imam problem s Origin In Game. Ne mogu inv prike, ne mogu vidit dlcove, ne mogu nista radi. Ekipa it EA nema pojma sta je. I to sve nakon ovog zadnjeg updejta Origina.

Probat cu kad dode novi komp opet probat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=710945 

Bioware Teasa novi ME, ne pravim novu temu jer jos ne znamo ime.

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Moj PC  
2 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice