Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3

Ja sam se skroz navuko na ovo :)

Rijesio sam event jucer odma u prvih sat vremena.

Totalno je dobar multi.

Nagovorio i frenda napokon da proba igrat sa mnom i odusevljen je.

14 godina
Nikako da ove nove turian charove otkljucam.
16 godina
neaktivan

ja stalno uzimam ove "Arsenal" pakete i punim si puškice.. jer još uvjek imam dosta njih za podignut na neku solidnu razinu. I za razliku od tebe, imam dosta Batarian likova koje ne mogu nikako otključat :) dok su mi turianci (mislim) svi otključani.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina

Ova podjela na pakete za oruzja i likove mi je pomogla.

Uspio sam sve likove napokon finiširati, sad sam krenuo na oružja.

Još malo i 60 promocija za gold achievement.

Best of best za možda 10ak dana.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jucer "kupio" Mass Effect: Paragon Lost sa interneta. Poceo gledat na TVu i nakon 15 minuta ugasio. Cak i ja jedan od vecih ljubitelja ME svijeta, nisan bia u stanju to pogledat.

Volim anime, stripove, dobre price, ali ovo je UZAS. Losa animacija (stvarno), prica losa, gluma losa. Steta da kvare ME svijet sa ovakvim sranjima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Vidis vidis, a ja totalno zapustio ME. Mogao bi se vratit malo :) Moram levelat Ghosta i Kroldiera :P

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@Zura Ja batarian char imam sve otkljucane, a batarian soldier mi je najdrazi.
17 godina
Mass Effect 3

Napokon mi je autorizirana Visa Electron, napokon sam kupio Omegu, i napokon ću ju odigrati.

Je*beš banke i njihovu tromost.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Napokon mi je autorizirana Visa Electron, napokon sam kupio Omegu, i napokon ću ju odigrati.

Meni je Omega fenomenalna. Nešto u rangu sa The Lair of Shadow broker za dvojku, čak i bolje od toga.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zura kaže...
Father_Dougal kaže...

Meni je Omega fenomenalna. Nešto u rangu sa The Lair of Shadow broker za dvojku, čak i bolje od toga.

Je, sinoć sam ostao do 1 budan, dobra je, priča mi je dobra, nivoi su odlični - bilo bi zgodno da naprave koji novi MP level baziran na Omegi... :)

Nisam još gotov, ne, ne... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nema jos nikakvih informacija vezano za novi dlc, ali po ovome sta vidim vrati ce staru postavu. Kaidan, Joker, ko zna mozda je novi kraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Nisam li postao vijest o novom DLCu koju stranicu prije....?

Uglavnom, jedva čekam. Završio sam Omegu, pa sad guštam dvojku, radim novi prijelaz na Veteran težini, počevši od jedinice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Nisam li postao vijest o novom DLCu koju stranicu prije....?

Uglavnom, jedva čekam. Završio sam Omegu, pa sad guštam dvojku, radim novi prijelaz na Veteran težini, počevši od jedinice.

nemoj me mamiti..

već se neko vrijeme nosim mišlju da moram odraditi fem shepperd i to još renegade bitch.

ali tih dodatnih 100tinjak sati ne znam otkud da smislim.

17 godina
Zura kaže...
nemoj me mamiti..

već se neko vrijeme nosim mišlju da moram odraditi fem shepperd i to još renegade bitch.

ali tih dodatnih 100tinjak sati ne znam otkud da smislim.

Oh, pa ja igram po misiju na dan, po ure do uru vremena, i to ako stignem.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Meni za sve 3 igre trebala 4 vikenda. Prvi ME 1 vikend, ME 2  je 2 vikenda (insane) i treci jedan vikend.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Brijem da ne igras ko ja :)

Meni je trebalo preko 40 sati i za dvojku i za trojku. A to nikako nije jedan vikend. :)

17 godina
Mass Effect 3

Moram skupiti lovu da kupim sve DLCove za ME2, tako da mogu dobar walkthrough napraviti... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Podsjeti me, koliko bioware bodova trebam za sve dlc od dvojke (bez onih weapon ili slicnih sranjaca)?
Iako imam kupljenu dvicu, moram priznati da sam dvojku prelazio sa "posudjenim" dlc-ima.
17 godina

560 - Overlord

560 - Kasumi

800 - Lair of the Shadow Broker

560 - Arrival

2480 - ukupno za ta 4

Imas i Genesis za 320, al to nema smisla.

Te 5 paketa za po 160 bodova za oruzja i appearance.

16 godina
neaktivan

Mislim da i za Zaeda treba nešto iskeširati

17 godina
Zura kaže...

Mislim da i za Zaeda treba nešto iskeširati

Zaeda sam dobio besplatno, zajedno sa onim misijama sa letjelicom, to je, mislim, Overlord.

Dakle, Kasumi, Shadow Broker i Arrival, 1920 bodova.

Mislim da ću ih kontaktirati za neki popust (da sve stane u 1800), već su mi dali free kodove za Cerberus Network i za onaj free dodatak za ME1 :)

17 godina

Zaeed i Firewalker su besplatni ako si kupio novu igru, jer su uključeni u Cerberus Network ključu. (uz još neke sitnice - Normandy crash site, Cerberus weapon & armor i Arc projector)

Tako da uz Kasumi, Shadow Brokera i Arrival, trebaš Overlorda ako želiš sve. Znači, ipak 2480 bodova.

Btw, kog si kontaktirao za popust?

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Brijem da ne igras ko ja :)

Meni je trebalo preko 40 sati i za dvojku i za trojku. A to nikako nije jedan vikend. :)

Svaki kamen predem u svim igrama. Jednostavno, koliko sam puta prosa igre znam sta se di nalazi. To pojednostavlja igru. Jedino sam pazia, jer prvi put igram sa male Shepardom, da puknem Tali a ne Ashley ili koga drugoga. Skoro san se spetlja s Kaidanom u trecem djelu.

Btw kako vi dolazite do tih Mass Effect bodova ? Ima neka caka ? Ja san sve do sad kupia za trojku a nemam pojma za te bodove.

17 godina

Kupimo ih? :D

Za trojku je to sad ukomponirano u samom Originu, pa se možda ni ne skuži, ne znam. Nisam kupio ni Leviathan ni Omegu, a From Ashes imam iz N7CE verzije.

Al za dvojku i za DAII npr, se trebalo kupovati na BSN-u.

14 godina
Mass Effect 3

Maloprije odigrao gold partiju protiv reapera.

Neki lik igrao sa Krogan vanguardom (level 9) i kao oruzje koristio Reegar Carbine X i natukao malo preko 170 000 bodova.Ostao sam {#}{#}{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

Maloprije odigrao gold partiju protiv reapera.

Neki lik igrao sa Krogan vanguardom (level 9) i kao oruzje koristio Reegar Carbine X i natukao malo preko 170 000 bodova.Ostao sam {#}{#}{#}.

Poznata konfiguracija, kroguard, sve ide u damage i shield, uzmeš reegara, i onda imaš charge-reegar-heavy-heavy-repeat.

Jedan takav u ekipi koji ga zna iskoristiti (khm), i nema šanse da partija ode kvragu... :)

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Kupimo ih? :D

Za trojku je to sad ukomponirano u samom Originu, pa se možda ni ne skuži, ne znam. Nisam kupio ni Leviathan ni Omegu, a From Ashes imam iz N7CE verzije.

Al za dvojku i za DAII npr, se trebalo kupovati na BSN-u.

Ne, i dalje kupuješ Bioware bodove (cca 16EUR = 1600 bodova), jedino što ih sada možeš kupiti i preko Origina.

A vezano uz ovu diskusiju sa Krogancem i Raeegar pljucom.. :) opaka stvar uz pametnu igru. Bezglavo zaletanje = insta smrt.

17 godina
Zura kaže...
   A vezano uz ovu diskusiju sa Krogancem i Raeegar pljucom.. :) opaka stvar uz pametnu igru. Bezglavo zaletanje = insta smrt.

Je. Ne ići na Banshee i Phantoma kao idiot... :) ne jednom se zeznem... :) no često je dovoljan za skidanje shieldova, ostalo srede kolege sa jačim oružjem...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 7:53 (Father_Dougal).
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Je. Ne ići na Banshee i Phantoma kao idiot... :) ne jednom se zeznem... :) no često je dovoljan za skidanje shieldova, ostalo srede kolege sa jačim oružjem...

uff, pricaj mi :) čovjek se jednostavno opusti i zaleti tamo gdje ne treba. Najgore mi je kad uletim u naizgled laku situaciju i onda mi neočekivano Husk skoči na leđa! Dok završi animacija završi i krogić.

14 godina
Mass Effect 3

Dali je itko od vas primjetio da mu igra nakon sto se zavrsi partija "neda" pare?

Odigrao sam dva uspjesna gold-a,a samo sam za jedan dobio pare {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice