Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 360.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Father_Dougal kaže...
Zajeb kaže...

Mape su mjenjane.

U reactoru mozes onaj generator pokrenit. Ubija sve sta ostane unutra, Squad member ili neprijatelj. Svaka mapa je dobila mala prosirenja.

:) :) :) nafukaš Atlasa ili Banshee unutra, postaviš hologram da te ne jure i eto instakill... ubija li i bossove?

A znao sam da će ME3 multi biti hebenica. Vlasnici jogurta mogu samo cviliti i govoriti kak kraj ne valja... :) :) :)

Nazalost igra je malo buggana, pa neprijatelji mogu prolazit kroz vrata kad je zatvoreno. Inace digne im samo stitove i par crtica armora. Ne moze is ubit. Ali zato olaksa.

Ovi "Achivements bodovi" su zakon. U wowu sam ih ka lud hvata, sad cu i ode. vec na 170.

16 godina
neaktivan

jučer sam uletio sa random ekipom na mapu s reaktorom. Baš me iživciralo što bi netko hitnuo gumbić baš kad ja prolazim. Izginuo jedno 3 puta. Također na istoj mapi, ako ste primjetili, možeš raspucati neke vertikalne cijevi i onda slijedi explozija.

Ovo sa sandstormom je strava.. genijalno.

Još nisam probao ledenu mapu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mislim da Hazard White nije otkljucan, mislim da idu 2 mape tjedno nove, kao i likovi. Ljudi su vec poceli farmat challenge :)

Otkljucao sam Turian Ghosta - solidan je. Dosta izdrzljiv, a Cloak mu ima bonus na assault rifle umjesto na sniper. Onaj pack mi nije bas jasan, jedino sta ti da dodatnih 2800 shielda. Overload je koristan strasno, cloak-overload-headshot/dva sa Mattockom i pada Phantom.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

O M E G A ! ! !   O M E G A ! ! !   O M E G A ! ! ! 

Uskoro krećemo u oslobođenje Omega stanice!
27.11. novi SP DLC, Aria T'Loak kreće u akciju!

http://blog.bioware.com/2012/10/12/the-war-for-omega-begins/

JUPI! 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Yaay, svi characteri su mi level 20, sad idem malo farmat challenge.

BTW - zasto mi nitko nije rekao da je Vorcha Sentinel onako brutalan? Mislim da je jaci cak i od Krogana, strasno nesto kako gadan moze bit sa Reegarom. Sam otopi bilo kojeg bossa.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...

JUPI! 

Oh,nice-to sam čitao u stripu.

Ja još nisam prošao ME3 SP-je li napokon došao onaj DLC što popravlja kraj?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan

Odavno - Extended Cut (dzabe ti je), a navodno i Leviathan ubacuje jos neke dijaloge u kraj, to ce bolje znat ova ekipa koja ga ima.

Vigilo confido
13 godina
odjavljen
Sunburn kaže...

Odavno - Extended Cut (dzabe ti je), a navodno i Leviathan ubacuje jos neke dijaloge u kraj, to ce bolje znat ova ekipa koja ga ima.

Thx, nisam znao. XD

Moram to prijeći-ja sam mislio da nije ni izašao.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

JUPI! 

U jbte . 15 € ce doc. Mora de ce bit ogroman.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kazu da ce bit najveci DLC za bilo koji Mass Effect do sada.

BTW, je jos netko primjetoi da se promijenila promotion shema? Vise ne skida likove do kraja, ostaju im imena i samo ih spusta na lvl 1 i brise sve skillove ukljucujuci i onaj prvi koji su obicno svi uvijek imali po defaultu. Pocinje se bas od nule.

Vigilo confido
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ste vidili chalenge points listu. Ja ponosan sa 535 bodova, a ovaj prvi ima 23k. Pa di je brze bolje to skupia ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 3

evo i mene u multyplayer vodama,pa tko hoce neka me doda na originu da nekad zaigramo.

nadjete me pod imenom Voyager_CRO

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Ste vidili chalenge points listu. Ja ponosan sa 535 bodova, a ovaj prvi ima 23k. Pa di je brze bolje to skupia ?

Pa igra po cijeli dan, valjda... ja pak nemam vremena :) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Baš sam pročitao da čemo u novon DLC-u Omega preuzeti lik Arie i s njom krenut na Omegu , a Shep bude na odmoru.I da ženski lik Turian nas prati, a sve se odigrava poslje kraja .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logi7 kaže...

Baš sam pročitao da čemo u novon DLC-u Omega preuzeti lik Arie i s njom krenut na Omegu , a Shep bude na odmoru.I da ženski lik Turian nas prati, a sve se odigrava poslje kraja .

Ženski Turian?
Garrus sa cicama? 

14 godina
Mass Effect 3

ovako,imam neka pitanja oko MP.

Mogu li se nositi više od 2 oružja dok igraš?

Kako unaprijediti oružja? dobio sam Geth pulse rifle I, kada može biti II 

EDIT:

Koja je klasa po vama najbolja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 11:15 (Tomy Lee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

EDIT:

:) noob
Ne možeš nositi više od dva oružja. A i tada pazi jer nisu sve klase za to.
"Unaprjeđuješ ih"  kupovinom packova, u kojima dobiješ noviju verziju oružja. Kao što si i ovo dobio.

A koja je klasa najbolja, ovisi o tome kako igraš i što ti je draže. Osobno volim Adepta, Infiltratora i Vanguarda. Može i Soldier. No to sve ovisi o tvojim preferencijama.
Nema shortcuta. Moraš se puno namučiti i puno igrati prije nego što dobiješ dobra oružja... :) a prvo i osnovno - naučiti igrati kao timski igrač, Ramboidi ginu, znaš? 

16 godina
neaktivan
Sve klase su odlicne, stvar je samo naviknuti se s njima igrati. Meni je na pocetku bilo najlakse krenuti sa sentinelom.
Puske unaprijedjujes kupovinom "pack-ova" kroz "Store". Sve je random tako da ponekad dobis a ponekad ne bas ono sto ti bas sad treba.

Jucer krenuo na svoj standardni vecernji pohod na silver. Host prebacio u zadnjem trenutku na Gold. Odlucio ostati i iznenadio se kako je bilo dobro + nagrada je *ebena. Srecom nisu bili collectori vec "samo" reaperi.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Tomy Lee kaže...

EDIT:

:) noob

Nije noob nego newb, learn the difference :)

Ja sam poceo sa Infiltratorom jer ga igram i u SP, kasnije sam presao na Soldiera i slicno. Po meni Engineer je najtezi za dobro naucit igrat.

Vigilo confido
17 godina
Sunburn kaže...
Nije noob nego newb, learn the difference :)

I stand corrected :)

Za malo zabave, evo najbolji monolog u ME serijalu:

...i dobra ideja za nickname :) 

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mogu li kako promijeniti Shepardovo lice usred igre(bez da započinjem novu igru) sa Coalesced.bin editorom?

EDIT: otkrio sam Gibbed save editor. Našao sam kod od izgleda koji želim ubaciti u save file, ali ne znam kako to napraviti sa Gibbedom...

LOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 23:38 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Neće me neko vrijeme biti u MP - prodao sam grafičku karticu, sve što imam je Sandy Integriruša 2000 :)

Pokrenuo sam ME3, i gledao slideshow.
No za ove male igre koje imam je adekvatna... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dugo nisam ovo igrao zbog Assassins Creeda, Call of Dutya, Diabla i sad Guild Warsa, ali majko mila, kako je ovo dobar multiplayer!!

Koje brdo klasa, oruzja, perkova, svega.

Pa sad ovi challengei i hazard mape. Genijalno. Ubila me pisela piša danas vec nekoliko puta :D

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ovaj tjedan je dodan Krogan Shaman i mapa nova. Benning, pocne padat pljusak i makne ti shield. Moras se kretat u prostorijama, bas daje napetost i nema one sigurnosti. Zakon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Je*benti, a ja nemam normalnu grafičku... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda da su nerfali malo Shadow Strike od N7 Shadowa - ili je meni igra zesce zbagirana postala ili vise ne mozes opalit Shadow Strike na Atlasa.

Vigilo confido
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ovisi kako kada. Na te "glavne" neprijatelje kadkad ipali, a kadkad ne zeli. Koliko sam vidio ovisi o raspolozivom hpu od bossa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sunburn kaže...

Izgleda da su nerfali malo Shadow Strike od N7 Shadowa - ili je meni igra zesce zbagirana postala ili vise ne mozes opalit Shadow Strike na Atlasa.

To je bug pa ima već cca 2 tjedna i znaju za njega ali izgleda da ga ne mogu samo tako popraviti pa nisu ni dali vremensku procjenu kad će to biti riješeno...banana doslovno...To će valjda čekati slijedeći veći patch kao što je bio ovaj nedavno. A uz to se nekad dogodi da ne možeš ni naciljati obične likove poput phantoma. Što reći nego peh{#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
13 godina
Mass Effect 3

evo i ja danas konačno uhvatio malo vremena da se posvetim igri iako je imam već više od mjesec dana...prvi dojmovi su mi odlični iako sam odigrao tek nešto više od sata (završio misiju na Marsu i stigao na Citadel)...veteran sam u ovom serijalu ali mi je trebalo malo vremena da se priviknem i sjetim starih likova...vidim svi pričate o multyplayeru i jedva čekam da se pridružim ali prvo hoču da odigram singleplayer...iako bi to zbog manjka slobodnoga vremena moglo potrajati...btw dali je normalno da se igra malo duže učitava prilikom ulaska u nju (na main meni-u zastane)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

evo i ja danas konačno uhvatio malo vremena da se posvetim igri iako je imam već više od mjesec dana...prvi dojmovi su mi odlični iako sam odigrao tek nešto više od sata (završio misiju na Marsu i stigao na Citadel)...veteran sam u ovom serijalu ali mi je trebalo malo vremena da se priviknem i sjetim starih likova...vidim svi pričate o multyplayeru i jedva čekam da se pridružim ali prvo hoču da odigram singleplayer...iako bi to zbog manjka slobodnoga vremena moglo potrajati...btw dali je normalno da se igra malo duže učitava prilikom ulaska u nju (na main meni-u zastane)?

Totalno normalno. Igra se spaja na EA server, te nakon toga gleda ima li koji dodatak za download. 5 - 10 sec stanka pri spajanju.

Sto se tice MPanovi tjedni zadatak.

Operation BLOODLUST (Oct. 19th – 21st

The krogan continue to be formidable allies. We will be lending the krogan army assistance in their next series of strikes against the Reapers. 

Squad Goal: Earn one gold melee-medal fighting as a krogan on any map at any difficulty.

Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice