Demo izlazi 14.2, a sama igra 6. (SAD) odnosno 9.3 (EU).
To je veoma uskoro.. :)
Demo vjerovatno neću ni igrati. Bojim se da ću si uništiti feeling.. :)
Demo izlazi 14.2, a sama igra 6. (SAD) odnosno 9.3 (EU).
To je veoma uskoro.. :)
Demo vjerovatno neću ni igrati. Bojim se da ću si uništiti feeling.. :)
nevezano za sve kakva bude igra po pitanju RPG elemenata i pojednostavljenosti,zaigrati cu je radi price i likova
jer kad se sjetim vraca se Kaidan/Ashley,zatim Wrex,Liara i Anderson se pojavljuje,dosta mi je da zaigram i zavrsimo ovu trilogiju ( biti ce interesantno kada budemo razmjenjivali tko je kakav zavrsetak imao ) :)
nevezano za sve kakva bude igra po pitanju RPG elemenata i pojednostavljenosti,zaigrati cu je radi price i likova
jer kad se sjetim vraca se Kaidan/Ashley,zatim Wrex,Liara i Anderson se pojavljuje,dosta mi je da zaigram i zavrsimo ovu trilogiju ( biti ce interesantno kada budemo razmjenjivali tko je kakav zavrsetak imao ) :)
To nije ni upitno, igra će biti kupljena odigrana i pohranjena bez obzira kakva je. Predobra je ovo trilogija da se ne vidi kraj..
A sad kad sam vidio da mi se vraća stara ekipa sve mi srce zaigra. ;)
wrex je najludji lik u jednoj igri ali ono, IKAD!! grunt je gej. samo njega (wrexa) zelim vidjet, i legiona...
wrex je najludji lik u jednoj igri ali ono, IKAD!! grunt je gej. samo njega (wrexa) zelim vidjet, i legiona...
Ma i Grunt je dobar, samo je Wrex puno konkretniji lik od njega, i njegova pozadinska priča je zanimljivija, i više je cool...
Al' opet, obojica su zakon, svaki kroganac u igri je zakon :D.
gruntu je uzgojen i kao takav je dosadan i bez neke svoje price... bezveze je... dok je wrex car - "my blood is getting cold, find me something to kill!!"
gruntu je uzgojen i kao takav je dosadan i bez neke svoje price... bezveze je... dok je wrex car - "my blood is getting cold, find me something to kill!!"
Baš to, a i ostatak posade je nekako beskrvan. Jedino mi je dobra Miranda sa sočnom... pričom
ako npr imaš save gdje ti svi umru u me2 kako onda igraš me3?hm?
Ispocetka vjerojatno. Pretpostavljam da su mislili na to.
Pa morali su i na to misliti, ja imam sejvnja iz jedinice gdje su mi razni likovi umrli, a isto tak imam 10 sejvanja iz dvojke gdje sam isprobavao razne kombinacije sa svim svim mogućim likovima i gdje su mi i svi živi i puno njih mrtvi.
Ako ti svi umru igra ne dopušta inportanje tvoga save gamea i to je to.
Izasao je novi trailer za ME3 MP i ne mogu vjerovat da cu ovo reci ali ne izgleda lose. Ako igra neka ekipa mogao bi biti zanimljiv. Takodjer pokazuje playable rase i klase. I pred kraj se vidi Asari Husk - predobro izgleda
Rase:
Human
Turian
Krogan
Drell
Quarian
Salarian
Asari
Klase:
Soldier
Vanguard
Infiltrator
Engineer
Sentinel
Sva sreća da sam dobio early pristup beti :)
Mučko gjubre
Sad ces nam mast vadit Al dobro, ostatak ce imat priliku zaigrat MP 17.02. Mogli bi se organizirat tu na BOL-u.
Mučko gjubre
Sad ces nam mast vadit Al dobro, ostatak ce imat priliku zaigrat MP 17.02. Mogli bi se organizirat tu na BOL-u.
Dobra ideja, podržavam
Mučko gjubre
Ja sam dobio early za ps3 :P
Ja za svaki slučaj obnavljam priču, evo nedavno sam riješio prvi dio, sada drugi sa dlc-evima..
Da se ne zaborave važne činjenice.. :)
pozz
ima doma save-ove - tonu njih, ima li kakav program kojim mogu pogledati koje sam odluke donosio u save-ovima pa da znam kojeg sacuvati/zapoceti.
hvala
pozz
ima doma save-ove - tonu njih, ima li kakav program kojim mogu pogledati koje sam odluke donosio u save-ovima pa da znam kojeg sacuvati/zapoceti.
hvala
postoji editor, međutim samo za prvi dio. za drugi nisam siguran, probaj po google-u potrazit.
pozz
hvala
Pa sačuvaj sve pa dok započneš igrati ME3 vidjet češ koje si odluke donio i kako će se priča razvijati. Sejvanja bar ne zauzimaju puno mjesta
Stvarno ne shvaćam zašto Reaperi harvestuju galaksije, rastapaju stanovnike u genetsku tekućinu i prave nove Reapere. Zašto je to potrebno?
Sovereign je rekao da su vječni - zašto im je onda potrebna reprodukcija? Meni ovo nema smisla i volio bih kad bi mi netko bolje upućen u ME to pojasnio.
Stvarno ne shvaćam zašto Reaperi harvestuju galaksije, rastapaju stanovnike u genetsku tekućinu i prave nove Reapere. Zašto je to potrebno?
Sovereign je rekao da su vječni - zašto im je onda potrebna reprodukcija? Meni ovo nema smisla i volio bih kad bi mi netko bolje upućen u ME to pojasnio.
U igrama još nije objjašnjeno...u trećem dijelu bi trebalo biti.
pa vjerovatno dok osvajaju svjetove tu i tamo krepa neki.... onda ga je potrebno zamjenit. u 2. kazu da rade na baterije, ljudske baterije. zato im trebamo mi i ostala galakticka gamad.
Prvih 90 minuta igre ( nema video, više kao mini osvrt ).
Svaki put kad naletim na nešto novo u vezi ME3 groznica se još samo poveća, treba izdržati do konačnog izlaska igre i onda raspalit guštat
WTF? Do prije nekoliko dana su govorili kako je sa ME3 sve gotovo, da je došao kraj Shepardovoj priči i sad ovo?
Ako su se predomislili u vezi završavanja priče s Shepardom i Reaperima i hoće izmusti svaku paru od korisnika, onda stvarno nemam komentara.
Samo znam da ako zakažu novu ME igru, a release date bude za manje od 2 godine od toga možemo očekivati istu stvar kao sa DA2.
Naravno da ne bih volio da je ovo istina, ali moguće je.