Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Anubis22 kaže...

Demo izlazi 14.2, a sama igra 6. (SAD) odnosno 9.3 (EU). 

To je veoma uskoro.. :)

Demo vjerovatno neću  ni igrati. Bojim se da ću si uništiti feeling.. :)

Zeppe :D
16 godina
Mass Effect 3

nevezano za sve kakva bude igra po pitanju RPG elemenata i pojednostavljenosti,zaigrati cu je radi price i likova

jer kad se sjetim vraca se Kaidan/Ashley,zatim Wrex,Liara i Anderson se pojavljuje,dosta mi je da zaigram i zavrsimo ovu trilogiju ( biti ce interesantno kada budemo razmjenjivali tko je kakav zavrsetak imao ) :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

nevezano za sve kakva bude igra po pitanju RPG elemenata i pojednostavljenosti,zaigrati cu je radi price i likova

jer kad se sjetim vraca se Kaidan/Ashley,zatim Wrex,Liara i Anderson se pojavljuje,dosta mi je da zaigram i zavrsimo ovu trilogiju ( biti ce interesantno kada budemo razmjenjivali tko je kakav zavrsetak imao ) :)

To nije ni upitno, igra će biti kupljena odigrana i pohranjena bez obzira kakva je. Predobra je ovo trilogija da se ne vidi kraj..

A sad kad sam vidio da mi se vraća stara ekipa sve mi srce zaigra. ;)

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

wrex je najludji lik u jednoj igri ali ono, IKAD!! grunt je gej. samo njega (wrexa) zelim vidjet, i legiona...  

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

wrex je najludji lik u jednoj igri ali ono, IKAD!! grunt je gej. samo njega (wrexa) zelim vidjet, i legiona...  

Ma i Grunt je dobar, samo je Wrex puno konkretniji lik od njega, i njegova pozadinska priča je zanimljivija, i više je cool...

Al' opet, obojica su zakon, svaki kroganac u igri je zakon :D.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
16 godina
odjavljen

{#}

gruntu je uzgojen i kao takav je dosadan i bez neke svoje price... bezveze je... dok je wrex car - "my blood is getting cold, find me something to kill!!"

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Mass Effect 3

da vam malo "proradi" krv na epsku pricu i likove ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

{#}

gruntu je uzgojen i kao takav je dosadan i bez neke svoje price... bezveze je... dok je wrex car - "my blood is getting cold, find me something to kill!!"

Baš to, a i ostatak posade je nekako beskrvan. Jedino mi je dobra Miranda sa sočnom... pričom

15 godina
Mass Effect 3

ako npr imaš save gdje ti svi umru u me2 kako onda igraš me3?hm?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ispocetka vjerojatno. Pretpostavljam da su mislili na to.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Pa morali su i na to misliti, ja imam sejvnja iz jedinice gdje su mi razni likovi umrli, a isto tak imam 10 sejvanja iz dvojke gdje sam isprobavao razne kombinacije sa svim svim mogućim likovima i gdje su mi i svi živi i puno njih mrtvi.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ako ti svi umru igra ne dopušta inportanje tvoga save gamea i to je to.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Izasao je novi trailer za ME3 MP i ne mogu vjerovat da cu ovo reci ali ne izgleda lose. Ako igra neka ekipa mogao bi biti zanimljiv. Takodjer pokazuje playable rase i klase. I pred kraj se vidi Asari Husk - predobro izgleda {#}

Rase:

Human

Turian

Krogan

Drell

Quarian

Salarian

Asari

Klase:

Soldier

Vanguard

Infiltrator

Engineer

Sentinel

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 17:45 (Sunburn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sva sreća da sam dobio early pristup beti :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mučko gjubre {#}

Sad ces nam mast vadit {#} Al dobro, ostatak ce imat priliku zaigrat MP 17.02. Mogli bi se organizirat tu na BOL-u.

14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Mučko gjubre {#}

Sad ces nam mast vadit {#} Al dobro, ostatak ce imat priliku zaigrat MP 17.02. Mogli bi se organizirat tu na BOL-u.

Dobra ideja, podržavam {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Mučko gjubre {#}

Ja sam dobio early za ps3 :P

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja za svaki slučaj obnavljam priču, evo nedavno sam riješio prvi dio, sada drugi sa dlc-evima..

Da se ne zaborave važne činjenice.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

pozz

ima doma save-ove - tonu njih, ima li kakav program kojim mogu pogledati koje sam odluke donosio u save-ovima pa da znam kojeg sacuvati/zapoceti.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

pozz

ima doma save-ove - tonu njih, ima li kakav program kojim mogu pogledati koje sam odluke donosio u save-ovima pa da znam kojeg sacuvati/zapoceti.

hvala

postoji editor, međutim samo za prvi dio. za drugi nisam siguran, probaj po google-u potrazit.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
Idealist kaže...

pozz

hvala

Pa sačuvaj sve pa dok započneš igrati ME3 vidjet češ koje si odluke donio i kako će se priča razvijati. Sejvanja bar ne zauzimaju puno mjesta

17 godina
Mass Effect 3

Mass Effect 3 - Voice Cast Reveal

Na 3:40 Martin Sheen kaže: "....I'm not done yet..."

Dali je to najava četvorke..... {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 19:36 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Stvarno ne shvaćam zašto Reaperi harvestuju galaksije, rastapaju stanovnike u genetsku tekućinu i prave nove Reapere. Zašto je to potrebno?

Sovereign je rekao da su vječni - zašto im je onda potrebna reprodukcija? Meni ovo nema smisla i volio bih kad bi mi netko bolje upućen u ME to pojasnio.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

Stvarno ne shvaćam zašto Reaperi harvestuju galaksije, rastapaju stanovnike u genetsku tekućinu i prave nove Reapere. Zašto je to potrebno?

Sovereign je rekao da su vječni - zašto im je onda potrebna reprodukcija? Meni ovo nema smisla i volio bih kad bi mi netko bolje upućen u ME to pojasnio.

U igrama još nije objjašnjeno...u trećem dijelu bi trebalo biti.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina
odjavljen

pa vjerovatno dok osvajaju svjetove tu i tamo krepa neki.... onda ga je potrebno zamjenit. u 2. kazu da rade na baterije, ljudske baterije. zato im trebamo mi i ostala galakticka gamad. 

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Prvih 90 minuta igre ( nema video, više kao mini osvrt ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svaki put kad naletim na nešto novo u vezi ME3 groznica se još samo poveća, treba izdržati do konačnog izlaska igre i onda raspalit guštat {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 13:48 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

WTF? Do prije nekoliko dana su govorili kako je sa ME3 sve gotovo, da je došao kraj Shepardovoj priči i sad ovo?

Ako su se predomislili u vezi završavanja priče s Shepardom i Reaperima i hoće izmusti svaku paru od korisnika, onda stvarno nemam komentara.

Samo znam da ako zakažu novu ME igru, a release date bude za manje od 2 godine od toga možemo očekivati istu stvar kao sa DA2.

Naravno da ne bih volio da je ovo istina, ali moguće je.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice