Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo nove informacije i dojmovi o multiplayer modu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3
Obi Wan kaže...

To već na nešto i liči, u ME1 i 2 izgleda stvarno loše. Zato sam odabrao Liaru, ali da su mi rekli za mirandu jbga onda nebih nikog imao u prvom dijelu.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
17 godina

meni je miranda previse nad*kana... odmah cim sam je vidio nije mi se svidila.

pitanje je samo da li ce onda biti party member, buduci da je bioware izjavio da u me3 zele manje party membera kako bi vise produbili odnose između likova.

za sada su potvrđeni: garrus, tali, liaran, ash/kaiden i novi lik james vega, a za ostale kaze ''will appear in some capacity''.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Mass Effect 3

Nekak mi se čini da će shebat Campaign zbog MP -.-

A što se tiče Mirande, pa ak si imao romancu u ME 2 s njom, onda ne kuzim zake ju nebi imal kao party membera, ipak ona se složi s tobom, i ne sluša Illusive Mana vec.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
17 godina
tommy2103 kaže...

A što se tiče Mirande, pa ak si imao romancu u ME 2 s njom, onda ne kuzim zake ju nebi imal kao party membera, ipak ona se složi s tobom, i ne sluša Illusive Mana vec.

pa isto kao sa ashley i liarom... imao si romancu sa njima, a nisu ti party memberi. naknadno su stavili liaru u shadow broker dlc...

a ovaj multiplayer me uopce ne privlaci, ne znam koja im je baza u prvom planu bila praviti multiplayer

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
tommy2103 kaže...

pa isto kao sa ashley i liarom... imao si romancu sa njima, a nisu ti party memberi. naknadno su stavili liaru u shadow broker dlc...

a ovaj multiplayer me uopce ne privlaci, ne znam koja im je baza u prvom planu bila praviti multiplayer

Ja mislim da MP funkcionira ko i B3 , imaš onaj coop s kojim otključavaš dodatne geđete a i u ME 3 mp dobiavš neke dodatke(vezano uz priću) premda se sama igra more igrati i SP ( čisti hard kor sp)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Multiplayer interview ( GameTrailers ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

buduci da ovaj multiplayer nema veze sa shepardom smatram da je  to talno nepotreban

jer za mene je me3 sp igra i nista vise...

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kupnjom bf3 le za ps3 dobio me3 eary acces za multipalyer :D :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tommy2103 kaže...

Totalno se slažem, ako nema Mirande bit ću jako razočaran, a po svemu viđenom sumnjam da ću je vidjet. ffs

Obi Wan kaže...

Shvaćam sve to, ali ovo je zadnji nastavak, ashley i liara su mogli pauzirat u drugom dijelu igre. Ako tu nebudu memberi tima više nikad niti neće biti osim što su bili u meni nezaboravnom ME1.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
17 godina

ali bit ce... potvrđeno je...

17 godina
Obi Wan kaže...

ali bit ce... potvrđeno je...

Liara i Ashley me previše nezanimaju, samo Miranda.

Kvragu sve ako nebude Mirande vraćam se nazad Liari onda :D

14 godina
neaktivan

Što oni komlikuju oko tih članova posade, pa kvragu Zemlja rasturena i cijela galaksija u opasnosti i umjesto da imaš sve moguće članove iz prva dva dijela oni tu nešto eksperimentišu pa nam daju nekog novog lika, a stare nam daju kapaljku.

Sad odjednom tu je Ashley a nigdje Mirande! Pa gdje je ona završila? Gdje su ostali završili? Bojim se da se neću razočarati sa ovim trećim dijelom ME-ta.

Nije ponovo prošlo dvije godine radnje između dva nastavka igre. Oni i njihovi eksperimenti!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
Mass Effect 3

Ma ne brinite se. Siguran sam da necemo biti razorcarani jer Bioware zna svoj posao i da ce na dobar nacin zavrsiti pricu.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Vjerojatno će objasniti što je sa likoviam koji se ne pojave, Bioware zna napraviti odlične, zanimljive likove.

Nijedan nije ni naporan, ni dosadan... Dobro će oni to rješiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Linkosaan kaže...

Što oni komlikuju oko tih članova posade, pa kvragu Zemlja rasturena i cijela galaksija u opasnosti i umjesto da imaš sve moguće članove iz prva dva dijela oni tu nešto eksperimentišu pa nam daju nekog novog lika, a stare nam daju kapaljku.

Sad odjednom tu je Ashley a nigdje Mirande! Pa gdje je ona završila? Gdje su ostali završili? Bojim se da se neću razočarati sa ovim trećim dijelom ME-ta.

Nije ponovo prošlo dvije godine radnje između dva nastavka igre. Oni i njihovi eksperimenti!

novi lik, james vage, je prvenstveno namjenjen za nove igrace koji dolaze u mass effect 3. on ce sve objasnit sta se dogodilo, kao u me2 kad se vozis u shuttle-u sa mirandom i jacobom prema cerberus bazi da upoznas illusive mana. tako je prica namjestena, jer ce vega pratiti sheparda posto je ovaj pozvan na suđenje na zemlje nakon sto je pobio 300k batariana. to je zadatak koji mu je anderson dao. evo i citat:

Anderson explained that Vega's job is close, as he had recruited the soldier to guard the brig and its sole prisoner: Commander Shepard.

Imas opsirnije na mass effect wiki.

A sto se tice ostalih clanova vrlo je jasna situacija. Vecina njih je pristala odraditi ovaj posao da uniste collectors base. Nakon toga za njih je posao zavrsen. Tako da ima smisla da su se svi razasuli. Evo po meni nekoliko i razloga: Grunt se vratio na Tuchanku da pomogne Wrexu, Thane na citadel zbog sina, Samara je rekla da bi se vratila na omegu da pomaze ljudima, Tali je govorila kako je njeni zele za admirala u floti, Legion je vjerojatno vratio nazad svojima na Rannoch. Mordin, kao sto je bilo u demo-u, vratio se na Sur'Kesh itd.

Ashley je mogla bit party member, ali logicno je da je odbila buduci da je cerberus takav kakav je, a ona je hardcore alliance. Liara je temporary party member, i to samo na brodu Shadow Broker-a.

Meni odgovara ova ''manjak'' party membera, buduci da sam ja vecinom vodio tali i garrusa sa sobom, osim u situacijama kad jedno od njih nije bilo dostupno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 10:50 (Obi Wan).
17 godina
Mass Effect 3

Prvih 15 minuta leakane bete:

trenutačno link valja možda kasnije dignu...

1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Odlično, hoćemo još{#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Detalji o Collector's Editionu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Detalji o Collector's Editionu.

jedan komentar govori sve:

....Its like they are ASSUMING DIRECT CONTROL of my wallet.     

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Video o combatu, fino izgleda.l

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sve manje i manje nade u izvorni mass effect .

Kad vidim sve te trailere čini mi se kao neki cod u ruhu gears of wara.

Treće lice sa puno akcijskog gameplaya i akcijskih scena.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Izvrstan trailer, samo se nadam da se neće ko u prijašnjim nastavcima odma na startu opredijeliti za

paragon/renagade. Nego koji elementi rpga vama fale?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se mene tiče neka zadrže koncept iz dvojke i ja više nego zadovoljan.

16 godina
odjavljen
Space kaže...

Izvrstan trailer, samo se nadam da se neće ko u prijašnjim nastavcima odma na startu opredijeliti za

paragon/renagade. Nego koji elementi rpga vama fale?

lol, svi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mass Effect 3 će biti težak.
Duja stvarno i nije bila ništa.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Mass Effect 3 će biti težak.
Duja stvarno i nije bila ništa.

sve je to ok, ali ako ti je tesko nitko te ne moze sprijeciti da stavis igru na easy... jer u tom slucaju easy ce bit normal, ako tako gledamo

mene osobno nce nista natjerat da igram me3 u co-op, pa makar lo znacilo da ne mogu zavrsiti igru

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

A sta ja znam, slazem se apsolutno ali ako je vjerovati Flynnu (BioWare Edmonton general manager) moci ce se i u SPu dobiti "best possible ending" tako da ja ciljam na to. Definitivno ce ME za mene ostati apsolutno single player iskustvo.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

A sta ja znam, slazem se apsolutno ali ako je vjerovati Flynnu (BioWare Edmonton general manager) moci ce se i u SPu dobiti "best possible ending" tako da ja ciljam na to. Definitivno ce ME za mene ostati apsolutno single player iskustvo.

Isto se slažem , jedan igra k prići orjentirana mora biti čisto sp iskustvo zbog različitih doživljaja pojedinca.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice