Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 2
Igor kaže...

Jel ima netko možda save game iz jedinice da mi da ili da zna tko ima? Trebao bi mi lik koji zadovoljava sljedeće uvjete: muški lik, default izgled, Council preživio, paragon, romansa s Liarom.

Imam ovako - muški lik, default izgled, romansa s Liarom, full renegade i srušeni Council, ali mislim da imam iimam i raniji save gdje možeš odabrati da li ćeš spasiti ili ne.

Uostalom što će ti ovo renegade i default izgled? Renegade ništa ne znači, a izgled možeš promijeniti na početku dvice.

E i da li je netko igrao s potpuno drugačijim odlukama iz jedinice? Je li velika razlika srušeni/obranjeni council i Wrex mrtav/živ?>

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Jel ima netko možda save game iz jedinice da mi da ili da zna tko ima? Trebao bi mi lik koji zadovoljava sljedeće uvjete: muški lik, default izgled, Council preživio, paragon, romansa s Liarom.

Vec san posta, ali evo opet.

http://www.annakie.com/me/home.htm

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
Igor kaže...

Vec san posta, ali evo opet.

http://www.annakie.com/me/home.htm

U jednom od ovih saveova piše Romanced Ashley and Liara. Kaj se to može?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
nino206 kaže...

Haha, razbolila se kažeš....jadna mala...

malo sam potražio i ima 5 tipova assault rifles

M-8 Avenger, M-15 Vindicator, M-76 Revenant, Geth pulse i Collectors rifle

Ja sam ta 3 imao, nesjećam se ovog geth pulse riffle-a???

Ovaj M-76 sam korisitio od kada sam ga dobio do kraja igre.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:24 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
nino206 kaže...

Ja sam ta 3 imao, nesjećam se ovog geth pulce riffle-a???

Jel se ona bira na collectorovom brodu...između antimaterial sniper-a i one kroganske shotgun

15 godina
neaktivan
nino206 kaže...
Hyperion kaže...
nino206 kaže...

Ja sam ta 3 imao, nesjećam se ovog geth pulce riffle-a???

Jel se ona bira na collectorovom brodu...između antimaterial sniper-a i one kroganske shotgun

da a geth rifle na kraju tali recruit missio alimo ras igrat na hardcore ili insane

16 godina

A je moguće da na kraju svi iz moje ekipe prežive,jer frend je prešel igricu i veli da jedan mora umrijeti.Je to istina?

15 godina
neaktivan
Mass Effect 2
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...

A je moguće da na kraju svi iz moje ekipe prežive,jer frend je prešel igricu i veli da jedan mora umrijeti.Je to istina?

Da svi mogu preživjeti.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo, odigrao sam dvojku i zaista me fascinirala igra u svakom svom elementu. Premda dok sam igrao sam osjetio da mi ipak fali prvi dio (tj. mass effect). I stoga bih pitao vas, koji ste igrali jedinicu, da li mi se isplati zaigrati je, tj. da li ću se 'razočarati' po pitanju grafike (jer je u dvojci grafika izvrsna), po pitanju igrivosti i sl. Dakle, da li mi preporučujete igranje jedinice nakon odigrane dvojke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Za potpuni doživljaj si trebao obratno. Ali slobodno zaigraj prvi dio, također je odličan (samosu side questovi borning). Meni je dvojka puno bolja, ali i jedinica nije nikako za bacit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:34 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Aha...hm, razmilisliti ću još onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...
emerik kaže...

Da svi mogu preživjeti.

A kak?

17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Hyperion kaže...
emerik kaže...

Da svi mogu preživjeti.

A kak?

SPOILER

Prvo stekneš loyalty, i staviš tali ili legiona da bude u cijevi..mirandu ili garusa da i prvi i drugi put vode napad, a mordina pošalješ sa preživjelima natrag na brod,

a ako želiš i da ti sva posada preživi ne ukljućuj Reaper IFF dok ne riješiš loyalty svih članova tima, a tek onda ga upališ, posadu ti otmu, i odmah ideš za njima

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 21:44 (nino206).
17 godina
neaktivan

To mu je bilo zadnje što je doživio...jadnik, ali bar je umro zadovoljen....xd

17 godina
Riker kaže...

Evo, odigrao sam dvojku i zaista me fascinirala igra u svakom svom elementu. Premda dok sam igrao sam osjetio da mi ipak fali prvi dio (tj. mass effect). I stoga bih pitao vas, koji ste igrali jedinicu, da li mi se isplati zaigrati je, tj. da li ću se 'razočarati' po pitanju grafike (jer je u dvojci grafika izvrsna), po pitanju igrivosti i sl. Dakle, da li mi preporučujete igranje jedinice nakon odigrane dvojke?

LOL

Kako možeš dvojku prije jedinice odigrat???

Jedinica ima bolju priču, bolje lokacije (ovdje sve nekako mračno), bolji tim (nisu kriminalci i ubojice), feeling je bolji, a što se tiče grafike možda je trun lošija no koristi isti engine kao i Mass Effect 2 a to je UT3 engine.

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Nemoj ni slučajno igrati jedinicu budući da je grafika najvažniji segment u ovom žanru, ako je grafika loša ni igra ne valja! Nemoj rađe igrati jedinicu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Obvezno odigraj asa, inače nečeš znati cijelu priču, koja je jedan od igrinih glavnih aduta.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Riker kaže...

Nemoj ni slučajno igrati jedinicu budući da je grafika najvažniji segment u ovom žanru, ako je grafika loša ni igra ne valja! Nemoj rađe igrati jedinicu.

Slažem se. Trebao si igrati jedinicu prije dvojke, ali ako je nisi odigrao prije nemoj je uopće igrati.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Riker kaže...

LOL

Kako možeš dvojku prije jedinice odigrat???

Jedinica ima bolju priču, bolje lokacije (ovdje sve nekako mračno), bolji tim (nisu kriminalci i ubojice), feeling je bolji, a što se tiče grafike možda je trun lošija no koristi isti engine kao i Mass Effect 2 a to je UT3 engine.

pustite covjeka nek odigra jedinicu

sta sad i ja sam prije lupio dvojku jeste da je greška no odigravanjem jedinice mi je dosta toga jasnije

btw meni jedinica nema bolju pricu,i ima mnogo mana koji su hvala bogu u me2 sankcionirane :)

mene je mozda me2 najvise impresionirao cutscenama ko da sam gledao film

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
Mass Effect 2

Pa je cutscene prica i stvari su puno bolje u ME 2. Al za potpuni doživljaj trebas znati sto se događalo u ME 1. Zasto neki likovi reagiraju kak reagiraju, kak se prica odvijala od pocetka. 

To ne možeš znati igrajući samo ME 2.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam problem. Sad sam na Jarrahe Stationu, i uđem u Tech lab, 'pokrenem' struju, i tamo su one neke zrake, i 4 kompjutera, s kojima se rotiraju ona ogledala,i kad ih idem rotirat igra se sruši.
Pomoć?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Malo si fulao?! Kakve veze ima partis.si sa ME2?!
Uspio sam riješit problem, sejvao sam nakon svakog okretanja onih 'zrcala'. S njima trebate 'nanišanit' neki stroj, nešto što svijetli narančasto nasuprot vas na drugom kraju sobe
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ja samo mogu reći da je igra preodlična.

Pogotovo mi se sviđa mogućnost oređivanja lika i okupljanje svoje ekipe.

Prava igra.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

imam viska dr pepper code ako hoce neko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Of kors da da :)

Šibaj :D

I da, hvala! :D

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jedno pitanje: Pošto nisam spasio Council u ME1, dosta aliena je neprijateljski raspoloženo prema ljudima(sjetite se samo loyalty misije s Thaneom i tipa kojeg je njegov sin htio ubiti) - za one koji su spasili Council: jesu li alieni još uvijek bezobrazni prema ljudima?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Jedno pitanje: Pošto nisam spasio Council u ME1, dosta aliena je neprijateljski raspoloženo prema ljudima(sjetite se samo loyalty misije s Thaneom i tipa kojeg je njegov sin htio ubiti) - za one koji su spasili Council: jesu li alieni još uvijek bezobrazni prema ljudima?

E to i mene zanima.

Uostalom kakvo je stanje na Tunchanki ako ubiješ wrexa u ME1 ? :/

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jel se može u dvojki mjenjat armor od članova squada kao u jedinici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Jel se može u dvojki mjenjat armor od članova squada kao u jedinici?

Može se mjenjat izgled ali samo ako su ti lojalni.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice