Ok sudržat ću se od bilo kakvih spoilera. Samo što ću se načekati pošto jako puno ljudi hoće igru ako znaš na što mislim.
Evo ja sada skidam ME 2.
Sutra će vjerovatno biti gotov pa vam javim jeli dobar.Vjerojatno je....
Odakle ti skidaš?
Odakle ti skidaš?
Da ti kažem dobio bih karton pa ni neću
OK
ah,ratsku, i ja bi je skinuo najrade....... ali vec sam je kupio i pricekat cu 29!
ne smeta mi sto ce pirati igrat prije mene ali bi samo molio bez spoilera!
jooooooooj a dolazim u napast!!!
Pa kupio sam i ja...Al sta cu sad, cekat 29ti dok se ostali igraju? E nece ici
To je odlično,jer jedinica mi je na srednjim postavkama štekala ko blesava.
Vidi se da su je dobro optimizirali.
več su ga maznuli???imam original doma jedinicu,prvo ču "probati ovu verziju" i ako mi se i ovo svidi,bioware dobiješ pare od mene...
DOWNLOADING...
Onaj launch trailer je zakon, a muzika isto super! Nažalost mass effect će pričekat sljedeći tjedan jer ovaj tjedan igram STO kojemu će uskoro kraj (kraj bete ne igre).
Nisam ovako nešto osjetio od star trek 2009 trailera 3 koji je također breathtaking sa uber glazbom.
Kupujem (čak i dlc)..... Samo da nije fora kao sa batmanom :D
sporo se nesto skida. svi nesto odma navalili XD
ah,ratsku, i ja bi je skinuo najrade....... ali vec sam je kupio i pricekat cu 29!
ne smeta mi sto ce pirati igrat prije mene ali bi samo molio bez spoilera!
jooooooooj a dolazim u napast!!!
Pa kupio sam i ja...Al sta cu sad, cekat 29ti dok se ostali igraju? E nece ici
Kupio sam i ja i rado ču čekati 29ti jer znam da ču dobiti i DLC čim instaliram igru,a i ova piratska vjerovatno ima koju grešku kao što je jedinica imala sa Galaktičnom mapom.
I ja cu skinut.
Al sumjam da radi.
Tako smo svi skidali ME1, pa kad su se pojavili oni bugovi, trebali smo cekati novo izdanje pirata koje nije bilo kompatibilno sa prijasnjim save-ovima.
Nadam se da sad nije tako, ali probat moram. :P
Onaj launch trailer je zakon, a muzika isto super! Nažalost mass effect će pričekat sljedeći tjedan jer ovaj tjedan igram STO kojemu će uskoro kraj (kraj bete ne igre).
Da, trailer je fenomenalan, jedan od najboljih koje sam vidio, možda čak i najbolji. Za glazbenu podlogu imam samo riječi hvale, kao i za voice acting (Martin Sheen posebno).
Uf, jedva čekam!
Sad samo moram požuriti s ponovnim prelaskom jedinice (koju sam nedavno opet instalirao) da doguram do lvl 60.
Ali to ide dosta brzo jer imam gear iz prvog prelaza (koji neću imati u dvojki).
Yesterday we had this game on xbox360, now finnaly Razar1911 group have just released “Mass Effect 2″ in PC. I know many people waiting for this accept me, so grab it fast as you can Have Fun.......
s rsloga..... hehehehe :-)
ME1 je vrijedio svakog eura, sudeci po traileru tako ce biti i s ME2 - narudzba vec otisla na game.co.uk
Bioware i Drew Karpyshyn, svaka cast na prici i izvedbi - to je jedna od onih igara sto izmame osmjeh na lice a da nisi niti svjestan
Kod "slovenca" to je torrent s najviše leechera upravo čak pola hiljade, znam da to nije puno prema TPB-u ili nekim drugim torrentima,ali za "slovenca" ovo je puno.
Skida se oko 200-300 km/h prešao sam 50% puta, kada se vratim iz škole bit će skinuto. STO mi je dosadio,ipak krećem igrat ME2 već danas/sutra.
Ja ću sačekat do kupnje nekih mjesec dana... kao što i za svaku igru pričekam da se rješe svakakvi bugovi u prvom patch-u.
Inače, nisi napisao u kojoj rezoluciji? ako je 1680x1050 to je i normalno na tvojoj grafickoj, ali u 2560x1600 koliko cu ja vrtit :)
šta je ovo...video sam stavio na sve na max i prede ko mačkica...impresioniran sam.početak je vrlo bombastičan...
Neću ništa spoilati, uglavnom početak je predobar. Vraćam se na igranje. Grafika je bolja nego na prethodniku, a igra radi čak bolje. Početak je nešto više akcijom nabijeni nego jedinica, pa se odmah nalazite u borbi za opstanak.
Znači, torrent je ispravan?
Meni se vuče na samo 50 kmh i tek je na 18 posto puta.
Neću ništa spoilati, uglavnom početak je predobar. Vraćam se na igranje. Grafika je bolja nego na prethodniku, a igra radi čak bolje. Početak je nešto više akcijom nabijeni nego jedinica, pa se odmah nalazite u borbi za opstanak.
Znači, torrent je ispravan?
Da sve radi i ja vec skidam!
Meni se vuče na samo 50 kmh i tek je na 18 posto puta.
50 km/h?? Nisam znao da se brzina skidanja označava s tom mjernom jedinicom
Dali je netko probao "prebacit" lika iz prošlog nastavka? To valjda radi kao šta su i obećali jer je mom Shepardu već dosta mirovine na D disku.
Igra se skida 450 "Km\h" pa bi večeras moga u spašavanje galaksije...
Kad se vratim s faxa stavim ingame screene.
dobra mala u trećem screenshotu.
Meni umire na 10Km/h,a povremeno poludi pa ide brže :(
Jel rasprava o igri ili o tome koliko brzo skidate piratluk?
Slijedeci offtopic karton!
Dali je netko probao "prebacit" lika iz prošlog nastavka? To valjda radi kao šta su i obećali jer je mom Shepardu već dosta mirovine na D disku.
Igra se skida 450 "Km\h" pa bi večeras moga u spašavanje galaksije...
prebacivanje saveova funkcionira savršeno. prije prvog pokretanja same igre odeš na configure, lociraš save i u igri te pita želiš li loadati lika iz jedinice ili krenuti od "nule". nakon pola sata igranja ti postave par pitanja, čisto da potvrdiš (ili promijeniš) prošlost. inače, igram oko 3 sata, i za sada sve funkcionira. galaxy map šljaka, svi sistemi u pogonu :D. također, igra je vrlo dobro optimizirana, pače puno bolje od jedinice.