Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Mafia 3

narucio sam igru i trebala bi mi biti vec 7. 10. na vratima :)

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mafia 3
IvanDado kaže...

Meni igra izgleda odlicno. Po gameplayu podsjeca na GTA, ali sa puno manjim svijetom. To ne mora biti lose, ali vjerojatno core fanovima je to razocaravajuce.

A gta5 kao ima neki super svijet, free roam mi je dosadio nakon par sati a prica je bila tolko bezveze da ju nisam ni završio. U mafiji se barem priča cini ok.

9 godina
protjeran
Mafia 3

Baš igram Mafiu 2, ponavljam gradivo...Svejedno nisam nahajpan ali ovo je slijedeća igra koju igram.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mafia 3

Jedva čekam izlazak, šteta sto me bolest uhvatila točno sad prije izlaska pa ću već biti zdrav kad izađe. 

Ali pojam Mafia mi je nekako previše povezan s Talijanima u Americi 20-ih i 30-ih godina. Volio bih da bude jedna igra recimo iz doba Al Caponea, pogotovo ako bi lik bio snažno povezan s svojom familijom. Mafia 2 bila je na tragu toga, ali nekako mi se činilo da između Vite i njegove sestre i majke nema dovoljno te neke povezanosti.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

mene je bas sad ulovio blagi hype. mozda zato jer vec dugo nisam igrao nesto posteno, a ovo je sad zanimljiva igra. svakako cu ju uzet odma po izlasku, nemoze bas bit uzasna, samo da ne traje kratko i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
k1klop kaže...

A gta5 kao ima neki super svijet, free roam mi je dosadio nakon par sati a prica je bila tolko bezveze da ju nisam ni završio. U mafiji se barem priča cini ok.

Prica bezveze? Free roam bezveze? Troll?

14 godina
IvanDado kaže...
k1klop kaže...

Prica bezveze? Free roam bezveze? Troll?

Pa priča je daleko najgori dio GTA 5. Sve su usrali sa forisanjem čak tri lika zbog čega je sve to razvodnjeno i daleko manje zanimljivo nego u prošlima kad je fokus na jednom liku. I samo oko Michaela su se potrudili da bude koliko toliko zanimljiv lik.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen

Najgori dio vrhunske igre. Najgora prica vrhunskih prica iz GTA serijala. Nacin na koji je on to rekao zvucalo je kao da se radi o shit igri.

12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Najgori dio vrhunske igre. Najgora prica vrhunskih prica iz GTA serijala. Nacin na koji je on to rekao zvucalo je kao da se radi o shit igri.

laj ja znam, ja sm par misija odigro i odusto od igre. uopce mi nije bila zanimljiva. a i ova nova mafija... cim ne daju review prije izlaska odmah mi je sumnjivo. iako, ni dvojka nije bila nesto. ceka se kingdom deliverance :D

12 godina
neaktivan
Mafia 3

gmg tvrdi da igra izgleda super na pcu

izvor

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
LeftY_CRO kaže...

gmg tvrdi da igra izgleda super na pcu

izvor

ne tvrde da igra izgleda super, nego da njihov PC vrti igru super..

igra izgleda uzasno po svim gameplay videjima koje sam vidio - pop in, isprane teksture, los lightning, idiotski AI 

predvidjam da igra nece biti ni do koljena mafiji 1 i 2

12 godina
neaktivan
Mafia 3

dayum haters

anyway, steam je updateao da igra izlazi za 10h!

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mafia 3

Da sudeci prema gameplayima sa you tuba ne izgleda previše dobro ali sve jedno sam je preorderovo na steamu. Ako nebude valjala jednostavno cu refund napravit. Mislim da ce story bit dobar ako ništa drugo.

Upravo se preloada,vidjet cemo za 10 sati. 

Evo vec neki streamaju na twitchu pa mozete pogledat

Zna li iko je li lockano na 30fps za pc?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 14:39 (Deklaj).

0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mafia 3

Lokano na  30 fps-a.. zaobilazim igru i steta za naslov   IZVOR

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

da to je i streamer cohhcarnage potvrdio,ukoliko to ne poprave sa day one patchom ili kako god ide refund.

13 godina
neaktivan

Oni su stvarno hebeno lockali igru na 30 FPS-a??? nije im se dalo optimizirat posebno za PC pa su samo ostavili lock koji konzole imaju..mislim stvarno...imam 480 koja je i vise nego dovoljna da potegne igru maxed out, i onda oni naprave ovakvo sranje?

Origin ID: ReaLazio
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Valjda bu izašao neki mod ali to obično ispadne traljavo na kraju. Inače fora za vlasnike 4-5 kila kuna grafa i za one sa 140 hz monitorima 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Možda će day one patch to ispravit.

Jer vidio sam meni od opcija i ne djeluje naprzinu sklepano već ima pregršt opcija!

Isto tako navodno da je developer iznenađen sa time....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 17:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 3

Aj da su lockali na 60 pa ono skoro da i nema veze, ali 30 haha pa ne mogu vjerovati. Nadam se da se to može popraviti nekim patchom jer otkad sam vidio razliku između 30 i 60 fps-a nema nazad.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
inri kaže...

jer otkad sam vidio razliku između 30 i 60 fps-a nema nazad.

Sa 7850!?

Driving with the "simulation" option feels good. Cars shift their weight and can lose traction in a similar way to Mafia 2/GTAIV, but never to the point that it feels sloppy or loose.

Switched to simulation driving immediately. Feels weighty, and cars take a while to get up to speed and accelerate in general. Flinging cars around corners feels great imo, reminds me of classic chase movie drifts from Driver 1. Haven't tested enough classes to do a full comparison.

13 godina
neaktivan

kako developer moze bit iznenadjen za sopstvenu igru..pa sta su oni radili zadnjih par godina? neku drugu igru, ili im je netko drugi radio mafiu 3??..kakve su to gluposti..ako radis igru valjda znas kakva ce nakraju izac, ili level dizajneri sa graficarima i programerima komuniciraju telegramima pa se negdje zalomio telegram di se govori da ce igra bit lockana na 30 fps-a..

Origin ID: ReaLazio
15 godina
E tek kad vidis od 60 na 144 i 144hz monitor onda nema nazad
Samsung S6 Edge+
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
inri kaže...

jer otkad sam vidio razliku između 30 i 60 fps-a nema nazad.

Sa 7850!?

Driving with the "simulation" option feels good. Cars shift their weight and can lose traction in a similar way to Mafia 2/GTAIV, but never to the point that it feels sloppy or loose.

Switched to simulation driving immediately. Feels weighty, and cars take a while to get up to speed and accelerate in general. Flinging cars around corners feels great imo, reminds me of classic chase movie drifts from Driver 1. Haven't tested enough classes to do a full comparison.

Planiram kupiti novu grafu sljedeci tjedan al nebitno. Govorim opcenito. Ne bih ju sa ovom grafom ni igrao ako na low postavkama ne ide sa lockanih 60fps-a kao što na primjer igram gta v trenutno.

14 godina
neaktivan
pasko kaže...

Haha. Nema se za takve perverzije. 60 fps-a full hd i ja sretan.

12 godina
inri kaže...
pasko kaže...

Haha. Nema se za takve perverzije. 60 fps-a full hd i ja sretan.

Mozda cak niti nece bit 60fps-a, nego 30fps-a. Kako HCL.hr govori.

BTW, evo vam livestream na twitcu od Mafie 3, predobro izgleda i naravno, prica je .

LIVE

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 18:05 (hahhaajaads).
16 godina
Mafia 3

Svaka puška u igri

Aligatori su odlični za skivati trupla 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 18:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 3

Mafia nema denuvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mafia 3

Mafia 3 - Maxed Out

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mafia 3

Još razmišljam hoću li uzet PS4 ili PC verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice