Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
perkoxcar kaže...
marinn95 kaže...

kiflu nabavite novu iz pekare!

Wtf ?

Nova medicina pretpostavljam   Nevinašce u obliku kifle.

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ko je cetvrti ciko? :D

Link

Skroz desni je Henry, skroz lijevi ne znam.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Link

mozda eddie

nisam siguran doduse

17 godina
neaktivan
franky kaže...
dex3108 kaže...

Link

Skroz desni je Henry, skroz lijevi ne znam.

Pa znam za njih trojicu Vito, Joe i Henry ali cetvrtog nisam susreo u igri :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 19:54 (dex3108).
16 godina

Eddie,Vito,Joe i Henry

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 19:54 (marinn95).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jimmy Vendeta nije ništa posebno, kao arkadni dodatak. Tamo u određenom vremenu morate ubiti što više ljudi, pokrasti što više auta itd. Ništa posebno. Uostalom da se nešto saznaje iz njega već bi se znalo jer je na PS3 od prvog dana izlaska. Evo popis trofeja:

It's what you'd expect from Mafia II: There's a guy named Jimmy involved, and there's plenty of killing and driving.

Bronze Level PS3 Trophies

• First Step: Complete your first mission
• Faster Than Light: Achieve a 10x point multiplier
• Explorer: Drive a total of 1,000 miles in vehicles
• Armament King: Kill your enemies in Jimmy's Vendetta with every weapon available in the game
• Firebug: Destroy 100 vehicles
• Sharpshooter: Kill 100 enemies by headshots
• Carnapper: Finish all car dealer missions
• Massacre: Kill 1,000 enemies

Silver Level PS3 Trophies

• Revenged: Finish Jimmy's Vendetta on any difficulty level
• Millionaire: Earn one million points

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Mafia 2

Glazbeni prijedlog za neki novi DLC..... Cool

Moj PC  
13 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2

cool igra

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 21:08 (IlijaM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Prešao u "jednom dahu" Belji se (dva dana). Mene je priča uvukla totalno. Moram se na žalost složiti da mi je jedinica bila interesantnija. Osjećaj vožnje je odličan!

Imam zamjerku na grafičko-fizički dio, no možda je to do mog hybrid drajvera (zadnja 1.04ff verzija)... Imam ovu 9800GT za fiziku ali čini mi se da se igra buni, odnosno ne zna ni sama dal bi il ne bi koristila tu grafu za fiziku pa se "šalta" CPU-GPU... Znam da malo smiješno zvuči ali podaci iz MSI Afterburnera definitivno ukazuju da nešto ne štima. GPU 2 (9800GT) prilikom igranja nikada ne biva opterećen više od 4%... A kada god ima hrpa ljudi na ulici ili čega već framerate padne drastično umjesto da GPU 2 (9800GT) preuzme to na sebe... Pod sintetičkim testom (Fluidmark) grafa je 36% opterećena i nema zatrzavanja... Na benchu u igri dobijem 28 FPS-a average sa fizikom na High.

Ima li netko sličnih iskustava? Prva pomisao mi je bila da je grafa možda preslaba da to odvrti ali kad sam vidio da ju igra jedva koristi...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 20:54 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel ima netko link od svih pjesama iz Mafie II?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

editano

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 21:04 (marinn95).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Btw. u međuvremenu sam pronašao odgovor na svoje pitanje... Problem je što se "cloth" izvodi na CPU, a ne na GPU, to je valjda neki bug u igri/Physx-u, ne znam... Rješenje je malo se poigrati sa konfig fajlom gdje možete isključiti samo cloth, to bi trebalo drastično povećati performanse...

Evo link na guide.

Dakle to je samo za one koji žele poboljšati performanse dok koriste APEX Physx.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 21:15 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

preedobra jee!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeex kaže...
PC Man kaže...
 Što odigrati sam kad nema dalje to i mene zanima KRAJ ko je onaj DEDA i sta je bilo sa JOE-m JBGa to nikad ocito necemo saznati!

Kako neznas "DEDU"? Ako si dosao do kraja moras znati njega, izvukao te iz zatvora, pa si ti njega spasio od Henrya i sada kad si napravio sranje, on te izvlaci iz istog. Ali se Joe ne uklapa u njegove planove.

E sad, da necemo saznati sto se dogodilo sa Joem ili sa Vitom mi ne drzi vodu. Tko zna, mozda je ova Mafija puno kostala zato sto su developeri istovremeno radili i na trecem dijelu?

mA ZNAM TO TO MI JE JASNO ONO IZ ZATVORA,ALI NIJE MI JASNO ZA KOGA RADI,fbi,mAFIA. . .P M! Xd!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
PC Man kaže...
zeex kaže...
PC Man kaže...
 Što odigrati sam kad nema dalje to i mene zanima KRAJ ko je onaj DEDA i sta je bilo sa JOE-m JBGa to nikad ocito necemo saznati!

Kako neznas "DEDU"? Ako si dosao do kraja moras znati njega, izvukao te iz zatvora, pa si ti njega spasio od Henrya i sada kad si napravio sranje, on te izvlaci iz istog. Ali se Joe ne uklapa u njegove planove.

E sad, da necemo saznati sto se dogodilo sa Joem ili sa Vitom mi ne drzi vodu. Tko zna, mozda je ova Mafija puno kostala zato sto su developeri istovremeno radili i na trecem dijelu?

mA ZNAM TO TO MI JE JASNO ONO IZ ZATVORA,ALI NIJE MI JASNO ZA KOGA RADI,fbi,mAFIA. . .P M! Xd!

koliko sam ja pohvato iz igre deda je vlasnik jednog od 3 ogranka empire baya, dakle mafia, i sad taj jedan lik dila drogu pa se oce rijesit ostale dvojice ( zab imena XD ), naruce ubojstvo na dedu koje henry mora izvrsiti no vito ga spasava i deda ode onda u mirovinu, tim cinom je on spasio dedu a joe nije nista ucinio zato je deda reko " joe wasn't part of the deal " i joe ode u drugom smijeru no nitko nezna kaj mu je bilo no SVI NAGADAJU !

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 22:13 (marinn95).
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja igru prelazim još jednom (kao što sam već rekao zbog toga što je nisam prešao do kraja i zanima me kakav je kraj) i baš se silim da je pređem. Već sam rekao da nije loša, ali ta vožnja me izluđuje! Kad se prvi prelazi, još se može nekako potrpiti, ali drugi put imam osijećaj da je zapravo autorima bio cilj da izvrsno zapamtimo grad..Odvezi se do tamo, pa onda dođi simo, pa tamo..doista izluđuje..A sve bi se to dalo srediti na način da postoji mogućnost da pričekamo BUS na stanici, uzmemo taxi...Pa čemu su ih ubacivali u igru ako nema koristi od njih? Možda će izbaciti neku vrstu zakrpe..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo jedna zanimljivost s njihovog foruma. Jel znate koji je ovo lik?

Link na veću sliku

Original

?, Vito, Joe, Henry ?, Vito, Joe, Henry
Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Eddie?

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Nije Eddie...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hint me! Smijeh

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Neznam ni ja, zato pitam Smijeh A možda ipak je. Ali kao da se malo razlikuje od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Evo jedna zanimljivost s njihovog foruma. Jel znate koji je ovo lik?

Link na veću sliku

Original

To pitanje sam ja postavio par postova prije :D

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ah, sry, nisam vidio Izlanuo se Kažu da je valjda Eddie, ali iz starijih buildova. Izgleda starije nego u samoj igri... Međutim Eddie nikad u igri nije nosio šešir.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 22:52 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a jebe*u!

daj saznaj Smijeh

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel izašao poboljšani free ride?..Nisam bio u tijeku ovih par dana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 23:35 (blackchoco).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ja sam tek na cchapteru 5..a koliko chaptera ima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

igra je fenomenalna svako poglavlje me iznenadi nemam ni jednu zamjerku čak i kad sam čistio vc u zatvoru zapravo vito kad je čistio nije mi bilo dosadno :):)

marko

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

ja sam tek na cchapteru 5..a koliko chaptera ima?

15

15 godina
neaktivan

ja sam buraz na 13tom kažu 15 al nevjerujem jer je igra tek na 57% a nije se još puno toga dogodilo što sam čito da mora uživaj neču ti odat kakve te zanjimljive još stvari čekaju ma da bih htio ima svega ama baš svega ;)

marko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice