Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
microman kaže...

Ako sam dobro razumio FPS ti je oko 45, al zna pasti na 35. Šta to možda nije Framedrop?

Je to je framedrop, ali zanemariv, niti mi igra zatrza niti nista, da nisam imao fraps uključen nebi niti primjetio. Meni je framedrop kad bi igra sa 40 FPS-a pala na 20 i onda bi vjerojatno i zatrzala, a ovo sa 45 na 35 nije ni f od framedropa.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

igra je meni bar bolja od jedinice ovo šta neki ljudi ocjenuju je baš da se zapitaš mislim u nekim recenzijama im sve smeta tako je u svakoj igri svaka ima neke male greškice al ono grafika je odlična radnja koliko sam uspjeo vidjet sve je ok sjetite se grafike u goodfather 2 koji je prošle godine izašao :) ne znam šta nekim ljudima smeta grafika u ovoj igra meni je odlična no svako ima svoje ukuse pa možda i ografici gamespot joj je dao meni takodjer još najbolju ocijenu ŽIVili ;)

marko

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Imam jedan jako neobican problem sa igrom , trudio sam se da nadjem nesto slicno na ovom forumu no ne nadjom il nisam dovoljno trazio , naime kad krenem chapter 2 ono kad kuci dolazim , ovom gangsteru non stop kuca srce , kao da je ranjen sto nije uredu naravno , i krenem iz kuce pobijem se sa onim badzom i on me udari par puta (jer sam fol ranjen , i sivo mi je sve a nisam ustvari ) i ja padnam na pod i nista ... ja lezim on stoji zabezeknut , ja sam zabezeknut , sestra mi je zabezeknuta , igra i dalje traje a ja nemogu nista dalje (rimuje se ) , tako da je ovo neki kretenski bug , molim vas pomozite mi ako boga znate !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
millwall kaže...

Imam jedan jako neobican problem sa igrom , trudio sam se da nadjem nesto slicno na ovom forumu no ne nadjom il nisam dovoljno trazio , naime kad krenem chapter 2 ono kad kuci dolazim , ovom gangsteru non stop kuca srce , kao da je ranjen sto nije uredu naravno , i krenem iz kuce pobijem se sa onim badzom i on me udari par puta (jer sam fol ranjen , i sivo mi je sve a nisam ustvari ) i ja padnam na pod i nista ... ja lezim on stoji zabezeknut , ja sam zabezeknut , sestra mi je zabezeknuta , igra i dalje traje a ja nemogu nista dalje (rimuje se ) , tako da je ovo neki kretenski bug , molim vas pomozite mi ako boga znate !

vjerojatno jer koristiš neoriginalnu igru i "imaš krivi .exe fajl Izlanuo se".. 

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
joze kaže...
millwall kaže...

vjerojatno jer koristiš neoriginalnu igru i "imaš krivi .exe fajl Izlanuo se".. 

pa sta da radim ?

16 godina
neaktivan
Mafia 2

odgovorim na pp

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...
john_ryder kaže...
joze kaže...

jel su ono joe-a ubili i zašto

što ti nije bolje odigrati sam nego sve saznat?

odigra sam samo mi nije jasno..  Izlanuo se  Sve se čudno izdešavalo

Napravili ste sranje, bili ste na listi za odstrjel. Za tebe se založio starkelja, a za joe-a nitko. Ti si izbjegao smrt obavivši zadatak koji si dobio. Joe je jednostavno zasrao prije i to je to.

15 godina
neaktivan
gamervtc1985 kaže...

igra je meni bar bolja od jedinice ovo šta neki ljudi ocjenuju je baš da se zapitaš mislim u nekim recenzijama im sve smeta tako je u svakoj igri svaka ima neke male greškice al ono grafika je odlična radnja koliko sam uspjeo vidjet sve je ok sjetite se grafike u goodfather 2 koji je prošle godine izašao :) ne znam šta nekim ljudima smeta grafika u ovoj igra meni je odlična no svako ima svoje ukuse pa možda i ografici gamespot joj je dao meni takodjer još najbolju ocijenu ŽIVili ;)

grafika je odlična,ali igra brzo dosadi,kratko traje,monotona je i dosta je linearnaMršti se,to joj daje veliki minus

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Zna li itko kako da kupim odjelo u onim buticimA ali da bude bez šešira,jer onaj šešir mi ide na živce,a nemogu nikako da kupim odjelo bez šesšira...Unaprijed zahvaljujem :P

Ivic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da nemozes, znam da dobijes odijelo u dlc-ovima tj. vise njih.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
neaktivan
Mafia 2

DLC Jimmy's Vendetta izlazi 7. Septembra za sve tri platforme.

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to bu festa ko kad onaj u reklami padne s krova Smijeh

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
PC Man kaže...

Evo kupio sam igru reko stema,

1.Da vam kazem odigro sam je u 12H (IMA VRLO KRATKU PRICU),Ali igra je premocna. . .

Zasto?,pa krenimo redu,Grafika odlicna,mozete raditi sve (Pljackati,piti Colu,jesti...itd...cak i listati playboy). . .

Igra je mjesovina GodFather,PrisonBreak i GodFather II sa puno mogucnosti,igra je totalno realna,par metaka bum mrtvi,ali imam jednu zamijerku a to je GLUPI KRAJ kojega nisam svatio. . .sta je na kraju onaj stari Federalac (Hmmmm neznam,sta mu onda onaj mafiozo (kinez radi u autu i zasto je u zatvoru pomagao njemu 7-8Godina),Mafiozo(Isto nisam siguran jer zasto je odvo ovog frenda od vite?) pa ak je netko svatio nek mi odgovori da barem kraj skuzim). . .

Pa et to je to. . .!

Spoiler stavljaš na tekst koji dosta otkriva u igri onima koji ju nisu prešli, a oni to ne žele, vjeruj mi. Označiš takav tekst i gore gdje piše stilovi staviš na spoiler.

Kad smo već kod te "realnosti" par metaka i bum mrtav, za koji se qrac nakon 5 sekundi napuniš do kraja? Znači mene neko pogodi sad snajperom kroz prozor u nogu, i meni će noga proći za 15-ak sekundi.

JBGa to ne , ali ja govorim o drugoj realnosti a to je NEMOZES GLUMITI JUNAKA U MAFI II (Zasto,ae odi dok ovi pucaju na tebe sa strojnicom pa kad pokupis 2 metaka i dobis CrnoBijeli screen ponavljati ces capter)

john_ryder kaže...
joze kaže...

jel su ono joe-a ubili i zašto

što ti nije bolje odigrati sam nego sve saznat?

Što odigrati sam kad nema dalje to i mene zanima KRAJ ko je onaj DEDA i sta je bilo sa JOE-m JBGa to nikad ocito necemo saznati!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
15 godina
neaktivan
PC Man kaže...
 Što odigrati sam kad nema dalje to i mene zanima KRAJ ko je onaj DEDA i sta je bilo sa JOE-m JBGa to nikad ocito necemo saznati!

Kako neznas "DEDU"? Ako si dosao do kraja moras znati njega, izvukao te iz zatvora, pa si ti njega spasio od Henrya i sada kad si napravio sranje, on te izvlaci iz istog. Ali se Joe ne uklapa u njegove planove.

E sad, da necemo saznati sto se dogodilo sa Joem ili sa Vitom mi ne drzi vodu. Tko zna, mozda je ova Mafija puno kostala zato sto su developeri istovremeno radili i na trecem dijelu?

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Kako stojite s playboy playmates-ima? Ja nemogu nikako pronaci 46.

0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Link

a mozda bude nesto i u ovome o joeu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 17:53 (marinn95).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

mislim dacemo gotovo sigurno u dlc-u ili nastavku igre saznat kaj se dogodilo s joeom...to se zove cliffhanger ending...guglajte

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

e ljudi jel izaso neki patch za free roamming

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Da li je normalno da mi slika tinja, te žasto mi se kada izađem iz igre sjebe svjetlina na windowsima i moram restartat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to nikom nije normalno

16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Da li je normalno da mi slika tinja, te žasto mi se kada izađem iz igre sjebe svjetlina na windowsima i moram restartat ?

Ne moraš restartat, možeš desni klik na shortcut-> Properties-> Compatibility-> Disable desktop composition, ali isto možeš i nakon zatvaranja igre pritisnut CTRL+ALT+DELETE i onda cancel.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Mafia 2

zasto kad igram tuce mu srce jace i crnobila slika odem u restoran po hranu i smiri se al samo na kratko, jel neko zna

0 0 hvala 0
16 godina

nova kifla

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Link

Pa da misije koje su se sigurno trebale naci u igri, ali onda stupa pohlepa na snagu. Ajmo ih idiotima (bez uvrede) podvalit pod ovim mega/uber/super DLC-om i jos vise novcine izmusti.

16 godina
hitmanr kaže...

zasto kad igram tuce mu srce jace i crnobila slika odem u restoran po hranu i smiri se al samo na kratko, jel neko zna

To isto i mene zahebava.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

i onda kada izađem iz igre zatamni se ekran, zbog cega sad to...oslabi svitlo ekrana

0 0 hvala 0
16 godina

kiflu nabavite novu iz pekare!

16 godina
marinn95 kaže...

Wtf ?

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ko je cetvrti ciko? :D

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
marinn95 kaže...

Wtf ?

Pa Jogurta sa minimalnim mlijecnim mastima ima ga u svim pekarama, imas u Sloveniji.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice