Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.271
|
čitano: 1.005.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

Hehe ajd malo nagovori suprugu da uzme jednu minstrelicu ;P Mojoj se svidjelo :)

16 godina

Nije ona baš za on line gaming.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanje? Da li tko od vas koristi Logitech tipkovnicu G11 ili G15? Zanima me kako bi mi radile te makro tipke, tj. da li si mogu na te makro (G) tipke staviti baš što god ja hoću, recimo ako želim da mi potion ze healanje bude na G7 a clobber skill recimo na G1? Da li to radi, imate li iskustva s tim? Imam mogučnost da si kupim jednu od tih tipkovnica ali ako to ne radi dobro, onda mi se ne isplati.

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da napomenem, bitno mi je da mi to radi u LOTRO-u, za ostale igre me toliko ne zanima.

0 0 hvala 0
16 godina

Je je radit će ti G11 i G15 na Lotru.

Rulja koristi makroe za svirku i kažu da fenomenalno radi. :-)

16 godina
neaktivan

istina, radi G11 odlično :-)

0 0 hvala 0
16 godina

Kaj si kupio G11?

Dal ti je puno lakše igrati s njome?

Ja sam počeo razmišljati o vanjskoj tipkovnici za laptop, pa bi mogao uzeti G11.

Na stolnom kompu imam odličnu tipkovnicu, ali na laptopu mi stalno prsti malo zalutaju, jer  su tipke maaalo stisnutije nego što je na tipkovnici pune širine, pa mi se dogodi da malo fulam.

Sinoć sam konačno došao u Esteldin. Toliko questova sam sada nakupio da jednostavno ne mogu više questova uzimati (40/40), tako da sam odlučio napraviti korak nazad i dovršiti sve questove u Shireu (radi mathoma) i breeu (također radi reputation pointsa). Te u Lone lands (iz čistog gušta, da kvalitetno prođem priču :-) ).

Počeo sam ludo juriti za exp-om, a onda sam si razmislio i rekao pa čemu žurba idem uživati u igri i pomalo napredovati. Tak i tak dosta brzo lvl-am i nema potrebe da ganjam monstere 3-4 lvla iznad mojega. E da sinoć sam nabio 30lvl.

16 godina

Tocno znam kak ti je. Ja isto sam rascjepan izmedju zelje da cim prije vidim sve, i toga da budem detaljan i prodjem sve detaljno.

Ja sam sad lvl 39, i lud sam! Odusevljen skroz. North Downs je odlicna regija!

Ja sam sad presao na Evendim i prekrasan je, muzika je divna.

A sad sam citao sta ce jos sve dodat u novom booku, 13. Strava. Igra ja zbilja genijalna.

16 godina
neaktivan

Za one koji nekim čudom još nisu vidjeli. Book 13.

http://www.lotro.com/article/528

Ja se samo nadam da će pecanje opravdati očekivanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Shocker kaže...

Moze Miro ali se ne isplati ! cd key dodje oko 30 eura moras imati visu ili mastercard dok u  UK igra dodje 16 eura sa postarinom pa sad ti vidi ;)

http://www.lotro-europe.com/options.php   digital download tj kupnja cd key    30 eura

www.dvd.co.uk   16 eura sa postarinom   .... btw ovakvih stranica  u uk ima masu

Digital Download ne radi!

Narucio sam preko www.dvd.co.uk,  cijena je 12 funti s poštarinom.
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
 Digital Download ne radi!

Narucio sam preko www.dvd.co.uk,  cijena je 12 funti s poštarinom.

Da to je najbolja cijena na netu. Ja sam nazalost za 24 funte narucio iz gameseeka jer oni jedino primaju american tj paypal :)
evo danas cekam 8 dana je proslo vec sam nervozan ;PP  trial isteko jucer ujutro ;P

16 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Kaj si kupio G11?

Dal ti je puno lakše igrati s njome?

Ja sam počeo razmišljati o vanjskoj tipkovnici za laptop, pa bi mogao uzeti G11.

Na stolnom kompu imam odličnu tipkovnicu, ali na laptopu mi stalno prsti malo zalutaju, jer  su tipke maaalo stisnutije nego što je na tipkovnici pune širine, pa mi se dogodi da malo fulam.

da kupio sam ju i super sam zadovoljan, znaš šta me ubija u tim MMO igrama?> puno kanala za chat i sl. pa sam si na makro tipke stavio ove naredbe: /say /ooc /k /advice /lff i sl i još neke skillove. tipkovnica ima JAKO ugodne tipke i jako lijepo osvjetljenje. Velika je poprilično a to mi baš paše :) ima na sebi i 2 usb utora pa sam miš uključio u nju. tipkovnica na poleđini ima onak male kanaliće u koje možeš nagurati kablove, ja sam stavio kabal od miša tako da mi ne stvara gužvu i zapetljanciju na stolu, predobro nešto. Software je odličan. Tipkovnica vjerojatno i ima zato takvu cijenu, jer se plaća i software koji je stvarno dobro napravljen.

16 godina
neaktivan

Evo sve razmišljam da se i ja bacim u mmo vode, lotro mi se čini pravi izbor. Zanima me sljedeće: ako stavim skidat probni klient hoće se on skinut pa ga ja onda instaliram, ili automatski krene instalacija?

Pitam jer bi ga skinuo na poslu, (flat i to), pa kasnije stavio na drugi pc.

I još me zanima, može li se igra igrati na više pc-a?

Mislim na shemu instaliraš ga i doma i na poslu pa istim likom "ulaziš" u igru i od doma i s posla.

Pitanja su možda glupa ali nisam s mmo do sad imao posla pa me zanima.

Hvala

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
16 godina
neaktivan

Da, moras prvo skinuti igru i onda je instalirati sam. Iako bas su glupo napravili da  download sadrzi u stvari vise gb nego sama igra kad je instaliras??!! Mogli su napraviti da se odma skine komplet igra i bok. No to nema veze sa tvojim pitanjem ;)

Igru mozes pokrenuti od bilo kuda ako tamo imas instaliranu igru. Svi podaci se cuvaju na njihovom serveru.

pozdrav

16 godina

Još samo dodatak, pazi da skineš EU verziju igre i pretplatu za EU lotro.

Također preporučam da lika kreiraš na Eldar serveru, jer na njemu se nalazi vrlo aktivan hrvatski kin i imat ćeš dobru podršku, kako savjetima tako i u opremi.

Samo se javi kad kreiraš lika tako da možemo stupiti u kontakt.

Pozdrav i sretno.

16 godina

http://www.lotro-europe.com/newspage.php?search=yes&keyword=&id=1780

Patch notes od nove besplatne ekspanzije.

Ima zbilja pregrst divnih stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dajte link gdje da skinem tu eu verziju.

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je moj post na SWIM forumu, pa vidite ovdje, ako ne vidite tamo, i ako jos tko ima neka se javi u vezi ove problematike (mozda neki drugi kin :))

Naime, SWIM je relativno mlad kin, a mi koji smo otprije u LOTRO, a nismo bili u SWIMu vec imamo jake likove. Zakljucio sam da vam champ bas i ne treba, pa stoga s mojim podosta nabrijanim champom za sad ostajem u stranom kinu, da ne bih bio suvisan champ kad dodje do raida ili slicno. Ali imam novog lika, burglara, s kojim tek pocinjem. E tu nastaje problem... Nemam toliko vremena da uzivam u LOTRO sa vise likova, pa kad posvecujem vrijeme toj izvrsnoj igri onda to zelim kvalitetno i s rezultatima. Svi smo mi zadovoljni kada nesto dobro obavimo, pa cak bolje spavamo ako nam je i u igri dobro islo. Da bih uzivao u razvijanju novoga lika, trebao bih i dobro obavljati sve poslove, kvestove, itd.

Ono sto me zanima jeste KAKVA JE VOLJA U SWIMu da se ekipa okupi oko nekoliko low-level igraca i da se kvalitetno u sat-dva-tri nekoliko puta tjedno obavljaju kvestovi kako bi ti likovi napredovali? Ne velim da se MENI pomogne, vec samo zelim potaknuti ako je moguce da se kvalitetno pomogne napredovanju nekoliko low-level likova istovremeno, a poslije svatko od nas neka radi fine-tunning svojega lika (deeds, armor, stuff, weps, itd.)

I ako ima volje, koliko mislite da je to prakticno izvedivo (recimo subotom navecer, nedjeljom)?

Ako bi REALNO postojala ta mogucnost napredovanja, kao nekakav boost za taj HR kin, bilo bi to stvarno super i odmah s burglarom prelazim, a vjerujem da slicno misle i mnogi drugi.

Hvala za razumijevanje, nemojte uzeti nista kao pretenciozno, samo se zurim i neke stvari malo ozbiljnije vidim kao prepreku za dobru zabavu, pa zelim da se rascisti.

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...

0 0 hvala 0
16 godina

@Faerdhur U potpunosti te razumijem. Lotro potpuno na cari dobiva tek u felowship igri.

Trenutno u nasem kinu ima nekoliko likova koji su 15-20lvl i oni dosta brzo napreduju, tako da ocekujem da ce i mene jako brzo preteci ja sam 30lvl.

Ono sto ti mogu jamciti da ces kao pomoc dobiti najbolju mogucu opremu za svoj lvl. Recimo ja vec za svog huntera imam par komada opreme za lvl 50, a jos sam barem (ako nastavim ovim tempom) 2 mjeseca od 50-og lvla.

Moj problem vezan uz Swim je taj sto ja igram u malo nespecificno vrijeme i uglavnom ne igram vikendom, pa uglavnom nemogu naci nekog iz kina ko bi samnom isao u felowship questove.

Ali to mi i nije do sada predstavljalo neki problem jer bih uvijek vrlo brzo nasao nekoga tko uskoci u felowship i s tom ekipom obavim par questova.

Vjerujem da ces na Swimm forumu vrlo brzo dobiti odgovor o slaganje novih SWIM snaga.

Eto toliko za sada pozdrav.

16 godina
neaktivan

Osim toga, mislim da human bas nije u skladu s RPG iskustvom za burglara, pa sad mislim da za SWIM napravim hobbita burglara ispocetka ovaj vikend, ako decki hoce grupno boostati low-level frendove. Jel OK?

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Osim toga, mislim da human bas nije u skladu s RPG iskustvom za burglara, pa sad mislim da za SWIM napravim hobbita burglara ispocetka ovaj vikend, ako decki hoce grupno boostati low-level frendove. Jel OK?

Ti mislis da dode vise vecih lvl-a od tebe i da rijesavamo sa tobom TVOJE questove? Ili ubijamo redom vece lvl pa ti dobivas u fellowshipu XP?
16 godina
neaktivan

Mislim da u book 13, prema njihovoj objavi, dolazi izvrstan remake LFF. Novi UI, nove opcije, novi nacin shareanja kvestova, izvrsno! Vodili su se idejom "ne gubimo vrijeme na lff, uskocimo sto prije u zabavu".

Pogledajte  http://www.lotro.com/article/528

Svaka cast developerima!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
Faerdhur kaže...

Ti mislis da dode vise vecih lvl-a od tebe i da rijesavamo sa tobom TVOJE questove? Ili ubijamo redom vece lvl pa ti dobivas u fellowshipu XP?
  Ma, daj... Toliki beggar nisam, razmisli malo i citaj. Mislim iskljucivo na grupe low-level likova. Ako tu bude do 4 low a 2 high, dobro je, ali ako su svi low, opet super. Jasno?

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Luka kaže...
Faerdhur kaže...

Ma, daj... Toliki beggar nisam, razmisli malo i citaj. Mislim iskljucivo na grupe low-level likova. Ako tu bude do 4 low a 2 high, dobro je, ali ako su svi low, opet super. Jasno?

Glumis malo nekakvog profesionalca, imas stručne kriterije!:D Kao da posao nekakav radiš a ne da igraš! Meni se Kinship svida zbog ljudi u njemu a ne da bi izvukao kakvu korist. No ti kao profesionalni igrač znaš ipak kako je najbolje!:D :D

...Jasno šefe, ja sam low (17) lvl ali sa tobom ni brat kuruze necu ici! XD
Živio.
16 godina

Ljudi nemojte se svađati.

Lotro je tu da se zabavimo,a  ne da u nekakvom grču i pritisnuti nekim rokovima što prije nabijemo sav xp i riješimo sve questove.

Lagano i bez žurbe treba uživati u igri a ne ju shvatiti kao posao koji se treba odraditi.

Ja ću svakome rado pomoći, a siguran sam da ima i drugih ljudi koji će rado pomoći svojim kolegama da stanu na noge, bez obzira što smo možda već prešli te questove.

Jedini problem kad sa low lvl likovima idu high lvl je taj što se malo gubi na draži borbe.

Evo jedan primjer bio sam na questu u barrow downs.

Mislim da sam bio 16 lvl i da se sredi bossa trebaju barem 3 igrača tog lvl-a. A sa nama je došao jedan tip 50 lvl i tipa zrokao jedim udarcem.

Ja nisam ni uspio pogoditi tog monstera i gdje je tu draž.

Ovako kad se mi natežemo 2-3 minute s njime i kad si na rubu da pogineš, lupi adrenalin u glavu i kad ga središ imaš neki osjećaj zadovoljstva.

16 godina
neaktivan

E, ajde malo razmislite i otpustite stvar. Zar nikome nije palo na pamet zasto sam onako pisao?

Step-by-step (osobito za Luku):

1) u LOTRO sam nekih 7 mjeseci - UZIVAO

2) za to vrijeme sam UZIVAO Tolkienov-Turbineov svijet, DIVNO

3) gotovo zavrsio sve bookove, lvl50, uber-oprema, nesto golda ostalo - UZIVAO

4) trcao uzduz i popreko radi kvestova i kraftanja, vidio sve - UZIVAO

5) stekao frendove, druzio se, pio, jeo, seksao, pvp dobivao-gubio - UZIVAO

6) gotovo usavrsio svoj champ lik, obozavam dual-wielding - UZIVAO

7) ozenjen, zaposlen, nemam mnogo vemena - ipak i to malo UZIVAO

8) sad upoznajem HR kin, imam mogucnost novog drustva na svom jeziku, da jos malo uzivam, ali oni ne trebaju champove - PROBLEM

9) da im uskocim, jer su zvali (hvala im), i da se druzimo, trebalo bi kinu i pomoci novim likom, drugom nekom klasom - PROBLEM

10) nova klasa i novi lik zahtjeva jos vremena - PROBLEM

11) da bi nam opet svima bilo lijepo zajedno, taj novi lik treba boost radi high-end sadrzaja (raidovi, moors) - PROBLEM

12) javlja se Luka i ne shvaca tu jednostavnu stvar - PROBLEM

A meni se ne da opet sve polako prolaziti u malo vremena dnevno i burglar mi se ne cini zanimljiv kao mahanje macevima, ali *ebi ga, radi drustva idem to raditi.

Ako ovo nije jasno i ako je ovo podlozno provokacijama takvih kao Luka, onda ne znam...

Dakle, nije mi cilj nesto od nekoga traziti, niti ugrabiti, iskoristiti, vec naprotiv zelim dati od sebe za to druzenje i dobro drustvo. *ebe mi se za burglara i za sve sto bi mi u LOTRO pokvarilo zabavu kakvu sam imao od prosle godine do danas. I dalje se mogu itekako zabaviti s mojim champom slijedecih nekoliko mjeseci i vise (vidimo se u moorsima), ali ovo s burglarom radim pomalo preko qurtza samo da vidim kako je to s nasima, nekakav patriotski entuzijazam, itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 13:01 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

samo da dodam

nije bitno skojom clasom ce te doci sta ce te igrat bitno je da se okupimo , uzivamo i spojimo ugodno sa korisnim

ti vrabca

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

A meni se ne da opet sve polako prolaziti u malo vremena dnevno i burglar mi se ne cini zanimljiv kao mahanje macevima, ali *ebi ga, radi drustva idem to raditi.

8) sad upoznajem HR kin, imam mogucnost novog drustva na svom jeziku, da jos malo uzivam, ali oni ne trebaju champove - PROBLEM

9) da im uskocim, jer su zvali (hvala im), i da se druzimo, trebalo bi kinu i pomoci novim likom, drugom nekom klasom - PROBLEM

10) nova klasa i novi lik zahtjeva jos vremena - PROBLEM

11) da bi nam opet svima bilo lijepo zajedno, taj novi lik treba boost radi high-end sadrzaja (raidovi, moors) - PROBLEM

ali ovo s burglarom radim pomalo preko qurtza samo da vidim kako je to s nasima, nekakav patriotski entuzijazam, itd. [/quote]

Gle po ovome sto gore pise mozda najbolje da ni ne pocinjes. Ja ni u nijednoj stavci ne vidim tu problem. Problem je jedino ako napravis lika zbog ovoga sto si napisao jer to onda nije to ! Recimo ja sam se dvoumio dal da uzmem burglara ili minstrela i na kraju je ispalo da ni jednih ni drugih nema u gildu a minstrela fali ko suhog zlata za sada. Posto sam poceo vec sa burgalrom ne pada mi napamet sad zbog toga prijeci na minstrela samo zato sto ih sad nema u gildu. U zadnje vrijeme dolazi sve vise novih pa ce tako doci i koji minstrel. Glavno je da ga zarola sa gustom. Meni ce reecimo alt sigurno biti minstrel jer mi se to isto svidja. Bitno je da nema neke zurbe nekog pretjeranog ugodjaja tipa mora se  i sl jer to onda pocne stvarati probleme  i podjele na one koji to mogu  i zele i one koji to ne stignu i ne zele pratiti. Toga sam se nagledao u wowu, a kladim se da ni u lotrou nije drukcije.  Nas je sad u gildu puno novih  koji zelimo proci isto to i ti na pocetku , znaci upoznati igru i polako su svemu uzivati. Ako usput kvestamo sa ekipom iz gilda  ili radimo skupa instance jos bolje!! Vecina novih ne zeli nikakav presing jer ti oces sto brze dignut lika na 50 dok mi zelimo uzivat u igri i tek kad je upoznamo onda kako ko po mogucnostima se ozbiljnije posvetiti istoj. So se tice tvoje zadnje recenice njoj ne treba poseban komentar, Nis preko qurca ne valja pa tako ni lotro lik

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 14:13 (Shocker).
16 godina
neaktivan

eto ga sve rijeseno

igra se tko sta oce i kako hoce no presing uzivancija i zezancija

ajde da se drzuimo he he bez nekih gay shema ;) molim ljepo

server eldar

KS simply walking into mordor (swim)

Char

ceoli lvl 50 mns

bzlas lvl 31

gardinius lvl 17