Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.271
|
čitano: 1.005.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ako nekome tko nema kreditnu ili ju se boji koristiti treba nabaviti LOTRO preko neta neka samo javi, puuuuno je jeftinije preko interneta nego u nasim ducanima, samo PM mene!

...Šteta što se ne može napraviti character transfer, znaci morat cu ispočetka ne EU verziji. :/

...A koji je po vama najbolji class i koja rasa? Sa kojom je najbolje igrat, sa kojom najzanimljivije? Gdje je najljepše područje? Ja sam na trialu bio Human Champion.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2008 18:33 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

:))  meni se nije dalo cekat jos mj dana kad ce mi biti dostupna mastercard pa sam preko pay pala platio duplo skuplje , ali jos uvijek gotovo upola jeftinije nego kod nas !!  U algoritmu 400kn ! Preko paypala uk 220kn(ovo nema veze sa paypalom nego sa stranicom koja ima takve cijene, a ne trazi samo visu ili master nego primai amex)  preko dvd.co.uk mastercard ili visa 110 kuna i to naravno sa postarinom !

Ja sam u trial najvise odigrao sa burglarom i svidja mi se pa mislim da cu i na eldaru poceti sa  njime !

Jel ima koji nas guild? Ili opcenito nasih na Eldaru osim par ljudi ovdje :)

16 godina
neaktivan

Bok svima!

Jedini hrvatski Kin(koliko je nama poznato) je SWIM(Simply Walking Into Mordor).

Više informacija na:

http://swim.forumh.net/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na eldaru ima hrvatski kin.

Swim (Simply walking into mordor)

http://swim.forumh.net/index.htm

Koji ima 15ak članova sa preko 20 likova

Najtanji smo po pitanju Burglara i Loremastera, a dobro bi došao i pokoji Minstrel

a najviše nas je Huntera, a  Guardiana, Championa i Captaina ima dovoljno.

Tko god nam se pridruži dobit će pristojnu opremu i podršku klana.

Fakat je atmosfera super i svatko će vam rado pomoći.

Svaka klasa ima svojih čari tako da što god odaberete igra će biti predobra. :-)

Isto tako ako netko od vas početnika ima nekakvih pitanja vezanih uz LOTRO slobodno postajte ili mi pošaljite pm i rado ću vam dati savjet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

...A koji je po vama najbolji class i koja rasa? Sa kojom je najbolje igrat, sa kojom najzanimljivije? Gdje je najljepše područje? Ja sam na trialu bio Human Champion.

ja imam Lv 50 championa i totalno sam zadovoljan tom klasom. čekajući book 13 > napravio sam lore mastera, lv 19 je i fantastičan mi je. najljepše područje u igri? ima ih jako puno ali izdvojio bih Shire i Trollshaws ako se mene pita Osmijeh (puno lijepih livada sa jezerima, zatim puno trave, gustog drveća i sl.)

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50
16 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Na eldaru ima hrvatski kin.

Koji ima 15ak članova sa preko 20 likova

Najtanji smo po pitanju Burglara i Loremastera

Isto tako ako netko od vas početnika ima nekakvih pitanja vezanih uz LOTRO slobodno postajte ili mi pošaljite pm i rado ću vam dati savjet.

Evo ja napravio Burglara kao da sam znao ;) nick je harambasa :P btw sad sam na trial dok ne stigne igra iz uk pa ne mogu whispat nego moram nekoga stavit u friends i on mene da bi mogli pricati :)

16 godina

Za one koji ne znaju, najvjerojatnije idući četvrtak nam dolazi nova besplatna ekspanzija za LOTRO.

Knjiga 13 koja nam donosi jednu novu mapu i pecanje. Jedva čekaaaaam :-)

Inače jučer sam totalno rasturao lotro, skupila se fina ekipica i nas 6 je završilo čitavu drugu knjigu epic questa.

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je jos ostala Red Maid u Garth Agarwenu, ali sam dok to cekam rijesio cijeli North Downs.

Sad cu krenut na Evendim, ako ne nadjem nekoga za jos jednu rundu Garth Agarwena.

16 godina
Dachande kaže...

Meni je jos ostala Red Maid u Garth Agarwenu, ali sam dok to cekam rijesio cijeli North Downs.

Sad cu krenut na Evendim, ako ne nadjem nekoga za jos jednu rundu Garth Agarwena.

Ja sam jucer rijesio deedove i hrpu questova te drugu knjigu u Lone Lands. Te sam se danas bacio u North Downs i rijesio 6 questova.

Iznenadilo me kako se brzo skupila ekipa za  questove vile poison i black fire. Vidio sam da su felowship questovi i samo sam napisao lff vile poison i odmah mi se javila 3 tipa a potom i jos dva za quest black fire, pa smo se u roku 10 minuta svi skupili i krenuli u questanje.

@shocker
Možda navečer uhvatim malo vremena pa se javim harambasi ako bude on line.
ako budes on line probaj se javiti likovima brajkior (to je moj), morgo, berta, kadargo, ghostara, patuljak.
Netko od nas će sigurno biti on line oko 20h, a ja ću im javiti neka očekuju tvoje javljanje.
pozz
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 13:35 (Brajki).
16 godina

Hmm. Ja ponekad takodjer imam brdo ponuda, a ponekad moram cekat i po 15-20 minuta, i onda radje odem negdje drugdje. To mi je zao sto onda u drugom podrucju ne vidim LFF iz ostalih.

Ali fakat mi se cini da cu se morat prebacit na Eldar. Vi ste svi svaki dan gore?

Ja kak sam sad friski, igram i po 4 sata svaki dan.

16 godina
neaktivan

budući da sam druga smjena ovaj tjedan, mogu si dopustiti duže igranje, sinoć sam u Carn Dum-u bio od 10 navečer do 4 ujutro Smijeh Danas ćmo ga probat počistit do kraja, prebit Mordirith. Poveli smo i mog grenda koji je lv 46 hunter i dobio je odmah 3 ljubičasta itema sa stvarno odličnim statsima koje će vjerojatno još i na lv 50 nosit neko vrijeme. Carn Dum je zakon (malo težak ali malo po malo da se preć - preporuka - obavezno u grupi imati lore mastera >zbog stuna. i healera da otjera eventualno kojeg moba koji nam je višak :)

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 17:41 (Sims).

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam skoro svaki dan gore i to u prosjeku 2h, a nekad se potegne i do 6h.

Ovi glavni iz ekipe (njih 5-6) su svaki dan gore u prosjeku 6h pa i više.

A većina je ovako ko i ja.

Da eldar je dosta aktivan što se tiče Hrvata. :-)

Raspitaj se koliko košta da ti prebace lika sa jednog servera na drugi. Mislim da to košta oko 200kn.

16 godina

Ajme Lotro je ocito popularan, do sada je već ugrabio 19. mjesto (na GamesMaster ljestvici je relativno kratko)  i u stopu prati Guild wars koji mu bježi za 1 glas.

E da, osnovan je i hrvatski monster play tribe (ekvivalent kinshipu). Očito je naš kin došao u fazu da počinje razvijati i monster likove.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2008 14:44 (Brajki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo pozdrav svima koji igraju LOTRO i koji budu ga igrali :D inače igram wow već godinu i nešto al mi je totalno počeo ići na nerve! tako da mi je prije par dana frend rekao za trial LOTRO-a, pa eto ja danas isprobao malo i čini mi se super igricom! (je da mi je sad sve čudno nakon wowa i onako totalni sam ne znalac sad al valjda budem pomalo pohvatao za vrijeme tog triala od 7 dana)Definitivno se mislim maknuti s wowa jer guta jako puno vremena, a mali jako napredci, još mi je jedino u planu s frendom vidjeti Age of conan pa ćemo se odlučiti šta ćemo početkom 6mjeseca (a možda i prije) započeti igrati AoC ili LOTRO. e sad imam par pitanja, pošto sam upisao na googleu LOTRO i on mi je izbacio odmah official stranicu, a ja ni 5 ni 6 odmah u nju tako da nisam vidio lotro-europe stranicu. skinuo sam client od 6gb ili koliko već s te official stranice al me sad zanima jer ni sam neznam koji client imam američki ili europski? očito američki jer ne vidim onaj server o kojem ste pričali Eldar da ste na tome! zanima me dal postoji neki file gdje se može promijeniti ime servera ili tako nešto , kao npr. u wowu onaj realmlist? a ako nema toga dal bi mi netko mogao linkati gdje mogu skinuti europski client za taj trial (na europskoj stranici ne mogu naći nigdje link za skidanje), jer mi je glupo igrati na nekom serveru gdje tako rečeno ne bi znao dal ima uopće Hrvata.

cheers  Cool

0 0 hvala 0
16 godina

na lotro.com imas gore lijevo link na europsku pocetnu stranicu.

Inace, ona je na www.lotro-europe.com

A odma na pocetku imas veeeliki link na seven day free trial.

Iako se na istom mjestu vrti i reklama za expanziju, mines of moria. Znaci, strpi se 2 sekunde i vidjet ces.

16 godina
moderator
Dachande kaže...

na lotro.com imas gore lijevo link na europsku pocetnu stranicu.

Inace, ona je na www.lotro-europe.com

A odma na pocetku imas veeeliki link na seven day free trial.

Iako se na istom mjestu vrti i reklama za expanziju, mines of moria. Znaci, strpi se 2 sekunde i vidjet ces.

Baš sam i ja krenuo skidati trial, paralelno čitajući vaše postove. I tek sam naknadno uočio da skidam US verziju. Iako je došla do pola, zaustavio sam to i sada skidam EU verziju. Sve ovo pišem da bih iskazao svoje prvo razočaranje - sasvim je drugačiji sistem downloadanja US i EU verzije (puno je lošije i neurednije izvedena podrška za EU), što mi ostavlja loš dojam.

Iz WoW-a imam sasvim drugačija (bolja) iskustva, pa mi je teško prihvatiti da nisu mogli ujednačiti taj dio svojih servisa...

Ne moram ni reći da mi se EU verzija skida višestruko sporije, nego US :((
16 godina

Istina dosta sporo se skida. Imajte na umu da je četvrtkom redovno održavanje servera tako da sutra od 9-14h nema igranja.

MOžda bi trebalo na službenom lotro forumu malo dići frku oko podrške EU vedrzije, pa će oni to popraviti.

Zaista ih moram pohvaliti što prihvaćaju i uvažavaju kritike igrača i ako su dobre implementiraju ih u igru (iako im ponekada treba dosta vremena da nešto srede, pogotovo mislim na Auction house bug koji se pojavio prilikom instalacije book 12).

16 godina
moderator

Dio ponuđenih EU linkova vodi na book10, ali većinom je ipak na book11 (taj i ja skidam). Da li se igra dalje sam automatski apdjeta, kao i WOW?

16 godina
neaktivan

Miro ,  ziva je istina to sto si napisao i to sam ja prvo sa frendom komentirao kad smo skidali trial !! Na americku samo kliknes das email i vozi!!! i to mozes birat mali ili veliki client dok za Eu totalno konfuzno prvo moras napraviti account , nema ponude za veliki ili mali client i sl bas bezveze. ja sam prvo skinuo us trial jer sam nasao link na netu pa nisam opce skuzio da nije eu. BTW za onoga ko je pitao da li se moze promjeniti ime servera ili slicno odgovor je ne , ne moze!! Ne postoji niti jedan nacin kako natjerati da us verzija proradi na eu serverima i obratno. Barem ja na forumima nisam mogao to pronaci a sluzbeni odgovori su da se to ne moze! Ali nema veze sve sam im oprostio nakon sto sam poceo igrati jer me opet kao i u wowu pred 3 godine obuzeo onaj osjecaj novoga  i neponovljivoga pocetka i istrazivanja nepoznatoga!

P.S. jel postoji nacin da promjenim email adresu na forumu?? Presao sam sa iskona na ht i htio bi promjeniti email ako je moguce!!

thnx

16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Dio ponuđenih EU linkova vodi na book10, ali većinom je ipak na book11 (taj i ja skidam). Da li se igra dalje sam automatski apdjeta, kao i WOW?

da, ali dugo traje.
16 godina
neaktivan

Nakon sto skines client koji sadrzava book 11 onda moras skinuti zaseban book 12  ili skinuti preko igre. Ja bi ti preporucio da skines direktno. E Poslije toga dolazi jos 30-45 min nadogradjivanja  game data, i sl sto me uzasno nanerviralo nakon silnih sati downloadanja ;(( I to je u biti jedina zamjerka koju sam dosad imao na lotro ako ne zaboravimo da je us trial puno jednostavnije rijesen !!  btw postoje 3 osnovne restrikcije u trial verziji , a to su ; ne mozes primati i slati email, ne mozes se sluziti auction house-om i ne mozes sa nikime pricati preko whispa osim ako jedan drugoga nemate u friend listi ili moras nekoga pozvati u grupu ili guild pa onda mozes pricati na tom kanalu !!

U jos nesto igra i dalje u algoritmu kosta 399kn dok se u uk moze nabaviti od 16-30 eura sa postarinom !!!

16 godina
moderator

Baš lijepo :((

A zar se ne može trial, jednostavnim plaćanjem (karticom) preko weba - registrirati?

16 godina
neaktivan

Moze Miro ali se ne isplati ! cd key dodje oko 30 eura moras imati visu ili mastercard dok u  UK igra dodje 16 eura sa postarinom pa sad ti vidi ;)

http://www.lotro-europe.com/options.php   digital download tj kupnja cd key    30 eura

www.dvd.co.uk   16 eura sa postarinom   .... btw ovakvih stranica  u uk ima masu

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2008 21:47 (Shocker).
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Baš lijepo :((

A zar se ne može trial, jednostavnim plaćanjem (karticom) preko weba - registrirati?

Samo tipa da kupis digital download. a dode te cca 20 eura.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2008 21:44 (Luka).
16 godina

@Miro i ostale koji žele upasti u predivan LOTRO svijet

Preporučam da lika aktiviraš na Eldaru.

Kao što već vjerojatno znaš tamo je vrlo aktivan hrvatski kin u kojem ima već par ljudi koji su se baš na ovom forumu upecali na LOTRO.

Kad aktiviraš lika, samo javi kako se zove i odmah će ti se netko javiti. Skoro stalno je netko on line i moći ćeš doći do korisnih savjeta iz prve ruke.

Evo i nekih korisnih linkova koji život znače, jer imaju informacije o questovima, interaktivne mape i slično.

http://mehq.net/  -> ima odličnu interaktivnu mapu i stvarno ti može olakšati život.

http://lotro.mmodb.com/quests/    -> kad god igram ova stranica mi je otvorena u pozadini jer se tu nalaze informacije o dropovima i svim questovima.

http://lotro.tip.it/   -> također ima interaktivne mape, ali ga koristim za traveling deedove jer su jako lijepo i vidljivo naznačeni punktovi za traveling deed koji odabereš

http://swim.forumh.net/   -> forum našeg hrvatskog kina, ako te nešto zanima samo tu postaj i vrlo brzo ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja

16 godina
neaktivan

da, istina je kod razlike skidanja US i EU clienta. US mi se skidao po 700KB/s , a EU mi se skida 150KB/s (i to je dobro ako je toliko). jedino što sam primijetio ako sam u pravu da ovaj eu client mi se čini da je noviji, tj sadrži više dodataka nego US jer mi je on bio oko 6gb a ovaj EU mi je 8,8gb. tako da se nadam barem manjem update-u za EU client jer US mi se update-o negdje oko sat i pol, poludio sam. a najbolje mi je ono vidim postotke i dobro ide to i mislim si sad kad dođe do 100% to je to, al vraga  nastavio on i dalje i tako sve do nekih 500-600% hehe. što se tiče cijena LOTRO-a kad sam vidio koliko košta u algoritmu prvo sam mislio da je neka šala ili nešto krivo gledam al na kraju igrica košta 400kn, bah koji lopovi. bio sam pogledao cijenu LOTRO-a u crovortexu, tamo je 200kn što je ipak pristojnije nego u algoritmu, iako kako vidim najisplativije je kupiti igru u inozemstvu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Agathodaimon kaže...

bio sam pogledao cijenu LOTRO-a u crovortexu, tamo je 200kn što je ipak pristojnije nego u algoritmu, iako kako vidim najisplativije je kupiti igru u inozemstvu.

Tamo je bio 350 do prije par dana.
16 godina
neaktivan

Dakle, istina je sve što se priča o EU verziji/skidanju EU clienta i pogotovo automatskom updateu koji će igra napraviti kad se pokušate spojiti - traju strahovito dugo.

I tu priča o problemima(barem za mene) staje. Sve ostalo je izvanredno dobro skrojena mašina za uživanje(zvuči pomalo perverzno, ali nije :P).  Igra nudi strahovito puno, od kreacije lika, izrade predmeta(craft), prekrasnoga ugođaja i izvanrednog komjunitija, do onoga što je vjerojatno izdvaja od sličnih naslova - Međuzemlja. Na iznenađenje mnogih(i ja se ubrajam u tu skupinu), Tolkienov svijet je na prekrasan način prenesen u igru. Uzeli su taman koliko treba iz LOTR filmske trilogije i na dobar način popunili praznine koje su ostale. Igra kojoj je zaista teško naći ozbiljnu zamjerku i koja skoro jednom mjesečno(!) dobija ozbiljan free release (posljednji - Book 13 - bi trebao donijeti jednu cijelu novu regiju te sustav pecanja, koji, naravno željno iščekujemo). Treba li uopće spomenuti da je ovo jedan od rijeđih MMORPG-ova gdje se zaista isplati čitati story-line questova jer u većini slučajeva su zaista zanimljivi?

Eto tako, sad kad sam prosuo svoje oduševljenje, mogu vas opet mirno pozvati na Eldar. Cool  Čini mi se da je Brajki već naveo kome se treba javiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Brajki kaže...

@Miro i ostale koji žele upasti u predivan LOTRO svijet

Preporučam da lika aktiviraš na Eldaru.

Kao što već vjerojatno znaš tamo je vrlo aktivan hrvatski kin u kojem ima već par ljudi koji su se baš na ovom forumu upecali na LOTRO.

Kad aktiviraš lika, samo javi kako se zove i odmah će ti se netko javiti. Skoro stalno je netko on line i moći ćeš doći do korisnih savjeta iz prve ruke.

Evo i nekih korisnih linkova koji život znače, jer imaju informacije o questovima, interaktivne mape i slično.

http://mehq.net/  -> ima odličnu interaktivnu mapu i stvarno ti može olakšati život.

http://lotro.mmodb.com/quests/    -> kad god igram ova stranica mi je otvorena u pozadini jer se tu nalaze informacije o dropovima i svim questovima.

http://lotro.tip.it/   -> također ima interaktivne mape, ali ga koristim za traveling deedove jer su jako lijepo i vidljivo naznačeni punktovi za traveling deed koji odabereš

http://swim.forumh.net/   -> forum našeg hrvatskog kina, ako te nešto zanima samo tu postaj i vrlo brzo ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja

Hvala ti (iako sam dio URL-ova već skupio), ovaj tvoj post bi valjalo staviti na početak, zalijepljen (malo ga samo treba urediti). No, mogu zalijepiti samo cijelu temu unutar podforuma, a ne jedan post unutar teme. Stoga ti predlažem da otvoriš potpuno novu temu, stavi naslov: Lord of The Rings Online - linkovi i savjeti, iskopiraj ovaj post (izbaci prva dva reda i stavi aktivne linkove). Ova postojeća tema je i tako prepuna upoznavanja i ponovljenih stvari, pa će nova tema služiti samo za konkretene savjete.

Ako vremenom budeš imao novih korisnih linkova - slobodno editiraj taj post i dodavaj nove informacije... Čak možemo i zaključati tu temu, tako da se svi postovi i dalje slijevaju ovdje, ako ti (kao najaktivniji autor) to želiš.

I svakako ću ti se javiti kada budem online. Pomoć ću sigurno trebati... :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 12:40 (Miro).
16 godina

A da napravimo neku stranicu?

Ko sto imaju za aoc.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice