pa nemogu vratit vrijeme i postat od početka...eto, pokušavam biti aktivan
a ko bi pročito 30+ stranica, imam ja dosta posla i ovako :P
Što se tiče druge bete, ne znam da li će biti potrebe uopće za to. Ja ću pažljivo promotriti svaki detalj ( a i drugi bi isto trebali ) dok nam proslijediš betu tako da to svi zajedno pročešljamo kak spada.
Nije bitno :)
Samo budi aktivan i mogao bi dobiti pozivnicu.
Što se tiče druge bete, ne znam da li će biti potrebe uopće za to. Ja ću pažljivo promotriti svaki detalj ( a i drugi bi isto trebali ) dok nam proslijediš betu tako da to svi zajedno pročešljamo kak spada.
I ja sa pitam da li će biti potrebe, mislim da neće. Svaki beta tester bi trebao dobro promotriti, ali ne sumnjam ni u jednog kojima sam poslao pozivnice. Svi su oni bili dugo uz igru i davali su dosta prijedloga.
Pa ako je tema zanimljiva nije problem pročitat 30-40 stranica, usput, nitko nije reko da se mora pročitat u jednom danu.
jedva cekam betu, nemogu vjerovati...imam toliko igara na kompu a neda mi se nijedna igrati, ovo ce biti osvjezenje
jedva cekam betu, nemogu vjerovati...imam toliko igara na kompu a neda mi se nijedna igrati, ovo ce biti osvjezenje
Jedva bih i ja čekao, kada bih dobio pozivnicu za betu
Malo sam ispao iz teme u zadnje vrijeme , može me tko uputiti, kada beta počinje, da se pripremim
?
Pa ako je tema zanimljiva nije problem pročitat 30-40 stranica, usput, nitko nije reko da se mora pročitat u jednom danu.
Nekima i jest problem, a ja je skoro svaki 2-3 dan čitavu pređem, malo se prisjećam šta je prije bilo :)
I ja imam dosta igara, čak sam i Skyrim zapostavio da bi uradio igru do kraja, a onda ću ja sjest i odigrat je. Iako to neće biti to, ipak ću uživati u svojem radu.
Jedva bih i ja čekao, kada bih dobio pozivnicu za betu
Ne gubi nadu, imaš šanse, učestvovao si u temi
Malo sam ispao iz teme u zadnje vrijeme , može me tko uputiti, kada beta počinje, da se pripremim
?
Nema problema, nije se ništa bitnije dešavalo, samo smo menu i loading screenove komentarisali. Beta će početi za koji dan, tamo petak/subota
?
Nema problema, nije se ništa bitnije dešavalo, samo smo menu i loading screenove komentarisali. Beta će početi za koji dan, tamo petak/subota
Ma to sam još vidio ( i dalje tvrdim da je prvi font bolji ), mislio sam nakon toga.
Ma to sam još vidio ( i dalje tvrdim da je prvi font bolji ), mislio sam nakon toga.
I zaboravio sam od silnog posla na igri i ljubavi prema jednom divnom biću Ništa posebno nakon toga, nisi ništa bitno propustio, najbitnije tek ubrzo slijedi :)
ma evo cisto da vidis sta sve imam instalirano na kompu i rijetko mi se sta da igrati, jedva cekam tvoju igru...uffffff
Dosta dobrih igara moram priznat, ali vidim većina su automobilske, kako si se uspio uvući u magični svijet Life is Hard-a ? :P
ma evo cisto da vidis sta sve imam instalirano na kompu i rijetko mi se sta da igrati, jedva cekam tvoju igru...uffffff
Dosta dobrih igara moram priznat, ali vidim većina su automobilske, kako si se uspio uvući u magični svijet Life is Hard-a ? :P
Vjerojatno isto kao i ostali, na forumu smo imali tonu propalih projekata, kada naletiš na neki koji traje i razvija se, te shvatiš da će biti nešto od toga poželiš biti dio istoga. :D
Vjerojatno isto kao i ostali, na forumu smo imali tonu propalih projekata, kada naletiš na neki koji traje i razvija se, te shvatiš da će biti nešto od toga poželiš biti dio istoga. :D
I ovaj projekat je bio na rubu propasti, ali poslije kada sam se sabrao i shvatio da nije sve u nekoj brzini i prikazivanju svega publici, igra je krenula nabolje i sad sam slobodno mogu reći postao iskusan developer u FPSC-u. Meni stvarno znači ova vaša velika podrška i to što želite biti dio projekta :D
obozavam automobilske voznje/simulacije/arkade...
isto tako i FPS, a ova tvoja ce mi biti potpuno osvjezenje u mojoj zbirci igara...
obozavam automobilske voznje/simulacije/arkade...
isto tako i FPS, a ova tvoja ce mi biti potpuno osvjezenje u mojoj zbirci igara...
Pratio sam te i vidio da voliš automobilske igre :)
Nadam se da će te osvježiti kako treba
El ima više likova ili samo jedan?
El ima više likova ili samo jedan?
Kako to misliš ? Ako misliš na glavnog lika samo je jedan :)
Michael se zove.
Samo upravljaš jednim likom....mislim, nema izmjene likova ko u COD-u?
Samo upravljaš jednim likom....mislim, nema izmjene likova ko u COD-u?
Ne, nema :) Uostalom nemoj očekivati igru principa kao što je COD, u igri je mnogo više zastupljeno istraživanje i creepy scene. Ovo je horor, ne punokrvni FPS i kroz igru će te se susresti sa par neprijatelja.
Završen i treći level sa uređivanjem :) Sada sam odigrao u kompletu prva tri levela i sam sa ostao oduševljen onim što sam napravio. Prije svega muzika se uklapa u čitavu atmosferu, sjajne mračne horor scene, par ružnih čudovišta, stvarno sam oduševljen, a mislim da će te biti i vi :) Malo vas još dijeli od igre beta testeri. Možda čak i četvrtak bude spreman :)
Hvala :) Nisam siguran, možda će biti oko 700-800 MB bez kompresije koju vjerovatno neću ni raditi
Evo vam loading screen za drugi level, sviđa vam se ?
naravno da se sviđa
Ovaj loading tip, ideja je dobra, samo, jesi siguran da je gramatički ispravno?
Super!
Khm..... ovo sa piš...njem je zaista unikat,samo sto bi bilo fino preformulirati tip onako Balkanski:
Idite na WC jer cete se usr..ti od straha!
Go piss or else you will be wet your pants!
naravno da se sviđa
Hvala :)
Pa i nisam baš siguran da budem iskren. Ako ko zna da ima greška neka slobodno kaže :)
Super!
Khm..... ovo sa piš...njem je zaista unikat,samo sto bi bilo fino preformulirati tip onako Balkanski:
Idite na WC jer cete se usr..ti od straha!
Vidjet ću, možda čak to i napišem, ali samo za ovaj level xD
Možda umjesto broja levela "Part One", "Part Two"...
Go piss or else you will be wet your pants!
Take a leak now, you might wet your pants.