U navedenoj igri pri vožnji ne vide se ruke na volanu tj. nema ih.Zna li tko u čemu bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta niko ne zna?Daj pomognite!
odes u opcije. potrazi malo. ima toga uglavnom. neznam tocno di. al uglavnom je u opcijema.
Ma uključena je ta opcija i u snimkama se vidi vozač ali kad vozim vozača nema!EDIT:ok,rješio sam problem,jel ima još koja igra slična LFS?
I kako da igram nekakvu sezonu u LFS-u?
Jel se može to?
Neznam dali sam pogodio podforum, ali evo kaj bi ja štel znati.....dakle, imam lfs demo i volim igrati sa formulom BMW FB02....e sad zanima me kako podesiti bolid (kočnice, gume, suspenzija...itd) tako da se na ovoj stazi koja je u demu postigne čim bolje vrjeme - moje najbolje vrjeme je 19.45 sa default formulom, a viio sam da neki mogu postići i ispod 15.00....ako zna ko nek se javi...hvala!
Jel se može to?
Ne sa demom, mozes samo sa full verzijom, a za nju trebas imat s1 i s2 licencu!
Neznam dali sam pogodio podforum, ali evo kaj bi ja štel znati.....dakle, imam lfs demo i volim igrati sa formulom BMW FB02....e sad zanima me kako podesiti bolid (kočnice, gume, suspenzija...itd) tako da se na ovoj stazi koja je u demu postigne čim bolje vrjeme - moje najbolje vrjeme je 19.45 sa default formulom, a viio sam da neki mogu postići i ispod 15.00....ako zna ko nek se javi...hvala!
Ispravi me ako grijesim, ali kako ti igras s formulom kad je ona u full verziji???
Ispravi me ako grijesim, ali kako ti igras s formulom kad je ona u full verziji???
nije. Upravo danas sam s njom igrao u demo verziji 
Znaci ako sad skinem demo dobijem formulu?
Znaci ako sad skinem demo dobijem formulu?
Točno. I s njom možeš igrati i online
To cu i uradit, ja sad imam demo koji ima GT TURBO kojeg nema u ovoj novoj verziji dema.. a s njim sam najjaci..
Ja imam full verziju sve aute imam :DDD.....i jos sam si poskido par modova za dodavanje autu KS i pojacavaje turbine itd.Preodlicno
Pozdrav,
Dali moze neko da mi pomogne ?
Imam problem koj neznam da resim...
KAd udjem u LFS i odem u opcije,da podesim kontrole na volanu,meni su samo date 2 ose,jedna osa je za volan a drugu sam stavio za gas,za kocnicu,menjac,kvacilo nemam ose
...
Dali neko zna kako mogu da dodam te ose ???
Hvala Unapred !
Ja sam trenutno na 13:23 :) Pošalji mi svoj mail na PM, pa ti mailam svoj setup ako hoćeš