Lfs s2 Alpha

poruka: 18
|
čitano: 4.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

U navedenoj igri pri vožnji ne vide se ruke na volanu tj. nema ih.Zna li tko u čemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

Šta niko ne zna?Daj pomognite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

odes u opcije. potrazi malo. ima toga uglavnom. neznam tocno di. al uglavnom je u opcijema.

Tu bi trebo neš napisat???

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

Ma uključena je ta opcija i u snimkama se vidi vozač ali kad vozim vozača nema!EDIT:ok,rješio sam problem,jel ima još koja igra slična LFS?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 14:46 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

I  kako da igram nekakvu sezonu u LFS-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lfs s2 Alpha
big_guy kaže...

Drago mi je da si rijesio. Na kakvu sezonu mislis?
Tu bi trebo neš napisat???
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
big_guy kaže...

Drago mi je da si rijesio. Na kakvu sezonu mislis?
 Pa onak,da vozim protiv drugih vozača,da osvajam bodove i to.....al da nije online play!
17 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

Jel se može to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

Neznam dali sam pogodio podforum, ali evo kaj bi ja štel znati.....dakle, imam lfs demo i volim igrati sa formulom BMW FB02....e sad zanima me kako podesiti bolid (kočnice, gume, suspenzija...itd) tako da se na ovoj stazi koja je u demu postigne čim bolje vrjeme - moje najbolje vrjeme je 19.45 sa default formulom, a viio sam da neki mogu postići i ispod 15.00....ako zna ko nek se javi...hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Jel se može to?

Ne sa demom, mozes samo sa full verzijom, a za nju trebas imat s1 i s2 licencu!

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
croMeister kaže...

Neznam dali sam pogodio podforum, ali evo kaj bi ja štel znati.....dakle, imam lfs demo i volim igrati sa formulom BMW FB02....e sad zanima me kako podesiti bolid (kočnice, gume, suspenzija...itd) tako da se na ovoj stazi koja je u demu postigne čim bolje vrjeme - moje najbolje vrjeme je 19.45 sa default formulom, a viio sam da neki mogu postići i ispod 15.00....ako zna ko nek se javi...hvala!

Ispravi me ako grijesim, ali kako ti igras s formulom kad je ona u full verziji???

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 22:43 (passat).
17 godina
passat kaže...
croMeister kaže...

Ispravi me ako grijesim, ali kako ti igras s formulom kad je ona u full verziji???

nije. Upravo danas sam s njom igrao u demo verziji Cool

link

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 22:20 (denix).
16 godina
neaktivan

Znaci ako sad skinem demo dobijem formulu?

Google is your friend!!!
17 godina
passat kaže...

Znaci ako sad skinem demo dobijem formulu?

Točno. I s njom možeš igrati i online

16 godina
neaktivan

To cu i uradit, ja sad imam demo koji ima GT TURBO kojeg nema u ovoj novoj verziji dema.. a s njim sam najjaci..

Google is your friend!!!
15 godina
neaktivan

Ja imam full verziju sve aute imam :DDD.....i jos sam si poskido par modova za dodavanje autu KS i pojacavaje turbine itd.Preodlicno

palenta
15 godina
neaktivan
Lfs s2 Alpha

Pozdrav,

Dali moze neko da mi pomogne ?

Imam problem koj neznam da resim...

KAd udjem u LFS i odem u opcije,da podesim kontrole na volanu,meni su samo date 2 ose,jedna osa je za volan a drugu sam stavio za gas,za kocnicu,menjac,kvacilo nemam ose {#}...

Dali neko zna kako mogu da dodam te ose ???

Hvala Unapred !{#}

Dexy

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Lfs s2 Alpha
croMeister kaže...

Ja sam trenutno na 13:23 :) Pošalji mi svoj mail na PM, pa ti mailam svoj setup ako hoćeš

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice