U ovoj temi neću raspravljati o Lego kockama, nego o Lego igrama. Prije par godina je izašao Lego Star Wars, a malo kasnije Lego Indiana Jones i Lego Batman koji su isto odlični. Meni je SW najdraži, ali to vjerojatno ovisi o tome koji vam je film inače najbolji. Sjećam se kad sam uključio demo Star Warsa i ostao oduševljen - simpatično, duhovito i zabavno. Prijatelj me ovaj tjedan podsjetio na te igre i odlučio sam odigrati cijele verzije, ne samo demo. Zanima me što "ozbiljni" gameri na ovom forumu misle o njima? Nije valjda da sam jedini zaigrani Bugovac. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lego Racers 2 FTW
Lego Racers 2 FTW
Kako sam njih zaboravio XD Došao sam do zadnjeg levela i nikad ga nisam prošao.
Lego Racers 2 FTW
Ej, care!! Sjećam se kad sam to igrao - predobra igra!
Lego Island 2
Nikad neću zaboravit prvi lego racers kad sam igrao prije nekih ah pa skoro 10 godina,legendarna igra tako jednostavna a opet i jako puno izazova(naravno danas ju pređem 100% za pola sata
)i lego racers 2 je isto odličan mada se ne drži pravila na kojem je prvi lego racers zaznovan al nebitno sad. Igrao sam i lego star wars, dosta zabavno igrat u 2 igrača(puno, puno smijeha) a ove ostale nisam probao. Mada bi najviše volio kad bi izbacili novi lego racers 3
Mada bi najviše volio kad bi izbacili novi lego racers 3
Makar je to malo vjerojatno, lijepo je maštati o tome :)
a da neće sigurno al volio bi se malo igrat kao prije 10 godina, kad su igre bile jednostavne, a grafika se nije ni gledala(a nije ni bila loša) te sati i sati smijeha koje bi ti pružila sama igra. To se danas sve manje susreće, previše ozbiljnih igri se sad radi
Lego Digital Designer, mislim da se tako zove.
U biti igra lego kockicama. Mislim da je čak i besplatan ili nešto takvo.
Lego Digital Designer, mislim da se tako zove.
U biti igra lego kockicama. Mislim da je čak i besplatan ili nešto takvo.
To je više aplikacija nego igra, ali dobro. 
lego batman je odlican ..
..
2 sata igrao Star Warse sa bratom u co-opu. Predobro XD
...dali znate gdje mogu skinuti lego soccer mania za ps2......