League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.454.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo rekord, zavrsio tt za 6.20 min

Pise da je pratice, al nije, nznm zasto

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...

Trenutno derem po Asheu i Mordekaiseru... imam ubitačne buildove za njih,za Ashe sam sam kreirao build kroz 40-ak normal gamea s njom i s njom nisam izgubio već 5-10 puta. Mordekaiser build možete pogledati na http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=1209&page=1 i taj sunfire cape build je zbilja fenomenalan!

Ja isto igram s Mordekaiserom od kad je izašao i moram reći da je lik fenomenalan, tvoj build je ok, ali ja imam malo drugačiji. 

1. Warmog's armor
2. Spirit Visage
3. Boots of swiftness
4. Atma's impaler (da dobijem oko 220 - 250 dmg) 
5. Last Whisper (attack speed i armor penetration....ubojito za turrete sa ovim dmg-om)

6. E sad.....zadnji item ovisi o situaciji, npr. :

- ako igram protiv puno AP likova onda Force of nature
      - ako igram protiv jakih DPS likova onda Sunfire's Cape, ili u krajnjem slučaju Thornmail
      - ali item koji preporučam kao zadnji i veoma koristan je naravno Guardian Angel jer dobije se armor, magic resist i ono najvažnije drugi život.

Sa ovim buildom ja sam tenk sa 3200 HP, 1.3 atck speedom, 220-250 dmg (ovisno koliko HP-a je napunjeno sa Warmogovim pasivom), armor od 150 do 250 ovisno o zadnjem itemu, i movement speed od 432 ako se odlučite za Force of nature item. Ako u borbama padne moj tim, i barem 3 njihovi ja lako sredim dvojicu ili napadnem turret sam.

S njim imam duplo više pobjeda od poraza, gotovo sam uvijek vodeći u timu jer je lik skoro pa neuništiv ako se pravilno igra. Warmog plus Spirit Visage rezultira odličnim HP regenom te se uopće ne osjeti korištenje HP-a za abilityje.

Za spellove koristim heal koji mi lika čini još jačim i izdržljivim, tako da se gotovo nitko ne zaletava na mene 1 na 1, i kao drugi spell koristim Ignite koji je jednostavno must have na Mordekaiseru jer u kombinaciji s ultijem garantira 90- 95% killova.

Napravit ću build na league craftu kad ću imat vremena, možda još danas pa da malo vidite, naravno popratit ću to sa SS-ovima iz sljedećih par rundi, a možda nabacim i koji video.

nije moj build nego build od jednog drugog forumaša... on je onače izvrstan theorycrafter i puno su mi pomogli njegovi savjeti na forumu

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
15 godina
protjeran
Pinc kaže...

evo rekord, zavrsio tt za 6.20 min

Pise da je pratice, al nije, nznm zasto

daj kaj je ovo

s botovima ste igrali

btw ja drzim rekord

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ne kuzim :S, ako je igra besplatna zasto pise order now na referalu? kaj imaju dvije varijante?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

da... mozes kupit il skinut besplatno.. ak kupis dobis neke likove free. mozes si uredivat neke postavke i to... a ti @danfa u 5 minuta nema sanse da pobijedis.. NIKAKO.. jedino ako su bili afk ili su namjerno pustili..

ஜ۩۞۩ஜ NSR u ♥ ja u kurcu ஜ۩۞۩ஜ feel the fire that burns in your heart --> MOTORBIKES ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jer ima veze ako si na US ili na EU serveru? (ja sam na US)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jakic kaže...

jer ima veze ako si na US ili na EU serveru? (ja sam na US)

veze s cim?

16 godina
protjeran
League Of Legends

nisu povezani

ஜ۩۞۩ஜ NSR u ♥ ja u kurcu ஜ۩۞۩ஜ feel the fire that burns in your heart --> MOTORBIKES ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sve zainteresirane za redovito igranje lol-a te esl-a neka mi se jave na xfire:zazilo ili me addajte na lol: CORT3X

Trebali bi imati:

-xfire

-mic

-30 lvl iako nije vazno toliko barem neke rune

-te najvaznije,skill

Najvaznija nam je dobra zabava i pobijeda ofcSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima netko zainteresiran da napravimo hrvatsku ligu sa par klanova pa da počnemo igrat na gamebattles ili kad bude ponovo turnir. Ono čisto da se razonodimo malo i ako bude sreće uhvatimo i koju nagradu

X

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala Bogu i Riot team-u za ovu igru.Istina da ima nekih sitnih bugova i nekih OP likova(to im je malo veći propust) no igra ima ono nešto(besplatna je) što privlači sve više i više igrača.

Jedino mi je žao što je EU verzija znatno lošija od US verzije(pa i zato igram na US),a to je dosta bitno zbog turnira koje će riot organizirat.

Shen(tank),Kennen(Ap),Ezreal(AP) i Karthus su likovi s kojima često igram, a sad čekam 3.ninju da se i s njom pozabavim.

Prijavio sam sebe i 2. frenda na Gamebattles,no trebaju nam igrači(jer nas je samo 3).Ekipa se zove The Liquid Rock Warriors(da znam ime nije bog zna što)

Ako netko ima iznad 250 pobjeda XF,mic i SKILL nek mi se javi na XF:nofak14(ne nemam 14 godina).

I samo da pitam sve koji vam je najbolji rez(prektis se ne računa)?

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Najbolji rezultat mi je s Master Yi-om 35 - 5 - 9 i sa drugim likom Mordekaiserom 25 - 5 - 15.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ja nikad prevec nisam igral s figtherima i assasinima... najvise sam support.. obozavam to... u timu ( gdje je i unimatrix) imali smo dosta mage ,dps-a i ranged.. pa sam si ja uvijek uzeo nes za podjebavanje i za kradu killa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li je itko zainteresiran za pokretnju stranice koja ce se baviti Legaue of Legends igrom u regiji(balkanu)?

Cro trailers :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Da li je itko zainteresiran za pokretnju stranice koja ce se baviti Legaue of Legends igrom u regiji(balkanu)?

nije losa ideja, samo sto nakon 1-2 mjeseca te stranice padnu u zaborav, osim ako mislis napraviti kao neku support stranicu gdje ce ljudi raspravljati o raznim buildovima,skinovima itd..

ali opet za te stvari imas razno, razne forume poput ovog..

16 godina
neaktivan
cooga kaže...
markomarko kaže...

nije losa ideja, samo sto nakon 1-2 mjeseca te stranice padnu u zaborav, osim ako mislis napraviti kao neku support stranicu gdje ce ljudi raspravljati o raznim buildovima,skinovima itd..

ali opet za te stvari imas razno, razne forume poput ovog..

ili www.leaguecraft.com

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eu verziju preuzima riot u skorije vrijeme zato nema smisla igrati ua USA verziji.

Igrao sam i ja USA verziju ali cemu se patit zbog velikog pinga ako mozes na eu sa normalnim.

USA verzija i vise nije toliko bolja od EU verziju barem ne po Igrivosti, ta su vremena prosla i svi koji igraju na eu verziju od ranih dana znaju o cemu govorim te bugovi su poprilicno dobro popravljeni novim patchem.

Zato svi koji pocinju igrati LOL igrajte na EU clientu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 13:49 (zagrebchanec).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

Eu verziju preuzima riot u skorije vrijeme zato nema smisla igrati ua USA verziji.

Igrao sam i ja USA verziju ali cemu se patit zbog velikog pinga ako mozes na eu sa normalnim.

USA verzija i vise nije toliko bolja od EU verziju barem ne po Igrivosti, ta su vremena prosla i svi koji igraju na eu verziju od ranih dana znaju o cemu govorim te bugovi su poprilicno dobro popravljeni novim patchem.

Zato svi koji pocinju igrati LOL igrajte na EU clientu.

Nedavno sam igrao na EU(naravno US server je bio down) i užasno je spor login na acc,ulazak u shop,pogled na profil jednostavno kao da ŠTEKA.

Čini mi se da sam našao još neke bugove koji su na USu već davno popravljeni(pogotovo na TT),a i mislim da ima manje ljudi.

Dok sam pogledao u chatroomove nisam naišao na mnogo ljudi(za razliku od USa).

No što mi je najbitnije je vrijeme koje sam proveo da dođem do LvL 30 na US.Imam 4 legendary championa i dosta tier 3 runa i sad nemam volje ići od LvL10(tolko sam na EU) ponovo do sve ga toga.

Sigurno ako netko tek sad počinje igrati bilo bi mu bolje da ide na EU(sad kad riot preuzima od GOA-e)zbog manjeg pinga(iako je na USu 200 i može se igrati bez ikakvih problema) i može se prijaviti ne turnire koje će organizirati riot(ako ih bude organizirao za EU).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 17:00 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan

Uhuhuhu

Danfa se to meni čini ili ti držiš svj. rekord?

128 leave-ova na US verziji.

Vidim po profili da odlično igraš ali 128 leave-ova je malo sramotno.

16 godina
protjeran
League Of Legends

u jbt.. nisam znao da je kata tako dobra... malo jest slaba na helthu i armoru al jaka je u pm.. cijelo vrijeme mozes podjebavati.. i like her :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

mislio sam da je danfa najjaci, ali evo predstavljam vam "Lord of the Leaves"
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=30293&d=1274188579

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

hhahah. OMG :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav svima od novog igrača,

ako ima zainteresiranih neka me dodaju, char mi se zove Mountain Song.

Samo računajte da sam još uvijek početnik.....za sada ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:30 (Galeleo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

welcome :)
koji server?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

EU naravno :D

15 godina
protjeran
cooga kaže...

mislio sam da je danfa najjaci, ali evo predstavljam vam "Lord of the Leaves"
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=30293&d=1274188579

konju naravno da nisam

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Akali je predobra,uzmem Mejai i Sword of the Occult i ako dođem na 20 stackova,nitko mi ne može ništa. Passive joj je jednostavno predobar i možda najbolji passive u cijeloj igrici,rame uz rame sa Jaxovim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

igra rastura po meni je bolja od DoTe zbog puno boljih mogucnosti i igranja samo sa svojim rangom a ne da ti dodje neki 30 lvl a ti 9 npr.

Btw igra je napravljena od producenata dote

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
shad1eh kaže...

i

Btw igra je napravljena od producenata dote

we know that!!!!

jogurt nema kičmu
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa evo jedan TRISTANA BUILD.... build sam naso na net-u no malo sam ga izmjenio po svojim potrebama =)

eto uobicajeni mi je score oko 5/10+ killova nego deathova...zadnji je 17/5/2

BUILD:

vampiric scepter  (life steal)

berserker's greaves (att. speed+ move)

frozen mallet ( recommended )

phantom dancer ( recommended )

black cleaver

infinity edge

.... btw ovo recommended vam je kod onih 6 posebno odabranih ( razliciti za svakog lika)

evo probajte igrat pa mi javite kako i vama ide =)

gl & hf

xfire: bunda95

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice