League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.501.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League of Legends

Ma ne mislim tvarno doc do diamonda haha to je samo tako naziv, ali cekanje u bushu ima svoj razlog pogledaj mi prva dva videa i vidjet ces, ali da znam da nisam supermen haha to je samo malo zajebancija

Ali hvala na kritici :) postujem iskrenost

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 13:06 (iN rast).
12 godina
neaktivan
League of Legends

Ako netko ima 1 eura psc il manje bio bih veoma zahvalan(prvi put kupim PSC nakon 6 mjeseci i sfali mi 1 euro),u zamjenu mogu bili beskrajno zahvalan ili mogu podarit par free winova.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

How to irelia 3v5 http://prntscr.com/7llzxt

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League of Legends

Vrijedi ovo još uvjek ili imaju koje novije aktualnije kombinacije?
Rune

Masteries

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Vrijedi ovo još uvjek ili imaju koje novije aktualnije kombinacije?
Rune

Masteries

Ovdje si pogledaj šta se koristi http://www.probuilds.net

lol [eu]east: z0mbie
15 godina
League of Legends

Trazim nekoga za duo, sada sam Platinum 5. Bio sam Platinum 2 i toliko sam zbog nekog razloga gubio da to nije normalno.

Danas odigram 2 gama. Oba AFK, -40LP. Jednostavno nemam srece.

Mainam support. 

EUNE: Ferritin

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 21:05 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Trazim nekoga za duo, sada sam Platinum 5. Bio sam Platinum 2 i ne valjda toliko sam gubio da to nije normalno.

Mainam support. 

aj mogu ja, bio sam diamond V i uspio sam ispast jer nisam igro, platinum sam V isto, mainam adc, mozemo na TS, nisam igro dugo, al sad bi mogo kad mi je dosadno odigrat tu i tamo neki game 
dodat cu te

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Trazim nekoga za duo, sada sam Platinum 5. Bio sam Platinum 2 i ne valjda toliko sam gubio da to nije normalno.

Mainam support. 

Lol kak si ti uspio tolko past, dok god smo skupa igrali igro si bar za D3 , očito je taj plat fakat pravi elo hell :)

lol [eu]east: z0mbie
15 godina
death_zombi kaže...

Lol kak si ti uspio tolko past, dok god smo skupa igrali igro si bar za D3 , očito je taj plat fakat pravi elo hell :)

Jednostavno nemam sreće.  Mislim da tu veliki faktor imaju djeca koja su sad dosla na praznike.

Sada sam sa kolegom Win4Crazy odigrao 2 gejma. Jedan smo izgubili, jer jednostavno nismo mogli iskerijat, dok drugi smo nekako uspjeli izvuci nakon skoro 50min.

Barem ne dobivam po ~10LPa, vec je bilo +20.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 21:06 (Ferritin).
12 godina
neaktivan
League of Legends

Pozdrav ekipo.

Naime trazim neke decke koji su zainteresirani za team up da se napravim ranked team ili ako vec netko ima a trazi top/jungle igraca nek mi se obrati na PM.

Imam 21god, s4 sam bio plat 4, sad sam u goldu ( Nepitajte me kako i sta ).

Na eastu sam, nick: Sexserghy

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

U ti majku, nisam bil na forumu par tjedana. Stisnem skok na neprocitano i baci me na predzadnju stranicu. 

Nekad se tolko ispisalo u pola sata haha.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League of Legends

I u ovu subotu u 14:00 se igra Adria Open kup na ESLu i na novoj ESL stranici!

http://play.eslgaming.com/leagueoflegends/eu-nordic-east/lol/open/adria-open-cup-9/

Nagrade su:

1. 5x Riot Points worth €20 + Triumphant Ryze

2. 5x Riot Points worth €15

3. 5x Riot Points worth €10
 4. 5x Riot Points worth €5

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League of Legends

Kaj ste dobili za mystery champe, ja Twisted Fate doh  rađe bi teemu xD TF-a neću nikad igrat :P 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

Nado sam se Kalisti ili Aziru, a dobio sam Hecarima. Nije lose mada rijetko igram top lane, mozda ga probam u jungli.

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Kaj ste dobili za mystery champe, ja Twisted Fate doh  rađe bi teemu xD TF-a neću nikad igrat :P 

u cemu je kvaka? Nisam bas pratio. To se kupi kao mystery gift ili?

14 godina
neaktivan

Nikaj, Chat restricted .

That's the way i like it.

Hajrov anus smrdi
17 godina

Ja dobil zilena, bzvze.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
17 godina
Gam3r kaže...

u cemu je kvaka? Nisam bas pratio. To se kupi kao mystery gift ili?

Ak si povezao LoL account sa Facebook acc-om prije 1.7. a da nisi bannan i slično dobio si free mystery championa, znači random kak je bilo i za skinove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 22:32 (tommy2103).
15 godina
League of Legends

aha hvala. Nis od toga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ak si povezao LoL account sa Facebook acc-om prije 1.7. a da nisi bannan i slično dobio si free mystery championa, znači random kak je bilo i za skinove.

Ja dobio mistery skin, Masked shaco, jer kao već imam sve champove.

Lijepo od Riota, nisam se uopće nadao 

EDIT: stim da zapravo nemam sve champove, fali mi 1 (Draven).

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 23:55 (FlyBoy).
17 godina

Ak ti fale 4 ili manje dobis skin

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
10 godina
neaktivan
League of Legends

Kako neki adc može imati 22 deatha u meču od 40 minuta?
Nije da se žalim ovdje, al stvarno, igram lol dvije godine i nisam nikad imao preko 20 deathova, čak i sa suportom. 

0 0 hvala 0
17 godina

Čemu ovo ni sa supportom? Kaj je njima ok umirati? Mislim isto golda vrijede jedan i drugi vecinom.

15 godina
AjdinBa kaže...

Kako neki adc može imati 22 deatha u meču od 40 minuta?
Nije da se žalim ovdje, al stvarno, igram lol dvije godine i nisam nikad imao preko 20 deathova, čak i sa suportom. 

I si nama dosao plakati? Sta bi htio, da kazemo " ma sve ce biti dobro mali Ajdinu, neda tata vise da losi ad carry igraci nafidaju"?  

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
10 godina
neaktivan
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">..</div> <div class="editor_quote_content"> <p>&nbsp;</p> </div> </div> <p>&nbsp;</p>
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 20:05 (AjdinBa).
12 godina
neaktivan
League of Legends

Ja dobio Volibeara i nakon godine dana bacim par partija da vidim jesu li ljudi postali ozbiljni kad već na picku ti govore report pa majke ti ima 4 godine uvik ista stvar i još ponosno napišu da imaju više od 20 godina. Izgleda da ova igra većinu ljudi pretvara u arogantne balavce. I što se događa sa Skarnerom slabo ga tko igra a po meni solidan champ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League of Legends

Neznam kolko je Skarner efikasan u trenutnoj meti jer slabo igram, i to samo iz zabave ak i igram, al meni je super zabavan champ.

Najbolje je kad ga ljudi podcjene jer ga rijetko viđaju pa se zaletavaju 1vs1 gdje ih uništiš, ili se čude kolko ulti traje 

edit: Gledam LCK sad, Sbenu vs SKT1 i ovaj lik SaSin in Sbenua je uništio Fakera na midu sa Velkozom protiv Azira, nisam baš pratio tu scenu pa neznam imena, al Faker je bio hvaljen na veliko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 11:49 (tommy2103).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Gledam LCK sad, Sbenu vs SKT1 i ovaj lik SaSin in Sbenua je uništio Fakera na midu sa Velkozom protiv Azira, nisam baš pratio tu scenu pa neznam imena, al Faker je bio hvaljen na veliko.

SaSin je pickao Vel'Koz-a kasnije nego Faker Azir-a, tako da očito poznaje match-up, dok za Fakera čisto sumnjam da je baš igrao protiv Vel'-a. Ne kažem da nije impresivno, ali Faker je već dokazao koliko je dobar igrač i taj jedan game nije pokazatelj njegovog skilla. 

17 godina
C9 Annie kaže...

SaSin je pickao Vel'Koz-a kasnije nego Faker Azir-a, tako da očito poznaje match-up, dok za Fakera čisto sumnjam da je baš igrao protiv Vel'-a. Ne kažem da nije impresivno, ali Faker je već dokazao koliko je dobar igrač i taj jedan game nije pokazatelj njegovog skilla. 

A da imaš pravo.

Makar bilo je fora vidjeti kolko puta je istjerao Fakera iz lanea da je morao recall, al su na kraju ipak izgubili game u kojem su imali više golda i više killova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice