League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Ok s čime da onda igram top a da mogu kerijat i da je champ to the date???

Darius, panth????

Za junglu mi se zac sviđa, tu i tamo yi, koji onda za junglu?? jarvan*?*

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 20:50 (amd freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Ako me sjećanje dobro služi,Irelia je dobar top laner.Darius može ubit bilo koga 1v1 na topu,ali nema escape mechanism pa ga kempaju ljudi(ako su pametni).Za junglu su ti u meti trenutno sustain jungleri(Warwick,Yi,Pantheon).

16 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Darius, panth????

Top- npr irelia, jax, rumble, fiora, gnar,riven ... ima ih još sam se nemogu sad sjetit.

Jungle- yi je cak ok, ak se nafarmas sa njim mozes dosta napraviti. WW je najjaci u jungle  al je uvijek banan, dobri su xin, vi, fidle, lee je dobar al njega nebi baš preporučio,  jarvan, syhvana su isto ok.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan

Igraj ti s kim god očeš, glavno da ti je fun.

Ako ti je fun, odma imaš i volje za masteranjem championa, samim time češ znat više matchupa i lakše buš kerijal.

EUW :Cpt DANEvious
11 godina
neaktivan
League Of Legends

ma za tu broncu/silver akali je nepobjediva ako je znaš igrat. treba malo vremena dok se pohvata što i kako.

ima još noob friendly champova - yi ok za jungle, jax je dobar top bruiser, ryze top/mid - uzmeš što prije tear i dalje kako situacija diktira.

sve do platinuma možeš sa bilo kojim champom, ako ga znaš pravilno igrat. platinum nije med i mljeko, ima svakakvih, ali opet shvaćaju stvari tipa counter pick - to je u bronci nepoznanica i zbog toga tamo rastura svaki champ.

odaberi bilo koji champ za kojeg misliš da ti najbolje leži i igraj ga koliko treba da budeš carry i to je sva mudrost.

a i možeš totalno zahebati ranked i igrati normal - u bronci i silveru to dvoje je ionako ista stvar.

edit - stigli me iznad. dečki najte zamjerit {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 21:26 (stickman1).
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
League Of Legends

hvala, napokon normalni odgovori bez spuštanja i egoizma.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
League Of Legends

momci moze pomoc...nije pitanje za strategiju i vezano sa champione ali ne znam drugo gdje da upitam...

do sinoc dok kad god sam igrao LoL sam imao fps 60 i sinoc poceo padat,padne na 35,40 pa se vrati na 60?je li se ikom desavalo to? 

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

momci moze pomoc...nije pitanje za strategiju i vezano sa champione ali ne znam drugo gdje da upitam...

do sinoc dok kad god sam igrao LoL sam imao fps 60 i sinoc poceo padat,padne na 35,40 pa se vrati na 60?je li se ikom desavalo to? 

Ugasi sve moguće programe koji ti netrebaju, pobrisi malo windowse sa ccleanerom il nečim sličnim, možeš i virus scan napraviti  i trebal bi ti se fps vratit na staro. Ako i dalje neće updatej si sve drivere i smanji postavke na lolu.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 17:45 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

reinstaliraj winse, to je jedino rjesenje {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj što volim ove kojima je jedino rješenje rušenje wina

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
League Of Legends

hvala vam na odgovoru...do postavka nije jer je jaka konf za lol...do drivera je vjerovatno...

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Pa 20min posla, ja to znam radit kad mi je dosadno.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
R4zOR229 kaže...
Hrvek1909 kaže...

ja svoje imam 5 godina i rade ko svicarski sat, da ih srusim mislim da bi to bilo ekvivalentno retrogradnoj amneziji 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ja ne govorim o minutama posla, već o tome da im je uvijek rješenje novi win.. Ja sam jedno vrijeme stalno dizao windowse, svakih par tjedana, al previše vremena mi treba da ono osnovno instaliram (uključujuć lol)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lako ih je instalirat, tesko je instalirat ono poslije..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Par tipova od iskusnijih za Orianu ako je neko igra? Ucim je sad i onako sam se prilicno uhodao, al treba jos vjezbe.

0 0 hvala 0
17 godina

Di se moze zalit na ono reportanje? Neki konj me reporto radi bad attitude a najbolja je stvar sta nista nisam upiso u chat jel ga nikad niti ne koristim...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
R4zOR229 kaže...

Di se moze zalit na ono reportanje? Neki konj me reporto radi bad attitude a najbolja je stvar sta nista nisam upiso u chat jel ga nikad niti ne koristim...

ovdje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
League Of Legends

Ako instaliravate windowse svakih par mjeseci - i got bad news for you.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
amd freak kaže...

Darius, panth????

Ja igram top stalno sa nasusom i jaxom,kod nasusa samo stackove treba nabijat i op je kasnije u team fightu.

17 godina
League Of Legends

Niko ne komentira što su Xpeke i Cyanide napustili Fnatic, i kolko sam čuo da Xpeke planira osnovati svoju ekipu {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

2 1 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Moze li mi netko objasniti kako sam igrao ranked sa likom koji je lvl 29 ? 

Ili nisma uopce igrao ranked.. 

ne kontam, lvl 30 sam taman i odigram ranked kad u ekipi troll...wtf 

0 0 hvala 0
13 godina
malak kaže...

Moze li mi netko objasniti kako sam igrao ranked sa likom koji je lvl 29 ? 

Ili nisma uopce igrao ranked.. 

Nisi igrao ranked..

17 godina

Nakon lvl 30 sam isao onu zadnju opciju ranked solo/duo.. 

11 godina
neaktivan

Odi u match history i pogledaj pod zadnjim gejmom da li pise normal ili ranked. I kako znas da je 29 lvl? Lolnexus ili?

17 godina
League Of Legends

Hm...pise ranked. Reko mi covjek dobro sam mu gank i malo u pricu i govori unranked ali igra kao vec 3 godine, jao ostao wtf kako undranked.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

bok ljudi, ovako zanima me jel postoji ovdje negdje forum za prodaju lol-acc  , molio bi samo bez pametovanja ako postoji neka netko zaljepi link. Hvala.

0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Poz udjem na xfire nakon sto godina i vidim league of legends turnira svuda, igra li ti iko od vas i ima li od toga ista?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malak kaže...

Hm...pise ranked. Reko mi covjek dobro sam mu gank i malo u pricu i govori unranked ali igra kao vec 3 godine, jao ostao wtf kako undranked.. 

Pa unranked si i poslje level 30 ako ne odigraš provisionale.

EUW :Cpt DANEvious
17 godina
Tkalle kaže...
malak kaže...

Pa unranked si i poslje level 30 ako ne odigraš provisionale.

aha, samo je kolicina gluposti u ovoj igrici nemoguca. Ne znam je li mladja populacija vecina na ovoj igrici ali vrlo blizu sam odustajanju ako se na 30 lvl susrecu ovakvi igraci.. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice