League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
DarkoKwon kaže...

Zašto se Ezreal ne igra toliko, sjećam da se prije igrao ? Mislim još se on igra, ali ga ne igraju često kao prije, ne sjećam se kada sam zadnji put igrao protiv Ez-a.

Preslab je u odnosu na Corkija, njemu najsličnijeg carrija. Ima veću mobilnost ali puno slabiji laning phase, slabiji poke i manji damage. Previše je nerfan.

Can confirm, jucer sam igrao ez-a protiv corkia, bio sam bolji al osjeti se da je korki jaci.

LoL acc THCJoshi
17 godina
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini ili je meni ova mapa premalena ?

I meni se nekako ucinilo da iz baze do barona dodjem dosta brze, mislio sam da je do mene.. 

14 godina
odjavljen
League Of Legends

I FPS je slabiji bar za 10 i pojavljuju se fps dropovi u nekim situacijama.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ti bi sad savrsenstvo. Pa zato su je i izbaciji ovako jer je to jos rana faza. Stoga ovo razdoblje preseasona ce biti na poboljsanju preformansa. SVida mi se mapa, ali treba se naviknuti. Dragon i baron su mi odlicni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Ovisi kod koga.

Kod mene je (iako totalno nebitno) FPS na 315-380 kada sam na lane-u {#}

Znači cca 40-60 više nego prošli izgled SR.

14 godina
odjavljen
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...

Ovisi kod koga.

Ja razumijem da ti igras na i7 procesoru, ali ima nas koji i dalje igramo na P4 procesoru

Btw

Znam da ste svi imali pentu nekoliko puta u zivotu i da vam to nije nista posebno, ja sam igrao dotu 6 godina i ovaj lol igram nepunih godinu nikad u zivotu nisam imao pet kilova. Ne kontam pente koje sam napravio na fontani ili protiv duplo slabijih igraca. Ova mi je posebna jer mi je prva.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:35 (DarkoKwon).
14 godina
League Of Legends

FPS mi je uvijek isti jedno prije 6-8mj su neki patch izbacili koji mi je smanjio fps za 50fpsa od tada stoji isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:34 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ne kontam pente koje sam napravio na fontani ili protiv duplo slabijih igraca.

13/1..

14 godina
odjavljen
Hrvek1909 kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne kontam pente koje sam napravio na fontani ili protiv duplo slabijih igraca.

13/1..

Svi su Gold bili u oba tima, oni su jedno vrijeme cak i jaci bili od nas, a ta penta je presudila. Sad to sto smo ih nadigrali ne znaci da su on nubovi.

Darko
14 godina
neaktivan

Eh rito pokušava napravit igru igrivu na starijim krtijama al nemožeš očekivat da veoma ljepši SR radi isto ko i stari na jednom od tih old timera.

Totalno off topic, al ej rage-a još netko osim mene za minimalno 6GB rama na AC Unity?

EUW :Cpt DANEvious
15 godina
Tkalle kaže...

Eh rito pokušava napravit igru igrivu na starijim krtijama al nemožeš očekivat da veoma ljepši SR radi isto ko i stari na jednom od tih old timera.

Totalno off topic, al ej rage-a još netko osim mene za minimalno 6GB rama na AC Unity?

Meni sve na low radi jedva 30 fps, sto se zalis {#}

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 19:22 (hari85).
13 godina
DarkoKwon kaže...
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...

Ovisi kod koga.

Ja razumijem da ti igras na i7 procesoru, ali ima nas koji i dalje igramo na P4 procesoru

i5.

Ali radi se o tome da LoL radi perfektno sve high na računalu koji je kupljen za 500 eura prije 4 godine. O čemu mi ovdje pričamo.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Na koju stranicu se čovjek može obratiti ukoliko želi prijaviti cheatera u igri.  Znači frajer , bot Tristana, Marko654 nick, u 17 minuti score 36/4/2 , mislim dvije pente da je imao, stavio je 3 Zeal-a na sebe i ubije 5- toricu u sekundi. Ovo je stvarno presmiješno.... takvim ljigama nije mjesto u igri.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...

Ovisi kod koga.

i5.

Ali radi se o tome da LoL radi perfektno sve high na računalu koji je kupljen za 500 eura prije 4 godine. O čemu mi ovdje pričamo.

i5 nece jos dugo zastariti, predobar processor, moze goniti sve najnovije igre, a komo li tamo neki LoL koji ja gonim na p4 processoru.

Darko
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...
X-Plosiv kaže...
DarkoKwon kaže...

Ovisi kod koga.

i5.

E pa kad smo vec kod FPS-a ja imam velike dropove. Stari SR je bio oko 180 cijelo vrijeme, sad sam sretan ako je 40 u lejnu, pada na 20 u fightovima.

I osim toga, znam da je beta, ali mapa je zbugana i previše...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
13 godina
protjeran
weco75 kaže...

Na koju stranicu se čovjek može obratiti ukoliko želi prijaviti cheatera u igri.  Znači frajer , bot Tristana, Marko654 nick, u 17 minuti score 36/4/2 , mislim dvije pente da je imao, stavio je 3 Zeal-a na sebe i ubije 5- toricu u sekundi. Ovo je stvarno presmiješno.... takvim ljigama nije mjesto u igri.

bas citam u lol grupi na fejsu da je isto neki lik ubijao sve 1v5...

13 godina
DarkoKwon kaže...

i5 nece jos dugo zastariti, predobar processor, moze goniti sve najnovije igre, a komo li tamo neki LoL koji ja gonim na p4 processoru.

I kada zastari, jednostavno ću ga dati nekome s ostatkom računala, i sebi uzeti novo.

Ne želim ispasti šupak, ali danas za dobar procesor + matična + ram se može sve riješiti za cca 1500 kn. Nekome je to puno, nekome nije, ali većina može raditi nešto, pa makar i boostati jer smo svi ovdje challenger igrači, što ne?

Druga je stvar ako imate FPS drop, a imate snažno računalo. Alo ako imate računalo u kojeg niste uložili niti kunu zadnjih 5 godina, onda nemate pravo žaliti se na to. Pogotovo one koji se žale da igra sada u LOW izgleda ružno. Ja sam znao od marende za školu stavljati sa strane kako bih si uzeo stvari koje želim.

Ispadam šupak, but that's life.

15 godina
League Of Legends

meni lapara lol vrti bez ikakvih problema na 60 FPS-a na 1440x900 sa A8-4500M + 8750M graficka, sto je u rangu desktop PC-a starog cca. 3-5 god. nikad dropova, nikad problema, to sto vecina vas ne zna optimizirat i odrzavat windowse je druga stvar. jeste probali update-at drivere ikad? dam se kladit da 50-60 % ljudi nije, ne moramo dodat da vam se win boota sa 6515131651123 milijona addonova i pi*darija jer ne znate uncheck-at stvari kod instalacija bsplayer-a i kad skidate novi bieberov album sa lijevog hosta obavezno pokupite i njihov download manager, jer naravno, nikad ne znas kad ce opet zatrebati?! ako moj lap vrti, mogu i tude pile, ne kazem da nema faktora i kod optimiziranosti, ima, ali sigurno nije u tome stvar kod nekog sa i5 + R290X

Respect the Raise...!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ne zna to većina, a vjerujem da dosta ljudi, ako su se bavili servisiranjem računala itd., znaju da 90%+ ima toliko smeća na računalu što usporava cijeli komp, da je to nevjerojatno.

Evo jedna ideja.

Probajte staviti svaki dan 5 kuna sa strane. Kada odete u grad, vjerojatno kupite neku sitnicu koja vam ne treba. 5 kn x 365 dana = 1.825,00 kn.

Za tu cijenu možete kupiti procesor + matična + 8gb ram + grafička koja će pokretati LoL kao od šale, a možda vam i ostane za kruh sa strane ;)

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
definho kaže...

meni lapara lol vrti bez ikakvih problema na 60 FPS-a na 1440x900 sa A8-4500M + 8750M graficka, sto je u rangu desktop PC-a starog cca. 3-5 god. nikad dropova, nikad problema, to sto vecina vas ne zna optimizirat i odrzavat windowse je druga stvar. jeste probali update-at drivere ikad? dam se kladit da 50-60 % ljudi nije, ne moramo dodat da vam se win boota sa 6515131651123 milijona addonova i pi*darija jer ne znate uncheck-at stvari kod instalacija bsplayer-a i kad skidate novi bieberov album sa lijevog hosta obavezno pokupite i njihov download manager, jer naravno, nikad ne znas kad ce opet zatrebati?! ako moj lap vrti, mogu i tude pile, ne kazem da nema faktora i kod optimiziranosti, ima, ali sigurno nije u tome stvar kod nekog sa i5 + R290X

Znam sve to i opet imam dropove, ali samo u novoj mapi. Posto je u beti nadam se da ce popraviti.

Darko
14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Druga je stvar ako imate FPS drop, a imate snažno računalo. Alo ako imate računalo u kojeg niste uložili niti kunu zadnjih 5 godina, onda nemate pravo žaliti se na to. Pogotovo one koji se žale da igra sada u LOW izgleda ružno. Ja sam znao od marende za školu stavljati sa strane kako bih si uzeo stvari koje želim.

Ispadam šupak, but that's life.

I know that feel... ali isplatilo se {#}

Ugl slažem se upotpunosti. Nemrete očekivat da na old timeru pokrenete nešto što je novo iako se rito "trudi" optimizirat.

EUW :Cpt DANEvious
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Highest normal wins EUNE Kappa. I usput da se pohvalim okvirom hehe.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:00 (GamerX9).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Meni se čini da radi glađe sad, moja kanta je stara 7 godina skoro. Al fps mi ne pada tolko kak prije, dobro igrao sam do sad samo jungle pa nije bilo problema sa fps.

Inače sviđa mi se nova jungle :D prvi game na novoj mapi

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

I dalje lock na 60 na maksimalnim postavkama...

A kompjuter nije vrh tehnologije...

Tako da sve super... I sviđa mi se novi izgled..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni vrti mapu na 100-120 FPSa na max settings :D mnogo bolje nego stari Rift :O on mi se vrtio kad minioni dojdu na 60-70 kako kada :D

Edit: Kad se hvalimo okvirima evo ga na :P (na srecu nisam ja igrao haha ja suckam :D buraz igrao dosta gaymova u timu koji je dosao do diamonda :D)

Okvir Okvir
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:54 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi moji V. sinc on (ili ti FPS lock) i tjt.

CRTL+F za ping i deri.

Danas gledao zadnji game, čovječe nemaju pojma.

Par unranked ekipe, par platinuma, silvera i 1 gold.

Like, Thresh fula svaku kuku u početku gamea.

Strašno, mogli smo mi slozit BOL team {#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ne zna to većina, a vjerujem da dosta ljudi, ako su se bavili servisiranjem računala itd., znaju da 90%+ ima toliko smeća na računalu što usporava cijeli komp, da je to nevjerojatno.

Evo jedna ideja.

Probajte staviti svaki dan 5 kuna sa strane. Kada odete u grad, vjerojatno kupite neku sitnicu koja vam ne treba. 5 kn x 365 dana = 1.825,00 kn.

Za tu cijenu možete kupiti procesor + matična + 8gb ram + grafička koja će pokretati LoL kao od šale, a možda vam i ostane za kruh sa strane ;)

ako mi ovo nades onda si stvarno genije. Za solidnu graficku ti treba min 1000 kn, a za ostatak da i ne pricamo. Za te novec mozes naci mac neki pentiom proc, neku gigbyte maticnu, 4 gb rama i neku za 500-ak kn graficku. Mislim neznam na sto si mislio ali nekaj vise od toga sumnajm da mozes dobiti..

i da, meni koji imam kramu vrti isto ko i na starom SR-u. Nema nikakvih fps dropova ni nista slicno..

13 godina
protjeran
League Of Legends

sta kazete na novu mapu? meni je odlicna,jedina zamjerka je velicina kuglice koju ispaljuju minioni carobnjaci, premala je pa se moram vise koncentrirati na njen let.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gam3r kaže...
X-Plosiv kaže...

Evo jedna ideja.

ako mi ovo nades onda si stvarno genije. Za solidnu graficku ti treba min 1000 kn, a za ostatak da i ne pricamo. Za te novec mozes naci mac neki pentiom proc, neku gigbyte maticnu, 4 gb rama i neku za 500-ak kn graficku. Mislim neznam na sto si mislio ali nekaj vise od toga sumnajm da mozes dobiti..

i da, meni koji imam kramu vrti isto ko i na starom SR-u. Nema nikakvih fps dropova ni nista slicno..

Nema na čemu, ali nisam genij, samo osoba koja zna što uzeti za što manje para ako je potrebno.

primjer ovo:

Matična: Asrock 960GM-VGS3 FX - AM3+, AMD 760G, AMD SB710, M-ATX3 - 300,00 kn

Procesor: AMD FX-Series X6 6300 3.5GHz,14MB,95W,AM3+, FD6300WMHK - 799,00Kn

Rami:  DDR3 4GB (1x4GB) Crucial, 1600MHz CL11 - 300,00 kn

Grafička: Sapphire R5 230 2GB GDDR3, 2GB GDDR3 64bit, 28nm, DVI + HDMI - 429,00

Sveukupno: 1.828,00 kn.

Gledao sve na ADM.

3 kn ćeš morati nekako uštedjeti. Ova konfiguracija ĆE TI POKRETATI lol perfektno. Stavio sam 4 gb rama, jer da idem na 8, bi ti morao staviti slabiji procesor, koji ako ti je toliko potrebno ću i napraviti, samo da ti uguram 8 gb rama. Cura mi u laptopu ima 16 ili 32 gb, a ne koristi nikada više od 8, dapače, na nekih 3 joj se vrti non stop.

Vjerujem da netko tko slaže konfiguracije non stop može naći i bolje, ja nisam slagao konfiguraciju dobrih 2 godine pa niti ne znam više što je best bang for bucks.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 23:56 (X-Plosiv).
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

primjer ovo:

Matična: Asrock 960GM-VGS3 FX - AM3+, AMD 760G, AMD SB710, M-ATX3 - 300,00 kn

Procesor: AMD FX-Series X6 6300 3.5GHz,14MB,95W,AM3+, FD6300WMHK - 799,00Kn

Rami:  DDR3 4GB (1x4GB) Crucial, 1600MHz CL11 - 300,00 kn

Grafička: Sapphire R5 230 2GB GDDR3, 2GB GDDR3 64bit, 28nm, DVI + HDMI - 429,00

Sveukupno: 1.828,00 kn.

Gledao sve na ADM.

3 kn ćeš morati nekako uštedjeti. Ova konfiguracija ĆE TI POKRETATI lol perfektno. Stavio sam 4 gb rama, jer da idem na 8, bi ti morao staviti slabiji procesor, koji ako ti je toliko potrebno ću i napraviti, samo da ti uguram 8 gb rama. Cura mi u laptopu ima 16 ili 32 gb, a ne koristi nikada više od 8, dapače, na nekih 3 joj se vrti non stop.

Vjerujem da netko tko slaže konfiguracije non stop može naći i bolje, ja nisam slagao konfiguraciju dobrih 2 godine pa niti ne znam više što je best bang for bucks.

Ovo je lijepo složeno :) . Al postoje 2 problema. Pretpostavimo da hard i cd pogon spuknes iz starog kompa, kučište, napajanje vrlo vjerojatno ne mozes pa ti je to barem dodathin 600-700kn. 2. problem je da većina igrača su srednjoškolci, ljudi na faksu te oni bez posla . E sad di će većina prethodno opisanih ljudi moći uštediti svaki dan 5kn. Većina ih štedi za izlaske, kave ili neke svoje jeftinije stvari koji žele kupiti. Glupo je odreći se toga da bi ti za 1-1.5 god skupio novaca za komp. Istina je da se danas da složiti dobar PC za "jeftine" pare al većina igrača nije u mogućnosti to skupiti. Neki od nas možemo boostati koji smo high elo al to je dosta malen broj igrača + uz to puno nas ima druge obveze pa nemamo vremena za boostat.

P.S. Znam da nebi smio i fakat inaće nebi se tu reklamiro da mi nije kriza al risikirat ću makar mi admin možda obriše post :), ugl imam par friških lvl 30 accova sa ~22k ip-a 70kn pa ak je ko zainteresiran moze mi se javit u inbox.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 0:51 (death_zombi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice