sta mislite jel pametno da se fokusiram da ucim samo jungle i supp, da samo to igram u rankedu ?
Bronze4 sam, sa lee sinom imam dobar ranked win-rate,a volim i supportat
sta mislite jel pametno da se fokusiram da ucim samo jungle i supp, da samo to igram u rankedu ?
Mislim da je to dobra ideja, samo moraš naučiti više od jednog junglera u slučaju da ti pickaju Lee-a ili ga banaju. Mainanje je dobra stvar, ali ne mainaš jednog ili dva championa za jednu ulogu (jungle), nego 4-5 za jednu ulogu - pogotovo jer je npr. dosta junglera sad često na vrhu ban liste. S druge strane, support bi trebala biti jedina uloga koju bi trebali znati svi igrati - uvijek ti se može dogoditi da budeš last pick i nemožeš dobiti ulogu koju želiš i na kraju te zadesi support. Ako se praviš grbav, kao "no support runes" ili slične stvari i pickaš supporta koji to nije automatski gubiš za protivničkim timom koji se nisu svađali "zašto si sad to pickao" i koji su pickali normalan support (i supporta koji zna supportat - za razliku od tebe).
Mislim da je to dobra ideja, samo moraš naučiti više od jednog junglera u slučaju da ti pickaju Lee-a ili ga banaju. Mainanje je dobra stvar, ali ne mainaš jednog ili dva championa za jednu ulogu (jungle), nego 4-5 za jednu ulogu - pogotovo jer je npr. dosta junglera sad često na vrhu ban liste. S druge strane, support bi trebala biti jedina uloga koju bi trebali znati svi igrati - uvijek ti se može dogoditi da budeš last pick i nemožeš dobiti ulogu koju želiš i na kraju te zadesi support. Ako se praviš grbav, kao "no support runes" ili slične stvari i pickaš supporta koji to nije automatski gubiš za protivničkim timom koji se nisu svađali "zašto si sad to pickao" i koji su pickali normalan support (i supporta koji zna supportat - za razliku od tebe).
E pa hvala za poduzi odgovor, i planirao sam kupiti Vi,Hecarima, i Wukonga :)
Mislim da su 4 junglera ako ih sve naucim igrat sasvim dovoljna.
A za support Leona,Karma.. a kada ih ne mogu dobiti imam Morganu,Annie itd.
Thresh ti je fantastičan support, zahtijeva malo vježbe ali je izvrstan za kerijanje bot lanea.
Thresh ti je fantastičan support, zahtijeva malo vježbe ali je izvrstan za kerijanje bot lanea.
znam, igrao sam ga fino sa Tkalletom kao adc, ali imam nekih problema sa fps-om kada igram thresha, ne znam zasto
znam, igrao sam ga fino sa Tkalletom kao adc, ali imam nekih problema sa fps-om kada igram thresha, ne znam zasto
Moguće da je fps drop vezan uz lantern njegov. Spectejtanje Thresa je pain in the behind, dosta često zna biti bugirano.
Znaš kako kažu....winati lejn s Threshom je otprilike kao i winait lejn s Renekton :D easy peasy
...i mislim da ću ga početi malo više forsati :D
Znaš kako kažu....winati lejn s Threshom je otprilike kao i winait lejn s Renekton :D easy peasy
...i mislim da ću ga početi malo više forsati :D
Nije on samo sjajan za lane, kasnije je isto izvrstan, pogotovo za peelanje za svog AD carrija. Jedini problem u oba slučaja ( winanje lanea i peelanje za ADC-a ) je da bi trebo imat solidnog AD-a s kime ćeš moći surađivati, što nije uvijek slučaj
jel jos neko ima problema sa pingom ?
izgubio sam radi dc-ova..
Jel imate kakvih problema sa curse voice? isprobao sam ga dva puta (mada mi samo smeta vise nego koristi) i svaki puta mi tokom igre ne rade spellovi na bilo kojem champu... vecinom r i w ne rade, a fps pada za nekih 15-20...
Za mk jogo niti neznaju onda :D tam ima dublo više timera nek Curse voice
Evo pošto nam je zadnji put bilo prezabavno u onim bug warovima.
Predčažem da odigramo još par puta to.
Pa eto tko je za nek smasha sljedeče :
P.S. Se sječate sirene?
4 | "SMASHHHHHHHHHHH" |
---|
Vjerujem da bismo mogli ovu srijedu...moram vidjeti još s poslom, ali vjerujem da bi mogli..
tko je za?
srijeda 20 00, EUNE (ShadowSneakDude) za ove njubare koji me nemaju ^^
15 | Da |
---|---|
3 | Ne |
Ode nam Alex...
Uspio sam uc u gold na oba servera (EUW i EUNE) u razmaku od par dana :D.
Ne zelim pricat o tome što sam sve proživio na putu do golda.
Sad bi samo htio podijelit svoju srecu i povodom toga napravit giveaway od skromnih 400RP, u nadi da ce nekog barem malo razveselit.
Da ne kompliciram previše, RP dobiva prvi post nakon mojeg ( ponuda vrijedi za EUW, EUNE).
Sad sam dobio RP ili kaj?
Sad sam dobio RP ili kaj?
Samo mi pošalji nick i server na pm
Ne zelim pricat o tome što sam sve proživio na putu do golda.
Sad bi samo htio podijelit svoju srecu i povodom toga napravit giveaway od skromnih 400RP, u nadi da ce nekog barem malo razveselit.
Da ne kompliciram previše, RP dobiva prvi post nakon mojeg ( ponuda vrijedi za EUW, EUNE).
a
Vjerujem da bismo mogli ovu srijedu...moram vidjeti još s poslom, ali vjerujem da bi mogli..
tko je za?
srijeda 20 00, EUNE (ShadowSneakDude) za ove njubare koji me nemaju ^^
Ja i brat bi mogli bacit jedan game eventualno, ovisi kad krenu pripreme za izlazak.
Ne zelim pricat o tome što sam sve proživio na putu do golda
sritno do Challengera, pa javi šta ces prezivit :)
Jel moguće da je ovaj champion ovako jak ?
Znači poslije Barona, moju dvojicu ubiju i ja skupa s Nidom 2v5 ih Aceam ( s tim da sam ja napravio 80% damagea ).
Znam da mi je farm loš, nisam se previše obazirao na farm jer mi Yasuo nije dao da dišem.
Jeb*s sve rankede i sve lige kad ja igram 3v3 sa prijateljima na teamspeaku i zabavim se kao nikad do sad . :D
dal ima netko da je lvl 15-20 da igramo zajedno, ja sam lvl 15 i dobro mi ide :D
nick: legionar8
8 pobjeda za redom u rankedu :D iz silver III u silver II za samo 7 meca :P
8 pobjeda za redom u rankedu :D iz silver III u silver II za samo 7 meca :P
Nisi trebo postat, sad ti je gotovo.
Pošto nitko neče preuzet inicijaciju, ja ću.
EUNE Bug warovi. Sutra u 8 sati.
Nadam se da ćemo se skupiti i bilo bi poželjno da se dođe na ts jer zadnji put smo se zabavili.
Pravila : Nema tryharda, Nema vrijeđanja i živčanjenja.
Ako nas se skupi više od 6 i parni broj igramo makar nije 5v5.
P.S. Hajro ti se za taj događaj preseli na EUNE jer nemam kome banat karmu i teemonju (ni malog shrooma se ne smije zaboraviti tho)
7 | AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
---|