League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Tomek.Klc kaže...
AmonZero kaže...

Sinoć sam gledao, znači dečko je dobivao hrpu donacija po 100, 200$, i onda su se krenuli natjecat tko će donirat najviše, pa su donirali 200$, 201$, 300$, 350$, i tako do 1000.

+ prihod od 280 subscribera od sinoć, po nekim mojim izračunima, zaradio je barem 10 000$, ako ne i više.

3000 je zaradio samo od subscribera i nekog Mofksa koji mu je sinoć donirao 1800$.

This new subscriber has a big dick! 

{#}

EUW: FerritinCRO
11 godina
neaktivan
League Of Legends

moze mi neko pomoc zas mi nece instalirat lol? sve skinem lijepo, i neki k**** gadget mi se instalira i to nece -.-

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

moze mi neko pomoc zas mi nece instalirat lol? sve skinem lijepo, i neki k**** gadget mi se instalira i to nece -.-

print screen bi puno pomogao oko tvog problema da vidimo koji k..... se intalira :D

www.kireaki.com
11 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
nidjoPro kaže...

print screen bi puno pomogao oko tvog problema da vidimo koji k..... se intalira :D

http://img43.imageshack.us/img43/4082/mzlt.png

to kad upalim eu nordic setup

11 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je to qrac?

http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

tu skini, instaliraj, pokreni launcher, čekaj da se skine i to je to.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

fala care,neznam koji je ono k**** bio,a na toj stranici sam skino :D

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Prijatelju dragi, ja ti savjetujem da:

1. Uzmeš osnove engleskog - prva rečenica ti kaže da instaliravaš GadgetBox (hence the installer)

2. Uzmeš dobar malware/AV/xxxx program i skeniraš komp, jer ako nisi shvatio što si zamalo instalirao, jako je velika mogućnost da si instalirao sranja prije.

Treća stvar, dobrodošao na temu kada prvi put zaigraš game {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Prijatelju dragi, ja ti savjetujem da:

1. Uzmeš osnove engleskog - prva rečenica ti kaže da instaliravaš GadgetBox (hence the installer)

2. Uzmeš dobar malware/AV/xxxx program i skeniraš komp, jer ako nisi shvatio što si zamalo instalirao, jako je velika mogućnost da si instalirao sranja prije.

Treća stvar, dobrodošao na temu kada prvi put zaigraš game {#}

ma skeniro sam,nista .. i hvala,eto sad se update vrši i to,pa ćemo malo u igru da vidimo kako ću se snać

14 godina
League Of Legends

Jel ok ovaj build za Lee Sina ?

Ovaj idući item sam krenuo sklapat Blood, pa sam onda mislio LW.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja za lee-a idem elder lizadr - brutalizer-bots of mobility pa onda zavisi od gamea do gamea :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad igram jungle Lee-a meni je SIghtstone must have item. Free flash.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina
League Of Legends

{#}.

EUW: FerritinCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:34 (Ferritin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Kad igram jungle Lee-a meni je SIghtstone must have item. Free flash.

A nosio sam uvijek 3 warda sa sobom + trinket, tako da mi nije bilo potrebno.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
League Of Legends

Dal su nekome počeli lagovi poslije patcha, u biti ping je normalan al konstantno imam kašnjenja, taman počne fight, i meni svi stoje na mjestu, i onda dead :D

Jučer se dalo još igrat jer nije bilo tak često, al sad je katastrofa, dok farmam, kupujem u shopu svugdje zastaje, a ping normalan.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kako je vel'koz free ovaj tjedan nas cjenjeni forumas egon komsic poznatiji kao scarface797(Sky Raker) , odlucia je odigrat game sa njin , kad san prokomentira da je ovaj game izgubljen scar mi je na to odgovoria "ja san uvik bia dobar u geometriji" vidite po scoru da je doktor geometrije {#}

EUNE : slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 23:29 (Anzulolz).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img89.imageshack.us/img89/8703/698b.png

ovako već jako dugo stoji ..

0 0 hvala 0
17 godina

I nije ti palo napamet restirat launcher?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
12 godina
neaktivan
League Of Legends

kojeg championa od 3150ip da kupim ?{#}

4 Nidalee
3 Shen
5 Akali
4 Olaf
15 LeBlanc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ma Shen. Njega na topu rijetko ko ima. Sjecam se da svaki put kada sam s njim igrao lijepo sam lane dobio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Se mozete logirat na euw? Nvm

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 18:29 (weedeveryday420).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako dere Volibear pa ja ne vjerujem... Ako mu pogodis prave iteme, nezaustavljiv je.. Kad uletim u team fight razbijem ih kao beba zvecku :'D 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

kod volibeara me zivcira jedino to sto je spor.. Napravim 99% damage i onda mi netko uvijek otme kill.. Na kraju igre znam imati 12 assista, od kojih je 11 kill steal :P

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

kod volibeara me zivcira jedino to sto je spor.. Napravim 99% damage i onda mi netko uvijek otme kill.. Na kraju igre znam imati 12 assista, od kojih je 11 kill steal :P

volibear je fighter, nije ko ad/ap carry da treba sve kilove uzet...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
11 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ma znam, ali ipak malo izivcira sto se trudis cijeli game da imas pristojan score, i onda ti teemo onako u prolazu otme skoro svaki kill :D

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

hajde sada recite {#}

je li istina da leblanc oslabi u late-gameu ?

2 Akali
9 LeBlanc
13 godina
League Of Legends

Ovisi kako misliš oslabi.

One je assasin, ako ti uhvati AP ili AD u late gejmu, ubiti će ga. Ako ste grupirani, plus spremni na nju, ako uleti postoji šansa da ćete je ubiti. Ja ti osobno ne bih savjetovao LeBlanc jer nećeš znati iskoristiti sve njene mogućnosti. Radije uzmi recimo Ziggsa, lakši je nego ona. Ili idi na Lux, s njom sam ti odigrao cca 500-600 gejmova, i dosta je friendly prema novim igračima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ovisi kako misliš oslabi.

One je assasin, ako ti uhvati AP ili AD u late gejmu, ubiti će ga. Ako ste grupirani, plus spremni na nju, ako uleti postoji šansa da ćete je ubiti. Ja ti osobno ne bih savjetovao LeBlanc jer nećeš znati iskoristiti sve njene mogućnosti. Radije uzmi recimo Ziggsa, lakši je nego ona. Ili idi na Lux, s njom sam ti odigrao cca 500-600 gejmova, i dosta je friendly prema novim igračima.

Lux imam vec,ma vjerovatno cu onda nabaviti akali, a mozda i leblanc.

Sve se da nauciti {#}

15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

LeBlanck nisam igro ali svi kažu da je teška za naučit ali kako je lijepo gledat dobru leblanck to nije za vjerovat 

16 godina
Tomek.Klc kaže...
AmonZero kaže...

Sinoć sam gledao, znači dečko je dobivao hrpu donacija po 100, 200$, i onda su se krenuli natjecat tko će donirat najviše, pa su donirali 200$, 201$, 300$, 350$, i tako do 1000.

+ prihod od 280 subscribera od sinoć, po nekim mojim izračunima, zaradio je barem 10 000$, ako ne i više.

3000 je zaradio samo od subscribera i nekog Mofksa koji mu je sinoć donirao 1800$.

Upalim sad njegov stream i lik mu donira 10 000 $. 

Onak bio je 5-11-3 s Dariusom

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
LeftY_CRO kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ma znam, ali ipak malo izivcira sto se trudis cijeli game da imas pristojan score, i onda ti teemo onako u prolazu otme skoro svaki kill :D

"Score" je relativan pojam, 1/1/15 KDA je čak bolji "score" od 8/0/2

EUW: iPLAY Murloc
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice