League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.450.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
pandza94 kaže...

Odlična ideja Banned,evo ako kome treba igrač na East-u koji igra sve rollove,

slobodno je javite :)
Naravno doći ću i na TS,Skype,Mumble kada treba i tako. 

Hvala, samo budi siguran da share-aš prijateljima koji igraju lola, da se raširi community ako nije problem :)

Sretno u potrazi za teamom.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Aliser kaže...

Ovim putem želim da čestitam Egonu iliti scarface-u rođendan ^^

Da se priključim čestitkama {#}

Zahvaljujem svima {#}

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
scarface797 kaže...
Aliser kaže...

Ovim putem želim da čestitam Egonu iliti scarface-u rođendan ^^

Da se priključim čestitkama {#}

Zahvaljujem svima {#}

The old fart  is getting even older , pfft . 

XOXOXOXO

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina

http://www.twitch.tv/apenfan HAHA lik kao preko 2k elo ide neki drugi account oko 1k elo dizat i igra karmu top i da first blood. :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel postoji neki champ koji ako se malo nafida i ako se zna igrat moze 3v1 i vise znaci da moze skoro sam pobjediti?

LoL - Fordox

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fordox kaže...

jel postoji neki champ koji ako se malo nafida i ako se zna igrat moze 3v1 i vise znaci da moze skoro sam pobjediti?

ko da si pita ima neko auto koje vozi a da se netriba znat vozit 

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
16 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Fordox kaže...

ko da si pita ima neko auto koje vozi a da se netriba znat vozit 

Ima

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
Fordox kaže...

Ima,ali to su obicno high skill cap championi za koje treba vrlo dobra mehanika da se izvede 1v2 a sad za ostalo trebas jos i bolji biti.

Evo npr znam da je Doublelift s Vayne,Cait,Lee pobijedio u dosta 1v2 situacija.

two camels in a tiny car
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Fordox kaže...

Ima,ali to su obicno high skill cap championi za koje treba vrlo dobra mehanika da se izvede 1v2 a sad za ostalo trebas jos i bolji biti.

Evo npr znam da je Doublelift s Vayne,Cait,Lee pobijedio u dosta 1v2 situacija.

ajde bogati 1v2 nije ni meni strano,to napravim u skoro svakom gejmu :D

LoL - Fordox
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li netko iskustva sa kupnjom acc-a preko interneta,jel netko prevaren ili nesto?

0 1 hvala 0
15 godina
Mag1cMaster2502 kaže...

Ima li netko iskustva sa kupnjom acc-a preko interneta,jel netko prevaren ili nesto?

Nemoj ni pokusavati . On ti proda account pa trazi recovery od riota nakon sto ti je prodao , riot vidi da je on igrao cijelo vrijeme a ti odjednom account koristis  i vrati njemu. GG you just lost money ......

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
12 godina
neaktivan

Hvala :))

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Nemoj ni pokusavati . On ti proda account pa trazi recovery od riota nakon sto ti je prodao , riot vidi da je on igrao cijelo vrijeme a ti odjednom account koristis  i vrati njemu. GG you just lost money ......

Osim ako kupuje preko ebaya, tu ako ti to uradi, imas dokaz o kupovini toga i toga, te je onda on kaznjen putem ebaya ukoliko odradi tu prevaru

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
hari85 kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Osim ako kupuje preko ebaya, tu ako ti to uradi, imas dokaz o kupovini toga i toga, te je onda on kaznjen putem ebaya ukoliko odradi tu prevaru

Da , ali ta prijava ima limit koliko dana nakon isplate se moze izvrsiti , nije problem cekati to vrijeme.

13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Cyber1950 kaže...

Ako ko oce kupit acc neka se javi:

championa: 84

skinova:13

normal winovi:870

ranked games(s3):103/97 

najvisi elo:1531

trenutni elo:1485

rune pages:6

cijena: po dogovoru,javite se u inbox

taj account nebi moga prodat za dva pečena kestena

samo tebe volim!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Da pitam nesto naime kupio sam renektona i dobar je ,danas samo igrao vs irelie na topu i imao sam 2kill , nakon 7 lvl ona je mene ownala ,kao da ni nisam imao te 2 kill ,naravno isao sam 1 item bc.. pitanje kako renekton tako pada? jeli ja krivo radim mozete odmah reci koji build ,mada znam ali ajde ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Cyber1950 kaže...
slimyyy kaže...
Cyber1950 kaže...

Ako ko oce kupit acc neka se javi:

championa: 84

skinova:13

normal winovi:870

ranked games(s3):103/97 

najvisi elo:1531

trenutni elo:1485

rune pages:6

cijena: po dogovoru,javite se u inbox

taj account nebi moga prodat za dva pečena kestena

samo tebe volim!

Znali smo da si Gay , but why not egon ?

15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Da pitam nesto naime kupio sam renektona i dobar je ,danas samo igrao vs irelie na topu i imao sam 2kill , nakon 7 lvl ona je mene ownala ,kao da ni nisam imao te 2 kill ,naravno isao sam 1 item bc.. pitanje kako renekton tako pada? jeli ja krivo radim mozete odmah reci koji build ,mada znam ali ajde ;)

Kada Irelia maxa W na 5,onda je to GG TopLane,jer tada i svog največeg countera,

Olafa,dobiva bez neke velike muke.To je prilično negdje oko 9. levela,možda i prije.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Mozemo se skupit mi s foruma pa napravit team na EUW ako hocete 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Nisu svi na forumu istog skilla ili mentaliteta da bi igrali timski.

www.twitch.tv/mushroomd
12 godina
neaktivan

nije vazno,ako nade boji tim ude u njega 

15 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Imas ode par sta odlicno igraju, amo rec njih 5, onda imas vrlo dobre, njih amo rec 8 i onda imas sve ostale, amo rec njih 100. Tako da tim i ne bi bio tako dobar.

LoL acc THCJoshi
13 godina
League Of Legends

Da li se tko priprema večeras za Cro4LoL?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Imas ode par sta odlicno igraju, amo rec njih 5, onda imas vrlo dobre, njih amo rec 8 i onda imas sve ostale, amo rec njih 100. Tako da tim i ne bi bio tako dobar.

I imas mene

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Protiv Irelia bi bilo pametnije rushati Warmogs+Brutaliser,a tek kasnije upgradeati u BC.Irelijin w radi true damage, a buduci da je to najvjerojatnije razvijala stackati healthe je dobar counter.Isto tako iako BC daje jos 25 ada i 250 health ne daje toliki damage boost early jer smanjuje armor u postocima,a kako vjerojatno protivnici nemaju previse armora early nije toliko efikasan.Protiv Irelie od 1-6 bi je Renekton trebal dobiti 1v1,ali sto se vise priblizi 9. Irelia lagano preuzima prednost. Core na Renektonu su Ninja tabi/Mercs+Warmogs+BC+Sunfire ,a GA,Randuins,Bloodthirster,Frozen Mallet,LW,Spirit Visage,Maw of Malmortius,Bulwark situational itemi po meni(mozda sam koji i zaboravio) btw pozdrav svima citam forum vec neko vrijeme,ali mi se neda ulogirati da napisem nesto.Igram na EUNE,nick Drx13,trenutno 1394 elo s time da sam se u zadnja 3 tjedna digao za oko 300 elo xD
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...
Jonja kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

I imas mene

Naravno, ti si najgori {#}

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel itko radio mannual trasfer? Kad je ime zauzeto pa se radi novi account i support prebacuje stvari s starog na novi acc.

Molim vas neka mi se javi oni koji jesu, imam neka vazna pitanja na koje ocito lol support ne zeli odgovarat...

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Jel itko radio mannual trasfer? Kad je ime zauzeto pa se radi novi account i support prebacuje stvari s starog na novi acc.

Molim vas neka mi se javi oni koji jesu, imam neka vazna pitanja na koje ocito lol support ne zeli odgovarat...

Resetovat ce ti se svi winovi/lossevi koje imas (normal i ranked), no ostat ces lvl 30

Bar je tako support odgovorio mom prijatelju koji je mogao samo takav transfer

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel moguce to isto napraviti sa westa na novi west acc? jer fakat mi ide na kiflu hidden elo u normal gejmovima :S

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam, zato i radim zbog rankeda, jer ovak posto mi je skola nikako nemogu climbati jer zahtijeva dosta vremena, a ovak pobjedim 5:5 i dalje imam vise ela nego sad..

U vezi normall ella, to mi nisu htjeli govoriti, kako cu ja onda igrat na lvl 30 sa 0 winowa, boze nebih htio dobivati takve retardove, pogotove kad se radi na eune serveru /no offense/

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice