puno je 400... nezz, ja sam kupio acc sa 57 champova, 7 skinova i 5 full rune stranica, malo manje od 800 rp-a te 9000 ip-a za 350kn.
rekao bi da tvoj ide za 250-300 kn, al vidi još ko šta nudi na prodaj i odvagni sam.
puno je 400... nezz, ja sam kupio acc sa 57 champova, 7 skinova i 5 full rune stranica, malo manje od 800 rp-a te 9000 ip-a za 350kn.
rekao bi da tvoj ide za 250-300 kn, al vidi još ko šta nudi na prodaj i odvagni sam.
a dobro, poglavica tebi je pala sjekira u med, al slažem se da je 270-280 ok cijena.
zato i kazen moje misljenje , iskreno neznan kako idu cijene accountova i slicne stvari nije me iskreno nikad ni zanimalo kad iman svoje accountove
moze procjena jednog akaunta ?
znaci 76 championa , oko 10-15 skinova, 660+ winova normal i jos ranked nije usavršen ali oko 1150 elo je .
moze procjena jednog akaunta ?
znaci 76 championa , oko 10-15 skinova, 660+ winova normal i jos ranked nije usavršen ali oko 1150 elo je .
Šta će vam procjena?
Sposoban si valjda sam procijenit svoj acc kolko vridi, procijeni ga na 1000kn, ali to neće nitko kupit jer na tržištu (ako ga uopće ima) uvik ima jeftinije i bolje..
A i sami znate zakon ponude-potražnje.
od cetvrtka sam imao 950 elo i napravim 20 winova zaredom i sad sam elo 1200 (mozda nije 20 al priblizno)...cudno mi je kako sam izasao iz elo hell weeeeeeeeeeeeee
Stari moj elo hell ti tek sad poćinje :D
najgori elo ti je od 1200 do 1500.vjeruj mi
kao sto i dosta proova kaze ja se slazem s tim da je najtezi elo je oko 1700
Kakve to veze ima? 1200-1500 je "elo hell", koji 1700 to nije.
You cant escape the Elo hell , mortals . It is Omnipresent!
da uzmem
7 | katarina |
---|---|
33 | olaf |
9 | shen |
Kakve to veze ima? 1200-1500 je "elo hell", koji 1700 to nije.
ma ne govorim za elo hell gluposti nego opcenito kazem da je meni bio i jos je najtezi elo oko 1700 na kojem i jesam jer sam bio i na 900 na pocetku prosle sezone xD
trebam nekoga za duo sa elom kao moj ili većim da me boosta . ja sam sad na 1140 i zbilja mislim da to nije moj maksimum da minimalno mogu 1300 ali imam "strah" od solo queue-a tako da ako ima ljudi koji imaju volje nek mi se jave da bacimo koji gejm . preferiram adc ili mid . ukoliko se netko pronasao u navedenom nek mi se javi na pp .
Ajde netko duo ranked sa mnom na EUW puna mi je kapa vise noobova ,elo 1150
euw: pomijac
dodaj me.
neznam da si napravim novi account na eastu što vi mislite dali se isplati
Lijep pozdrav svima. Neki sa foruma su upoznati mojom kooperacijom sa gamers.ba administracijom i budućim organiziranjem turnira tipa cro4lol itd. Osnovao sam sa njima jedan mali community gdje ćemo što češće raditi te turnire i strimati finala, ovo je trenutno balkanski regionalno, kasnije kad vidimo kako to sve bude išlo možda čak krenemo i internacionalno. Bilo bi super da imamo podrške širenja takozvanih "lajkova" prijateljima koji igraju lola, imaju team i slično.
https://www.facebook.com/TourDeLeague
taj account nebi moga prodat za dva pečena kestena
Znam da ne bi, ja bi ga prodao za jedno 300kn ziher.
nisan u svojin 3 tisuce gameova ima teze ljude od ovih
Meni je to normalo ,navikao se.
Saint upravo jungla s Teemom!
Lijep pozdrav svima. Neki sa foruma su upoznati mojom kooperacijom sa gamers.ba administracijom i budućim organiziranjem turnira tipa cro4lol itd. Osnovao sam sa njima jedan mali community gdje ćemo što češće raditi te turnire i strimati finala, ovo je trenutno balkanski regionalno, kasnije kad vidimo kako to sve bude išlo možda čak krenemo i internacionalno. Bilo bi super da imamo podrške širenja takozvanih "lajkova" prijateljima koji igraju lola, imaju team i slično.
Bi to bilo samo East ili i West?
I el bi bilo Lan ili Online?
I to prilično uspješno. Neki dan je Siv igrao jungle Ashe, a Voyboy jungle Ezreala.
Uglavnom od trollanja bi mogla izaći neka nova meta jer ti jungleri činili čuda u gankovima bez ikakvog cc.a
Bilo bi i East i West, za početak samo online.
I to prilično uspješno. Neki dan je Siv igrao jungle Ashe, a Voyboy jungle Ezreala.
Uglavnom od trollanja bi mogla izaći neka nova meta jer ti jungleri činili čuda u gankovima bez ikakvog cc.a
ne cine ti heroji cuda nego to ipak igraju profesionalni igraci , da ti uzmes jungle ezreala ispod 1800-a ela tribalo bi ti 5 minuti od queue dodgeva , ako failas gank flameali bi te i slicno , ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Kao što je slimy mlađi rekao, sve to stoji, no oni su na elu na koji se uvijek mogu vratiti, kao i većina njihovih suigrača pa se ne flejmaju, ali ispod 2000 je katastrofa, odmah idu reportovi za trollanje, flejmanje, mislim da znaš proceduru. Mentalitet igrača je takav kakav je. I ja bi lično popi*dio da imam u queue na 1500 elo jungle eza, jer kako sam ja siguran da on neće fejlat?
Teško je na svakom elu ispod nekih 1800-1700 očekivati dobar game i od legit junglera, uvjeravam se u to iz dana u dan.
Divim se tim streamerima, kako oni igraju bez ikakvih živciranja i uz toliko trollanja... dec sou mač fan.
ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Saint je junglo Eza i protiv AZB-a na ovom zadnjem IEMu, steta sto nisu prikazali taj mec..
@Morgotth Nije to nesto novo, SV je junglo s svakom champom koji je izaso :)
Bilo bi i East i West, za početak samo online.
Jos i bolje ;)))
Odlična ideja Banned,evo ako kome treba igrač na East-u koji igra sve rollove,
slobodno je javite :)
Naravno doći ću i na TS,Skype,Mumble kada treba i tako.
ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Saint je junglo Eza i protiv AZB-a na ovom zadnjem IEMu, steta sto nisu prikazali taj mec..
Znam da nije, već sam gledao kako je igrao Eza i Blitza, samo sam htio napomenuti ako netko nema šta pametno za raditi pa da ubije malo dosadu hehe.
Čekam samo kad će sa Sorakom u junglu, e to bi bio lom!
Znam da nije, već sam gledao kako je igrao Eza i Blitza, samo sam htio napomenuti ako netko nema šta pametno za raditi pa da ubije malo dosadu hehe.
Čekam samo kad će sa Sorakom u junglu, e to bi bio lom!
junglo je sa sorakom vec on