- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O4u21_zBif8
World Championship Hotfix Overview
ukratko:
- buffaju rengara, pasiv,Q, W, ult
- opet nerfaju Vlada
Healt cost na E će biti veći Nerfaju dmg na E
- Yoricka isto nerfaju, sasvim logično (mana cost, movement speed ghoulova)
- Ziggs mali buff dobiva (koga briga, ionako ga nitko ne igra
- MF i Caiti i vayne :D lagani buff, što mi je drago budući da mi je muka od Ez-Graves-Corki botlanea
evo i full lista:
http://eune.leagueoflegends.com/news/world-championship-hotfix-notes
-ne kužim zaš rengar buff,meni se isto činil čisto solidan,igrali su ga i na turnirima,a sa ap buildom je mogo 2-shotat ad i ap carrya.
-yorick će i dalje biti op sam šta neće više biti tak jak u lane fazi,al i dalje u tf sa ultom može napraviti 6v5 situaciju
-ne vjerujem da će taj buff na ziggsu išta promjenit
-konačno da su nekog ad-e buffali da se malo promjeni ta dominacija corkija-eza i gravesa,mada rađe bi da su buffali varusa/dravena/tristanu nego cait al ajd.
-ne kužim zaš rengar buff,meni se isto činil čisto solidan,igrali su ga i na turnirima,a sa ap buildom je mogo 2-shotat ad i ap carrya.
-yorick će i dalje biti op sam šta neće više biti tak jak u lane fazi,al i dalje u tf sa ultom može napraviti 6v5 situaciju
-konačno da su nekog ad-e buffali da se malo promjeni ta dominacija corkija-eza i gravesa,mada rađe bi da su buffali varusa/dravena/tristanu nego cait al ajd.
tristana je skroz u redu u early i mid game njoj netriba nista , nebi isto reka da triba za dravena ima sve sta triba ad carryu ali ne vidis ga na turnirima jer nie reliable pick , ima taj Q koji ovisi dosta o njegovon dmgu i ulti ovisno oces li pogodit koji ne radi tons of dmg , a kad neke heroje ne vidis na turnirima neces ih vidin ni u normal/ranked gameovima jer svi znamo kako to ide
tristana je skroz u redu u early i mid game njoj netriba nista , nebi isto reka da triba za dravena ima sve sta triba ad carryu ali ne vidis ga na turnirima jer nie reliable pick , ima taj Q koji ovisi dosta o njegovon dmgu i ulti ovisno oces li pogodit koji ne radi tons of dmg , a kad neke heroje ne vidis na turnirima neces ih vidin ni u normal/ranked gameovima jer svi znamo kako to ide
Um po mom misljenju tristan je dobra u early i late gameu ali u mid game nije jaka,trebaj joj IE i PD da postane crit mašina i onda je GG.
A što se tice dravena zbog njegovg AD i MS sterioda ako nemaš znatno veci range od njega uopce se nemožeš trejdat s njim.
Moje mišljenje....nadam se da se zombi bar približno slaže xD
Um po mom misljenju tristan je dobra u early i late gameu ali u mid game nije jaka,trebaj joj IE i PD da postane crit mašina i onda je GG.
A što se tice dravena zbog njegovg AD i MS sterioda ako nemaš znatno veci range od njega uopce se nemožeš trejdat s njim.
ka sta san reka "skroz u redu" phantom i IE dolazi do minute 25-e ako tie game prosjecak tako da se to moze rec mid game , njezina dominacija moze vec pocet u laning fazi ako imas supportera koji omogucava tvoj dive sa rocket jumpon , draven problem je sta ima ad carrya sa vise mobility-a i nekakvih CC-ova koji nemaju escape ka i on , a ima tu i long range ad carrya kojima nemoze nista , npr mali range draven-ezreal , ezreal ima escape i attack speed debuff , ashe ima slow i stun , dok on ima knock u stranu sta nie dovoljno CC da se stavi u rang sa tin carryima
Pozitivno iskustvo s rankeda,upao u neki solidan tim,
jungle s kayle radio.
Bez AD Carrya,na početku je već bilo this is a lost game bla bla,
da bi na kraju bilo 32/4 za nas,Nexus uništen prije 18. minute.
Razina trollova na 1,2k elo je prevelika.
Ovako, zanima me jel se moze stavit skin s kine na nas server? onak slicno ko oni customi prije.. ako se moze i ako netko zna kako nek plz mi pm-a il nek citira ovaj post (postal sem to prije jedno 2 stranice al niko nije odg pa ponavljam za slucaj ako ima onih koji nisu vidli ili su vidli a tek sad saznali kako )
Ako sam te dobro razumio, custom skin kolko ja znam možeš stavit ali ćeš ga samo ti moći vidit dok si u igri, ostali ce vidit obicni skin (default).
BTW: Imo sam maloprije Syndru u timu, nekako mi se čini late game MEH.
Ah nisi... Da pojasim, ja znam da se to moze i ja bi htio to napravit xD
http://www.lolking.net/summoner/euw/75225
Shit just got Real
Shit just got Real
its over 3000...
Shit just got Real
Shit just got Real
Da citiram jednog lika sa reddita: First man to get out of Elo Hell.. Gratz.
WOW, I like this shit!!! I još radi Physical DMG. Mislim da mu je misto na Top laneu ili jungli.
hmm zyra,and rengar did some nasty things.....
btw moglo je to puno bolje,ovo je rengar verzija 2,a i champovi mi sve vise pocinju bacati na dotu,idk why
Vjerovatno zato što Riot nije sposoban biti originalan...
moras se sa covjekom sloziti,nyx assassin i ovaj zix slice previse,barem meni
Jel Zyra nerfana!? Igrao sam sada protiv nje i prije toga s njom u timu i dalje je OP ne znam zašto se svi bude nakada nekog nerfaju, jer Zyra je i dalje odličan mid player i u teamfightu radi ogroman burst ima dobar cc, a o ultiju da ne govorim. Btw novi champ mi se za sada ne sviđa uopće niti izgledom niti ovako jer izgledao kao mix Syndre i Rengara...
Meni je glupo kada se priča da LOL kopira sve druge... oni se svi međusobno kopiraju. Kao da se od LOL-a DOTA-e i HON-a mogu smislit jedinstveni champovi ili spellovi koji nisu viđeni ni u jednom od 3 naslova...
Jel Zyra nerfana!? Igrao sam sada protiv nje i prije toga s njom u timu i dalje je OP ne znam zašto se svi bude nakada nekog nerfaju, jer Zyra je i dalje odličan mid player i u teamfightu radi ogroman burst ima dobar cc, a o ultiju da ne govorim. Btw novi champ mi se za sada ne sviđa uopće niti izgledom niti ovako jer izgledao kao mix Syndre i Rengara...
Bio je za nju hotfix nakon sto je izasla, sad je li nakon toga nerfana nemam pojma.
Nego, Orianna OP. Mislim da je to najsigurniji ap trenutno, samo farmas, a jos ako imas nekog heroja za prispojit mu loptu kao Malph + ulti, ajme majko.
Riot je zapravo i jedna od inovativnijih kompanije u zadnje vrime, uzeli su MOBA žanr i od njega napravili čudo, toliko su tih sitnica unili koji su poboljašli igru da se to ni ne primjeti, a nemojmo ni zaboravit da je Guinso bija jedan od kreatora DOTA-e
Btw novi champ mi se za sada ne sviđa uopće niti izgledom niti ovako jer izgledao kao mix Syndre i Rengara...
To ti je sad porodično stablo.
Malzahar + Janna = Syndra
Renekton + Evelynn = Rengar
Rengar + Syndra = Kha'Zix.
Pa ja stvarno neznam koji vi ku*ac ocekujete od Riota i novih champova,ovaj novi izgleda pre epic, neobican dizajn i mehanika koja do sada nije videna u LoL-u dok vi nesto govorite ovo+ovo get real,sve da izgleda kao mjesavina neka dva champa jeste li vi njemu uopce procitali skillove?Ovo ce biti potpuno novi nacin lvl-up skillova i odlucivanja koji skill zelite unique lvlup i vama opet i to ne valja.I opet ih poredite sa champovima iz dote koje su hrpa zastarjelih piksela.
pozdrav, igram lol već oko godinu dana i pratim pro scenu pa me zanima da li netko zna kolika brzina interneta je dovoljna da bi se igralo na NA serveru pošto je tamo bolja konkurencija i ljudi tamo to shvaćaju barem malo ozbiljnije nego na eu east i west pa ako netko zna neka napiše...trenutno koristim flet paket sa 4mbps (nedovoljno)...
gle znam da su serveri smješteni u americi ali kako onda lik iz amerike igra na westu sa normalnim pingom...
Bas sami ja to pomislio imam s njom omjer 8/2 i stvarno ult je op i dalje i kad bot i top malo i izgube laning fazu u teamfightovima ja to nadoknadim tim aoe damageom.
Ja Tristanu ne igran jer su joj svi abilitiji imaju ogroman cd u late game.