Probo sam na blind picku atmogs fate haha. Definitvno vise nije viable nakon atmas nerfa i jos u laneu dobijem dariusa.... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obozavam igrat junglere, ali ovo u solo rankedu postaje smijesno polagano. Jungler je postao crna ovca u ovoj igri i za sve se okrivljuje. Makar igraci bili losi i nesposobni da odigraju sto bolje svoj lane za svaku smrt ce biti jungler kriv. Da ne kazem kako mi je muka vise od chata i prijetnji REPORTOM od grupice igraca koji se znaju ko hijene okomit na tebe. I sto na kraju dana znaci taj tvoj jedan report kada 4 panja se izive na tebi i na kraju te odluce reportat ne mareci za svoj score ni rijeci koje su pritom koristene ti si i dalje kriv za cijelu igru.
Proveo sam valjda preko 600+ igri u jungli i jednostavno znam da se ponekad zna desit da jednostavno nemozes gankat lejn, i odlucis dalje farmat ali tu vec krene opci kaos. A early-mid game, kada ti treba najvise exp da budes sto jaci za teamfightove, mid misli da su wrathovi njegovi, top se polsuzi golemima a ponekad mi zna i ad carry doletit po crveni. A kaj rec, sutis kolegijalno, nezelis se svadat,pustis. Ali kada te za 10 minuta vide da nemas lvla, i da ti itemi ne valjaju, krece fun time!
Evo da malo kazem svoje dojmove, kojeg nisu uvijek crni ali znaju te ponekad ljudi toliko nazivcirat da jednostavno izgubis volju za igrom u kojoj bi se na kraju krajeva trebao zabaviti...
ja san isto krenija igrat junglere u rankedu i odusta radi istog razloga i onda san odlučija igrat samo jednu ulogu po mogučnosti (nešto šta preporučuje dosta pro igrača), počea san igrat isključivo AD carrye i iskreno ne sićan se kad san zadnji put izgubija bot lane tako da san jednostavnon matematikon zaključija ako samo igran AD carrye i ako svaki put dobijen bot lane sigurno ću u globalu imat više winova nego poraza, ić će sporo al se držin toga za sad
Ashe Hybrid je bio omanji fail,ali mi se svejedno sviđa ideja,
R spam! :D
Probao Kayle u Jungle,sviđa mi se puno,clear time postane OP,
posebno kad je buildaš kao hibrida,pogotovo kad vidiš da joj
Q scala s AP 1:1.
Također probao Master Yi i Mordekaisera u Jungleu.
Yi je solidan,imao sam vrlo loš scor na početku,da bi na kraju imao najviše killova.
Morde je lošiji,ali kad udari lvl5 postane sasvim dobar za jungle.
I da,Morde sam u laneu,OP.
Susreo 3 ove nove,Dark Sovereign,ili kako se već zove,
dvije ownao u laneu,iako nemam nijednu AP runu.
Zaboravi,Jarvan 4 je također junački jungler,nije kao Xin ali se trudi.
P.S.Kad sam radio Master Yi jungle,uradio solo Barona. :D
http://i.imgur.com/coeTT.jpg Totalno Nsfw team chat :DD
http://www.own3d.tv/PhantomL0rd/live
Phantomlord je car :D Syndra+Zilean epic combo
Ovaj Kha'Zix izgleda epic, po mom je ukusu, uvijek sam volio champa koji izgleda kao mješavina venoma i aliena, mada su dodali i skakavca u kombinaciju, ali, doesn't matter, šta mislite, solotop/jungle ili?
http://i.imgur.com/coeTT.jpg Totalno Nsfw team chat :DD
best team chat EUW
Ne može se sa idiotima... Igram Sonu 1/2/11 u 20 min, a lik mid Ryze 1/10/1 i kaže da sam ja najgori support ikada wardam cijeli bot lane stalno pomažem, a on nafida Zyru i onda sere da sam ja kriv i da će me reportata
ROFL - Blitz je tolko zabavan za igrat...
i used to pull Barun with Bitchcrank,but then they patched it....
Meni osobno je jedini fun moment bacati heimove turrete kad pokusava farmat xD
Q mi ima mali range I dosta ga je lako dodgati :(

L2 Aim Trololol!
Neka E na max lvlu Ima vecu duzinu , a ne sirinu i bilo bi cak dobro.
Ovako, zanima me jel se moze stavit skin s kine na nas server? onak slicno ko oni customi prije.. ako se moze i ako netko zna kako nek plz mi pm-a il nek citira ovaj post (postal sem to prije jedno 2 stranice al niko nije odg pa ponavljam za slucaj ako ima onih koji nisu vidli ili su vidli a tek sad saznali kako )
Viktor najveci underplay ikada.... Champ je stvoren za skupno zlostavljanje i multikilove, cc super, a u ranked ga vidim svaki 100. game
Ovako, zanima me jel se moze stavit skin s kine na nas server? onak slicno ko oni customi prije.. ako se moze i ako netko zna kako nek plz mi pm-a il nek citira ovaj post (postal sem to prije jedno 2 stranice al niko nije odg pa ponavljam za slucaj ako ima onih koji nisu vidli ili su vidli a tek sad saznali kako )
Ako sam te dobro razumio, custom skin kolko ja znam možeš stavit ali ćeš ga samo ti moći vidit dok si u igri, ostali ce vidit obicni skin (default).
BTW: Imo sam maloprije Syndru u timu, nekako mi se čini late game MEH.
Viktor najveci underplay ikada.... Champ je stvoren za skupno zlostavljanje i multikilove, cc super, a u ranked ga vidim svaki 100. game
ko god me izazove 1v1 ja uzmem viktora =) katarina,bacis stun ispod sebe,ahri uzvracas sa vecim rangeom,ult je team fight killer a lijepo zastitis i ad carrya =)
ko god me izazove 1v1 ja uzmem viktora =) katarina,bacis stun ispod sebe,ahri uzvracas sa vecim rangeom,ult je team fight killer a lijepo zastitis i ad carrya =)
Ja dok sam igro lol, viktor mi je bio omiljeni mid, iako mi brzo postane monoton, ali ima odlicnu snagu da tak kazem ako se pravilno odigra, u teamfightovima je destruktivan, aoe stun + slow, aoe silence i dmg i jos jedan aoe dmg, po meni je on super
ROFL - Blitz je tolko zabavan za igrat...
Chat je zlatan, noone must protect you, you noob ashe! Hh.
L2 Aim Trololol!
Neka E na max lvlu Ima vecu duzinu , a ne sirinu i bilo bi cak dobro.
e jbg nisam ja 1900 elo kao ti xD
Da mi je netko rekao da ovolikih njubova ima na rankedu,pa odustao bih od igre na vrijeme.
Da mi je netko rekao da ovolikih njubova ima na rankedu,pa odustao bih od igre na vrijeme.
Imaš još vremena.
Super champ, samo mi se njen dmg ne sviđa. Osobno što se W tiče, da, Heimera je lako counterati zahvaljujući tom skillu, također onesposobljavanje enemy junglera, samo, mora se žrtvovati 75 golda na ward za to, odeš, wardaš blue, pullaš buff i baciš ga u svoju džunglu, tebi oduzme 8 sekundi lane-anja, njemu dodatnih 20-ak sekundi da uzme blue. Dobro ide sa zileanom u laneu (dem portable bombz).
Strasno dakle,na levelu 10 su igrači bolji,iskusniji i otvoreniji prijedlozima.
Ovdje uleti,ako ne dobije ono što kaže disconnect.
Strasno dakle,na levelu 10 su igrači bolji,iskusniji i otvoreniji prijedlozima.
Ovdje uleti,ako ne dobije ono što kaže disconnect.
smiri se covjece,ne moras stalno posatiti,svi imamo takve partije,naviknut ces se,a vjerujem da ni ti jos nisi neki posebno iskusan igrac da bas mozes govorit kak su svi nubovi
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O4u21_zBif8
World Championship Hotfix Overview
ukratko:
- buffaju rengara, pasiv,Q, W, ult
- opet nerfaju Vlada
Healt cost na E će biti veći Nerfaju dmg na E
- Yoricka isto nerfaju, sasvim logično (mana cost, movement speed ghoulova)
- Ziggs mali buff dobiva (koga briga, ionako ga nitko ne igra
- MF i Cait lagani buff, što mi je drago budući da mi je muka od Ez-Graves-Corki botlanea
evo i full lista:
http://eune.leagueoflegends.com/news/world-championship-hotfix-notes
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O4u21_zBif8
World Championship Hotfix Overview
ukratko:
- buffaju rengara, pasiv,Q, W, ult
- opet nerfaju Vlada
Healt cost na E će biti veći Nerfaju dmg na E
- Yoricka isto nerfaju, sasvim logično (mana cost, movement speed ghoulova)
- Ziggs mali buff dobiva (koga briga, ionako ga nitko ne igra
- MF i Cait lagani buff, što mi je drago budući da mi je muka od Ez-Graves-Corki botlanea
evo i full lista:
http://eune.leagueoflegends.com/news/world-championship-hotfix-notes
Ne kuzim što buff na Regnaru, meni je bio sasvim ok. Nerf na Vladu nepotreban.
Buff na Vayne (^^) za 5 ms -.- LOL!
Meh buff za Caitlyn,i da,čini se da ukidaju nagrade za Tribunal
Btw kad pocinje taj world championship
Jel se isplati kupovati varusa? trenutno igram sa sivir i ashe... pa gledam da uzmem njega čini se ok....