League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.448.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
dmanz kaže...

kupio sam nidalee i ocu je igrat ap top (mislim da je tako najbolje) e sad ne razumijem u nekim guidovima pise da za rune se uzimaju arpen armor mresist (AD) a u nekima pise mpen armor mreg (AP)

koje rune za nju? AD ili AP?

Meni je AD puno bolja, a vjeruj mi igro sam Nid od jos low lvla jako puno ko AP prije

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije mi jasno zašto ljudi ne igraju toliko ziggsa, jest da nema neki cc, ali ima definitivno najveći aoe burst, dakle q[255 basic dmg bez +ap ratio]+AA[passive 300MD + psy dmg]+w[210 BD iako bolje čuvati za get away spell]+e[400/700 basic dmg]+r[500 basic dmg]. To bi bilo oko 1,6k base dmg samo i još uzmeš u obzir da mu je q na samo oko 3s cd poslje sigurno još možeš nabacit koji. Svaki puta iznenadi protivnika, pogotovo kada naiđeš na nafidaong ad carryia pa si umisli da te može samo tako riješit. I ima dobar kite, još kada se naučiš pozicionirat kako treba sa w možeš preskočit većinu zidova i nije ga baš tako lako gankat.

Po meni jedan od najzabanijih champova za igrat, samo eto... ne vidim da ga itko igra. Pa me zanima zašto je tako?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 16:55 (vgetik).

0 0 hvala 0
15 godina
vgetik kaže...

Nije mi jasno zašto ljudi ne igraju toliko ziggsa,...

Po meni jedan od najzabanijih champova za igrat, samo eto... ne vidim da ga itko igra. Pa me zanima zašto je tako?

zato jer ga nitko od stream "pro" playera ne igra.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
null kaže...
vgetik kaže...

Nije mi jasno zašto ljudi ne igraju toliko ziggsa,...

zato jer ga nitko od stream "pro" playera ne igra.

Ne igram zato što ga nemam i nemam AP rune ali znam da je odičan jer mrzim igrat protiv njega

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
vgetik kaže...

Nije mi jasno zašto ljudi ne igraju toliko ziggsa, jest da nema neki cc, ali ima definitivno najveći aoe burst, dakle q[255 basic dmg bez +ap ratio]+AA[passive 300MD + psy dmg]+w[210 BD iako bolje čuvati za get away spell]+e[400/700 basic dmg]+r[500 basic dmg]. To bi bilo oko 1,6k base dmg samo i još uzmeš u obzir da mu je q na samo oko 3s cd poslje sigurno još možeš nabacit koji. Svaki puta iznenadi protivnika, pogotovo kada naiđeš na nafidaong ad carryia pa si umisli da te može samo tako riješit. I ima dobar kite, još kada se naučiš pozicionirat kako treba sa w možeš preskočit većinu zidova i nije ga baš tako lako gankat.

Sačekaj malo, mogu ti garantirati da će Ziggs postati popularniji kad ga profići počnu furati na streamovima i turnirima kao što je bilo sa Aniviom i TF-om koji su osvanuli zadnjih par mjeseci. 

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Sačekaj malo, mogu ti garantirati da će Ziggs postati popularniji kad ga profići počnu furati na streamovima i turnirima kao što je bilo sa Aniviom i TF-om koji su osvanuli zadnjih par mjeseci. 

jel iko poznat igra AP yi-a ovih dana? jer konstatno dobivan njega na midu {#}

EU West: slimyyy
14 godina
League Of Legends

kayle OP :)

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kojeg ad carry-a da si uzmem a da je dobar u early game i u late game.... imam 6300 pa mi treba neki dobar carry... tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

kojeg ad carry-a da si uzmem a da je dobar u early game i u late game.... imam 6300 pa mi treba neki dobar carry... tnx

kennen ti je dobar za pocetnike (4800Ip)

ili možeš par jeftinijih, isto su dobri i lagani teemo (1350ip), twisted fate (1350Ip)

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
MrSkunk43 kaže...

ili možeš par jeftinijih, isto su dobri i lagani teemo (1350ip), twisted fate (1350Ip)

{#} tf lagan za pocetnike???

jesi ti normalan?

uzmi si dravena ili dariusa prelaki su za igranje...imam obojicu

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 18:45 (vOLT).
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
MrSkunk43 kaže...

nisam pocetnik imam 500+ ranked pobjeda... imam ashe, tristana, sivir, mf ali ni jedan mi bas ne lezi

15 godina
Cerina15 kaže...

Tebe treba dobro bi*chslapat..

Savjet svima ovdje: NE slusajte ovog trolla..

EDIT: Darius nije ad carry.

Kaj ste vi bolesni, wtf?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:02 (Don Strongtoni).
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Cerina15 kaže...
MrSkunk43 kaže...

jesi ti normalan?

i ti si mi dobar , draven  lak? draven je jedan od tezih ad carrya ako ne i najtezi nezna se ko je veci troll ti ili cerina 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:00 (Anzulolz).
14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Cerina15 kaže...
MrSkunk43 kaže...

nisam pocetnik imam 500+ ranked pobjeda... imam ashe, tristana, sivir, mf ali ni jedan mi bas ne lezi

graves, prelagan, ima odlican haras (q + ulty) + as buff od trece... tako da ti je on jedan od boljih ad carrya... ali tu su jos i corki koji ima isto velik haras.. moze lagano pobjec. kog maw je isto jako dobar.. samo nezz el ces njega shvatit nije tezak al trebas pogodit ulty.. a to je najtezi dio dok ga igras . I da zavrsim, svi su ti ad carry-i dobri samo se trebas znat pozicionirat. i toe to

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

Graves ;)

Now you see me, now you don't :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

lol kakvo trollanje, ad kennen je odličan, a uz to šta fali ad teemi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

lol kakvo trollanje, ad kennen je odličan, a uz to šta fali ad teemi?

mozda to kaj je uselees?!!!!

16 godina
neaktivan
League Of Legends

svaki heroj je useless ako ga igra neko ko nezna igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

svaki heroj je useless ako ga igra neko ko nezna igrat

znas sta , diga si mi zivce u jednoj sekundi na vrhunac , jesi ti mozda ikad zaigra ad kennena prije nego sta su dosi oni rusi? mogu mislit... ad kennen je useless i nema se sa cime mirit sa pravin ad carryima , kennen ce uvik ostat ap carry i toe to  

14 godina
neaktivan

dobro ovo kazu ... troll si... jedini lane na kojem je dobar teemo je TOP!! i to jedino dok trebam nekog counterati!

15 godina
neaktivan
seljober ima 450 range na aa, što je mizerija za ad carrya
16 godina
neaktivan
League Of Legends

igra sam ad kennena i uopće nije loš

a teemo na solotopu je useless protiv bilo koga

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Po čemu bi kennen uopće mogao biti AD carry, jedino što ima je E za escape/chase.

Po tome je bolja Anivia za ad carry-a rofl. Stun, slow, wall, revive. 

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...
Cerina15 kaže...
MrSkunk43 kaže...

jesi ti normalan?

i ti si mi dobar , draven  lak? draven je jedan od tezih ad carrya ako ne i najtezi nezna se ko je veci troll ti ili cerina 

Ako ti je draven tezak...Imam ga otkad je izaso i taman sam poceo igrat...prelagan je jedn nekad je tesko q hvatat al to se nauci s vremenom...

14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

igra sam ad kennena i uopće nije loš

a teemo na solotopu je useless protiv bilo koga

Ajme meni... trollu jedan ... pogledaj si:http://www.championselect.net/champ/Teemo

(posto vidim da si smartass, tu si pogledaj pod)

"Teemo is strong against"

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 19:31 (Tkalle).
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Ako ti je draven tezak...Imam ga otkad je izaso i taman sam poceo igrat...prelagan je jedn nekad je tesko q hvatat al to se nauci s vremenom...

ako ti draven nije tezak ka ad carry ko je? , ja mainan ad carrye skoro 2 godine ja priznajen ako je neki tezak ad carry ali tvoja arogantnost govori da ti bas i nisi takav , ako si vec dosa do tog zakljucka reci mi koji je po tebi ad carry tezak? osin ako ti nisi ona vrsta igraca " ad carry je najlaska klasa jer tribas samo autoattack i afk farmat" 

13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...

ako ti draven nije tezak ka ad carry ko je? , ja mainan ad carrye skoro 2 godine ja priznajen ako je neki tezak ad carry ali tvoja arogantnost govori da ti bas i nisi takav , ako si vec dosa do tog zakljucka reci mi koji je po tebi ad carry tezak? osin ako ti nisi ona vrsta igraca " ad carry je najlaska klasa jer tribas samo autoattack i afk farmat" 

Meni osobno je draven prelagan nikad me neidu graves i vayne(ne kazem da su teski)

15 godina
Anzulolz kaže...

koji je po tebi ad carry tezak? osin ako ti nisi ona vrsta igraca " ad carry je najlaska klasa jer tribas samo autoattack i afk farmat" 

*cough* Tristana *cough*

A kaj nije? Kliknes na protivnika i bacas "malog" u nesvjest :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Meni osobno je draven prelagan nikad me neidu graves i vayne(ne kazem da su teski)

sama mehanika heroja je teska , nema tu sta rec on je meni lakse ovaj je tezi , mehanika njegovog Q i njegovon glavnog izvora dmga na pocetku je to , pozicioniranje sa tin  i vatanje uz  trcanje tj poke-e  protivnika je tebi lako? ok {#}

13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...

sama mehanika heroja je teska , nema tu sta rec on je meni lakse ovaj je tezi , mehanika njegovog Q i njegovon glavnog izvora dmga na pocetku je to , pozicioniranje sa tin  i vatanje uz  trcanje tj poke-e  protivnika je tebi lako? ok {#}

prelako iako ce se stvari puno promjeni kad ga nerfaju...a 100% hoce

Draven Draven

^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 20:02 (vOLT).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice