Kayle full ad je jbno dobra, al valjda si decko umislio da je Dyrus pa da moze ownat s njom..

Kayle full ad je jbno dobra, al valjda si decko umislio da je Dyrus pa da moze ownat s njom..
Yup zabavno je ownat wanabe ad kayle na topu. Sad ih je puno radi turnira, uživam :D
mamu li im ...
Kolko si imao accova?
mamu li im ...
u jbt,hvala sto si rekao,sad treba malo smirit sa accountovima,pa kasnije nekad
mamu li im ...
nista pretjerano, nekih 30-ak...
Kako vam se da lol! Za 975 rpa? Meh
Sta se tocno dobiva i sta treba napraviti? XD
nista pretjerano, nekih 30-ak...
Ja imam upola manje, ali kakve sam sreće...
Kako vam se da lol! Za 975 rpa? Meh
Ja sam u stvari krenula sa smurfovima kad su frend i frendica tek počeli igrat.
Ono, iz solidarnosti nisam igrala na lvl30 acc s njima. Oni su dizali lvl, a ja sam svako tolko uletavala sa novim acc + 975RP nije za bacit.
975 RIOT pointsa po smurfu? Koji lvl?
975 RIOT pointsa po smurfu? Koji lvl?
Ne po smurfu, već za njih 10 i moraš dić lvl5 na svakom.
Ali mislim da se nešto promijenilo u zadnje vrijeme.
Zadnji meč Yi 3/17 i ne želi ići backdoor, Trynda 2/13 uopće ne kupuje iteme za crit nego armor i sranja... stvarno ne znam kada sam zadnji puta imao dobar tim jednostavno svaki puta su sve gori i gori. FU Riot
Zadnji meč Yi 3/17 i ne želi ići backdoor, Trynda 2/13 uopće ne kupuje iteme za crit nego armor i sranja... stvarno ne znam kada sam zadnji puta imao dobar tim jednostavno svaki puta su sve gori i gori. FU Riot
Znam kako ti je :/
igram ranked i zadnji treba biti supp i u zadnjoj sekundi stavi ezreal i onda imamo 2 ad carry na bottu svi smo ga reportali jer smo zbog njega izgubili i imao je score 1/ 6/3 ma sramota ... valjda je dobijo ban..kakvih sve ljudi ima :/
igram ranked i zadnji treba biti supp i u zadnjoj sekundi stavi ezreal i onda imamo 2 ad carry na bottu svi smo ga reportali jer smo zbog njega izgubili i imao je score 1/ 6/3 ma sramota ... valjda je dobijo ban..kakvih sve ljudi ima :/
Meni se desilo to da sam krenuo u que i sad svi pickaju skoro instalock, valjda su bili premade. Ja pitam kaj da budem, tank ili support na botu, jedan veli budi Alistar, drugi veli Mundo, treći veli Soraka, četvrti veli budi Sona i sad se oni svađaju, ja velim nemam ni Soraku ni Sonu ni Alistara i dođe zadnjih par sekundi i pickam Munda, jebiga, zadnji izbor od ovoga kaj su rekli i oni svi polude "ban, report, useless, noob, idiot ovo ono". Naravno, na kraju smo izgubili, ali moj lane je ostao čist i netaknut, top i mid su fidali ko budale, ja 0 deathova i mene reportaju jer sam noob jel :D
već dugo caitlyn nije bila free o.O
pozz ekipo.... imam jedan problem... juce sam downlodo lol sa njihove stranice (eu) i igro sam normalno bez problema sa frendom..sad idemo igrat ja i on..pokrenem lol i stisnem play... i nis se ne događa..nemogu se uopce ulogirat.. -.-" a u procesima radi.... cistio sam komp sa ccleanerom i defragamentiro sam disk..al i dalje neradi..jel imo itko taj problem i kako ga se rjesio?
bump
Skupilo se 6300, koga uzeti; svega mi fali
12 | Fizz |
---|---|
8 | Ahri |
2 | Graves |
7 | Nocturne |
5 | Ezrael |
piši u support
Danas cijeli dan igram i skoro sve defeat sami noobovi :/ dali sam jedini ili ima još tko, da ima problema takvih ? :)
Danas cijeli dan igram i skoro sve defeat sami noobovi :/ dali sam jedini ili ima još tko, da ima problema takvih ? :)
kakav si ti to čovik kad nemožeš carryati 4 ljudi :D :D :D
Skupilo se 6300, koga uzeti; svega mi fali
Kupio Fioru ako je nemaš. Ja ju kupio sada i odmah 10/2/12 i za čudo pobjedio sam nakon dugo vremena predobra je :D
Kupio Fioru ako je nemaš. Ja ju kupio sada i odmah 10/2/12 i za čudo pobjedio sam nakon dugo vremena predobra je :D
Imam Fioru, iako je ne igram često, na blind picku, jer ju je lako counterati ako ćeš solo top.
Nekako mi s enajviše sviđaju Ezreal i nocturne, Ez prvenstveno jer je versatilan (ap/ad) i agilan, a Nocturne jer nemam nijednog top tier junglera.
Doduše, nije da volim junglat...
da, fiora se pre lako countera.. dodi na mog singeda :D
Vjeruj mi upoznat sam, ja većinu takvih kretena dobijem kad imam slobodno vrijeme ( vikend, praznici itd..) I nakon jedno desetak poraza, krenuo dobivati bolje timove i sad na match history-u sve pobjede :D.
I da možda sam vam zaboravio napisat, onaj put kad su me bannali na 7 dana, napisao sam im dugački mail koji govori o "nepravdi prema meni" i prijetio sam im da ću svoj slučaj poslati PC Gameru....Svi će vidjeti tu "sramotu" i propust Tribunala.. itd... Kad ono, oni meni smanjili kaznu za 5 dana :D. Šteta što nisam čitao mail, jer sam svo to vrijeme mislio da sam bannan xD. Još sam dobio i Ispriku Riot team-a :D