Holy fuck kakav mi je glas bio na onom jeftinom micu jos bio prehladen ahahhahhaah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mudraci, a vi ne bi izašli kad birate zadnji u rankedu a ova prva četvorica su svi izabrali AD? Ma s kime ja uopće govorin, vi ste svi dica ko i oni u igri.
bolje izgubit 12 ,nego 10 pa iducu postoji jos mogucnost da izgubis :D
jel normalno da mi dodju 2 s bota na mid a imam wardano prema top i ubiju me i kad pitam zasto ne kaze ss dole dobijem odgovor: noob get map awarness
mislim, znam da treba pazit na sve, al hebote ne mogu uvijek a zar je tesko samo reci "ss"
Da naravno da znam igram ovo od samog pocetka
Nego odigrah partiju rankeda s nasusom vidim pricaju ljudi dobar reko da ga probam na solo top pa to je strasno sta radi taj champ
15-5-10,mislim da cu ga cesce morat koristit Q( u mene W) mi radio oko 600dmg
radio sam build dodge patikice trinity omen banshe dalje nisam stigao zavrsila partija:)
Nego odigrah partiju rankeda s nasusom vidim pricaju ljudi dobar reko da ga probam na solo top pa to je strasno sta radi taj champ
radio sam build dodge patikice trinity omen banshe dalje nisam stigao zavrsila partija:)
CDR 0 bodova?
Zao mi samo sto previse noobsa igra ranked tesko je pobjedivati ako nemas normalan tim
umisto omena uzmi frozen hearth puno bolji izbor na nasusa
....
...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Može mi li netko objasnit te ranked mečeve. Jel se u njima dobije IP, RP ili što???( Ak se dobiva IP, jel se dobije više nego u standardnim mečevima?)
....
...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A drugoj strani je onda loss forgiven.
....
...
A drugoj strani je onda loss forgiven.
Citiram sebe
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hocu kupit support rune, pa me zanima sto da uzmem? Pitam ako netko zna tocno koje rune na koje slotove...od supporta igram Jannu, Tarica, Soraku i sad cu s Karmom dok ju kupim...tako da, ako netko zna najbolju kombinaciju...Zahvalan sam!
Ma pedo voice kako scar kaze
Pa i jest ti pedo voice. Zato ti prije nisi smio ni pričat dok sam ja još igrao :P
Nego eto,opet kontam da počnem ponovo igrati,samo nisam baš siguran :x
Hocu kupit support rune, pa me zanima sto da uzmem? Pitam ako netko zna tocno koje rune na koje slotove...od supporta igram Jannu, Tarica, Soraku i sad cu s Karmom dok ju kupim...tako da, ako netko zna najbolju kombinaciju...Zahvalan sam!
Quintessence su ti uvijek gold per 5, ostale ovisi... crvene kako god želiš, žute armor za tanky supporte ili gp5, plave ovisi od champa do champa... flat AP, CDR, mresist...
Zao mi samo sto previse noobsa igra ranked tesko je pobjedivati ako nemas normalan tim
umisto omena uzmi frozen hearth puno bolji izbor na nasusa
Ma nisam stigao uzeo bi i frozen nekako mi omen bio first choice na startu,a kad tankam taj item mi je must have:))
aha jesi kupio dodge patikice
Danas počeo ranked po prvi put u zivotu ;D.... 3/3 omjer zasad.
Inače, kako se računa elo?
Danas počeo ranked po prvi put u zivotu ;D.... 3/3 omjer zasad.
Inače, kako se računa elo?
Ako pobijedis match dobijes od matere 12 kolacica , a ako izgubis uzme ti 12 kolacica. Prvih 15 matcheva ces dobivat puno kolacica ( isto i gubiti puno ). Hue
Btw ako budes imao 2000 kolacica onda si jebač , a ako budes imao 1000 onda si noob :DD /troll
Uzimanje gp5 quintessa nije tolki trade off da će te zbog toga protivnicki AD carry 3-shotat...dobije se dovoljno armora iz crvenih i žutih.
Ako vi to o mojim runama...odlucio sam kakav cu page napraviti: Quinteensence 3x 1gold/10 sec
Mark (crvene) 9x0.97 magic ressist
Seal (zute) 9x1.41 armor
Glyph (plave) 9x0.17 ap/per lvl
Preporučan svim Lolerima da prije koje lol partije popije koju jer im je onda win zagarantiran! :P I tov je još first win of the day totototottoot I to pogotovo ako prvi put isprobavate champove u pravoj igri!
jel mi mozete reci najminimalniju konfu za lol? hitno mi je
toster
toster
hahahhahahah :D
igro sam na tosteru i crna mi je slika ingame :/
toster
hahahhahahah :D
igro sam na tosteru i crna mi je slika ingame :/
zato sto nije gorenje,al moze i beko