Zato postoji tribunal...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko je more fun za jungliranje? Trundle, Udyr ili shyvanna?
Shyvana definitivno
shaco
shaco
imam shacu, sad je vrijeme da utrosim IP na nekog od ovih gore.
imam shacu, sad je vrijeme da utrosim IP na nekog od ovih gore.
Shyvana definitivno, ili Lee.
Shyvana definitivno
isto zabavna koliko i xin zhao=nimalo
probaj sta malo drukcije,teemo jungle,morde,alistar(ovaj je dosta dobar,moze lijepo genkat)
sto se mene tice,u planu mi je heimerdinger jungle,trenutno koristim udyra dosta dobro mi ide,al zasiti se covjek
viktor jungle :)
meni se trundle čini dosta kul
Kad ti onu kamenčugu sprči pred nos i onda doleti
o trundlu se javno neprica
imas vako blitzcranka i chogatha kog bi preporucio,mozda je blitz malo tezi,al svakako se isplati znat ga igrati
imas vako blitzcranka i chogatha kog bi preporucio,mozda je blitz malo tezi,al svakako se isplati znat ga igrati
Zs se o trundleu ne prica xD?
Vidis, blitz.... On bi fkt bio dobar jungler zapravo. Cho ne bas.
taric jungle sam zapamti da su gemsovi nesto uistinu nesvakidasnje
SSOTP, zabrijo cijeli comunity zesce ...nego ja preporucam maokai-a, malo je trom i tezi za igrat al je zabavan ^^ ukopas se pod noge i rokas samo bacas svoje male fetuse okolo i super si sam sebi :D
Nocturne/Lee Sin solo top ( ignite+flash, megatanky build ( FRatmog's build ), Ezreal jungle ( exhaust+smite, wriggle/ionian boots/trinity force/bloodthirster/banshee/last whisper ), Viktor/Ahri/Brand mid ( ignite+flash, standardni AP build ), Irelia(exhaust+flash, standard bruiser build )+Janna/Sona(cv/flash ) bot lane.
Jednostavno sam ostao paf kad sam gledao ljude kako razaraju s tim setupom ( a ja sam trenutno na 1650 ELOa, znači nisam nekakav njub da se ne razumijem u igru ).

Wukong jungle je odličan. Ima po meni uz Shaca najbolji gank.
Čak sam dobio i pull na plavom al svejedno ne ostane dovoljno hpa za gank neko prvo moram b....
Najjači generirana su po meni shaco i Lee :D obadvije rješenja bez pol muke crveni i wraithove i lvl 2 gank bez beda :)

zbog ovakvih sam ja u elo hellu,sta brijes sa 300 winowa igrat ranked
Hmm neznam koje rune i masteriye koristiš ali meni ostane oko 3/4 nakon što počistim junglu. onda sljedi gank. Ostavim kopiju u šumi, trčim naprijed i dash na njihovog heroja + Q i uzmem skoro pol hp-a.
Hm možda sam ja na zaheba u jungli Dunno :O al sjećan se kad sam ga probao ne sam nes extra jungler bio :/

http://www.solomid.net/guides.php?g=11948
Tako otprilike treba izgledati mastery tree i rune. Lvlupaš slike Prvo E pa Q i W staviš na lvl1 kad si lvl 4. Naravno ulti se podrazumjeva na 6 11 16.
Što se tiče itema ideš s wrigglesom, bootsi i onda na frozen. Dalje ovisi kakva je situacija. Ako treba tank onda ideš na atmas (FON ako su ap), a ako ne ideš na trinity. Dobro funkcionira.
Čovječe imam skilla, ta igrao sam i dote prije. Koji ti je nick da bacimo meč zajedno?
Čovječe imam skilla, ta igrao sam i dote prije. Koji ti je nick da bacimo meč zajedno?
sori onda,al igrao sam s ljudima s tolko winowa i neznaju sta je pull,neznaju raspored na mapi itd i jos jedna mala zamjerka nemaju rune -.-

danasnji score
a sta si ovo zamaskirao pantheona? da nije iso ap pa ste tako dobro odigrali?
nisam, slucajno je mis osto na tom, samo se nevidi sta je imao od itema, a damge mu je bio 2.7k, vidis da je uspio 10 puna poginut xD
Zato postoji tribunal...
Znam da postoji ali prevelik je cap limit da neko dobije ban za feed i unskilled... Tako da većinom ti igrači nemaju nikakve sankcije
Naime kupio sam Fioru ali mi nikako ne leži, dobar je champ, jak, ali prilično ju je lako zgaziti. Naime šta je problem, čim si ti fiora tvoj tim misli da možeš 1. sam držati lane 2. trpati protivničke junake dok se oni farmaju i tako da po partiji imam 10-15 deathova, što je prilično iritantno jer imaš osjećaj da cijelo vrijeme igraš sam protiv dvojice koji te naravno poseru u par sekundi, pa se niti nemreš nafidat.
Kakav je Twitch za jedan kratki šoping? Njegova nevidljivost i late game AS i AD su brutalna kombinacija, frajer je s njime jučer imao 40 killova, samo ide po mapi i traži tko ima malo healtha.
pošto dugo nisam imao komp, nisam dugo igrao lol
svi frendovi su se prebacili na west, a ja nemogu?! odem u store i u other i nema ponuđeno za prebacivanje
šta sam osuđen da igram na east ili ima način za prebaciti se?