League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
toxic kaže...

koji je najbolji carry u igri?

Vayne

two camels in a tiny car
15 godina
toxic kaže...

Onaj s kojim ti najbolje ide.

Shazbot !
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram danas prvo sa vayne ujutro 11-2 i zgubim,od svega nafeedaju ireliu,sam je skakala po meni...

A onda nakon još jednog matcha kojeg sam igro sa gp,stigla penta ezreal :D moja druga penta (prva bila sa kog mawom par mjeseci prije)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:09 (death_zombi).

0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...
toxic kaže...

nije to pitanje.. npr zanima me statisticki oba lvl 18 iteme do jaja 1 v 1, koji je tu mocniji..

citam po lol forumu dosta njih veli jax..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:06 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
hari85 kaže...
toxic kaže...

nije to pitanje.. npr zanima me statisticki oba lvl 18 iteme do jaja 1 v 1, koji je tu mocniji..

citam po lol forumu dosta njih veli jax..

Onda nisi pravilno pitanje postavio.Trebao si pitati koji champ je najbolji 1v1,a ne koji je najbolji carry.

Sto se tice Jax-a  mozda je bio prije dodge remova,on i olaf su bili tu negdje,mada i nasus nije bas daleko.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:13 (scarface797).
17 godina
neaktivan
Jakša ce pojest svakog range carrya ako doticni lategame nema sword of devine ;) 1on1 (trenutno dok jOs nema remakea ;) )

Anyway sjecam se jedne partije s jakšom do sam bio solo vs cate koja me je rejPala... Ona lvl 7 ja 5 s tim da sam imao dorans blade i ninja tebi i 3 pointa u E plus dodge rune i masterie :) (one stare jel) anyway poslje toga sam je ubio 4 puta i vise mi nis nije mOgla :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan

glupo pitanje,jedino šta ti mogu reći koju su najbolji late game championi:mid-anivia,karthus (i morgana)

top/jungle-gangplank,irelia,lee sin,morde(vjerovali il ne al je tak),nasus,skarner,warwick

ad-vayne,tristana (i eventualno kog maw)

15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

glupo pitanje,jedino šta ti mogu reći koju su najbolji late game championi:mid-anivia,karthus (i morgana)

top/jungle-gangplank,irelia,lee sin,morde(vjerovali il ne al je tak),nasus,skarner,warwick

WW i late game?

Oksimoron

(bar iz mojeg iskustva)

two camels in a tiny car
14 godina
League Of Legends

Wawrick xD?

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

moze li mi netko reci dobar build za shacu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

o da ak dobro builda posle ga rjetko ko može ubiti,nema baš neki visoki dmg al je jedan od najboljih late game tankova + dobar ult.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Graves i Vayne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Hm neznam zašto je ovaj post dobio toliko dislikeova, pa čovjek je u pravu kod većine ovih champova. Ovdje bih izbacio Morganu ( Kennen je npr. jači lategame od nje ) i Skarnera ( ovdje bih prije stavio Amumua, on je lategame beast ). I što se tiče Warwicka, mnogi ljudi i dalje očito žive u vremenu kad je WW bio slab late game ( i to radi buildova na njemu ). On je jedan od najjačih lategame champova, jedan od rijetkih koji se može 1v1 nositi sa full build carrijem, ulti napravi od 5v5 teamfighta 4v4, a budući da ulti baciš na njihovog carrija, vaši su ( ili bi trebali ) biti u prednosti. Morde je isto vrlo jak radi svog ultija, ako uspije napravit duha od protivničkog carrija, to je skoro dobiven teamfight. Što se tiče lategame supporta ( i najboljih lategame champova ), ubacio bih Soraku jer je možda jedini lategame support, uz dosta AP-a može othilati čuda.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...
death_zombi kaže...

Hm neznam zašto je ovaj post dobio toliko dislikeova, pa čovjek je u pravu kod većine ovih champova. Ovdje bih izbacio Morganu ( Kennen je npr. jači lategame od nje ) i Skarnera ( ovdje bih prije stavio Amumua, on je lategame beast ). I što se tiče Warwicka, mnogi ljudi i dalje očito žive u vremenu kad je WW bio slab late game ( i to radi buildova na njemu ). On je jedan od najjačih lategame champova, jedan od rijetkih koji se može 1v1 nositi sa full build carrijem, ulti napravi od 5v5 teamfighta 4v4, a budući da ulti baciš na njihovog carrija, vaši su ( ili bi trebali ) biti u prednosti. Morde je isto vrlo jak radi svog ultija, ako uspije napravit duha od protivničkog carrija, to je skoro dobiven teamfight. Što se tiče lategame supporta ( i najboljih lategame champova ), ubacio bih Soraku jer je možda jedini lategame support, uz dosta AP-a može othilati čuda.

Nap

Edit :Lal http://i.imgur.com/126Hi.jpg

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 20:58 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
death_zombi kaže...

Nap

Edit :Lal http://i.imgur.com/126Hi.jpg

Koji su onda najjači lategame championi? E da iz onog popisa bi i Lee Sina izbacio, mislim da nije među najjačima u late gameu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
death_zombi kaže...

Hm neznam zašto je ovaj post dobio toliko dislikeova, pa čovjek je u pravu kod većine ovih champova. Ovdje bih izbacio Morganu ( Kennen je npr. jači lategame od nje ) i  Skarnera ( ovdje bih prije stavio Amumua, on je lategame beast  ). I što se tiče Warwicka, mnogi ljudi i dalje očito žive u vremenu kad je WW bio slab late game ( i to radi buildova na njemu ). On je jedan od najjačih lategame champova, jedan od rijetkih koji se može 1v1 nositi sa full build carrijem, ulti napravi od 5v5 teamfighta 4v4, a budući da ulti baciš na njihovog carrija, vaši su ( ili bi trebali ) biti u prednosti. Morde je isto vrlo jak radi svog ultija, ako uspije napravit duha od protivničkog carrija, to je skoro dobiven teamfight. Što se tiče lategame supporta ( i najboljih lategame champova ), ubacio bih Soraku jer je možda jedini lategame support, uz dosta AP-a može othilati čuda.

Za morganu se slažem,zato sam i ju stavil u zagradu kad nisam baš bil siguran dal tu spada. Skarner je iznimno jak tenk te ima prepremočan ult,možda nema visok dmg isto ko i ww al zato je veoma koristan. A za dislikove se ne čudim,vecina ljudi još živi u svijetu normal gameova pa s ad gangplankom,attack speed ww i sl. glupostima nemogu shvatit ko je jak koliko u late game

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
neaktivan
League Of Legends

e jel ima koj topic sa nickovima iz LoL-a ili možete tu napisat...ja igram al nemam nikoga dodanog... ili mene dodajte ako ste za igru sad...može i skype uz to...

nick u igri mi je CALLmeSCOOBY

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

dal je ovo samo meni ili? kad stisnem na njim onda su stari slash artovi. i čudno kak isto galio ima :S

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:53 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

...vecina ljudi još živi u svijetu normal gameova ...

Lol, žao mi je ljudi koji dobe tebe u solo rankedu. xd

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Blizek kaže...
death_zombi kaže...

Hm neznam zašto je ovaj post dobio toliko dislikeova, pa čovjek je u pravu kod većine ovih champova. Ovdje bih izbacio Morganu ( Kennen je npr. jači lategame od nje ) i  Skarnera ( ovdje bih prije stavio Amumua, on je lategame beast  ). I što se tiče Warwicka, mnogi ljudi i dalje očito žive u vremenu kad je WW bio slab late game ( i to radi buildova na njemu ). On je jedan od najjačih lategame champova, jedan od rijetkih koji se može 1v1 nositi sa full build carrijem, ulti napravi od 5v5 teamfighta 4v4, a budući da ulti baciš na njihovog carrija, vaši su ( ili bi trebali ) biti u prednosti. Morde je isto vrlo jak radi svog ultija, ako uspije napravit duha od protivničkog carrija, to je skoro dobiven teamfight. Što se tiče lategame supporta ( i najboljih lategame champova ), ubacio bih Soraku jer je možda jedini lategame support, uz dosta AP-a može othilati čuda.

Za morganu se slažem,zato sam i ju stavil u zagradu kad nisam baš bil siguran dal tu spada. Skarner je iznimno jak tenk te ima prepremočan ult,možda nema visok dmg isto ko i ww al zato je veoma koristan. A za dislikove se ne čudim,vecina ljudi još živi u svijetu normal gameova pa s ad gangplankom,attack speed ww i sl. glupostima nemogu shvatit ko je jak koliko u late game

Ako je WW tako jak zašto ga nitko ne ban,zašto ga nema u high elo matchevima(ne kazem da sam ja high elo,nego gledam high elo streamer) i zašto ga nema na turnirima?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ako je WW tako jak zašto ga nitko ne ban,zašto ga nema u high elo matchevima(ne kazem da sam ja high elo,nego gledam high elo streamer) i zašto ga nema na turnirima?

WW je jako dobar i koristan samo nije toliki late game champ kao sto je ovaj gore reako,nafeedan WW sa dobrim teamom je 99.99% siguran win.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

Dragon fist lee sin EPIC <3

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

f**k you guys i haz dota 2 !!!!!! {#}  {#} 

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:56 (Keiichi).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Septah kaže...
death_zombi kaže...

...vecina ljudi još živi u svijetu normal gameova ...

Lol, žao mi je ljudi koji dobe tebe u solo rankedu. xd

provjeri profil,pogledaj mi scorove i ukupan ranked stats pa to reci ponovo

Lord Nofak kaže...

pa nisam reko da je opčeniti ww najjači champion na igri,nek da ako dođe do late game di svi imaju sve iteme (a to je bolji pitanje) onda je ww veoma jak i koristan

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan

Imam problem sa Lolom, sad sam se prebacio na svoj komp(nisam na njemu bio neko vrijeme jer nije bio spojen na net) i igra mi radi užasne spikeove(svakim 5-6s padne sa 45-50fpsa na <15) updateao sam drivere, novi dx, update adobe aira, smanjio postavke u igri. Jedino mi još kao problem može ostat to kaj sam igru direktno bez instalacije prebacio na komp(nije mi se dalo čekat {#}). Ako neka ima rješenje bio bih mu neizmjerno zahvalan 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
death_zombi kaže...
Blizek kaže...
death_zombi kaže...

Očito ste svi krivo shvatili na što smo nas 2 mislili. Mislili smo na late game kada svi imaju sve ( ili skoro sve ) iteme.

Da ti odgovorim na pitanje: kao jungler je prespor i ima slabe genkove, kao laner je solidan, ali ima boljih i ima svojih slabosti u laneu.

16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Imam problem sa Lolom, sad sam se prebacio na svoj komp(nisam na njemu bio neko vrijeme jer nije bio spojen na net) i igra mi radi užasne spikeove(svakim 5-6s padne sa 45-50fpsa na <15) updateao sam drivere, novi dx, update adobe aira, smanjio postavke u igri. Jedino mi još kao problem može ostat to kaj sam igru direktno bez instalacije prebacio na komp(nije mi se dalo čekat {#}). Ako neka ima rješenje bio bih mu neizmjerno zahvalan 

Instaliraj igru

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
entertainer kaže...

Instaliraj igru

Upravo skidam instalacijski file :)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
League Of Legends
Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa ww-a igra gbob, a on je visok ELO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice