čekan i ja previše
Tak bi i ja čekal
čekan i ja previše
Tak bi i ja čekal
Ma fNatci rula! CLG, bye, bye. :D
haha, evo upao, 2 frenda online samo
aaa pa nemožeš niti gledat više,samo staje...juce je bilo jos moguce tu i tamo je zastekalo al dns niti 5 sec nejde da ne stane...
aaa pa nemožeš niti gledat više,samo staje...juce je bilo jos moguce tu i tamo je zastekalo al dns niti 5 sec nejde da ne stane...
Mani ide glatko.
Evo, meni napokon ušlo u igru :) Nema IP boosta
IP Boost, se ne dobi odmah. Ako i dobijemo uopće, biti će super.
pa meni je odma uslo u igru,uopce nisam morao cekat :D
LoL radi sad :D
ma qurac, baca mi eror da je server busy nemogu ni play stisnut
Navijam za njih :D
De pogledaj ovog Hotshoot-a....sam sto nije krenio plakat kad je davao izjavu xD
kako mi je drago sta je fnatic dobio.. EU FTW :)
Meni nije jasno zašto na soni forsiraju taj support build, zašto ne idu ap. Razumije taj build na soroki i janna, ali na soni mi ne ide u glavu, nit heala niti radi, q je quraci i jedino ulti šta vrijedi u teamfightu, dok e služi za pobjeći ili suprotno...
Danas se vidi kako je fnatic dobar kad je kompletan.
Jučer je WeWillFailer samo feedo protivnike, a danas je xPeke predobro igro.
Navijam za njih :D
De pogledaj ovog Hotshoot-a....sam sto nije krenio plakat kad je davao izjavu xD
HAHAH vidio sam ga ova kineskinja ga ispitavala a lik se samo sto nije rasplakao kako su ih zgazili ko mrave xD a ovi u hatu pisu QQ baby failshot xD hahah
svi koji stave dislike su carevi, igram ovz igru bar 34 sati na dan
ovakve igre igraju najveci geeekovi
Drunk ?
ovakve igre igraju najveci geeekovi
mora da si pijan ko deva kad si padobranom sletio ovdje i krenuo vrijeđat druge ljude, puhnit ćemo ti mi pa odleti u neku drugu temu i budi tamo padobranac dok te neki admin ne protjera
volim ovu igruuuu, dobra je ali bilo bi bolje da stave neke mape nove hahah :D
ozb ti kazem, to igra ekipa koja nema zivot
ma za*eb trolla... zivcan sam jer lol neradi x)
edit : fail at trolling
ja ne kuzim, ti se ljutis sto ja pisem ovdje, pa da zasto me jednostavno ignoriras, tak meni kad uleti neki low i prica kako je cod glupa igraca ja to ignoriram,
ja ne kuzim, ti se ljutis sto ja pisem ovdje, pa da zasto me jednostavno ignoriras, tak meni kad uleti neki low i prica kako je cod glupa igraca ja to ignoriram,
Pa i jest sranje / CounterTroll
Rainman predobro igra
HAHAHAHHA koja zavrsnica. Base race xD
Je*eno, niš ne radim u LoL-u i sad najednom session closed i moram čekat 1h42min sad... Koji k!
Novi skin je pao!
*.* Epic
Rainman predobro igra
HAHAHAHHA koja zavrsnica. Base race xD
Ko je pobjedio nisam gleda do kraja .