League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.479.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim i kao jarvan nije OP :D hjao previse dmga napravi a tenka ajme :D evo vec druga runda s ovakvim bildom i doslovo sam carry u igri :D

op crap op crap
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
makaweli kaže...

Buduci da Slimyyy nije htio stavit sliku na forum jer ragea a potpuno ga razumijem stavit cu ja. Nek mi netko kaze da nije bitan tim dokle god ti dobro igras pobjedit ces i te spike nek si zabije šaku u zube da ja ne moram. Katarina se zali na lagove ( bila solo lane protiv Jarvana i 0/4 score imala, i onda jos pi*di na Slimyyy-a sto je rekao da preuzme solo lane). Vayne rusha philosopher stone i madreds bloodrazer, feeda i onda optuzi katarinu. Vlad - nemam komentara samo pogledajte score. Moram rec da se njihov Jarvan DC-o, dakle 4v5 al ovi nasi su i dalje feedali. Žalost, meni nije jasno tko sve igra ovu igru i to ranked game.

Trenutno ja dobivam bolje igrace u normalu nego na rankedu, liku napisem "I PLAY Irelia", drugi igrac isto tako za Tryndu, on banna njih dvoje i kaze da se osjeca bolje sad kad je to napravio i onda naravno feeda s Tristanom...

U zadnjih par dana nemres nac posten tim u solo... U normalu iz zaje*ancije dobivamo, jer uvijek neko uzme bez prisile tenka,support, doslovno se igramo s njima...

@Unimatrix slazem se, kad sam zadnji put igro s ovom ekipom, dobili 3 zaredom(normal) bez (previse) zivcanjenja i takvih gluposti...

Btw: Jbn ti je build za ireliu, ownam s njim, s cim pocenjinjes? Ja s bootsima i imam dobar start...

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 2:54 (Don Strongtoni).
17 godina
Don Strongtoni kaže...
makaweli kaže...

Buduci da Slimyyy nije htio stavit sliku na forum jer ragea a potpuno ga razumijem stavit cu ja. Nek mi netko kaze da nije bitan tim dokle god ti dobro igras pobjedit ces i te spike nek si zabije šaku u zube da ja ne moram. Katarina se zali na lagove ( bila solo lane protiv Jarvana i 0/4 score imala, i onda jos pi*di na Slimyyy-a sto je rekao da preuzme solo lane). Vayne rusha philosopher stone i madreds bloodrazer, feeda i onda optuzi katarinu. Vlad - nemam komentara samo pogledajte score. Moram rec da se njihov Jarvan DC-o, dakle 4v5 al ovi nasi su i dalje feedali. Žalost, meni nije jasno tko sve igra ovu igru i to ranked game.

Trenutno ja dobivam bolje igrace u normalu nego na rankedu, liku napisem "I PLAY Irelia", drugi igrac isto tako za Tryndu, on banna njih dvoje i kaze da se osjeca bolje sad kad je to napravio i onda naravno feeda s Tristanom...

U zadnjih par dana nemres nac posten tim u solo... U normalu iz zaje*ancije dobivamo, jer uvijek neko uzme bez prisile tenka,support, doslovno se igramo s njima...

@Unimatrix slazem se, kad sam zadnji put igro s ovom ekipom, dobili 3 zaredom(normal) bez (previse) zivcanjenja i takvih gluposti...

Btw: Jbn ti je build za ireliu, ownam s njim, s cim pocenjinjes? Ja s bootsima i imam dobar start...

Boots isto funkcioniraju, ali volim uzet Doran's shield, s tim je tak jaka, začas si napuni hp, ne mora dugo ić natrag. A čim kupiš Sheen, to je to, ownaš u svom laneu bez frke.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
League Of Legends

8 penta :P

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

J3bo im isus krist raspeti mater u picku... pa ovo više nije normalno, Janna (ap), kog s bloodrazorom, amumu, orianna nafeedana i master yi jedini physical, i onda mi morde u mom timu prodaje foru da kog ne radi magic... i opravdava to što naš garen ima 200 armora, 60 magic resista.... Morde pita Kog-a da li je AD ili AP, ovaj kaže AD i meni morde kaže da sam noob, da je ipak AD. OMFG, AD je, ali bloodrazor i svi skillovi su mu magic..., ne mogu više ovo igrat solo ili duo Q, javite mi kad ste inače online, ali vi malo bolji, koji taktizirate, a ne ono tipa, imamo 3 carryja, uzel bum i ja jer neću tanka... tako da složimo neki dobar tim koji nije retardiran, ne trolla i ne liva. 

LP ekipa. 

Stalna ekipa s foruma igra zajedno svaki dan : Slimyyy,Haris,Scarface,D3viil,Zibix, ja i svaki put kad te invamo ti ne odgovaras. Dodji na ts , uvijek je netko od nas tamo, i sad smo tamo. Adress : game.vinet.ba  ; Port : 9987

LoL EU : pr1mus
17 godina
makaweli kaže...
Unimatrix 007 kaže...

J3bo im isus krist raspeti mater u picku... pa ovo više nije normalno, Janna (ap), kog s bloodrazorom, amumu, orianna nafeedana i master yi jedini physical, i onda mi morde u mom timu prodaje foru da kog ne radi magic... i opravdava to što naš garen ima 200 armora, 60 magic resista.... Morde pita Kog-a da li je AD ili AP, ovaj kaže AD i meni morde kaže da sam noob, da je ipak AD. OMFG, AD je, ali bloodrazor i svi skillovi su mu magic..., ne mogu više ovo igrat solo ili duo Q, javite mi kad ste inače online, ali vi malo bolji, koji taktizirate, a ne ono tipa, imamo 3 carryja, uzel bum i ja jer neću tanka... tako da složimo neki dobar tim koji nije retardiran, ne trolla i ne liva. 

LP ekipa. 

Stalna ekipa s foruma igra zajedno svaki dan : Slimyyy,Haris,Scarface,D3viil,Zibix, ja i svaki put kad te invamo ti ne odgovaras. Dodji na ts , uvijek je netko od nas tamo, i sad smo tamo. Adress : game.vinet.ba  ; Port : 9987

Ne odg jer vi uđete u rundu prije nego vidim poruku ili imam neki premade već... ali ćemo sad nešto skemijati :D

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan

\o/ kupih renektona =D

joj mali slatki kak je predivan =D

Don't ye know who I am? I'm the Juggernaut, bitch! Little bitches your game is through, cos' now you've got to answer too...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 3:34 (munjovoz).
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ovaj morello je stvarno glup, vidi se da lik nema nikakvog iskustva u jednoj velikoj firmi, nezna poslovat, a bogami nezna ni balansirat igru, on nerfa vlada kojeg i ovako više niko ne koristi i nerfa nunua koji uopće netriba nikakav nerf al eto očito ga je neko owna pa je malo popiizdija

Ako ćemo biti iskreni, Nunu je trebao nerf. Zašto? Zato što je lik mogao PRELAKO napraviti takav counter jungling da je to nenormalno. Morao si ići na defanzivne rute kako bi on napravio što manju štetu tvojem junglanju. Malz isto zaslužuje nerf jer ima prejak Malefic Vision ( prelako čisti minione i liniju ),ali Vlad ne zaslužuje nerf. To mi je glupo malo.

I također TF dobiva nerf ( očekivano ). Najvjerojatnije će mu ult dobiti range, baš kao i Nocturnov,ali taj će range biti dosta veći. I mislim da će uz to dobit mali buff na AP ratioima da mu malo kompenziraju taj dosta veliki nerf.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan

momci jesam to samo ja blesav il jutros nešto server neradi

Don't ye know who I am? I'm the Juggernaut, bitch! Little bitches your game is through, cos' now you've got to answer too...
14 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

momci jesam to samo ja blesav il jutros nešto server neradi

Nisi / mozda jesi neznam xDD / zezam se neradi server...

LM bro
15 godina
neaktivan

bome, nisi blesav {#} opet maintenance weeeeee {#}

Mobster12 (EU)
16 godina
Blizek kaže...

Ako ćemo biti iskreni, Nunu je trebao nerf. Zašto? Zato što je lik mogao PRELAKO napraviti takav counter jungling da je to nenormalno. Morao si ići na defanzivne rute kako bi on napravio što manju štetu tvojem junglanju. Malz isto zaslužuje nerf jer ima prejak Malefic Vision ( prelako čisti minione i liniju ),ali Vlad ne zaslužuje nerf. To mi je glupo malo.

I također TF dobiva nerf ( očekivano ). Najvjerojatnije će mu ult dobiti range, baš kao i Nocturnov,ali taj će range biti dosta veći. I mislim da će uz to dobit mali buff na AP ratioima da mu malo kompenziraju taj dosta veliki nerf.

nunu je jak, istina, ali nerfat njega ili čak TF-a prije le blanc i ostale ekipe je skroz  neprofesionalno i subjektivno jer očito bi njima bia sukob interesa kad bi išli nerfat le blanc ili nekoga ko je stvarno OP, a ne nekoga ko je malo jači od ostalih, nerf za TF-a ne razumin uopće, pa svi su očekivali buff, a ne nerf, a buff na AP mi se nesviđa, nije mi on nikako AP char

14 godina
neaktivan

\o/ server is up

bollocks...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 10:16 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

nunu je jak, istina, ali nerfat njega ili čak TF-a prije le blanc i ostale ekipe je skroz  neprofesionalno i subjektivno jer očito bi njima bia sukob interesa kad bi išli nerfat le blanc ili nekoga ko je stvarno OP, a ne nekoga ko je malo jači od ostalih, nerf za TF-a ne razumin uopće, pa svi su očekivali buff, a ne nerf, a buff na AP mi se nesviđa, nije mi on nikako AP char

Prije je TF bio manga, al u današnje vrijeme je fakat preslab, dugo nisam vidio TF-a da rastura, a i ako je rasturo to je bilo zbog lošeg drugog tima. Premali range ima za ranged AD, a AP mu je slab. Najbolje kao hibrid, al i onda je presquishy.

Zanimljiv je, ali nema ga smisla igrat jer mu fali sirove snage u usporedbi s drugim sličnim champovima.

Tako da sam očekivo ili buff ili cijeli revamp, a nikako nerf. {#}

EDIT:

WTF, čekam 20min da se ulogira i onda dođe do kraja i kaže: The Server is busy, please try again later. {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 10:58 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan

Vegeta, what does the scouter say about his power level??? ITS OVER 9000!

EDIT: TF ĆE DOBIT NERF??? WTF? Kojeg k*rca oni rade??? Njemu treba buff jer je fakat preslab noviji hybrid carryi ga jedu za doručak... {#}

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 10:52 (entertainer).
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Prije je TF bio manga, al u današnje vrijeme je fakat preslab, dugo nisam vidio TF-a da rastura, a i ako je rasturo to je bilo zbog lošeg drugog tima. Premali range ima za ranged AD, a AP mu je slab. Najbolje kao hibrid, al i onda je presquishy.

Zanimljiv je, ali nema ga smisla igrat jer mu fali sirove snage u usporedbi s drugim sličnim champovima.

Tako da sam očekivo ili buff ili cijeli revamp, a nikako nerf. {#}

OBA ste u potpunom krivu. TF je game-breaking champion ako se dobro odigra. Treba pun k**** partija s njim ili nekakva prirodna nadarenost baš za njega ( ne znam kako da opišem to,ali meni nije trebalo puno partija da ga skužim ) da se s njim može ownati. Ulta mu je tako jaka ( sigurno najjači ability u cijeloj igri ) da uz pravi tim može tako lako raditi gankove i backdoor bez ikakvog rizika. Također, uz prave iteme i u team fightovima je dobar. Upravo zato ne razumijem zašto top ELO igrači igraju AP TF-a koji je inferioran hybridu u teamfightovima ( ponajviše radi toga što hybrid obično ima Nashor's Tooth koji ga pretvara u stun machine ). AD je čista glupost i ne znam zašto to još uvik nisu svi skužili.

TF totalno razbija teamove, čak i one najbolje zbog svoje ulte. Mnogi još igraju TF-a sa teleportom i neznate kako je to moćno. A TF sa teleportom i reviveom je izuzetno jak na turnirima. Pa na ovim pripremnim turnirima TF je bio jedan od najčešće bannanih championa, uz Nidallu ( i najčešće igranih ). Jednostavno za njega se može reći da je prejak u rukama dobrog igrača. Sjećate se tko je bio tako jak prije? Shaco. Ali dobio je takav nerf da je sada skoro unviable i toga se bojim. Jednostavno TF nema pravog countera kao što nema ni Nidalee u top laneu,zato se banaju ( to je jedini counter ).

Le Blanc OP? Smiješno. Nabrojat ću vam bar 5 AP koji su jači od nje: Annie, Anivia, Malzahar, Swain, Karthus...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Svašta si ga sad namrljao, meni je AP TF puno bolji od hybrida i s tim će ti se mnogi složit, to što ti kažeš da je unviable i da ti nije jasno zašto ga igraju high elo igrači na full ap, to je tvoje subjektivno mišljenje i ne možeš reći da si ti u pravu, jer svakom igraču nešto drugo leži. Malzahar nije op, ja protiv malzahara u mečevima nikad nisam imao problema, dok recimo protiv LeBlanc uvijek jesam, ona ima op nuke dmg. Annie op? Možda je sad poslije patcha malo jača ali zasigurno nije op. Nije ni Anivia , a ni Swain. Ako ćemo govorit tko je op onda se sjeti samo Mordekaisera koji se ne treba ni nafeedat, dovoljno je da ide tanky build da se partija oduži i to je to. Još jedna stvar, svaki champ u rukama odličnog uvježbanog igrača je viable , pogledaj samo BigFat-a kako igra sa full ap TF-om ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jbt. ja stalno s akali imam vise asistova nego kilova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

a brate sad si ga stvarno posra....

ti forsiraš AP twisteda i ok al nemožeš reč da je AD sranje, eto pitaj scara i ekipu šta san nekidan radija, ima san score 24-9 sa AD twistedon, dmg mi je bija toliko jak da san napravija triple kill u doslovno jednoj sekundi, sa njin triba znat igrat, to je istina ali nemožeš reč da ga igraš bolje od ikoga jer nisu vidia kako ga niko od nas igra, reč da le blanc nije OP i da su OP oni koje si ti navea je bez uvrede glupo,  twisted je prije uz ezreala bija najjači heroj u igri, on nije ima onaj E skill koji sad ima neko mu je E skill bija teleport koji sad ima na ultiju, a ulti mu je bia global reveal i slow, karte su mu bile puno jače, crvena karta je radila toliki slow da je bija skoro ka stun, zato je prije bija jači...

15 godina
League Of Legends

We have been testing a new Kassadin W internally. Assuming all testing goes well, It may be appearing on live soon.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogledajte ovu sramotu ;)

heh  nikad vidio vecu sramotu :D heh nikad vidio vecu sramotu :D
LoL acc TkaŁŁe(pro gamer imam 4kh na xf-u ali od svih igrica koje sam igro)
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 13:38 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nafidam se ko stoka, i opet izgubim. :/

Scar, koje rune da kupim za nju?

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Molio bi da mi kazete koje rune da kupim za AP Evelynn:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

ovisi dali ces ic ap ili as/ad

15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

tako ti je to kad imas 1900 hp-a... lol pa tu si treba ubacit najmanje banshees od defanzivnih

15 godina
Tkalle kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Lol? Pa lijepo ti pise za AP Eve

A za onu sliku mogo si i build slikat

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobro vi ste svi proovi koji pročitate jedan red od 10 redova pa se neću tu s vama raspravljati o glupostima.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Ja koristim ArmorPen markove, AS sealove, magic resist glyphove i hp quintove.

16 godina
Blizek kaže...

Dobro vi ste svi proovi koji pročitate jedan red od 10 redova pa se neću tu s vama raspravljati o glupostima.

ko je reka da smo pro? skužaj ali tu nešto nama govoriš kako neznamo, kako su naši buildovi loši i slično, ti sad zbog tog guida koji si napravija za ww-a misliš da si popija svu pamet svita

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Tkalle kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Lol? Pa lijepo ti pise za AP Eve

A za onu sliku mogo si i build slikat

ma ne to.... nego ova vayne sta je izjavila da je vayne support :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice