League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

šta se tiče toga da support ne smi krast killeve i mora puštat minione carryu to se tako radi, to je uloga supporta, on netriba puno itema niti puno AP-a jer su mu spellovi sami po sebi takvi da imaju jednaku ulogu na prvon i 18 lvlu, usporit protivnika, stunnat protivnika, knock up od janne, ulti od sone i takve stvari, šta se tiče para za wardove i iteme, to dobivaš puten assista i kako vrime prolazi dobivaš golde i uzmeš 2-3 miniona za ward u lane-u, kad ti kupiš 2-3 warda i staviš na pravo misto i uspijete gankat par njih, eto ti onda para koje si zaslužia ka support i kupiš sebi neke iteme, morci kaže da nas ne razumi i da je ovo timska igra, istina al ajde ti pobjedi ako tvoja sona/soraka/taric/shen/itd. ima po 4-5 killeva, a ashe/corki/ww/itd. po 1-2 killa, nemaš dmg-a uopće, tako je meni nekidan kad san igra sa shacon jungle cho kra sve killeve sa ultijen, ja bi doša gankat i spustin ih low hp, a on odma udre ulti, tako i u team fightu i nakraju je ima 6 killeva, a ja 1-2

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: League Of Legends
NoDiggity kaže...
MorciTheCroat kaže...

Jel mi igramo istu igru ili vi igrate neki single player????

*ebali vas killovi i kill stealovi, ovo je timska igra i nema mi boljega od pobjede i naravno pod uvjetom da nisam feedal.

cek znaci bolje je da sona soraka nez ko ima vise killova od ww xina itd??

Kaj?

Sorry, al ja te nis ne kuzim {#}

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

šta se tiče toga da support ne smi krast killeve i mora puštat minione carryu to se tako radi, to je uloga supporta, on netriba puno itema niti puno AP-a jer su mu spellovi sami po sebi takvi da imaju jednaku ulogu na prvon i 18 lvlu, usporit protivnika, stunnat protivnika, knock up od janne, ulti od sone i takve stvari, šta se tiče para za wardove i iteme, to dobivaš puten assista i kako vrime prolazi dobivaš golde i uzmeš 2-3 miniona za ward u lane-u, kad ti kupiš 2-3 warda i staviš na pravo misto i uspijete gankat par njih, eto ti onda para koje si zaslužia ka support i kupiš sebi neke iteme, morci kaže da nas ne razumi i da je ovo timska igra, istina al ajde ti pobjedi ako tvoja sona/soraka/taric/shen/itd. ima po 4-5 killeva, a ashe/corki/ww/itd. po 1-2 killa, nemaš dmg-a uopće, tako je meni nekidan kad san igra sa shacon jungle cho kra sve killeve sa ultijen, ja bi doša gankat i spustin ih low hp, a on odma udre ulti, tako i u team fightu i nakraju je ima 6 killeva, a ja 1-2

Ne kužim zašto stalno stavljate u isti koš WW sa Ashe,Corkijem i njijma sličnim. On je anti-carry/off tank koji je sposoban vrlo lako fokusirati određenog targeta u teamfightu i ubiti ga. Njegovi goldi bi trebali dolaziti od jungle i od gankanja.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Taman pogledao kraj intel extreme masters finala.. inace myRevenge znam iz CoD lanova jer sam prije igro i odlicni su igraci, nisam znao da imaju LoL tim.

6-0 za myRevenge... unexpected, ali svaka čast, stvarno su j3beno odigrali, jedina greška je bila kad je Gragas mislio da će sredit Aniviu 1v1 early game, ali poslije toga, bez greške, pushali su sve, gotovo svaki put pokupe 2 killa i tower i tako cijelu igru.

Nisam gledao ovaj turnir,ali SK gaming je totalno podbacio... a trebali su kao skupiti sve najbolje EU igrače i parirati CLG-u. Nadam se da će ti Amerikanci već jednom dobiti po p**ki.

To je i mene začudilo, sad neznam tko će sredit Amerikance jer SK Gaming im je bio blizu, dok su myRevenge ispali slabiji, a između SK i myRevenge-a, ovaj put je dobio myRevenge. To je sad jako upitno, ali stvarno bi htio da sj3bemo Amerikance i da Europa bude prvak svijeta u LoL-u.

Nisu ti Amerikanci nešto prejaki,oni igraju na kartu jakih teamight championa. Problem je što se do sada protiv njih samo jedna taktika pokazala uspješnom ( Shen/TF prva partija velikog finala prošle godine ) jer ih je SK Gaming jednostavno uništio u killovima,xp-u i goldu. Dakle,treba se složiti sličan tim ( koji to može napraviti ). Ja sam razmišlajo o Zilean/Gangplank + ostali kombinaciji, svi sa XP runama i masteriesima. To bi dosta povećalo rizik CLG-ovica od ulaska u rani 5-man roaming jer bi bili dosta outexperiencani. Također,može se složiti i tim sličan onom mome A-teamu ( Aura,AoE i Armor reduction team ), koji bi sjajno funckionirao u teamfightu ( uz koordinaciju se može vrlo lako svaki champion srušiti za manje od 5 sekundi ).

Ma Amerikanci igraju na kartu nekoliko jakih heroja i par strategija, dok SK ima puno strategija i puno heroja. Jedini je problem ako Amerikanci uspiju pokupiti sve svoje najbolje heroje, npr. ako HotshotGG uzme Nidalee, daleko će outpushat sve ostale, osim TF-a naravno. Tako da, Amerikanci se oslanjaju na split push zbog Nidalee, to smo puno puta već vidjeli, ali ako "naši" uspiju naći kontru, pobjedit će svaki put protiv njih.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Taman pogledao kraj intel extreme masters finala.. inace myRevenge znam iz CoD lanova jer sam prije igro i odlicni su igraci, nisam znao da imaju LoL tim.

6-0 za myRevenge... unexpected, ali svaka čast, stvarno su j3beno odigrali, jedina greška je bila kad je Gragas mislio da će sredit Aniviu 1v1 early game, ali poslije toga, bez greške, pushali su sve, gotovo svaki put pokupe 2 killa i tower i tako cijelu igru.

Nisam gledao ovaj turnir,ali SK gaming je totalno podbacio... a trebali su kao skupiti sve najbolje EU igrače i parirati CLG-u. Nadam se da će ti Amerikanci već jednom dobiti po p**ki.

To je i mene začudilo, sad neznam tko će sredit Amerikance jer SK Gaming im je bio blizu, dok su myRevenge ispali slabiji, a između SK i myRevenge-a, ovaj put je dobio myRevenge. To je sad jako upitno, ali stvarno bi htio da sj3bemo Amerikance i da Europa bude prvak svijeta u LoL-u.

Nisu ti Amerikanci nešto prejaki,oni igraju na kartu jakih teamight championa. Problem je što se do sada protiv njih samo jedna taktika pokazala uspješnom ( Shen/TF prva partija velikog finala prošle godine ) jer ih je SK Gaming jednostavno uništio u killovima,xp-u i goldu. Dakle,treba se složiti sličan tim ( koji to može napraviti ). Ja sam razmišlajo o Zilean/Gangplank + ostali kombinaciji, svi sa XP runama i masteriesima. To bi dosta povećalo rizik CLG-ovica od ulaska u rani 5-man roaming jer bi bili dosta outexperiencani. Također,može se složiti i tim sličan onom mome A-teamu ( Aura,AoE i Armor reduction team ), koji bi sjajno funckionirao u teamfightu ( uz koordinaciju se može vrlo lako svaki champion srušiti za manje od 5 sekundi ).

Ma Amerikanci igraju na kartu nekoliko jakih heroja i par strategija, dok SK ima puno strategija i puno heroja. Jedini je problem ako Amerikanci uspiju pokupiti sve svoje najbolje heroje, npr. ako HotshotGG uzme Nidalee, daleko će outpushat sve ostale, osim TF-a naravno. Tako da, Amerikanci se oslanjaju na split push zbog Nidalee, to smo puno puta već vidjeli, ali ako "naši" uspiju naći kontru, pobjedit će svaki put protiv njih.

Kontra je ban Nidalee. A HotshotGG sjajno igra još samo sa AP Master Yijom,a sa ostalima i nije baš nešto predobar.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
protjeran
slimyyy kaže...

šta se tiče toga...

Kuzim ja sve to, al nema ti tu pomoci dok ne igras sa svojim frendovima i glasovnom komunikacijom, ali to vec ionako znas.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
Blizek kaže...

Ne kužim zašto stalno stavljate u isti koš WW sa Ashe,Corkijem i njijma sličnim. On je anti-carry/off tank koji je sposoban vrlo lako fokusirati određenog targeta u teamfightu i ubiti ga. Njegovi goldi bi trebali dolaziti od jungle i od gankanja.

njegovi goldi dolaze od gankanja, od jungle skoro ništa, tako da ga uspoređujen zato šta je jednako loše ukrast njemu kill ka i ostalima al to uopće nije poanta ovoga

EDIT: @Morci: znan, zato i uglavnon računan match izgubljenin kad neko uzme supporta ko igra sa menon jer jednostavno malo ljudi zna kako njih igrat

btw. zaboravia san dodat da support nesmi farmat minione samo ako je sa carryen u laneu

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 12:37 (slimyyy).
17 godina
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Kontra je ban Nidalee. A HotshotGG sjajno igra još samo sa AP Master Yijom,a sa ostalima i nije baš nešto predobar.

HotshotGG ustvari nije timski igrač, on je samo za push i izolirane borbe, zato izbjegava tim fightove i stalno pusha. AP Master Yi mu je dobar, ali nije za competitive gaming, heal mu je prelako ugasiti, a dok ne skupi za Lich Bane i Rabbadon's Deathcap, što iznosi oko 7000 golda, plus boots, ne može puno napraviti. Za to mu treba dosta farme i 2-3 killa early game. Ali sa Nidalee može dobiti svakog 1v1 top lane i tu je najveći problem. On se nafeeda u tom 1v1 lane-u i poslije ga je teško uloviti/ubiti.

Po meni najbolji heroji za 1v1 top lane su Vladimir, Mordekaiser, Anivia, Kennen i Malzahar ( ne nužno tim redoslijedom). Dosad jedini koji je Hotshotu bio problem je bio Elementz sa Kennenom, pobjedio ga je 2 puta 1v1 i još treći put sa gankom, što je uništilo Hotshotov gold i farming income i naravno koštalo ih je runde jer je Kennen bio prejak poslije.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sve su zeznuli sa ovim novim death timerom. Cojvece, napravis ace, krenes na turret i evo njih. :S (pricam za mid/late game)

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aerendyl kaže...

Sve su zeznuli sa ovim novim death timerom. Cojvece, napravis ace, krenes na turret i evo njih. :S (pricam za mid/late game)

mid game je osta skoro neprominjen, a late game je osta u potpunosti neprominjen lol

14 godina
protjeran
League Of Legends

ownanje s ashe :)) 3/4 wina ranked

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ffs redardi u rankedu  

ja budem prvi pick i kazem mogu li s malzom mid 

svi kazu moze onda  usred bannanja zadnji ( najmanji elo ) 

kaze kartshus mid or feed 

ja bom bannam karthusa  

on uzme kasnije lux i hoce mid 

na kraju minut obadvoje mid i ja pustim  i odem duo s blitzom i popizim kad lux umre.

Ako jos jednom od vlada umres trollat cu jer je on trollo 

i bom umre .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ffs redardi u rankedu  

svi kazu moze onda  usred bannanja zadnji ( najmanji elo ) 

ja bom bannam karthusa  

na kraju minut obadvoje mid i ja pustim  i odem duo s blitzom i popizim kad lux umre.

i bom umre .

HAHA  ja igram jednu rundu sa premade skoro svi samo jedan slovenac bio ali nije u teamu pozvan i imam pro score sve to nafidanm se i onda odjedamput pocinjem pusiti deathe jer su slovenac tank sa shenom livao i Alkser(alkser cestitam ;) ) i onda smo lijepo spusili i jebiga imas tolke ape u 4 sekunde ubijem luxu i ashei sta mi to vrijedi

17 godina
League Of Legends

Eto ja sa Makawelijem bacio 3 runde, 3 wina, napokon normalan tim, neki balkanci, ali smo se dobro slagali. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:14 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Eto ja sa Makawelijem bacio 3 runde, 3 wina, napokon normalan tim, neki balkanci, ali smo se dobro slagali. 

Dobro je i prošlo bez runa i masterisa sad kad igram na starom accu ^^

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

ffs redardi u rankedu

svi kazu moze onda   usred bannanja zadnji ( najmanji elo )

ja bom bannam karthusa

na kraju minut obadvoje mid i ja pustim   i odem duo s blitzom i popizim kad lux umre.

i bom umre .

HAHA   ja igram jednu rundu sa premade skoro svi samo jedan slovenac bio ali nije u teamu pozvan i imam pro score sve to nafidanm se i onda odjedamput pocinjem pusiti deathe jer su slovenac tank sa shenom livao i Alkser(alkser cestitam ;) ) i onda smo lijepo spusili i jebiga imas tolke ape u 4 sekunde ubijem luxu i ashei sta mi to vrijedi

Nisam ja kriv sto mi se zapalila kuhinja pa sam morao ugasit vatru -.- (Zapravo jesam al jebatga xD)

Al inace svi znaju da ja nikad ne livam u premade.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni ove ArP nisu nikako jasne..imam full arp rune (15) a u igri ocita samo 8 ? o.o

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

super double post alkser 

i ffs ova igra u k*rac nek ide , opet troll team u rankedu  .

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 16:25 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Malo sa Karmom zaigro i pobjeda nakon 25 min :D

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jbt ja nemam pojma koji su to turniri ko igra :D

pa jel bi mi mogao neko objasnit gdje to mogu pogledat,sta je to itd...

e i da tu sam pogledao te linkove od tih borbi sto je neko stavio i zanima me zasto se vidi cijela mapa,pa nebi morala biti zatamnjena gdje nemas svoje jedinice

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
CroDino kaže...

jbt ja nemam pojma koji su to turniri ko igra :D

pa jel bi mi mogao neko objasnit gdje to mogu pogledat,sta je to itd...

e i da tu sam pogledao te linkove od tih borbi sto je neko stavio i zanima me zasto se vidi cijela mapa,pa nebi morala biti zatamnjena gdje nemas svoje jedinice

zato sto je komentator bio observer on je komentirao match ali nije bio tehnicki  u igri nek je bio observer

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se isplate tier 3 rune, mislim vise nego duplo su skuplje od tier 2 a ne donose neku veliku razliku?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

ljudi zas vi nebi skupili dobru ekipu i prijavili se na esl 5 vs 5 ili 3 vs 3

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jonja kaže...

Jel se isplate tier 3 rune, mislim vise nego duplo su skuplje od tier 2 a ne donose neku veliku razliku?

Heh ja sam ispucao 11K IP-a za tier 3 rune :-)))

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi zašto mi se ovo događa? Pls brzo odgovorite....{#}

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Ljudi zašto mi se ovo događa? Pls brzo odgovorite....{#}

ako je na tvom laptopu neznam ako je taj stari srot onda je do srota :D

jer neko primjetio da sada sve rune koje imate bez obzira koje su pise  da su secondary lol wut  ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 18:57 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img135.imageshack.us/img135/8509/ownednp.png

eo jos jedna s vladom i svi ovi deathovi kad nekazu miss, care, pa me eve na midu, u late gameu me gangaju xin, janna i maokai, napravim triple kill, i ostane mi 35 hp :D

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
17 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...

http://img135.imageshack.us/img135/8509/ownednp.png

eo jos jedna s vladom i svi ovi deathovi kad nekazu miss, care, pa me eve na midu, u late gameu me gangaju xin, janna i maokai, napravim triple kill, i ostane mi 35 hp :D

Lol, dps Eve te ganka? Ja kad idem na mid s Vladimirom i vidim da imaju Evelyn, kupim prvo boots i pink ward. Nema šanse da me gankaju, pogotovo uz pool i taj movement speed.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi može netko objasniti razliku između tier 1-3 heroja i tier 1-3 runa?

Thx!

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Pa tier za champove su napravljeni od strane nekih igraca  ( npr elemntzov tier list ) 

i oni podjele champove po koristi u timu .

Rune tier 1-3 : to je uglavnom razlika u cijeni i  efikasnostču runa   , kupuj samo tier 3  rune  .

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice