League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Ovo je j3beno nevjerojatno s kojim retardima igram... igram carryja i pokradu mi sve killove, pa moram igrat na defenzivne iteme da ne feedam, kad već ne mogu bit carry i onda idioti fokusiraju tankove, a njihov carry (caitlyn) sa 400 dmg-a i bez jednog jedinog defenzivnog itema pobije sve. To je apsurdno da naš cijeli tim nemože ubit jednog carryja sa manje od 2000 hp-a. Ali glavno da pokupe sve killove i onda kad im kažem da idu natrag, oni ne trzaju, sa Teleportom sam im stealao barona od shaco-a i rekao back. Ja se maknem, a oni odmah u teamfight 4v5.... j3beni retardi, a nije bilo potrebe za tim. I naravno nakon 50 minuta borbe smo opet veličanstveno popušili jer su ljudi idioti i ne žele pustiti kill carryju nego koriste burst abilityje za KS.

Baš kao što je HotshotGG rekao, "LoL nije igra za skill, nego igra inteligencije", a ovdje onda ima previše retardiranih ljudi. Pusti kill carryju i imaš win, svoje abilitije koristi da ometeš njihovog carryja i obraniš svoga. Tako igra funkcionira, ali očito je to prevelika filozofija za 90% LoL igrača. Nije čudno što ljudi hvale HoN i Dotu, a seru po LoL-u....

Oprostite na rage postu, ali moram reći da igra i mene već odbija do te granice da sumnjam da ću još dugo to igrat. Jednostavno im serveri štekaju i igrači su retardirani, a to Riot ne može popraviti, tako da mislim da će LoL propast zbog idiota... 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

pa upravo zbog toga ja u zadnje vrime uopće ne igran carrye jer jednostavno niko nezna pustit kill ili pustit da farman minione ako igran u laneu, uzimaju killeve sa tankon, sa supporton i onda kad ja sa carryen udren last hit onda plaču kako je to KS, tako je nekidan scar sa jannon uzima killeve pa je ima 3 killa, a sa njin neki carry u lane-u ima 0 killeva i 3 assista :)

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Neznam za vas, al ja odo jednui ranked kjrknuti-

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
doxy kaže...

Neznam za vas, al ja odo jednui ranked kjrknuti-

evo ja taman odigra 2, ovo sa xinon je loš score jer su od početka mene focusali, to in je ka bila taktika da se ne nafidan al san ih svejedno topija u team fightu :), a ovu sa jarvanon san jednostavno bia neuništiv, jedan put san umra jer mi je veza pukla u team fightu, predobar heroj al se bojin da će ga žestoko nerfat :/

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemojte nikad koristit Jarvanov ulti na kog mawu, kažem vam to iz vlastitog iskustva {#}

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
16 godina
skandalouz kaže...

Nemojte nikad koristit Jarvanov ulti na kog mawu, kažem vam to iz vlastitog iskustva {#}

ni na katarini kad je blizu svojih :D

15 godina
slimyyy kaže...
skandalouz kaže...

ni na katarini kad je blizu svojih :D

najmocnije mi je  kad je jedan jarvan ulto na ap nunua :D   

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
League Of Legends

pobjedio 2 rankeda s ezom

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

pobjedio 2 rankeda s ezom

A jel?...

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva solo ranked partija sa Ashe.

Više sam se ovdje napatio nego u zadnje 4 normal partije.

Znam da mi skor nije impresivan al eto akali sa mnom u timu :P

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ovo je j3beno nevjerojatno s kojim retardima igram... igram carryja i pokradu mi sve killove, pa moram igrat na defenzivne iteme da ne feedam, kad već ne mogu bit carry i onda idioti fokusiraju tankove, a njihov carry (caitlyn) sa 400 dmg-a i bez jednog jedinog defenzivnog itema pobije sve. To je apsurdno da naš cijeli tim nemože ubit jednog carryja sa manje od 2000 hp-a. Ali glavno da pokupe sve killove i onda kad im kažem da idu natrag, oni ne trzaju, sa Teleportom sam im stealao barona od shaco-a i rekao back. Ja se maknem, a oni odmah u teamfight 4v5.... j3beni retardi, a nije bilo potrebe za tim. I naravno nakon 50 minuta borbe smo opet veličanstveno popušili jer su ljudi idioti i ne žele pustiti kill carryju nego koriste burst abilityje za KS.

Baš kao što je HotshotGG rekao, "LoL nije igra za skill, nego igra inteligencije", a ovdje onda ima previše retardiranih ljudi. Pusti kill carryju i imaš win, svoje abilitije koristi da ometeš njihovog carryja i obraniš svoga. Tako igra funkcionira, ali očito je to prevelika filozofija za 90% LoL igrača. Nije čudno što ljudi hvale HoN i Dotu, a seru po LoL-u....

Oprostite na rage postu, ali moram reći da igra i mene već odbija do te granice da sumnjam da ću još dugo to igrat. Jednostavno im serveri štekaju i igrači su retardirani, a to Riot ne može popraviti, tako da mislim da će LoL propast zbog idiota... 

Potpuno se slazem

slimyyy kaže...

pa upravo zbog toga ja u zadnje vrime uopće ne igran carrye jer jednostavno niko nezna pustit kill ili pustit da farman minione ako igran u laneu, uzimaju killeve sa tankon, sa supporton i onda kad ja sa carryen udren last hit onda plaču kako je to KS, tako je nekidan scar sa jannon uzima killeve pa je ima 3 killa, a sa njin neki carry u lane-u ima 0 killeva i 3 assista :)

Za to gledaj mi ganjamo likove i ja bacam vjetar u j3benom smjeru u kojem oni bjeze da ih vi lakse ubijete i na kraju dobijem 2 kila na krajuimam 2-2-17 i serete neki ku.ac.{#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Za to gledaj mi ganjamo likove i ja bacam vjetar u j3benom smjeru u kojem oni bjeze da ih vi lakse ubijete i na kraju dobijem 2 kila na krajuimam 2-2-17 i serete neki ku.ac.{#}

haha šta se uzbuđuješ odma, prva stvar nisi napravia double kill sa vitron, druga stvar bia si na killing spree tako da nisi ima samo 2 killa i treća stvar nije to uopće bitno nego samo dajen primjer, nisan reka da si ti kra killeve ili tako nešto, samo kažen kako može bit loše ako support ili tank dobiju killeve umisto carrya

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

haha šta se uzbuđuješ odma, prva stvar nisi napravia double kill sa vitron, druga stvar bia si na killing spree tako da nisi ima samo 2 killa i treća stvar nije to uopće bitno nego samo dajen primjer, nisan reka da si ti kra killeve ili tako nešto, samo kažen kako može bit loše ako support ili tank dobiju killeve umisto carrya

To da moze biti lose ali ja bacim vjetar kad neko bjezi znaci ako ga vi do tada spustite do low hp i ja pokupim kill nisam ja krvi i mislim da nisam bio na killing spree.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

To da moze biti lose ali ja bacim vjetar kad neko bjezi znaci ako ga vi do tada spustite do low hp i ja pokupim kill nisam ja krvi i mislim da nisam bio na killing spree.

pa to je druga stvar i bia si na killing spree 100% :)

btw također nesmiš farmat sa supporton, nesmiš last hitat minione i moraš stalno wardove kupovat

17 godina
neaktivan
Gle slazem se da ne bi bilo dobro da samo jedan char kupi killove...al rec da support ne smije farmat imora kupovat wardowe? U got to be trolling :/

Aksi ozbiljno mislio to neslazem se...svaki char treba po par killova i miniona...i uspit odakle da kupi ward ako ne farma... po tvom svi suportovi bi trdbali imat 0kilova 0 miniona i na sebi wardowe jel? :D

Ako support nema itema ni ti kao carry nemas support :D tako sa svi trebaju farmat a o kilovima ok najbolje da carry dobije vecinu al i support itank trebaju koi kill :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
League Of Legends

Slažem se, bilo bi glupo da support/tank ne smije farmat ili dobit koji kill, carryu je problem zavrsiti iteme kad ne dobije kilove i ne može biti učinkovit.

Isto je sa tankom/supportom, bar 2,3 killa bi trebala da mozeš nabaciti prave iteme i tankati pravilno. 

To me nekad zivcira, npr ja igrao sa rammusom bot lane, i sad teemo mid sam, i  konstanto pushaju mid sa 2,3 champa, i krse mu towere, i mi dolazimo pomoci a ovaj blesavi teemo viče marš iz moga lanea, kradete mi minione, mora carry sam farmat itd. I ajd mi ga pustili i u roku 3 minute izgubio oba dva tornja.

Par killova za tanka/support nikad ne može škoditi, jer ne dobijes često priliku za to, dok carry nakupi killova prije ili kasnije.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
tommy2103 kaže...

Slažem se, bilo bi glupo da support/tank ne smije farmat ili dobit koji kill, carryu je problem zavrsiti iteme kad ne dobije kilove i ne može biti učinkovit.

Isto je sa tankom/supportom, bar 2,3 killa bi trebala da mozeš nabaciti prave iteme i tankati pravilno. 

To me nekad zivcira, npr ja igrao sa rammusom bot lane, i sad teemo mid sam, i  konstanto pushaju mid sa 2,3 champa, i krse mu towere, i mi dolazimo pomoci a ovaj blesavi teemo viče marš iz moga lanea, kradete mi minione, mora carry sam farmat itd. I ajd mi ga pustili i u roku 3 minute izgubio oba dva tornja.

Par killova za tanka/support nikad ne može škoditi, jer ne dobijes često priliku za to, dok carry nakupi killova prije ili kasnije.

Sve je to ok u teoriji, ali svi kradu killove sa burst abilitiyjima i često carry bude zakinut za killove... jučer sam imao s Master Yi-om 1-0-7, a moj Chogath 6-0-1, i kad su došli teamfightovi, ja nisam imao dovoljno dmg-a, a njegov Warmog i Banshee mu nisu puno pomogli kad se njihova Caitlyn feedala jednako s njim, ona je isto imala 6 killova i nula smrti, ali i Infinity Edge i Black Cleaver, i sredila je prvo mene, a onda njega, budući da on ne može do nje kad je spor, a ona ima veliki range. Kasnije sam ih moral moliti da mi ostave killove, ali je jednostavno prekasno, ja sam došao do 250 dmg-a, a ona do 400+, što je strašno sa njenim passivom i ultijem.

14 godina
protjeran
League Of Legends

evo meni se to upravo dogada sa ashe 4-5-15 imam i molim ih da mi ostave killove evo sad su ppocrkavali osim mene i isgram protiv caitly sat ima negativan score al svejedno joj nemogu nis ni itko od njih -.-"" plus kaj igram ranked i debili su si pokupovali guardian angel za prvi item i niko nebi kupio ni jedan ward da posatvimo kod dragona i barona. fucking score players

edit:nemoguce je igrat ovak :S nemogu sad nikog ubit cak ni onog sa 2-10 scorom,napravio sam triple kill sad

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 11:02 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam ako je netko postavio linkove(nede mi se pregladavati prijasnje postove), evo vam link za ESL grand finals live, ako netko zeli gledati:

http://www.own3d.tv/live/3633/ESL_TV_-_CeBit_2011

Live je sada....

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Pinc kaže...

neznam ako je netko postavio linkove(nede mi se pregladavati prijasnje postove), evo vam link za ESL grand finals live, ako netko zeli gledati:

http://www.own3d.tv/live/3633/ESL_TV_-_CeBit_2011

Live je sada....

Hahahah, preduhitrio si me za par minuta... :D

14 godina
protjeran
League Of Legends

evo zavrsio sam kad sam uspio ukrast nekoliko killova i onda samo lagano pobijedili ;) 11-7-20 score :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Taman pogledao kraj intel extreme masters finala.. inace myRevenge znam iz CoD lanova jer sam prije igro i odlicni su igraci, nisam znao da imaju LoL tim.

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Taman pogledao kraj intel extreme masters finala.. inace myRevenge znam iz CoD lanova jer sam prije igro i odlicni su igraci, nisam znao da imaju LoL tim.

6-0 za myRevenge... unexpected, ali svaka čast, stvarno su j3beno odigrali, jedina greška je bila kad je Gragas mislio da će sredit Aniviu 1v1 early game, ali poslije toga, bez greške, pushali su sve, gotovo svaki put pokupe 2 killa i tower i tako cijelu igru.

17 godina
protjeran
League Of Legends

Jel mi igramo istu igru ili vi igrate neki single player????

*ebali vas killovi i kill stealovi, ovo je timska igra i nema mi boljega od pobjede i naravno pod uvjetom da nisam feedal.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MorciTheCroat kaže...

*ebali vas killovi i kill stealovi, ovo je timska igra i nema mi boljega od pobjede i naravno pod uvjetom da nisam feedal.

Neznam na što si ovdje mislio, ali ok... samo si iznio očite činjenice. 
A što se tiče ESL TV-a, sad su finale Quake live-a, dva najbolja, 1v1, Rusija protiv Amerike, dva stara protivnika, sukob titana. Uhh kako volim ovakve stvari! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 12:13 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

6-0 za myRevenge... unexpected, ali svaka čast, stvarno su j3beno odigrali, jedina greška je bila kad je Gragas mislio da će sredit Aniviu 1v1 early game, ali poslije toga, bez greške, pushali su sve, gotovo svaki put pokupe 2 killa i tower i tako cijelu igru.

Nisam gledao ovaj turnir,ali SK gaming je totalno podbacio... a trebali su kao skupiti sve najbolje EU igrače i parirati CLG-u. Nadam se da će ti Amerikanci već jednom dobiti po p**ki.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

cek znaci bolje je da sona soraka nez ko ima vise killova od ww xina itd??

17 godina
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Nisam gledao ovaj turnir,ali SK gaming je totalno podbacio... a trebali su kao skupiti sve najbolje EU igrače i parirati CLG-u. Nadam se da će ti Amerikanci već jednom dobiti po p**ki.

To je i mene začudilo, sad neznam tko će sredit Amerikance jer SK Gaming im je bio blizu, dok su myRevenge ispali slabiji, a između SK i myRevenge-a, ovaj put je dobio myRevenge. To je sad jako upitno, ali stvarno bi htio da sj3bemo Amerikance i da Europa bude prvak svijeta u LoL-u.

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

To je i mene začudilo, sad neznam tko će sredit Amerikance jer SK Gaming im je bio blizu, dok su myRevenge ispali slabiji, a između SK i myRevenge-a, ovaj put je dobio myRevenge. To je sad jako upitno, ali stvarno bi htio da sj3bemo Amerikance i da Europa bude prvak svijeta u LoL-u.

Nisu ti Amerikanci nešto prejaki,oni igraju na kartu jakih teamight championa. Problem je što se do sada protiv njih samo jedna taktika pokazala uspješnom ( Shen/TF prva partija velikog finala prošle godine ) jer ih je SK Gaming jednostavno uništio u killovima,xp-u i goldu. Dakle,treba se složiti sličan tim ( koji to može napraviti ). Ja sam razmišlajo o Zilean/Gangplank + ostali kombinaciji, svi sa XP runama i masteriesima. To bi dosta povećalo rizik CLG-ovica od ulaska u rani 5-man roaming jer bi bili dosta outexperiencani. Također,može se složiti i tim sličan onom mome A-teamu ( Aura,AoE i Armor reduction team ), koji bi sjajno funckionirao u teamfightu ( uz koordinaciju se može vrlo lako svaki champion srušiti za manje od 5 sekundi ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice