Hmm, nemam pojma.
Btw, kupio si Amumu, lol champ je zakon onaj zavoj je odlican za loviti ko bjezi, a ulti pwna u group fightima.
Evo prva igra s njim.
http://i53.tinypic.com/4uyp9w.png
Bas mi se dopao.
Hmm, nemam pojma.
Btw, kupio si Amumu, lol champ je zakon onaj zavoj je odlican za loviti ko bjezi, a ulti pwna u group fightima.
Evo prva igra s njim.
http://i53.tinypic.com/4uyp9w.png
Bas mi se dopao.
ja ownam s sonom :D champ je zvjer.... par kilova, 1 il 2 smrti i oko 20 assista, pomazem debelo u timu
Rijesen je problem i sam neznam kako,ali imam novi kako objasniti staroj gdje su case
Sona je prekoristna u timu
Sona je prekoristna u timu
slazem se
ja ownam s sonom :D champ je zvjer.... par kilova, 1 il 2 smrti i oko 20 assista, pomazem debelo u timu
A kad ti to pwnaš? Nisam te vidio da si odigrao nekoliko rundi s njom....
Ma Sona ima takav dmg na pocetku za harassanje.. savrseno :D a u team fightovima ona ulti pa amumu ulti = 4-5 sec stuna.. neprocjenjivo :D
Vecina sona s kojima ili protiv kojih sam igrao su bili carry.. malo su joj previse dmg-a ubacili u neke abilitije al eto. Bar je squishy :D
A kad ti to pwnaš? Nisam te vidio da si odigrao nekoliko rundi s njom....
gledi sad :D
neki govore da je UP neki da je OP kakav je opcenito swain
Zavisi, meni nije los.. UP nije sigurno, a o tom da je OP bi se dalo raspravljat.. ulti mu ima mal CD i imas lifesteal i dmg u jednom.. ima i snare spell tako da je opcenito dobar.
Zavisi, meni nije los.. UP nije sigurno, a o tom da je OP bi se dalo raspravljat.. ulti mu ima mal CD i imas lifesteal i dmg u jednom.. ima i snare spell tako da je opcenito dobar.
Upravo sam odigrao protiv njega i bio je solidan, nije OP, a ni UP, po meni je baš balansiran.
Upravo sam odigrao protiv njega i bio je solidan, nije OP, a ni UP, po meni je baš balansiran.
da te je ubio jos par puta rekel bi da je op... hahah
da te je ubio jos par puta rekel bi da je op... hahah
Da me je ubio nekoliko puta, bio bi nafeedan, a ne OP....
da nafidan, al u tvojim ocima OP :D
Koga heroja da uzmem za 3150
onog s kojim si najbolje igrao do sad bez obzira dal drugi kažu da je neki drugi heroj bolji
Neznan bili uzea Pantheona?
Zašto uvik u rankedu banaju Mordekaisera?
pantheona onda, korisniji je , ima stan a i može uskočit u bitku s jednog na drugi kraj mape
Neznan bili uzea Pantheona?
Zašto uvik u rankedu banaju Mordekaisera?
Uzmi phanta,dobar je za early game i za end game ako dobro igras s njim
Zato sto je taj tank OP,on sam spamma sa ability-ma i ima onaj svoj OP shield koji nejde lako dole.
Ma i Pantheon i Morde su dobri likovi,ali su totalno drugačiji. Pantheon je nuke champion,a Morde je tenk koji nema CC,ali ima jak dmg.
da nafidan, al u tvojim ocima OP :D
Ah sad već filozofiraš....
protiv mordea sa sonom ide uzasno lako, s prvim skillom ga skidam jako brzo.. nadam se da ju nece nerfat..
moje runde s sonom, od prve do zadnje
1-1-9
2-1-14
7-6-24
2-3-5
4-1-10
3-8-35
4-5-17
2-7-6 - jedina izgubljena
7-2-21
sona je za sad najkorisniji champ za tim, mislim da mi je gameplay s njom izvrstan, jednostavno predobar support sam:
gankaju nekog, ja brzo ulti, shilam svojega, aura za brzina, i onda podje.avanje s prvim malo... itd.., ma nemam rijeci, champ je vrhunski
build:
1. meki pendant i 2 hp potions
2. u grad odem skoro svaki put s 2400 g i kupim giants belt i wand te cipele
3. dovrsim rylai
4.zohnya
5. obicno ne dojdem do toga al ak bi doso uzmem archangel staff
6. ak dugo traje jos jedan rylai
protiv mordea sa sonom ide uzasno lako, s prvim skillom ga skidam jako brzo.. nadam se da ju nece nerfat..
moje runde s sonom, od prve do zadnje
1-1-9
2-1-14
7-6-24
2-3-5
4-1-10
3-8-35
4-5-17
2-7-6 - jedina izgubljena
7-2-21
sona je za sad najkorisniji champ za tim, mislim da mi je gameplay s njom izvrstan, jednostavno predobar support sam:
gankaju nekog, ja brzo ulti, shilam svojega, aura za brzina, i onda podje.avanje s prvim malo... itd.., ma nemam rijeci, champ je vrhunski
Ma Sona je strašno koristan support,ona i Taric su sada najbolji supporteri. A uostalom,to je pokazao WCG. Na WCG-u se pokazalo koji championu su generalno najkorisniji i drago mi je da su pokazali kako se owna sa Ashe ( koja je tobože prejednostavan champion i s njom je prelako jako dobro naučiti igrati ).
meni neide i neide sa njom, prije sam igrao dosta s njom i bio sam dobar, prestal igrati i vise nema sanse s ashe, uopce mi ne pase
Sona je toliko OP, toliko guštam s njom igrat da je više nikad ne odabirem u partijama. Jer mi je dosadno igrat s toliko besmrtnim champom. Uivjek mozes pobjec, ogroman damage burst, prokleti heal s 2 sec cooldowna koji održava tim na životu. Odlični bufovi za cijeli tim, imba ulti.
jebo vas samo s OP znate igrat :D, salim se
sta se tice supporta janna mi je i dalje najbolja, igras ju naj CD i aure, ako nisi los s njom tesko ces popusit team fight
Evo primjera ownanja sa Ashe na WCG-u
http://www.own3d.tv/video/33779/WCG_Grand_Finals_-_Round_Robin_-_SK_Gaming_vs._Another_Story
Ova zadnja partija bila je žestoka...
Išo sam u 5v5 premade sa svojim frendovima iz Senja. Kad sam vidio loading screen,mislio sam da ćemo izgubit.
Svi su imali fortify te flash ili heal. Mislio sam da im nikad nećemo srušit turret,ali uspjeli smo ih pobjediti nakon malo dužeg mučenja.
Ja sam igrao TF-a,a moj brat Siona.
Ova zadnja partija bila je žestoka...
Išo sam u 5v5 premade sa svojim frendovima iz Senja. Kad sam vidio loading screen,mislio sam da ćemo izgubit.
Svi su imali fortify te flash ili heal. Mislio sam da im nikad nećemo srušit turret,ali uspjeli smo ih pobjediti nakon malo dužeg mučenja.
Ja sam igrao TF-a,a moj brat Siona.
Jbt neprijatelji su svi bili tenkovi.... Imam taman video u vezi tenkova, pogledajte.
Heimer je OP :P ima Legendary kill koji je viši od Pente