League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.306.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Riot bi trebao pod hitno zamijenit EU tim ili bar napravit nesto kao da 1 cijeli dan server bude offline i u tom vremenu da rijese sve probleme.. Kad patchaju nek prvo testiraju patch i onda ga puste, a ne da svaki 3. dan imamo probleme sa serverima.

Ne bi me ni bilo briga, al platio sam 25 eura za RP i nemogu docekat da ce 1 CIJELI dan server bit online..

2 0 hvala 0
15 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Riot bi trebao pod hitno zamijenit EU tim ili bar napravit nesto kao da 1 cijeli dan server bude offline i u tom vremenu da rijese sve probleme.. Kad patchaju nek prvo testiraju patch i onda ga puste, a ne da svaki 3. dan imamo probleme sa serverima.

Ne bi me ni bilo briga, al platio sam 25 eura za RP i nemogu docekat da ce 1 CIJELI dan server bit online..

slažen se, stvarno malo pretjeruju, nek jedan put naprave stvar kako triba i ako server mora bit offline duže neka bude, al ovako je skoro svaki drugi dan offline

15 godina
neaktivan
League Of Legends

popravljen server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Online.. ranije nego su najavili i to 2-3 sata ranije.. ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako je tko za partiju nek me doda : madman18

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ev da se malo pohvalim

:) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trebali bi stavit jedan tjedan sve heroje free, kao što je već predloženo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo završio partiju s Master Yiom. Akali leava na lvl2 i sve super i dalje mi rasturamo (early game score mi je bio 10/0/1) , da bi i Mordekaiser leavao. Na kraju 5vs5, feedaju oni lijepo Warwicka i mi spušimo. NI JEDNU partiju u zadnjih 2 tjedna nisam odgirao bez da je netko leavao. To više nije normalno, ja bi takvima zabranio da ikad više uđu na PVP.net. Katastrofa :'(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cerina15 kaže...

Trebali bi stavit jedan tjedan sve heroje free, kao što je već predloženo

I da stave ja bi vjerovatno i dalje igrao s Garenom i Pantheonom jer sam na njih navikao i pokupovao rune . ., al opet bilo bi fino probat neke, Kog mi izgleda predobro samo mi se neda invesitrat u rune za njega. . .

Ja sam malopirje odigrao jednu s Garenom score 32:10:11 ali opet izgubio jer sam imao dva feedera u svom timu jbg. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 16:55 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

niko ne gleda moj SS :(

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

omg, koji besmisleni post, normalno da smo ga pogledali i sto sad, oces 30 prsta ili sto?

XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan
null kaže...
hari85 kaže...

omg, koji besmisleni post, normalno da smo ga pogledali i sto sad, oces 30 prsta ili sto?

pa koment jel sam sta pogresio eksperimentiaro sam sa buildom i ovaj je cisti own

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako mi se gadi ova igra.. SVAKI HEBENI MATCH 2 LIVAJU. SVAKI.

Tragicno je sta su protivnici noobovi koji se kretat neznaju. Jbt isus krist vise i ova igra dignu mi zivce noobovi usrani

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Kako mi se gadi ova igra.. SVAKI HEBENI MATCH 2 LIVAJU. SVAKI.

Tragicno je sta su protivnici noobovi koji se kretat neznaju. Jbt isus krist vise i ova igra dignu mi zivce noobovi usrani

Pogledaj moj post gore :/ Tolko sam nadrkan da bi najradije prestao igrat al ne mogu xD Zato se treba skupit ekipa i arranged, bez obzira na lvl-e

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ma trebamo napravit team zbog ovih j******* leavera nek svak adda mene haris771 pa cemo ja ,madman,cobanac i drugi  napravit  jedan team i igrat tako

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dodaj te i mene:
Matt Heafy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmeee kako je dobro igrati kaktusa (kartus) u timu pa to je strasno :D ljepo samo drzim mid lane i ne ubijam nesto :/ al onda ovi iz gore i dolje lanova sruse HP ovima i moj ulty :) Igrao ga sad prvi put pa ono malo sam igrao defenzivno :D al svejedno 12/2/10 :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...

Ajmeee kako je dobro igrati kaktusa (kartus) u timu pa to je strasno :D ljepo samo drzim mid lane i ne ubijam nesto :/ al onda ovi iz gore i dolje lanova sruse HP ovima i moj ulty :) Igrao ga sad prvi put pa ono malo sam igrao defenzivno :D al svejedno 12/2/10 :)

Po meni on ima p*ckasti ultimate,malo se zezas s ostalima i on doleti s tim svojim glupim ultimatom i ubije te prek cijele mape -.-.Nego,probal sam rammusa,odlican mi je tank,430 Armour,3000 HP + jos ukljucim njegov spell 150 armour + 430 :))))))

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Keiichi kaže...

Po meni on ima p*ckasti ultimate,malo se zezas s ostalima i on doleti s tim svojim glupim ultimatom i ubije te prek cijele mape -.-.Nego,probal sam rammusa,odlican mi je tank,430 Armour,3000 HP + jos ukljucim njegov spell 150 armour + 430 :))))))

Pa u biti njegov je ultimate tako jadan da ako imas glupi team u pocetku neces nista ubit :S a i ostalo moze ga se izbjes zhonyas ringom ili tako da kartusa pogodi Vladimirov ulty koji odma prekine chain :/

Ima mnogo gorih ultiya :S npr amumu stuna cijeli team i svi mrtvi :S sad bas igrao igru i mali su 5 stunnera :S nista maa bas nista im nismo mogli :S amumu stun tokaju nas, sona stun jos nas rokaju, ashe stun opet nas rokaju morgana stun i jos jedna stuner ne sjecam se koji ticno :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
League Of Legends

haha, meh, gadno je kad ima puno stunera, isto tak sa tankima. Imao sam jednu igru sa 3 tanka, rammus, morde i Mundo, a ostali su bili teemo i twitch, i ajd ti nesto napravi tu. Ne mozemo pobiti tankove u group fightima, a ovi od iza nas pwnaju. Stvarno teska igra je bila, al nisu ni oni mogli nama puno, igra trajala vise od sata, i na kraju smo izgubili, rammusov powerball i taunt shebe sve.

E da, igrao sad par rundi sa Nunu, AP build, prilicno je dobar. Dobijem oko 3000 hp i 150,200 AP, to je na level 15,16 bilo.u group fightima uletim u sredinu, i udri ulti, bilo koji papirnati champi jedva prezive neki i krepaju, a moja ekipa pocisti sve ostalo. Obožavam onu kocku ledenu sto baci, lol, tko god pokusa pobjeci okinem ga s tim.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 22:55 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto prva partija bez leavera i pobjeda :)

Wuju Style :D Wuju Style :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaweli kaže...

Eto prva partija bez leavera i pobjeda :)

A bome ti je i teška konkurencija... Nasus i Annie su u najmanju ruku retardirani......

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan

build je los... nije own... i igro si protiv noobova... plus ste izgubili... to ti je komentar na ss, koji siuopce lvl?

17 godina
League Of Legends

level 11 je, sto hocete? Sto mora build biti za pwnati, dobar je kolko je trebalo za pobjedu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

annie i nassus su vjerovatno bezveze kupili iteme kad im je bilo dosta svega....

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lol a vidi annie

Izlanuo se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ili jednostavno nisu znali sto kupit za te champe, evo nešto da se smijete malo, jedna moja igra dok sam bio Level 7.

Pogledajte build sa Rammusom xD Madred's Razors na tanku, onaj Ghost Blade, Al jos sam imao dobar scora haha.

Ovdje stvarno nisam imao pojma sto je tank tocno.

http://i52.tinypic.com/33xeoef.png

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Vec mi je ovo na zivce pocelo ic,svako malo neki sugavi maintance,pa HoN nema tolko sranja sa serverom!,mislim da mi nece bit zao dat 150 kuna za HoN acc i igrat s frendom i kad dodem iz skole nesto malo vremena uhvatim ko sad prije treninga da rundu odigram nece pisat da server neradi.Viče

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
srky.du kaže...

build je los... nije own... i igro si protiv noobova... plus ste izgubili... to ti je komentar na ss, koji siuopce lvl?

Kao prvo build je sa mobafire. Nisam stigao više itema uzet jer su predali, i nismo izgubili nego smo pobjedili ;)

I da lvl 11 sam.

15 godina
neaktivan

Kako pivat s Kog'Mawom, vidia san jučer to je neki lik radia?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice