League of Legends problem

poruka: 4
|
čitano: 1.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kad pokrenem igru i moram upisati user name i pasword 1 od usernamea (imam ih dva) mi se logira ali nemogu dodati ni jednog prijatelja i pola slobodnih soba mi se ne prikaze recimo moj prijatelj ih ima 60 prikazanih ja 12 ili 20 a drugi profil mi je napravio frend i on na njegovom kompu radi  i na još dva kompa smo isprobavali i radi ali meni kaže da taj user ne postoji.I on se sa svojim usernameom moze logirat na svom kompu a na mojem ne kaze mu isto da ne postoji.

Wolf

0 0 hvala 0
17 godina

Gle, ne zove se to bez razloga LoL igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to se i meni desavalo, problem ti je u EU i US verziji, naprimjer ti si instaliro eu verziju a akaunt si slozio na us verziji. moj prijedlog ti je da odes na http://official.lol-europe.com/telechargement.php i tu skines igricu, instaliras i ispod si klikni regist. to bi ti trebalo biti rjesenje. kad to napravis dodaj me bope mi je ime, i ja sam si slozio acc na ovoj stranici.Namigiva

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni lol steka ja sam sve probo ponovo instaliro srusio windows i ponovo instaliro naravno sve drajvere directx net framework sve sto sam vidio i mogo i opet mi steka :S pomozite

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice